Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

а пък ти си дърт смотан имбецил.

да вземеш да се кротнеш с определенията ли, що ли?

Хайде обясни ми, след като сме гласували същите хора срещу какво протестират? Срещу вота на останалите си съотечественици? Пак инсинуации - можеше да се протестира, че все същата политическа върхушка се налага да избираме, 1 седмица преди изборите. Да се протестира в деня на изборите някак нелогично ми се струва. 

Колкото до определението - не знам може и да си прав. Добре си бях предните избори когато не ми пукаше, какво този път се впрегнах и аз не знам. 

Сам за себе си ще се оправя, като спре да ми харесва или отърва живота в тази страна ще я сменя - голям праз. Един приятел отиде в щатите заради образованието на дъщерите си (продължи да работи в същата фирма). Като гледам какви са ми алтернативите за училище на малкия в Пловдив почвам да го разбирам.

протестите срещу статуквото бяха използвани от тиквата, за да се скатае и да се направи на благородна жертва, докато прикрива панически каквото успее. но се оказа че не успя за всичко.

насрочиха дата за избори след 30 дни, а не спазиха първоначалната, за да не би тия нагли протестиращи хора  все пак да намерят време да се съберат повечко с едни и същи цели и да вземат аджеба да променят статуквото.

по-добре бсп+дпс+който и да е, отколкото герб. всъщност всяка коалиция е по-добре, защото като се дърпа баницата в различни посоки, тя ще не ще остава в средата.

Хайде хайде, толкова си беше организирано всичко от червените, че няма накъде повече. Протестите спряха като падна правителството нали? Да не би да бяха предния път против правителството? Ужким бяха против сметките за тока. Да не би тези сметки да бяха опростени или нещо да се беше променило там че спряха да протестират когато правителството падна. Хайде сега да видим същите тези боклуци колко време ще протестират? Бас ловя, че ще се разотидат в момента в който БСП направи коалиционно правителство.

Хайде честито ни закопаване, изграждане на АЕЦ белене и още няколко други дупки в които ще потънат парите, спиране на еврофондовете заради повсеместната корупция и кражби и окончателното източване на държавата от шайката червени мафиоти. Много са добри еййййй

@raptor, персоналните обиди са също толкова приложими колкото обобщенията за всеки който си изразява мнението по някакъв начин. самозапалилия се пламен "долен мръсен боклук" ли е?

Малоумен психопат е. Колко точно трябва да си изчаткал за да се самозапалиш?

използваната от мен квалификация е само с цел да се отбележи къде точно е прекрачена границата от другия участник. щом може един да я прекрачва, значи е разрешено за всички. решавайте си.

Не съм го приел като обида, нито мисля че някой трябва да приеме моите думи като такива.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Добре, че са изборите да попишете тука. Толкова писане за 2 дена се правят за 2-3 месеца :)

Аз съм на мнението на Гадо - трябва много народ участвал в политиката да бъде претрпан на площада пред народното събрание, та тия дето ще ги наследят във властта да имат не едно ми 100 на ум.

Добре, че са изборите да попишете тука. Толкова писане за 2 дена се правят за 2-3 месеца :)

Аз съм на мнението на Гадо - трябва много народ участвал в политиката да бъде претрпан на площада пред народното събрание, та тия дето ще ги наследят във властта да имат не едно ми 100 на ум.

А да си носят ли въженца или ние ще им дадем все пак...? :lol:

Айде да напиша и аз нещо по темата...

Иван Костов подаде оставка

Цялото ръководство на Демократи за силна България ще подаде оставка на национално събрание на партията на 23 юни, стана ясно на специална пресконференция. Изявлението направи лидерът на партията Иван Костов. Костов допълни, че  ДСБ няма основание да възразява срещу изборите и резултатите от тях. „Съжаляваме за резултатите. Те са силно разочароващи. Насрочваме национално събрание на партията на 23 юни, на което нашето ръководство подава оставка и ще бъде избрано ново”, каза още той.

@raptor, персоналните обиди са също толкова приложими колкото обобщенията за всеки който си изразява мнението по някакъв начин. самозапалилия се пламен "долен мръсен боклук" ли е? използваната от мен квалификация е само с цел да се отбележи къде точно е прекрачена границата от другия участник. щом може един да я прекрачва, значи е разрешено за всички. решавайте си.

Ники неправилно генерализира, вероятно бидейки бесен на лумпените, които умишлено и целенасочено провокираха безредици. И все пак докато той обижда тълпата, ти обиждаш персонално него. Това имах предвид, нищо повече. Като цяло е излишно да се обиждате едни други.  

Никого не защивам, но наистина е несериозно да се твърди за купуване на гласове в Столипиново от която и да е партия, при разлика от 50-100 гласа. Особено този проГРОБарски сайт пловдив24.ком - те са толкова обективни, колкото аз тролей...

Дали в този сайт дават цялостната картина в проценти в район Източен. Ако там разликата е 50% между БСП и ДПС/ГЕРБ, тогава е имало купуване, но такива простотии от сорта на:"В две секции БСП има 50-100 гласа повече" е абсолютно несериозно.

Аз да кажа нещо сериозно по темата - струва ми се, че ще има нови избори на есен. Не е добре това да се случи, още повече сега, но май натам отиват работите.

И още нещо сериозно, относно купуване на гласове - вчера в село Марково /имам баба и дядо там/ са ходили "емисари" на една от големите партии и са предлагали пари да се гласува за тази партия, забележете с какъв довод:"Хазната е празна и може другия месец да нямате пенсии и пари за лекарства! По-добре приемете, за да изкарате поне другия месец."

Коментар за това?!

Те не са приели, но какво ли са направили примерно самотноживеещи пенсионери или безработни с вересии в магазините?

Аз не обиждам никого нито бих искал някой да приеме написаното от мен като обида. Ако някой е приел по подобен начин определенията ми, нека ми каже ще ги цензурирам

Е как какво - сещай се какво! И това е истина. Аз го прогнозирах още миналата година. И дядо ми, и баба ми, и други разни екзалтирани от популизма на Бойко какво ли не ми наприказваха, когато им казах, че оня очилатият урод ще докара нещата дотам, че няма да може да им се платят пенсиите. Този момент ДОЙДЕ. Тази есен и тази зима може наистина да стане страшно. И е напълно възможно да не минем само с протести. Да дойдат сега евробоклуците, които постигнаха целта - беден, енергийнозависим, гладен и прост народ от роби, които работят без пари и си траят. Те и шайката продажници, които им помогнаха и доброволно позволиха съсипването на страната са за РАЗСТРЕЛ! Това ще го повтарям постоянно.  

Миро, тези същите хора управляват цялата държава от 20 години насам. Смяташ ли, че това е възможно да се случи? Ти един осъден политик видял ли си последните 20 години? 

И както са казали преди време - ок и все пак след като победим какво? Кого ще сложим на тяхно място?

Дедо, никой не говори за съд и присъда...Преди няколко страници и аз го казах..Напълно споделям виждането на Гадо и на Миро...Трябва много да ги е страх...ама много... озверяла тълпа не може да бъде спряна...

Ще го докарат дотам пак кръв да се лее. И пак грешната кръв. Защото провокаторите и лумпените само това чакат. Да можеше полицията просто да остави тълпата да стигне до боклуците...  :laughing:

Ще го докарат дотам пак кръв да се лее. И пак грешната кръв. Защото провокаторите и лумпените само това чакат. Да можеше полицията просто да остави тълпата да стигне до боклуците...  :laughing:

Като си знаем полицията, не е невъзможно. Има ли желание, ще бъдат прегазени като росна тревичка.

Никакъв шанс тези никога не са на първа линия. Освен за да метнат нещо по полицията. 

Истинските протестиращи са неорганизирани, за сметка на това уродите от разни агитки, нацистки помии и прочее са много добре групирани, имат опит в създаването на безредици и анархия. За капак ръцете на полицията са вързани, а спецчастите почнат ли, карат наред. Та НИКАК не е лесно. Въпреки че с добра организация може спокойно да се тушират всякакви провокации. В една Англия хората буквално унищожиха футболното хулиганство с мисъл и тактика.  

Миро, тези същите хора управляват цялата държава от 20 години насам. Смяташ ли, че това е възможно да се случи? Ти един осъден политик видял ли си последните 20 години? 

И както са казали преди време - ок и все пак след като победим какво? Кого ще сложим на тяхно място?

Аз да съм казал нещо за съд и присъда? Аз говоря за съвсем друг тип "правосъдие" нямащ нищо общо с нормалното и цивилизовано такова. Аз буквално имам предвид да ги изтрепят на площада. Един вид да се доразвият нещата от 97-ма. Тогава доста мирно мина. Нямаше пострадали така да се каже. Та другите след тях да се замислят и тели ще карат така като сегашните хайдуци или ще вземат работа да вършат.

Аз не обиждам никого нито бих искал някой да приеме написаното от мен като обида. Ако някой е приел по подобен начин определенията ми, нека ми каже ще ги цензурирам

ами не е точно така, но мисля че се разбрахме, въпреки остротата на изразните средства. определянето на протестиращите като лумпени определено не те прави по-умен от една Бенатова, а за нея вече знаем че е величина с отрицателна стойност.

протести трябва да има. и ако не става с протести, ще стане с бой.

а дали полицаите са си подновили застраховките "трудова злополука" и "живот" и дали са валидни в случай на безредици?

tumblr_mljxr5ndN91sowe0zo1_400.gif

Като минимум... Много ми е интересно какво ще стане зимата...без ток, без храна, без вода...Но с класа от "гениални" политици и още по-"гениален" народ.

Иди питай унгарците! Те много добре и в подробности ще ти обяснат кой и как.

Пак повтарям...  Тия боклуци трябва да ги е страх! Ама толкова да ги е страх, че да се посират в гащите, дори и само при мисълта за някоя шмекерия!

П.п. Пламене, въженца не са нужни... Осукана арматурна тел и синджири, че да не паднат от диреците докато не започнат да се разкапват мършите им.

И какво предлагаш по-точно да се случи? Да не иде никой да гласува? Или да обесим депутатите пред парламента? Я, кажи предложение, моля те...

Ти изобщо четеш ли какво пишат другите? Кой въобще говори за негласуване? Да бяхте излезли всички да гласувате бе. Толкова е просто, баси. Как може в тази обстановка и при тези скандали изборната активност да е едва 50%? Какво са правили останалите? Били са за гъби? Имаше достатъчно партии с горе-долу НОРМАЛНИ лидери, на които можеше да бъде гласувано доверие в противовес на престъпниците от статуквото. И какво се случи, всички изпаднаха под 4%-товата бариера, защото мат'ряла реши отново да си избере ЕДИНСТВЕНО простите престъпници, че и отявлени психопати. Ами хахал да са ви - радвайте им се. Това е демокрацията и е крайно време всички да го схванат веднъж завинаги - ум царува, ум робува, ум патки пасе!

Имаше достатъчно партии с горе-долу НОРМАЛНИ лидери, на които можеше да бъде гласувано доверие в противовес на престъпниците от статуквото. И какво се случи, всички изпаднаха под 4%-товата бариера, защото мат'ряла реши отново да си избере ЕДИНСТВЕНО простите престъпници, че и отявлени психопати.

Къде ги видя тия, че нещо аз не съм ги съзрял? За съжаление все още нямаме никакви алтернативи. Свясни хора има, но те стоят далече от политиката, а и дори да се опитат да влязат, ще бъдат смазани от комунистите и ГЕРБ, които повсеместно са завладяли всякакви видове служби и прочее и се надлъгват постоянно, стреляйки се с компромати.  

http://systemoferrors.wordpress.com/2013/05/13/%D0%B0%D0%B7-%D1%81%D1%8A%D0%BC-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8/

:FU:

Ред. Видене, 45!!

Ред.2 Ако се чудиш какво е това 45 - това е броя на партиите. Не е, като да няма алтернативи...Ама има капаци на очите и липса на сиво вещество между ушите.

Ай стига сте разваляли личното ми опиянчване тази вечер, бе!

Да ви се изсЕра и на политиките и на изборите! Тел за тия измекяри...

П.п. Така като се позамисля, набиването на кол също ми се струва добра идея...

П.п.2 .... и изобщо... виде ли се някой да има мераци политик да става, кастрация и групово изнасилване за него, от минимум три катуна мангали...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...