Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

.....

Протестиращите са долни мръсни боклуци

.....

а пък ти си дърт смотан имбецил.

да вземеш да се кротнеш с определенията ли, що ли?

протестите срещу статуквото бяха използвани от тиквата, за да се скатае и да се направи на благородна жертва, докато прикрива панически каквото успее. но се оказа че не успя за всичко.

насрочиха дата за избори след 30 дни, а не спазиха първоначалната, за да не би тия нагли протестиращи хора  все пак да намерят време да се съберат повечко с едни и същи цели и да вземат аджеба да променят статуквото.

по-добре бсп+дпс+който и да е, отколкото герб. всъщност всяка коалиция е по-добре, защото като се дърпа баницата в различни посоки, тя ще не ще остава в средата.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Кой каквото иска да скача, но за мен в момента няма правилен избор.Избира се по-малкото зло!

Има и нещо друго обаче, изглежда някаква странна шизофрения е завладяла обществото. Какъв изобщо е СМИСЪЛА да сваляш едно правителство заради една камара издънки и направо престъпления и месец след това отново да избираш същите тюфлеци?  :confused  :blink:

Личи си, че не си в БГ.Въпросните протести бяха "яхнати" от политиците и се възползваха за да свалят правителството.Всички видяхме, че за по-малко то 2 седмици се забрави проблема с надутите цените на тока, никой не говори за отнемане на лицензи, а даже искат ново повишение на тока.
Онези с големите портфейли си знаят работата - как да водят българина за носа.

по-добре бсп+дпс+който и да е, отколкото герб. всъщност всяка коалиция е по-добре, защото като се дърпа баницата в различни посоки, тя ще не ще остава в средата.

Точно обратното.Всеки ще захапе по едно парче и ще останат само трохите.

Така си мислиш... Няма какво да се дърпа от баницата! Цялата баница е нарязана и разпределена, а потърпевшите отново сме НИЕ.

@mobo - станишев и останалата пасмина покрай него още от първият ден на управлението на герб се опитват да ги свалят. За тях не е важно да се направи нещо за България, а те да са на власт! Сега стана ли ти ясно защо толкова много хора мразят червената пасмина !

Явно не ви се е налагало да печелите поръчки по врене на 3в1 и по време на Герб, защото ако ви се беше налагало, щеше други приказки да говорите.

Най-важното е:

Успешна седмица на всички! Да сте живи и здрави! Стане, разтъпчете се, целунете жените и децата. Кажете на майките ви, че ги обичате. Отидете с усмивка на работа. Работете сякаш ви плащат. А те ще ви плащат сякаш работите. Мислете позитивно и знайте - Нещата винаги може и да са по-зле. Можеше да съставяме правителство от Волен, Кунева и РЗС. Или ... От мен и произволни други... ;)

Явно не ви се е налагало да печелите поръчки по врене на 3в1 и по време на Герб, защото ако ви се беше налагало, щеше други приказки да говорите.

Най-важното е:

Успешна седмица на всички! Да сте живи и здрави! Стане, разтъпчете се, целунете жените и децата. Кажете на майките ви, че ги обичате. Отидете с усмивка на работа. Работете сякаш ви плащат. А те ще ви плащат сякаш работите. Мислете позитивно и знайте - Нещата винаги може и да са по-зле. Можеше да съставяме правителство от Волен, Кунева и РЗС. Или ... От мен и произволни други... ;)

Налагало/ние си е и сме печелили, предполагам вече се досещаш как.Но това нещо скоро няма да се промени, защото според мен проблема не е коя партия ще е на власт, а в манталитета на българина.На всякъде има корупция, само че хората си знаят мярката.

Иначе :bowdown: за най-важното.Много добре и на място казано!Издигна ми се в очите :)

П.С. Бях само работник в съответната фирма.

Така си мислиш... Няма какво да се дърпа от баницата! Цялата баница е нарязана и разпределена, а потърпевшите отново сме НИЕ.

@mobo - станишев и останалата пасмина покрай него още от първият ден на управлението на герб се опитват да ги свалят. За тях не е важно да се направи нещо за България, а те да са на власт! Сега стана ли ти ясно защо толкова много хора мразят червената пасмина !

Има какво да се дърпа.

за станишев/първанов и БСП не знам, но лично аз пък още откак ББ си купи поста "шеф на МВР" и съответно си издейства ге'ералски чин, знам че не искам той или тези зад него да имат законодателна власт. обаче червеномразците все пак си го избрахте и си го харесвате - нищо не е морално, но всичко е "законно".

на мен обаче не ми е приятно моята държава да е организирана престъпна група.

А разбрахте ли какво е станало с принтерите :lol: оказа се че били чисто нови,но вътре нямало тонери.

А разбрахте ли какво е станало с принтерите :lol: оказа се че били чисто нови,но вътре нямало тонери.

Невъзможно! Виден и Ангел ни обясниха, как всичко щяло да бъде наред и било възможно такава поръчка да се изпълни :lol:

Изводът е само един - на тези избори здравият разум на българина не успя да прескочи 4%-та бариера. Има и нещо друго обаче, изглежда някаква странна шизофрения е завладяла обществото. Какъв изобщо е СМИСЪЛА да сваляш едно правителство заради една камара издънки и направо престъпления и месец след това отново да избираш същите тюфлеци?  :confused  :blink:

Още когато Бойко се покри, лчино аз бях убеден, че ще има най-голям процент при вота. То просто беше пределно ясно. 

Мобо, по-полека с персоналните обиди. А това, което си написал - пак е далеч от истината. БСП и ДПС са така срастнали групировки, че на практика няма какво да делят помежду си. Те са на практика една партия. Всичко е отдавна поделено и сега ние сърбаме попарата. Даже мога да ти кажа какво точно ще стане. В Министреството на земеделието пак ще се говори предимно на турски, може и шалвари да видим. Всички (ако въобще са останали неналапани) пари от еврофондовете, свързани със земеделието ще отидат по бездънните джобове на агите, които пък ще прилапат още хиляди декари българска земя за десетки години напред. Другарите от БСП ще си точат както и преди останалите отрасли, ако въобще е останало нещо за точене. На практика "комисиионните" и "даренията" ПАК ще се дават. Както се даваха преди Бойко, както се даваха на Бойко и ще се дават и занапред. Лично аз обаче на нагли комунисти, крадци и най-вече родоотстъпници - не желая да ги давам.   

Ами кой е виновен за това? Ти като си купиш кола с пълен резервоар ли я очакваш? Аз друго да попитам разбирачите - какво стана с дефектите? Нещо не чух всеки 3 от 20 машини (примерно) да са дефектни... Изобщо някъде някой казал ли е за отказала машина? 

И искаш да кажеш, че като отидеш да си купиш нов принтер, трябва да си го заредиш с тонер ли? Това е несериозно. Стандартни мастилно-струйни принтери с поне 1500 копия. Тея да се чупят от принтиране, не могат за 2 часа да го източат. Просто са били предварително "обработени".

А аз защо това за дефектите го чух само от една определена политическа партия ? Като гледам новини от различни източници всеки казва, че това даже било най-лесната работа. 

Видене, Видене. Петър Дертлиев, лека му пръст, ако те чуе от оня свят, че го определяш като десен, ще се преметне в гроба няколко пъти поред. Ама що ли ти отговарям изобщо.

Иначе картинката е чудна, това е уникален момент в историята на България. Такова чудо НЕ Е ИМАЛО НИКОГА в цялата демократична история от Освобождението до сега, колкото и Виден да се плюнчи с неговите си теории. Жалко за тази държава, но мат'ряла си го заслужава. Аз не мога да намеря друго обяснение, за съжаление. Защото да запълниш целия парламент с психопати, комунисти-мародери, мутри-бандити и бивши агенти на ДС, е за това си требе наистина уникален мат'рял, както се изрази толкова сполучливо преди време Мутрата.

И какво предлагаш по-точно да се случи? Да не иде никой да гласува? Или да обесим депутатите пред парламента? Я, кажи предложение, моля те... То всеки може да плюе и критикува, но градивната критика не е за всеки. Там трябва и идея да има.

Аз от политика не разбирам, но според мен, някой, който е бил в правителството само един мандат, не трябва да може да се връща в парламента после поне едно 15 години.

Невъзможно! Виден и Ангел ни обясниха, как всичко щяло да бъде наред и било възможно такава поръчка да се изпълни :lol:

Нали се сещаш, че това не е проблем в изпълняването на поръчката?

Аз никога не съм виждал лазерен принтер с касета на 100% в него - или такава която да не е starter (т.е. 1/2 обем). 

Станишката е голЕм. Той ги предложи тия копири, той си ги пробута... ся пак той си мрънка. Евала. БКП-то много хубаво работи.

Аз не знам хора, вие в друга държава ли сте живели последните 15 години от тая в която аз съм живял. 

Спомням си как убиваха хора по улиците, биеха журналисти с метални пръти, НЕ можеше да получиш съдействие в държавен орган без да си платиш или да имаш "познат" там.Полицията си биеше и убиваше в ареста. НИКОЙ по държавните институции не си даваше НИКАКЪВ зор. Ама грам говорим. 

Не харесвам г-н Пожарникаря особено. Ама дваж повече не харесвам кадифения принц на БКП загубил де що има като избори и все е СПЕЧЕЛИЛ. Идеален вариант щеше да е да са 6-7 партии с почти равни проценти, барем малко се следят едни други кой какво прави, да не могат да се спогодят бързо-бързо.

Въпроса е да не се изпада в крайности, въпроса е кой на нас ще ни свърши някаква работа - поне някаква. Серго и Сие мнооого ме съмняват да свършат.

@host: Много си прав. Преди 15 години хората ги беше страх да излезнат по улицата вечер. В половината град нямаше осветление, а за правителство се чуваше само преди и малко след изборите.

А тия от ДПС, която е само турци и терористи, не знам изобщо защо са в правителството...

И искаш да кажеш, че като отидеш да си купиш нов принтер, трябва да си го заредиш с тонер ли? Това е несериозно. Стандартни мастилно-струйни принтери с поне 1500 копия. Тея да се чупят от принтиране, не могат за 2 часа да го източат. Просто са били предварително "обработени".

Според зависи е, брат. Затова който поръчва нещо - ЧЕТЕ. Тая сделка си има своите параметри. В документите си пише има ли тонер или няма. Някой просто трябва да ЧЕТЕ като купува нещо. 

Според зависи е, брат. Затова който поръчва нещо - ЧЕТЕ. Тая сделка си има своите параметри. В документите си пише има ли тонер или няма. Някой просто трябва да ЧЕТЕ като купува нещо.

А ти проЧЕТЕ ли какъв точно е бил проблемът?

Предвид, че принтерите са едни и същи - марка и модел. Как така се получи, че в някои имаше, в някои имаше за 2-3 копия, а в други изобщо нямаше?

В самата поръчка беше заложено (поне според сайтовете), че трябва да имат тонери.

"Тази сутрин обаче секретарят на МС Росен Желязков категорично отрече.

По думите му на телефона за техническата поддръжка на машините за два дни са постъпили общо 320 сигнала, но „сред тях няма масови сигнали за липса на тонери“.

Според Желязков забавянето на места е било заради прегряване на машините."

Според теб това изказване сериозно ли е?Някой може ли да ми каже как от 20-30 листа, един копир може да прегрее?

Иначе поне за срока - ЕВАЛА.Явно е можело, което наистина ми се струваше доста нереално!

Предвид, че принтерите са едни и също - марка и модел. Как така се получи, че в някои имаше, в някои имаше за 2-3 копия, а в други изобщо нямаше?

Мисля си, че си има и злоупотреба с разпечатване на лични неща, тъй като принтерите са били доставени предните дни.

Явно никога няма да разберем точната истина. Обаче като за нашите "стандарти" направо са успяли. 

Мисля си, че си има и злоупотреба с разпечатване на лични неща, тъй като принтерите са били доставени предните дни.

Точно това посочиха като причина. На места са си преснимали учебници и т.н. Затова се е стигнало да изчерпване на тонера на няколко места. Бил е сменен обаче доста бързо.

Колко лични неща майна? 1500 лични неща ли... За мен е напълно несериозно. Примерно в Русе 100 секции без тонер. И предните дни да са доставени, да не са им ги носили по къщите или някой цяла събота да си играе да си разпечатва лични неща.

Ако наистина това е причината, то простотията е тотална...  :Facepalm:

Добре че сме научени нищо да не ни изненадва в тая държава... 

EDIT: ЧЕЛЕН ПРИМЕР:

Впечатляващи резултати отбелязва БСП в пловдивския квартал Столипиново, става ясно от обработените протоколи.

В 40-а секция, която се намира в сърцето на етническия квартал, социалистите имат 146 гласа срещу 70 за ДПС и едва 14 за ГЕРБ.

Солидна подкрепа сред ромското население имат червените и в съседната 42-ра секция. Там те вземат 101 гласа, ДПС води пред тях със 107, а ГЕРБ е със скромните 6 гласа.

В доста от секциите БСП отбелязва голям напредък сред населението на Столипиново. Соцактивисти обясняват този факт с усилена си работа сред ромите по време на кампанията. Засега данните сочат, че ДПС няма да може да вкара депутат от Пловдив.

Пловдив приключи изборния ден с активност от 55,86%. Най-голяма е тя в район "Централен" - 71,38, а най-ниска - в "Източен" с 43,32 на сто. В район "Южен" ГЕРБ води пред БСП почти с 2:1, същото е положението и в "Централен".

:Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm: 

Аз никога не съм виждал лазерен принтер с касета на 100% в него - или такава която да не е starter (т.е. 1/2 обем). 

Станишката е голЕм. Той ги предложи тия копири, той си ги пробута... ся пак той си мрънка. Евала. БКП-то много хубаво работи.

Аз не знам хора, вие в друга държава ли сте живели последните 15 години от тая в която аз съм живял. 

Спомням си как убиваха хора по улиците, биеха журналисти с метални пръти, НЕ можеше да получиш съдействие в държавен орган без да си платиш или да имаш "познат" там.Полицията си биеше и убиваше в ареста. НИКОЙ по държавните институции не си даваше НИКАКЪВ зор. Ама грам говорим. 

...... Идеален вариант щеше да е да са 6-7 партии с почти равни проценти, барем малко се следят едни други кой какво прави, да не могат да се спогодят бързо-бързо.

Въпроса е да не се изпада в крайности, въпроса е кой на нас ще ни свърши някаква работа - поне някаква. Серго и Сие мнооого ме съмняват да свършат.

преди 15 години пък точно като е било толко страшно по улците аз имах проблеми с полицията, защото попречих на едни гадове да извършат грабеж с побой или побой с грабеж - така и не стана ясно. но понеже тарторчето им беше "с познати в полицията" познай от кого бе търсена отговорност. сега не е по-различно и полицията е репресивен орган, както и абсолютно всички държавни служби.

но с това подчертаното съм много съгласен.  и 5 биха били достатъчни, но да нямат превес.

герб също няма да свършат работа за нас, за вас, за мен или за теб. работи се само и единствено за тартора и подгъзника му.

@raptor, персоналните обиди са също толкова приложими колкото обобщенията за всеки който си изразява мнението по някакъв начин. самозапалилия се пламен "долен мръсен боклук" ли е? използваната от мен квалификация е само с цел да се отбележи къде точно е прекрачена границата от другия участник. щом може един да я прекрачва, значи е разрешено за всички. решавайте си.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...