netrootbg Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Те десните партии сами си го направиха.ТОЧКА!Да живее Бойко, простащината и мизерията. ДВЕ ТОЧКИ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 След като дойдоха резултатите от Турция съм почти сигурен, че Герб изгоряха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 След като дойдоха резултатите от Турция съм почти сигурен, че Герб изгоряха. Радваш се, че БСП ще са на власт ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Бих се радвал и Виден да управлява, стига да не са Герб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Както казах - много са добри манипулаторите на комунистите. Готов съм да се хвана на бас че БСП ще състави следващото правителство. А това че една дясна партия няма в парламента също доказва колко са им добри агитаторите и манипулаторите. Жалко че има толкова заблуден народ. Да успееш да дискредитираш реалния си опонент от над 70% мнозинство до това да не може да влезе в парламента е уникален успех. Да създадеш една камара партии, които да размият вота и накрая от реално 1/4 поддръжници (горна граница) да съставиш правителство - ЕВАЛА, много са добри. Или те са много добри или ние сме много тъпи. Не съм сигурен кое Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Видене и ти си в това число: Я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле. В този парламент няма нито една дясна партия в момента. Не знам дали осъзнавате колко е трагично положението. Аз точно заради хора с твоите виждания мисля да се махна за постоянно. Как го измисли това, Иване? И защо безхаберно повтаряш думата ДЯСНО? Кое е дясно, кога е имало дясно? Ти си малък да помниш какво е дясно. Дясното умря още в зародиша си, защото в този зародиш бяха инкорпорирани уроди като Костов. Дясното умря с Петър Дертлиев и Стефан Савов. Те десните партии сами си го направиха.ТОЧКА! Кои викаш десни партии? А мен лично супер много ме кефи резултата от тези избори, някаква уникална пародия са. Само Атака ме изненадват, че взеха толкова гласове, но очевидно се оформят като някакъв вид алтернатива на ДПС, наша си Sadly, terribly - NO... Бих се радвал и Виден да управлява, стига да не са Герб. Не благодаря - понеже не поемам шпеци и суджуци във всичките им хартиени разновидности, ще ме убият. Само ако Наско е до мен шеф на МВР. И тогава да ги прекараме през стъргалото. 20 милиардера в държава, която няма 8 милиона. Без коментар. Разумните ще се сетят какво означава това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 А колкото до протеста - интересно ми е за какво протестират? А да, щото не спечели БСП убедително може би. Дей**а и боклуците. Преди да падне правителството се скъсаха от протести. Падна - протестите спряха. Да не би нещо да се промени. Протестиращите са долни мръсни боклуци! Почвам да се чудя дали ще ми понесе времето в Калифорния... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Протестиращите са долни мръсни боклуци! Ти заглеждал ли си се в "протестиращите"? Тази вечер за пореден път се убедих, че на органите на реда, да ги наречем така, никак не им е лесно. Мангал да ти крещи насреща, циганка пръст да ти развява, да те псуват поголовно.... Признавам си - аз лично трудно бих издържал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Не искам да се нервирам допълнително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Не се нервирай, дедо...че на твоята възраст... А иначе съм 101% съгласен с теб, че БКП/БСП са много добри - одеве слушах пчеличката Мая, сега слушам Станишев...евала, думи нямам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Какви нерви имате, че да слушате Станишев. Това за мене е прекалено голям тормоз, който не мисля, че някой е заслужил. Баба ми почна да се възмущава от него и БСП-то... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 За пореден път загубили няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Загубилите сме ние. Орешарката ще "оправи" икономиката и тогава да видиш кон боб яде ли. -------- Btw, Иван Костов... ше на прощава ама ако не беше нагъл, егоистичен и малко от малко да уважаваше избирателите нямаше така да стане. От тук нататък само розово/червено бъдеще ни чака. Нов АЕЦ, реки от мед и тн. А и изучаване на турски в училищата и говорене само на турски в администрацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Що бе, турският е готин...таман няма да има нужда да ни превеждат турските сериали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Ще видим и тоя прословут филтър цензор как ще научи интересните турски думички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Дясното умря с Петър Дертлиев Видене, Видене. Петър Дертлиев, лека му пръст, ако те чуе от оня свят, че го определяш като десен, ще се преметне в гроба няколко пъти поред. Ама що ли ти отговарям изобщо. Иначе картинката е чудна, това е уникален момент в историята на България. Такова чудо НЕ Е ИМАЛО НИКОГА в цялата демократична история от Освобождението до сега, колкото и Виден да се плюнчи с неговите си теории. Жалко за тази държава, но мат'ряла си го заслужава. Аз не мога да намеря друго обяснение, за съжаление. Защото да запълниш целия парламент с психопати, комунисти-мародери, мутри-бандити и бивши агенти на ДС, е за това си требе наистина уникален мат'рял, както се изрази толкова сполучливо преди време Мутрата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Иначе картинката е чудна, това е уникален момент в историята на България. Такова чудо НЕ Е ИМАЛО НИКОГА в цялата демократична история от Освобождението до сега, колкото и Виден да се плюнчи с неговите си теории. Жалко за тази държава, но мат'ряла си го заслужава. Аз не мога да намеря друго обяснение, за съжаление. Защото да запълниш целия парламент с психопати, комунисти-мародери, мутри-бандити и бивши агенти на ДС, е за това си требе наистина уникален мат'рял, както се изрази толкова сполучливо преди време Мутрата.Много добре казано. Ще те цитирам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Отдавна си мисля, че трябва да има сериозни рестрикции относно гласуващите откъм чужбина. Толкова заблудени хора няма дори тук в страната. От една страна имаме твърдия турски електорат къмто ДПС, от друга "зрителите", които дават оценки от въздуха, подбни на раболепствията относно Бойковите магистрали. Много сме напреднали с тях, ри'йш ли и чупим гипса. Ама няма какво да ядем. И като обясниш, че сме РОБИ на ЕС, гледат "умно". Последните месеци ме гледат с наведени глави хората, които ме плюеха, когато им казвах, че ако Бойко продължава в тоя дух, ще бъде изгонен с камъни. Също и хората, които възторжено му се радваха и не ми вярваха, че скоро ще дойде деня, в който няма да си получат пенсиите, защото няма да има откъде да се платят. Този ден също идва със страшна сила и още преди да е дошла есента, да не говорим какво ще е зимата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Отдавна си мисля, че трябва да има сериозни рестрикции относно гласуващите откъм чужбина. Толкова заблудени хора няма дори тук в страната. Верно е, няма. В България се намират цели 8% разбирачи, които са толкова навътре с нещата, че без грам колебание гласуват за ОТЯВЛЕН ПСИХОПАТ. Останалите почти 60% се разпределят за комунисти-мародери и мутромилиционери, като за цвят оставят 11% за агентите на ДС от специалния отдел "Турция". Видене, Видене, просто толкова ми стана тъжно като гледам тези резултати, че изобщо не ми се спори ама по никакъв начин с теб. Абсолютно безсмислено е. Все очаквах, че някак си поне едно зрънце здрав разум ще надделее в това общество, но уви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Ти може много работи да си очаквал. За 421341-ти път ти казвам, че НЕ СИ НАЯСНО какво и как се случва в тази държава. Просто защото те няма тука. Иначе хич нямаше да си толкова изненадан. И между другото нищо спецално не се е случило. Трябваше да се случи преди много години специалното нещо, но не се намери кой да го организира. Защото пладнешкият обир е по-лесен. Виждам ,че Волен е толкова добър "психопат", че чак си му повярвал. Де да беше - много по-лоша е истината. И сега идиот като него реално може да решава съдбата на Държавата. И ако наистина се сдуши с комунисти и турци (което няма да ме изненада хич), то трябва да бъде разпнат пред НС. Другото както виждаш е същото като вчера, като оня ден, като миналата седмица, така минаха 20 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Как ще има някой честен в политиката след като толкова големи мафиоти успяха да се набутат там. Мислите ли, че ще оставят някой случаен да им се пречка? При това като ги гледам колко са добри дори няма да използват силови методи а просто ще нагласят нещата така че никой да не гласув за него. Хем ме е яд, хем им се възхищавам колко са добри в "занаята си" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Изводът е само един - на тези избори здравият разум на българина не успя да прескочи 4%-та бариера. Има и нещо друго обаче, изглежда някаква странна шизофрения е завладяла обществото. Какъв изобщо е СМИСЪЛА да сваляш едно правителство заради една камара издънки и направо престъпления и месец след това отново да избираш същите тюфлеци? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Престани да мрънкаш. Знам защо замина. Ама като толкова не си искал, да не си го правил. Щото пък тука е много яко да се работи. Ама си бачкаме и си траем. Знам, че ти липсва айляка, но на гурбет е така. Все едно падаш от Луната... Дали знаеш наистина? Две са причините...и втората е парите. Аз поне си го признавам. Няма да дойда и да залъгвам някой с политически обстановки, спокоен живот и прочие глупости, които не са верни. Сухото ме интересува и нищо друго. И да Галче, аз наистина бях айляк. Не ходех да вечерям в Капитан Хук или Кук, или квото там беше, но си драпах стерео гайдата с висящите тонколони и като дойдеше петъка нещата бяха ясни...другата седмица на repeat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Осъзнах до каква степен съм спрял да следя футбол - току що съвсем случайно прочетох статия за финансовата криза на Рейнджърс и пращането им в трета дивизия...миналата година. Преди 4-5 години знаех почти целия им състав (ах, Еврофутбол....). Вярно, че Шотландия е далеч от центъра на футболните новини, но все пак става дума за Рейнджърс - 54-кратен шампион на страната. Не е нещо значимо, просто ме накара да се замисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Изводът е само един - на тези избори здравият разум на българина не успя да прескочи 4%-та бариера. Има и нещо друго обаче, изглежда някаква странна шизофрения е завладяла обществото. Какъв изобщо е СМИСЪЛА да сваляш едно правителство заради една камара издънки и направо престъпления и месец след това отново да избираш същите тюфлеци? И да бяха прескочили та какво? Това са само 4% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.