Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Да.

Проблемът не е дали Герб ще води кервана. Проблемът е, че има възможност да има националистическа партия при правенето на парламент. Хората грам не разбират какво означава това. И това е още по-тъжното... :(

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Някой може ли да ми обясни кyриоза защо има над 500 човека гласували за Сидеров в цяла БГ? Слагам 500 да са негови приятели и роднини и някой заблуден скинхед

Баща ми се беше засилил да гласува за него, но го вразумих да гласува за Светльо.  :laughing:

ПС2 Всички са боклуци!

Не, геният го е казал - ВСИЧКИ СА МАСКАРИ! 

Като гледам резултатите до момента и ме навява тъжната мисъл, че българското общество отдавна се е превърнало в мат'рял. Ума ми не може да го побере как изобщо е възможно това? За първи път в най-новата ни история парламента ще е пълен САМО С МУТРИ, ПРЕСТЪПНИЦИ, РАЗБОЙНИЦИ И ПСИХОПАТИ! Аз съм просто безмълвен.  :Facepalm: :blink: :JC_golly:

Заеби мутрите, винаги ги има. Заеби престъпниците, винаги ги има. Заеби разбойниците, те не са такива по собствен избор. КАК МОЖЕ ДА ИМА ПСИХОПАТИ?!?!??!

Като гледам резултатите до момента и ме навява тъжната мисъл, че българското общество отдавна се е превърнало в мат'рял. Ума ми не може да го побере как изобщо е възможно това? За първи път в най-новата ни история парламента ще е пълен САМО С МУТРИ, ПРЕСТЪПНИЦИ, РАЗБОЙНИЦИ И ПСИХОПАТИ! Аз съм просто безмълвен.  :Facepalm: :blink: :JC_golly:

За първи път?!?!? Верно нищо не знаеш за България. Наблягай на голфа. Тая ситуация е от повече от 10 години непроменена. Променят се само имена на партии и цветове за пред раята. Като гледам предварителните разултати - точно както прогнозирах. Грам не съжалявам, че не съм част от цирка. Наздраве на всички! 

Аз пък се радвам, че гласувах. Знам, че не съм от тия 30% или от ония 26 ли са 27 ли, ще мога спокойно да си ги псувам сега.

Интересно ми е сега бате Бойко дали ще хване Атака или червените ще хванат ДПС и густоооо.

И как не си част от цирка? Не живееш в България ли?

Искам Атака да влезнат в парламента и да им дадат Министерството на отбраната примерно... И тогава ще ги питам тия 8% гласували за тях, от къде изгрява слънцето и на къде залязва...

ако кунева мине 4% всички е ясно

чака ни бсп+дпс+кунева

общо взето ни чака к☠р.....

Това е зловещ кошмар - тихо! Пу пу пу ! 

Искам Атака да влезнат в парламента и да им дадат Министерството на отбраната примерно... И тогава ще ги питам тия 8% гласували за тях, от къде изгрява слънцето и на къде залязва...

Нека, нека - наближават турците по цифра - ЧУДЕСНО. Атака не е това, което си мислиш, Ванчо. 

Искам Атака да влезнат в парламента и да им дадат Министерството на отбраната примерно........

Иска да каже, че не допринася за цирка...а иначе аз предпочитам да им дадат министерството на финансите, че нали Волен каза, че ще вдигне двойно всички заплати и пенсии...тогава започвам да обръщам всяка заплата в $$$ и когато страната фалира (което неминуемо ще стане), продавам всичко, дето имам тук и се изнасям към някоя по-нормална страна...

Абе деа, тия за ко протестират пак в София? Не искаме това, не искаме онова.. ся пак хем искат, хем не искат.. 'Лидерите' на тая маса предполагам взимат хубави заплати....

Леля кYрнелия направо щеше да се задави, хахаха, няма такава червена шапчица, честно.

А за кунева, всички тихо, не дърпайте дявола за опашката. Сигурно само Слави, бенда и роднините и са гласували за нея..

До 6 месеца очаквам да спадне кредитния рейтинг на България и да договаряме с МВФ заем в близката година. Евала на БСП! Най-добрата кампания която съм виждал в съзнателния си живот. Поздравявам ги. Предполагам, че с ДПС ще си направят кабинет.

Атака не е това, което си мислиш, Ванчо. 

Видене, само с тази приказка се издъни за вечни времена. От там нататък няма изобщо какво да говорим по темата.

Много активно се замислям да идвам близко до теб след година-две. Ама толкова сериозно никога не е било. Няма смисъл да се прибирам в страна в която явно мисля толкова различно от почти всички.

Поне Костов го пенсионираха ;) А Кунева няма да успее да събере 4%

Радваш се, че единствената дясна партия не влиза в парламента??? Нямам думи. Отивай да разнасяш вестници в Германия и се радвай после на живота в Бг. Явно до там ти стигат вижданията...

Едно интересно четиво:

http://www.plovdivchanin.com/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8/19790-%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%8F-%D0%9B%D0%B8%D0%BA%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B5,-%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8.html

Стига сте фърляли боб и гадали на черва от гълъби. Това са предварителни данни. А ако сложим на кантара изказването на Болен, че е готов за коалиция с ДПС и БСП...

А, да. 

:FU:

Стига сте фърляли боб и гадали на черва от гълъби. Това са предварителни данни. А ако сложим на кантара изказването на Болен, че е готов за коалиция с ДПС и БСП...

http://news.plovdiv24.bg/432022.html

Ще е нямам думи. Както и да го гледаш резултата си е плачевен. А най - тъжното е как може толкова гласове да събере Рапона. Както и да го мисля, не виждам начин.

Тъжно, тъжно...

Все се надявам, след дъжда да изгрее Слънце, но дали ще ни огрее? Не искам и аз да напускам България, ама... Сякаш искат да ме изгонят..

Тъжно, тъжно...

Все се надявам, след дъжда да изгрее Слънце, но дали ще ни огрее? Не искам и аз да напускам България, ама... Сякаш искат да ме изгонят..

Защо бе. Виж колко е хубаво тук. Костов вече е извън парламента. Всичко ще е наред. Важното е на другите да им е зле. Аз как съм е без значение.

Ще ме разбереш идеално какво имам в предвид ;).

Иска да каже, че не допринася за цирка...а иначе аз предпочитам да им дадат министерството на финансите, че нали Волен каза, че ще вдигне двойно всички заплати и пенсии...тогава започвам да обръщам всяка заплата в $$$ и когато страната фалира (което неминуемо ще стане), продавам всичко, дето имам тук и се изнасям към някоя по-нормална страна...

Няма кой да ни го плати на реални цени! 

Абе деа, тия за ко протестират пак в София? Не искаме това, не искаме онова.. ся пак хем искат, хем не искат.. 'Лидерите' на тая маса предполагам взимат хубави заплати....

Леля кYрнелия направо щеше да се задави, хахаха, няма такава червена шапчица, честно.

А за кунева, всички тихо, не дърпайте дявола за опашката. Сигурно само Слави, бенда и роднините и са гласували за нея..

Нагли платени комунистически провокатори. 

Видене, само с тази приказка се издъни за вечни времена. От там нататък няма изобщо какво да говорим по темата.

Ти верно си толкоз АУТ, че не е истина. Дай да си говорим за ски, голф и пиене.  :laughing:

Ще е нямам думи. Както и да го гледаш резултата си е плачевен. А най - тъжното е как може толкова гласове да събере Рапона. Както и да го мисля, не виждам начин.

Не - тъжното е колко гласове събраха комунистите. Както и факта, че ОСЕМ "партии" минават 1% и ще харчат милиони народна пара, докато не се яви някой, който да отреже шибаните държавни субсидии за скапани партии!!!

ЕДИТ: ИДЕАЛНО е, че престъпникът Костов е извън Парламента. Жалко е , че е над 1% и ще точи ПАК държавни = народни пари. Все едно малко открадна и разсипа, боклукът комунистически.  

Видене и ти си в това число:

Я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле.

В този парламент няма нито една дясна партия в момента. Не знам дали осъзнавате колко е трагично положението. Аз точно заради хора с твоите виждания мисля да се махна за постоянно.

А мен лично супер много ме кефи резултата от тези избори, някаква уникална пародия са. Само Атака ме изненадват, че взеха толкова гласове, но очевидно се оформят като някакъв вид алтернатива на ДПС, наша си  :laughing:Забавното е, че онзи ден свалихме ГЕРБ и сега си ги преизбрахме. 

За Костов и компания - ами сами са си го направили, или по-скоро не са направили достатъчно, че да бъдат избрани. Все пак народа е достатъчно лесен за убеждаване - избрахме си НДСВ ей така, после ГЕРБ, дори Атака влизат в парламента отново. Та не е важно какъв си, важно е да имаш правилен PR, какъвто определено липсва на сините. В крайна сметка, колко от гласуващите са проверили за кого конкретно гласуват, според вас ? 

БГ изборите не ви ли напомнят някакво лайв шоу от типа Биг Брадър? Гледаме някакви идиоти как се плюят и накрая гласуваме за най-шумните от тях. Или поне аз друго не разбрах да е имало, бидейки средно-статистически гражданин на тази страна, не гледащ ТВ и разчитащ основно на онлайн медиите. Може би не чета правилните такива  :Facepalm:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...