RaptoR Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Напротив - по-лежерно не бих могъл да го карам. Точно днес мисля да олабя ТОТАЛНО напук на всичко, барабар с комшиите, които "затичат" селяните от долната мах'ла по пътя им към Читалището и ги агитират да гласуват за комунистите... Бира, Хиподил и хамак - една отлична комбинация за изборен ден в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Ех тази игрица се оказа доста зарибяваща Но пак има олигофрени,които като не могат да ме убият,защото съм с бомбандировач и решават да ми се забият в самолета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Коя игрица?Викам да се хвана с нещо разтоварващо,че досега четох за предизборните изпълнения и разбрах 2 неща: -Нямам за кого да гласувам,т.е. не вярвам на никого от представените партии -Хипотетично и да имаше някой ,на когото да симпатизирам просто няма смисъл-лудницата е налице и е пълна.Нещата се извратиха тотално.Нека някой отвън да каже дали е виждал нещо подобно.Аз се сещам само за един английски сериал-беше много жесток и си спомням как гледах да се развиват такива подмолни игри Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 War Thunder пуцалка със самолети от втората световна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Коя игрица?Викам да се хвана с нещо разтоварващо,че досега четох за предизборните изпълнения и разбрах 2 неща: -Нямам за кого да гласувам,т.е. не вярвам на никого от представените партии -Хипотетично и да имаше някой ,на когото да симпатизирам просто няма смисъл-лудницата е налице и е пълна.Нещата се извратиха тотално.Нека някой отвън да каже дали е виждал нещо подобно.Аз се сещам само за един английски сериал-беше много жесток и си спомням как гледах да се развиват такива подмолни игри Точно това искат другарите комунисти да си мислите. А техния електорат е твърд и надъхан и гласува 100%. Ей много са добри БСП и техните агитатори. Явно ще си заслужат победата Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Точно това искат другарите комунисти да си мислите. А техния електорат е твърд и надъхан и гласува 100%. Ей много са добри БСП и техните агитатори. Явно ще си заслужат победата Ти верно ли? Аз чакам да видя дали ще уцеля с прогнозите. Истина е обаче, че всички дърти комунисти са се надъхали като пред национализация... За капак мернах шайка цигани пред Читалището, които залагам каса бира, че още не са "решили" за кого ще гласуват... =============================== А сега след като се напекох на 50 на слънце, товарейки ръждави решетки измежду 10000 крякащи и серящи патки, мисля да опитам пържените кюфтенца на жената с ледена бира и да се насладя на старта... В тоя ред на мисли как ми се иска да го опъна Стефчо в тревите и копривите на тая жега да реже железа с ножица... И да го изненада някой метър и нагоре смок докато поема от парфюма на патешките фекалии (мен вчера с интерес ме наблюдаваха). Да го питам после ще се оплаква ли от Чикаго... Па и да му Осучя една твяга на гол гъз, да му се изпъне катинарчето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 http://novanews.bg/news/view/2013/05/12/49980/купуване-на-гласове-в-пловдив-въпреки-полицаи-под-прикритие/?utm_source=index&utm_medium=link&utm_campaign=accent Натряскали се снощи и се успали Аз след малко отивам да гласувам, наспан Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Ти верно ли? Напълно сериозно. 3ма човека които допреди седмица мислеха да гласуват сега казаха че най-вероятно ще пропуснат, а още 2ма ми казаха "ми не знам за кого", от 2ма други чух "ми за някоя от малките партии". Вече съм убеден че БСП ще спечелят УБЕДИТЕЛНО изборите. Дано не съм прав, че такава попара имаме да сърбаме после Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Вече съм убеден че БСП ще спечелят УБЕДИТЕЛНО изборите. Дано не съм прав, че такава попара имаме да сърбаме после Силно си се объркал... Между другото случайно чух отпадъка Бареков преди малко: "С Борисов не сме добри приятели, ние сме добри познати..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Нищо, дедо, ще пуснат повече бюджетни полети от терминал 2... Едит: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1979666 - още от сега почнаха с оправданията.. При тях 'постъпвала информация'. Ми да ва таковам, като постъпва информация, защо не сезирате органите на реда и прокуратурата? Само да се лае... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 За пореден път се излива пороен дъжд в деня, в който съм решил да водя колата на автомивка. Много съм доволен!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Дам щото си в София Тука капка няма да падне пак ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Някой може ли да ми обясни кyриоза защо има над 500 човека гласували за Сидеров в цяла БГ? Слагам 500 да са негови приятели и роднини и някой заблуден скинхед Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 kotore, тая Вар Тандър много зарибена. Изцъках вече 10 игри, но до момента на добри противници не попадам. Всичките ги мачкам доволно . Но това може да се дължи на факта, че имам бая часове на BF 1942 . ПС Гласувах, разписах се. Дори сега имаше бая хора. ПС2 Всички са боклуци! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Някой може ли да ми обясни кyриоза защо има над 500 човека гласували за Сидеров в цяла БГ? Слагам 500 да са негови приятели и роднини и някой заблуден скинхед И аз това се чудя, как има нормални хора дето си мислят, че тоя човек си е с разума... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Sothbiss-e добави ме IGN:Sadsleeper Сега бях и аз да гласувам и имаше доста хора,но предполагам,че повечето вече са гласували.В нашата секция за 3-4 блока мисля че бяха гласували 300 човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Гласувах за Светльо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Като гледам прогнозните резултати...нищо ново - който си е гласувал преди за ГЕРБ, пак е гласувал за тях, който редовно си гласува за БСП - сега пак е гласувал за тях, ДПС също си остават с постоянния електорат ; единствено ми се струва, че атакаджиите ще са малко повече тоя път...кофти хава се очертава за тия, дето сме останали тука... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 ...кофти хава се очертава за тия, дето сме останали тука... А тея дето са от Герб едва ли ще им е кофти, пак си се наредиха.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 На никой не му стига за коалиция.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 На никой не му стига за коалиция.... Точно за това говоря - я се опитай да ги комбинираш тия 4-те да видиш какви коалиции ще се получат...пълна пародия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Точно за това говоря - я се опитай да ги комбинираш тия 4-те да видиш какви коалиции ще се получат...пълна пародия... Герб + Атака + Кунева Ето затова имаше 350 000 допълнителни бюлетини , за да се избегне този момент с комбинирането. едит: Значи допълнителните бюлетини може да са били и 700 000. Иначе всеки играе където е парата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Кунева играе от другата страна, Стасьо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 ....а и Кунева на тоя етап не е ясно дали изобщо ще влезне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.