djadomraz Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Дори и да влезне съответната малка партия - няма да получи мандат, ще го раздава опозиция и ще вдига шум. И каква полза ? Те и като не са в парламента пак вдигат шум. Или пък разни психопати като Волен- съмнявам се някой да може да ми обясни каква е ползата този кретен да е депутат и да взима пари Това също не го разбирам. Как е възможно да има толкова много хора гласували за тоя палячо. Че да прескочи 4%. Ники, само че гласувайки за някоя малка партия създаваш статистика. И като съберат 2-3%, на другите избори, рапони (с извинения), като теб може и да се замислят, дали наистина въпросната партия е causa perdutta. С тия комунисти, нарисувани като върховното зло ми напомняш бабите, дето се чудят с какво да си впечатлят палавото внуче и е или торбалан, или чичо полицай или свирепия пудел, който разхождат наблизо... За мен не са по-големи, или по-малки боклуци от герберастите, например. Ще ми се да прегледаш дърленето ми във фейса с моите приятели за да схванеш какви хора гласуват за БСП, след това да се сетиш какви хора представляват партията и какви са хората всъщност за които те гласуват. И когато схванеш това ще ти побелее косата поне колкото моята Подозирам, че приемаш написаното от мен като агитация за ГЕРБ , което съвсем не е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 По времето на Станишев имахме гениален финансов министър. Орешарски доста пъти влиза в световните класации с действията си. Освен плоският данък той създаде НАП. През 90-те въведе бандеролите. Иначе гербераста Константинов веднага започна да се плюнчи как можело да се получи разлика при алтернативното преброяване. Сега обаче няма да може да е тази която са си планирали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Ники, те и бабите и дядите гласуват за червените. Е и? И от страх от тях, да кача на власт нов рапон, като доскорошния ли? Да, подкрепих тоя политически провал, щото мислех като теб. Лично аз повече няма да слагам на съвестта си подобна тежест и ще гласувам по съвест. Изборите са за това.Не да позволяваш да те манипулират и да ти набиват в главата за кой трябва да гласуваш. Щото тия социологически проучвания приближават нещата до червеното време, когато родителите ни са гласували под строй, за който им се каже. Е, сега гласуваш за който ти намекнат...Бабите гласуват за червените, щото така са свикнали, мангалите - за своите, щото така им е казано. И ти, с този си начин на мислене - ми да ти подаря едно звънче, че да си блееш и ти със стадото, щом нямаш собствено мнение...Ред: https://bivol.bg/grupirovkata.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Ники, те и бабите и дядите гласуват за червените. Е и? И от страх от тях, да кача на власт нов рапон, като доскорошния ли? Да, подкрепих тоя политически провал, щото мислех като теб. Лично аз повече няма да слагам на съвестта си подобна тежест и ще гласувам по съвест. Изборите са за това. Не да позволяваш да те манипулират и да ти набиват в главата за кой трябва да гласуваш. Щото тия социологически проучвания приближават нещата до червеното време, когато родителите ни са гласували под строй, за който им се каже. Е, сега гласуваш за който ти намекнат... Бабите гласуват за червените, щото така са свикнали, мангалите - за своите, щото така им е казано. И ти, с този си начин на мислене - ми да ти подаря едно звънче, че да си блееш и ти със стадото, щом нямаш собствено мнение... Ред: https://bivol.bg/grupirovkata.html Не разбрах какво против Костов имаш? Защото виждайки как подскачаха моите приятели само при споменаването на името му за мен е достатъчно Това което казах по-горе е за гласуването за очевидно губеща партия колкото да се отчете гласуване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Уф, преядох с един footlong Italian BMT от Subway и сега отивам да гласувам на едни избори, в които няма мутри и фалшиви бюлетини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 По времето на Станишев имахме гениален финансов министър. Орешарски доста пъти влиза в световните класации с действията си. Освен плоският данък той създаде НАП. През 90-те въведе бандеролите. Иначе гербераста Константинов веднага започна да се плюнчи как можело да се получи разлика при алтернативното преброяване. Сега обаче няма да може да е тази която са си планирали. Моля?Надявам се, че се шегуваш... Орешарски доста пъти трябваше да влезе в затвора....ама 'сичките долни педерасти си пазят гърба..До един... Слезте на земята....и по-точно на българската земя.Единствения прав тука е Галин...И аз съм абсолютно съгласен с него..Трябва да ги е страх, много да ги е страх.... А днешното театро изобщо няма да го коментирам...В цялата предизборна кампания, нямаше една партия, която да излезе и да обяви нещо реално(макар и лъжейки)и да агитира нормално електората..Едните вадят компромати, другите се защитават...Сами си дават имунитетите, кълнат се и т.н. простотии.Всички до един се чудеха как да омърсят другия, а не как да направят нещо добро за държавата...А така като гледам има мнооого заблудени хора.Ама страшно много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Моля?Надявам се, че се шегуваш... Изобщо не се шегувам. Най - добрият финансов министър който сме имали в последните 10 години. За преди това не мога да говоря с детайли понеже не съм бил в подходящата възраст и отделно не съм следял новините в детайли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Не разбрах какво против Костов имаш? Никъде нищо не съм казал за или против него. Изказах се против безумната идея да се гласува за който социологическите проучвания кажат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 По въпроса за фалшификациите с бюлетините, вижте това кратко филмче показващо колко прости решения съществуват, за да се ликвидират всякакви възможности за фалшификации на вота и си задайте въпроса защо в българския избирателен закон го няма това. http://www.youtube.com/watch?v=0Qs9I_z6n7E&feature=player_embedded Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Днес Иво Божков пусна на фб страницата си резултатите от вътрешни гласувания в редакциите на няколко медии. Без значение какво и по каква поръчка е било публикувано в тези медии, именно журналистите са тези, които са анализирали възможно най-много информация, не само по време на кампанията, но и през последните години. Мислете!Резултати от анонимна анкета за електоралните нагласи в редакцията на в. "Сега"1.ДСБ - 27% 2.Зелените 18.9% 3.БСП 10.8% 4.БНГ - 8.1% 5. ГЕРБ - 5.4% 6. Глас народен - 5.4% 7. НДСВ 2.7% 8. Модерна България 2.7% Невалидни - 18.9% Резултати от анонимна анкета за електоралните нагласи в редакцията на "Труд" ДСБ 21 - 35% БСП 10 - 16,7% ДБГ 7 - 11,7% ГЕРБ 4 - 6,7% Светльо Витков 4 - 6,7% “Зелените” 3 - 5% “Атака” 2 - 3,3% СДС 1 - 1,7% ВМРО 1 - 1,7% Невалидни 7 - 11,7% Общ брой бюлетини 60Вътрешноредакционното гласуване във в. ДневникДСБ 42.105% Зелените - 36.842% БСП - 5.263% ГЕРБ - 5.263% Глас Народен - 5.263% Невалидни - 5.263% Изборите в редакцията на Капитал: ДСБ - 43.75% Зелените - 28.125% Кунева - 12.5% БСП - 6.25% Атака - 3.125% Невалидни - 6.25%Гласуването в Медиапул гласи следното:ДСБ - 66.6%, БСП - 8.3%, Кунева - 8.3%, Глас Народен - 8.3% невалидни 8.3%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 и пак нито един кандидат дупетат не си е публикувал поне от кумова срама автобиографията. дори и да е фалшива или изкривена. а трябва да е задължителна. не искам човек, който е работил само "координатор на партия...." или накратко "политик" да ми измисля закони, както и не искам и юристи да решават икономически въпроси, а пожарникари да строят и да се правят на инженери. а вие поне прегледахте ли списъците? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Галин за Премиер! Не ви ли се струва, че това е супер мега яка голяма нагласистика с тия бюлетини, има къде къде по-елегантен начин да се манипулира изборен протокол със записани гласове в него. Че чак някой ще печата бюлетини, че ще ги носи някъде си...много ограничен трябва да си и да мислиш, че това става така.. Сега пък Орешарски бил най-добрия министър...абе хора, не забравяйте, че по онова време света не беше така стегнат с тия кризи, който последните години ни налази. Икономики като Испания и Италия още драпат в калта, какво остава за нас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Ако си спомняш как предният път депутати им носиха чували с бюлетини... Другарю Виден гербераст, някакъв коментар за тази новина от днес? Комунистите удариха дъното, под каймака на помията.. Но пък там им е пъпчето фърлено.... Смешно е как се гърчат Виден не е Гербер. Виден мрази политиката, политиците и всичко, свързано с тях. Викаш Иван Костов остави България без индустрия, щото преди него тази индустрия пращеше и бълваше продукция за цял свят. Абе как изобщо ви влизат такива глупости в главата не мога да разбера. Гласувайте за комунистите и техния най-успешен мутромилиционерски проект и после си псувайте по кръчмите и така до замайване. Момчиле, ПОРЕДЕН път се убеждавам, че ти си нямаш грам понятие какво става тук...И какво СТАНА тук преди години. Това пък от къде го измисли? Има си записи от камери. Не съм прочел или чул някой да твърди, че нападателят е спял цяла нощ в двора на къщата му. Твърди се, че е прескочил и нахлул. Спял е там и го е дебнал с предизборни послания. Оказа се, за съжаление, че е квартален обирджия. Даже ще съди Елена мечката, че му е изкарала акъла. Това хубаво, аз също не съм във възторг от никой от хората в политиката в момента, но отново - представа си нямате какви познати социалисти имам а не са някакви глупави заблудени баби и дядовци. Тези хора гласуват всеки път, гласува и агитата от шекера. Когато осъзнах колко надъхани са тези мои приятели реших, че няма да пропускам да гласувам вече. Ако не се гласува за смислени техни опоненти все едно сте гласували за тях. Гласувайки за някой който няма да влезе една доволно голяма част от вашия глас отива за БСП. Та ако не сте социалисти и не желаете подобно управление по-хубаво гласувайте. Така е Ники, така е! Ники това са глупости. Цялата иддея на тия "социологически проучвания" е да ти намекнат кои са ти "истинските" кандидати. Тоест тези, които са кихнали достатъчно. И че, раз'ийши, другите ако гласуваш за тях - гласът ти ще отива за торбалан или който си избереш приказен герой. Каза велосипедистът... а после се правят обрати с няколко допълнителни бюлетинки и отбелязване като гласували на отдавна починали хора. 350 000 бюлетини не можели да променят вота..... и това го казва шеф на броячите. а в малките изборни секции биха били достатъчни и 100тина за да решат дали някоя партийка ще мине 4% бариера или нейните гласове ще се разпределят за мастодонтите. само мен ли ме дразни че бариерата за влизане е 4%, а ограничението за субсидиите е 1%? това значи че ако ви навия тук у форума да гласувате 100 човека за мен в една избирателна секция, то аз ще получавам ~100К лева годишна субсидия. лошо ли ще ми е? между другото напоследък се оказва че точно ние в пловдив сме центъра на шмекериите. откак ни излезе името "най-синия град на България" тук правят най-големите обрати и си нагласят резултатите както си искат. носенето на чували с бюлетини ( няколко допълнителни подпъхнати елегантно небрежно) не било престъпление, според всички герберасти. ето оказа се че и тези извънредни бюлетинки са съвсем законни и чакат удобно подредени при наш човек в близост до ЦИК, та чувалите пътьом към СФ да минат за дооформяне. а сега щели били членовете на комисиите да имат копия на окончателния протокол, който съставят, ама не е много ясно какъв реално ще се занесе в РИК, още по-малко какво ще въведе оператора. освен това нищо не пречи при проверка онлайн да дава, че са въведени точните резултати, а в базата данни за реалното броене да са съвсем различни. самия ни изборен закон не е добър и е силно несправедлив. Мобо е БРИЛЯНТНО прав, нищо че кара КИА.. По този начин обаче правиш нещо което лично аз адски ненавиждам. Гласуваш не за идея или личност, а против някой. Няма нищо по лошо от протестният вот. По този начин и Рапона дойде на власт. Точно поради тази причина всички партии се обединиха и наеха една австрийска фирма която да направи алтернативно преброяване по протоколите които получават. Сега всеки един застъпник ще получи копие което ще може да изпрати до централата на партията си, която от своя страна ще го предостави за алтернативното броене. Обединението за това алтернативно броене е на всички партии с изключение на герберастите. И те проявиха желание да се включат, но останалите партии им отказаха. Коя е тая австрийска фирма ??? И какъв им е хонорара? По времето на Станишев имахме гениален финансов министър. Орешарски доста пъти влиза в световните класации с действията си. Освен плоският данък той създаде НАП. През 90-те въведе бандеролите. Иначе гербераста Константинов веднага започна да се плюнчи как можело да се получи разлика при алтернативното преброяване. Сега обаче няма да може да е тази която са си планирали. Давайте да събираме Седянката, Орешарски е човека... Топ кретен, навремето са ги екзекутирали такива уроди... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Момчиле, ПОРЕДЕН път се убеждавам, че ти си нямаш грам понятие какво става тук...И какво СТАНА тук преди години. Видене, предпочитам да си остана заблуден, но НИКОГА не бих допуснал дори и за миг да ми мине през главата, че шайката простовати престъпни мутри, които са обида и за най-ниските форми на интелект, може да е някаква "алтернатива" на комунистите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 @DON_CHEFO - питката с мед нищо не е, готови са да си платят хиляди долари за да наемат някого с някоя от работните им визи Това са самата виза. Плюс, че ходят и се молят пред сената за повече визи. А изборите се превръщат в поредният цирк, но то май това е нормалното ... http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/05/11/2058428_spored_obshtestvenata_poruchka_brakuvanite_bjuletini/ Цирк цирк ... не знам майна...аз като пускам молби за работа и ме питат...легален съм и дали след време ще искам спонсорство за H1B виза. Добре, че поне това не ми трябва. Има много фурни с хляб да изям и много тонове вода да изпия докато кажа, че ми харесва в Америка...ако го кажа изобщо. Да, верно е, че за две седмици работа изкарах няколко пъти повече пари от колкото в БГ за месец...ама и тия две седмици ми костваха 130 часа труд, та като сложа нещата на кантара и математиката не ми излиза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 За ГЕРБ има новина - казват, че била добра: И в софийския затвор има футболен отбор! Бойко ще е капитан, Цецко също ще е там. Миро Мършата вратар, той на плонжове е цар. Лъчко Мозъка съдия, ще им свири със уста. Дянков май ще е защита, та да брани тази свита. Ляля Цецка с очилата, влачи кофата с метлата. А Фидоска мажоретка, абе просто супер гледка. Трендафил Акациев Уникално! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 По въпроса за фалшификациите с бюлетините, вижте това кратко филмче показващо колко прости решения съществуват, за да се ликвидират всякакви възможности за фалшификации на вота и си задайте въпроса защо в българския избирателен закон го няма това.Наскоро гледах един клип в ted.com относно борбата с фалшификациите. Един беше измислил уникална система на гласуване. Нещо подобно на системата за криптиране с частен и публичен ключ. Не точно, но това е нещото което ми хрумна докато го гледах. Не беше никак сложна системата. Просто си взимаш една част от бюлетината след гласуване с теб и във всеки един момент можеш да направиш справка как е бил отчетен гласът ти. Клипчето е няколко минути. Ако ти е интересно ще го потърся. Не ви ли се струва, че това е супер мега яка голяма нагласистика с тия бюлетини, има къде къде по-елегантен начин да се манипулира изборен протокол със записани гласове в него. Че чак някой ще печата бюлетини, че ще ги носи някъде си...много ограничен трябва да си и да мислиш, че това става така..Точно това е трудно да стане в момента. Ще има алтернативно броене на протоколите. И то на протоколите от всяка една секция още преди да се предадат в РИК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Наскоро гледах един клип в ted.com относно борбата с фалшификациите. Един беше измислил уникална система на гласуване. Нещо подобно на системата за криптиране с частен и публичен ключ. Не точно, но това е нещото което ми хрумна докато го гледах. Не беше никак сложна системата. Просто си взимаш една част от бюлетината след гласуване с теб и във всеки един момент можеш да направиш справка как е бил отчетен гласът ти. Клипчето е няколко минути. Ако ти е интересно ще го потърся. Така е, има всякакви варианти, които да направят масовите фалшификации невъзможни. Има начини и за електронно гласуване и за какво ли още не, обаче се иска ВОЛЯ за въвеждането и изпълнението на тези механизми. Когато всичко в държавата е мижи да те лъжем и обществото се държи като мат'рял, какво може да се очаква изобщо? Главата ми не го побира как е възможно изобщо за няколко дни до изборите да се осъществят такива МЕГА скандали, от които да няма никакви последствия. Гледам и не вярвам на ушите си, както казва проф. Вучков. За мен това е някакъв уникален кошмар, за вас не знам. Държавността беше погребана окончателно с удари на бухалки и под звуците на долнопробна чалга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Дано да има хубави студентки по избирателните комисии, друго за ся не ме интересува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Видене, предпочитам да си остана заблуден, но НИКОГА не бих допуснал дори и за миг да ми мине през главата, че шайката простовати престъпни мутри, които са обида и за най-ниските форми на интелект, може да е някаква "алтернатива" на комунистите. Така си е... Те тия мутри са си производни на комунистическата система, но това е друга тема... Дано да има хубави студентки по избирателните комисии, друго за ся не ме интересува. Къде ги бре!?!? Само дърти скрофи съм виждал аз! ============================ Днес мили деца, ще поработя докъм обед, след което ще си пийкам бирата, гледайки победата на Фетел. Сократце ще си гледам кефа и ще релаксирам, както в доброто старо време в такива дни... ЕДИТ: Отличен момент да си слушам касетките на Хиподил Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Гласувахме. Има много хора по секциите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Престани да мрънкаш. Знам защо замина. Ама като толкова не си искал, да не си го правил. Щото пък тука е много яко да се работи. Ама си бачкаме и си траем. Знам, че ти липсва айляка, но на гурбет е така. Все едно падаш от Луната... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Видене... като ти чета писанията... просто правиш много трудна задачата да ти се направи карикатура... сам се справяш повече от брилянтно Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Видене... като ти чета писанията... просто правиш много трудна задачата да ти се направи карикатура... сам се справяш повече от брилянтно Ти поглеждал ли си се в огледало преди да тръгнеш да правиш карикатури на други хора??? Някак си е странно карикатура да прави карикатури... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 АХАХАХАХАХХАХАХАХАВидене, малко напрегнат ми се струваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.