DON_CHEFO Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Нападение срещу дома на Иван Костов... честно... ще се излиза в чужбина. Тия ни мислят за малоумни. Как не ги е срам, бе. Жалки хорица, с жалки идейки... толкова ги е страх, че няма да има лапачка. http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D0%9A%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B8/%D0%9D%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%9A%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2-_l.n_i.7920_c.26.html Кое те кара да мислиш, че в чужбина ни чакат с питка с мед? Освен ако не си хипер интелигентен та още с кацането дето се вика да засенчиш техните специалисти в областта, която си си избрал - тогава ОК. Иначе е такова теглило, че не е истина. На мен за само 1 месец ми писна да слушам поамериканчени българи колко е хубаво в Америка. И като ги питам като е толкова хубаво що разнсяте пици и не можете да се приберете до БГ и....мълчанка. Или пък втори затапващ въпрос...имате ли здравни или платени отпуски...за празници не говорим, че това е по-мръсна дума и от дявола. Пак срещу мен имам мълчанка. А сега и с чудната "обамакеър" ще го начукат отново на хората с ниски доходи....а такива дал Бог в тая страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 аз ли греша или споменатата "мултипринт" е бившата държавна/военна печатница, която от над 20 години е абонат на всички подобни държавни поръчки? а къде се разпечатват бюлетините по принцип тази година? точно тоя "чутовен" скандал е малко барековски. но иначе съм съгласен, че герберастите си мислят, че ще могат за 4ти път да си нагласят резултатите от изборите. последния път в пловдив ги хванаха че купуват цигански гласове, но нищо не последва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 @DON_CHEFO - питката с мед нищо не е, готови са да си платят хиляди долари за да наемат някого с някоя от работните им визи Това са самата виза. Плюс, че ходят и се молят пред сената за повече визи. А изборите се превръщат в поредният цирк, но то май това е нормалното ... http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/05/11/2058428_spored_obshtestvenata_poruchka_brakuvanite_bjuletini/ Цирк цирк ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 жалки опити.... до 08.05 в печатницата не трябва да има нито 1 бюлетина била тя брак или не къв е тоя брак 350 000 бюлетини ? да кажем 1000-2000 за проба на печата ок ама 350К ..... заеби..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Ама вие още ли ги ручате тия жабета, бе?! Битката за кокала е безмилостно жестока и понеже долната измет няма вече какво да извади от ръкава, за това започват да си спрятат курвачките. За кой ще ми гласувате, бе!? За мутро-милиционера ли? Или за "социалистическо"-турската сган? Не дай Боже пък за Костов и Сие лапачи със залепнали за гръбчетата коремчета... То не, че и тоя последния не върви в комплект с резаците.... За кой, питам аз... За кой, бе! Кой, КОЙ, кооойии....? Докато не избесим едно правителство, барабар с парламента по стълбовете, нещата няма да се оправят в тая дупка, така мисля аз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 mIRCata, on 11 May 2013 - 17:23, said: Ще си харесам някой дето няма шанс да влезе. Да знам, че не съм вкарал аз тия дето ще ме крадат следващите 4 години. Това е все едно не си гласувал. gado, on 11 May 2013 - 21:10, said: Ама вие още ли ги ручате тия жабета, бе?! Битката за кокала е безмилостно жестока и понеже долната измет няма вече какво да извади от ръкава, за това започват да си спрятат ку回вачките. За кой ще ми гласувате, бе!? За мутро-милиционера ли? Или за "социалистическо"-турската сган? Не дай Боже пък за Костов и Сие лапачи със залепнали за гръбчетата коремчета... То не, че и тоя последния не върви в комплект с резаците.... За кой, питам аз... За кой, бе! Кой, КОЙ, кооойии....? Докато не избесим едно правителство, барабар с парламента по стълбовете, нещата няма да се оправят в тая дупка, така мисля аз! Склонен съм да се съглася с кръстника и netroot, че Костов го очерниха малко повече но както неведнъж казах - соц пропагандата са голяма работа. Никой не може да се мери с руската школа. Аз откакто установих че имам приятели върли социалисти, които чинно си гласуват за БСП мисля да не пропускам вече. Червения електорат е твърд, надъхан и гласува. В момента считам че сме тръгнали да се оправяме, ако не искаме да ни закопаят БСП-то най-хубаво е да се гласува и то за смислени техни опоненти, ако ще и за ГЕРБ но да гласувате за някой малък без шансове да влезе е все едно сте си дали половин глас за БСП. Rumbata, on 11 May 2013 - 21:16, said: Като има мулти бюлетина, ще направя мулти гласуване - ще ги отбележа всичките. Същото като с гласуването за някой малък без шанс да влезе. Половината ти глас отива за БСП. На теория има 20% социалисти, на практика пълнят почти половината народно събрание точно по този начин с размиването на гласовете. Ако имаше само 2 или 3 партии освен тях нямаше да вземат и половината места които имат сега. http://dsb.bg/kostov-go-napravi/ има доволно голяма истина в горното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 А кой продаде всички предприятия и реално остави България без индустрия ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 А кой продаде всички предприятия и реално остави България без индустрия ?Фалирали такива и с дългове по - големи от активите им. Тези които бяха на печалба не бяха приватизирани по негово време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 А кой продаде всички предприятия и реално остави България без индустрия ? Викаш Иван Костов остави България без индустрия, щото преди него тази индустрия пращеше и бълваше продукция за цял свят. Абе как изобщо ви влизат такива глупости в главата не мога да разбера. Гласувайте за комунистите и техния най-успешен мутромилиционерски проект и после си псувайте по кръчмите и така до замайване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Да, бе... Да! Целувайте му ся задника на Костов, пък после ще му целувате онова, дето филтърът ще ми го цензурира... Също както на Бат' Бойко и както на испанското старче преди него.... Примка от арматурна тел им трябва на тия измекяри, а не да ходите и да им наливате вода в мелничките! Оффф.... Айде и тия двамата от горе пак са изказаха.... Айде... единият е да речем.... индуктриниран яко, ама другия с къв акъл ги плещи тия работи, не е ясно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Абе Костов пак филм направил - човек с нож, цяла нощ спал в двора му и сутринта тръгнал да ги напада.. Ей тоя 'човек' няма спирка. Ридли Скот може само прахта да му диша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Абе Костов пак филм направил - човек с нож, цяла нощ спал в двора му и сутринта тръгнал да ги напада.. Ей тоя 'човек' няма спирка. Ридли Скот може само прахта да му диша. Това пък от къде го измисли? Има си записи от камери. Не съм прочел или чул някой да твърди, че нападателят е спял цяла нощ в двора на къщата му. Твърди се, че е прескочил и нахлул. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Викаш Иван Костов остави България без индустрия, щото преди него тази индустрия пращеше и бълваше продукция за цял свят. Абе как изобщо ви влизат такива глупости в главата не мога да разбера. Гласувайте за комунистите и техния най-успешен мутромилиционерски проект и после си псувайте по кръчмите и така до замайване. За комунистите със сигурност няма да гласувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 За комунистите със сигурност няма да гласувам За явните или прикритите? Защото като гледам листите некомунистите са малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Това пък от къде го измисли? Има си записи от камери. Не съм прочел или чул някой да твърди, че нападателят е спял цяла нощ в двора на къщата му. Твърди се, че е прескочил и нахлул. Аз преди малко научих от новините, та там го казаха. Дори не знаех за какво иде реч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Ама вие още ли ги ручате тия жабета, бе?! Битката за кокала е безмилостно жестока и понеже долната измет няма вече какво да извади от ръкава, за това започват да си спрятат ку回вачките. За кой ще ми гласувате, бе!? За мутро-милиционера ли? Или за "социалистическо"-турската сган? Не дай Боже пък за Костов и Сие лапачи със залепнали за гръбчетата коремчета... То не, че и тоя последния не върви в комплект с резаците.... За кой, питам аз... За кой, бе! Кой, КОЙ, кооойии....? Докато не избесим едно правителство, барабар с парламента по стълбовете, нещата няма да се оправят в тая дупка, така мисля аз! Явно още нямат необходимия страх от народа си... Според мен пак ще има 97-ма, ама тогава народа ще нахлуе не с бухалки и крака от столове, а с кирки и брадви... А кой продаде всички предприятия и реално остави България без индустрия ? А ти на колко години си бил, когато това се е случило? Повтарянето като папагал на това, което мама и тати са казали е меко казаное глупаво ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Абе Костов пак филм направил Е да бе, той Костов закусваше с малки деца всяка сутрин, та сега няма да направи един филм на гърба на внуците си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Това хубаво, аз също не съм във възторг от никой от хората в политиката в момента, но отново - представа си нямате какви познати социалисти имам а не са някакви глупави заблудени баби и дядовци. Тези хора гласуват всеки път, гласува и агитата от шекера. Когато осъзнах колко надъхани са тези мои приятели реших, че няма да пропускам да гласувам вече. Ако не се гласува за смислени техни опоненти все едно сте гласували за тях. Гласувайки за някой който няма да влезе една доволно голяма част от вашия глас отива за БСП. Та ако не сте социалисти и не желаете подобно управление по-хубаво гласувайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Ники това са глупости. Цялата иддея на тия "социологически проучвания" е да ти намекнат кои са ти "истинските" кандидати. Тоест тези, които са кихнали достатъчно. И че, раз'ийши, другите ако гласуваш за тях - гласът ти ще отива за торбалан или който си избереш приказен герой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 а после се правят обрати с няколко допълнителни бюлетинки и отбелязване като гласували на отдавна починали хора. 350 000 бюлетини не можели да променят вота..... и това го казва шеф на броячите. а в малките изборни секции биха били достатъчни и 100тина за да решат дали някоя партийка ще мине 4% бариера или нейните гласове ще се разпределят за мастодонтите. само мен ли ме дразни че бариерата за влизане е 4%, а ограничението за субсидиите е 1%? това значи че ако ви навия тук у форума да гласувате 100 човека за мен в една избирателна секция, то аз ще получавам ~100К лева годишна субсидия. лошо ли ще ми е? между другото напоследък се оказва че точно ние в пловдив сме центъра на шмекериите. откак ни излезе името "най-синия град на България" тук правят най-големите обрати и си нагласят резултатите както си искат. носенето на чували с бюлетини ( няколко допълнителни подпъхнати елегантно небрежно) не било престъпление, според всички герберасти. ето оказа се че и тези извънредни бюлетинки са съвсем законни и чакат удобно подредени при наш човек в близост до ЦИК, та чувалите пътьом към СФ да минат за дооформяне. а сега щели били членовете на комисиите да имат копия на окончателния протокол, който съставят, ама не е много ясно какъв реално ще се занесе в РИК, още по-малко какво ще въведе оператора. освен това нищо не пречи при проверка онлайн да дава, че са въведени точните резултати, а в базата данни за реалното броене да са съвсем различни. самия ни изборен закон не е добър и е силно несправедлив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Това хубаво, аз също не съм във възторг от никой от хората в политиката в момента, но отново - представа си нямате какви познати социалисти имам а не са някакви глупави заблудени баби и дядовци. Тези хора гласуват всеки път, гласува и агитата от шекера. Когато осъзнах колко надъхани са тези мои приятели реших, че няма да пропускам да гласувам вече. Ако не се гласува за смислени техни опоненти все едно сте гласували за тях. Гласувайки за някой който няма да влезе една доволно голяма част от вашия глас отива за БСП. Та ако не сте социалисти и не желаете подобно управление по-хубаво гласувайте.По този начин обаче правиш нещо което лично аз адски ненавиждам. Гласуваш не за идея или личност, а против някой. Няма нищо по лошо от протестният вот. По този начин и Рапона дойде на власт. а сега щели били членовете на комисиите да имат копия на окончателния протокол, който съставят, ама не е много ясно какъв реално ще се занесе в РИК, още по-малко какво ще въведе оператора. освен това нищо не пречи при проверка онлайн да дава, че са въведени точните резултати, а в базата данни за реалното броене да са съвсем различни. самия ни изборен закон не е добър и е силно несправедлив.Точно поради тази причина всички партии се обединиха и наеха една австрийска фирма която да направи алтернативно преброяване по протоколите които получават. Сега всеки един застъпник ще получи копие което ще може да изпрати до централата на партията си, която от своя страна ще го предостави за алтернативното броене. Обединението за това алтернативно броене е на всички партии с изключение на герберастите. И те проявиха желание да се включат, но останалите партии им отказаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 ... Точно поради тази причина всички партии се обединиха и наеха една австрийска фирма която да направи алтернативно преброяване по протоколите които получават. Сега всеки един застъпник ще получи копие което ще може да изпрати до централата на партията си, която от своя страна ще го предостави за алтернативното броене. Обединението за това алтернативно броене е на всички партии с изключение на герберастите. И те проявиха желание да се включат, но останалите партии им отказаха. но пък вече се презастраховаха с "експертни" мнения, че нямало как алтернативното броене да съвпаднело с реалното, защото нямало гаранция че алтернативните ще получат "окончателните" протоколи. и те така. аз лично очаквам поредния обрат. винаги правят някакъв "обрат" и се появяват внезапно нови лайн... лица да лобират за все едни и същи олигархични интереси. костов е дълга тема. на него освен другото дължим и поне 50% от цената на тока и останалите битови консумативи. но пък мина вече през една криза. само че ни трябваше или подобен през 2009та, а не сега. мразените от вас социалисти/комунисти обаче по време на управлението си взеха едни от най-десните мерки: плосък данък и облекчаване на данъчната и осигурителната тежест както на работниците, така и на работодателите. т.нар. десни центристи - герберастите пък за 3,5 години въведоха почти същата тоталитарна система "от едно време", която мразите. и сега хората ги е страх от полицията, а бизнеса е разрешен само на "правилните". но днес е ден за размисъл, а не за агитации. който и да е, дано поне спре да пречи, като не може да помага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Ники това са глупости. Цялата иддея на тия "социологически проучвания" е да ти намекнат кои са ти "истинските" кандидати. Тоест тези, които са кихнали достатъчно. И че, раз'ийши, другите ако гласуваш за тях - гласът ти ще отива за торбалан или който си избереш приказен герой. А като гласуваш за някой, който няма да влезе със сигурност какво се случва? Твоя глас се разпределя. Като не гласуваш също. Ти искаш ли отново соц управление? Изобщо наясно ли си колко надъхани са въпросните хора срещу "прогнилия капитализъм"? И да, ТОЧНО тези думи използват. Хора видяли края на социализма, хора завършили университет. И ми обясняваха колко кофти било при капитализма, как уравновиловката не било лошо нещо, даже напротив, и т.н. и т.н. Ти разбираш ли, че когато осъзнах колко надъхани са тези хора направо се втрещих! По този начин обаче правиш нещо което лично аз адски ненавиждам. Гласуваш не за идея или личност, а против някой. Няма нищо по лошо от протестният вот. По този начин и Рапона дойде на власт.ГЕРБ дойде на власт точно както и НДСВ, което междувпрочем се и очакваше - всички се бяха осрали яко и поредното ново лице обещаващо да "оправи всичко" защото знае как и му е писнало да гледа некадърници, които не могат нищо да свършат и са корумпирани до мозъците на костите си и т.н и т.н. Ако имаше още 6 месеца до изборите и се беше появила нова партия с нов достатъчно харизматичен лидер щяха да спечелят поне 30-40% гласове. но днес е ден за размисъл, а не за агитации. който и да е, дано поне спре да пречи, като не може да помага. Ако имаше поне малък шанс да се намери такъв щяха да го обявят за противоконституционен Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Дори и да влезне съответната малка партия - няма да получи мандат, ще го раздава опозиция и ще вдига шум. И каква полза ? Те и като не са в парламента пак вдигат шум. Или пък разни психопати като Волен- съмнявам се някой да може да ми обясни каква е ползата този кретен да е депутат и да взима пари И не знам защо, но след управление на червените все остава един гаден вкус и всички са против тях. Няколко години след това обаче са готови да си ги преизберат - дивотия някаква. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Ники, само че гласувайки за някоя малка партия създаваш статистика. И като съберат 2-3%, на другите избори, рапони (с извинения), като теб може и да се замислят, дали наистина въпросната партия е causa perdutta.С тия комунисти, нарисувани като върховното зло ми напомняш бабите, дето се чудят с какво да си впечатлят палавото внуче и е или торбалан, или чичо полицай или свирепия пудел, който разхождат наблизо... За мен не са по-големи, или по-малки боклуци от герберастите, например. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.