Eleutherios Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Детерминанти, матраци оп матрици Висшата Математиката била забавна, трудна ( ) но забавна ( ) . За разлика от химията А довечера съм на изместен Атанасов ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Че ти щом говориш за матрици и детерминанти, значи още не си стигнал до купона! Като ти дойдат на главата диференциални уравнения от не знам си какъв вид с полагане и ще си говорим колко е забавна математиката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Яко е да си студент, само да нямаше сесия и изпити Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Минава ми през главата ,че написах един текстови документ за мнението ми към живота . Също така че пак се започна с Drink every night . Идва един момент в живота на човек кога сам разбира колко е бил сляп и наивен... Въпросът е кога ще дойде този момент, колкото по-рано , толкова по-добре :allien А сега казвам Наздраве и за Здраве на всички , приятели и врагове...Живейте така че хората да ви се радват и вие на тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Tonight you killed me with your smile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Мразя София.За сметка на това ще се видя с цялата банда олигофрени и ще има ....Абе ясно е какво ще има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Дочух от някъде , че си щял да ми пращаш картинка ... в момента тва ми е в главата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Първо трябва да се събудя и тогава да мисля, защото едитвах този пост 3 пъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Еми айде събуждай се де Аз вече го направих , сега будя и комшийте Минава ми през главата ,че вчера и днес се показа едно готино слунчице и ми вдига настроението още повече и Ill Nino-This is War вкарва разни адреналини също Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 BUUUUUUUTIFUL GUUUUUUURLS Майка ти, Шон Кингстъъъъън! Не мога ли поне понеделник сутрин да не ти слушам мазното, църно, самодоволно чласче! Трябва да говоря с колежката да сменим радио станцията, щото радиото е нейно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 BUUUUUUUTIFUL GUUUUUUURLS Майка ти, Шон Кингстъъъъън! Не мога ли поне понеделник сутрин да не ти слушам мазното, църно, самодоволно чласче! Трябва да говоря с колежката да сменим радио станцията, щото радиото е нейно. Ти сериозно много си го намразил тоя шиш. Наистина не трябва да се появява, да пълни екрана на телевизора. Иначе не си сам де, ако организираш нещо, аз ще те подкрепа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 В момента през главата ми минават едни ужааааасТни мисли, щото след час-два съм на зъболекар, а тва ми е най-омразното нещо на тоя свят! Да ми стискате палци да няма манипулации!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Бива ли да спират и хуманитарни пратки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Tonight you killed me with your smile... Чудя се това дали е на Михалис Хаджиянис и Реймон дуета - "Tonight (Simera)" или е просто съчетание от думи, което ти е дошло на ум. Както и да е, виждайки текста си припомних тази много нежна и приятна песен, за което ти благодаря. Остани със здраве! EDIT: Тъжно ми е като чета такива мнения като това под моето, но какво да се прави - явно да пиеш си е модерно, мъка ми е какви хора ще ми осигуряват пенсийката след години.... alekto - нищо лично към теб, просто ми направи впечатление това, което си написала + някой по-стари твои мнения свързани с пиенето, а и не само твои мнения - тук във Форума явно пиенето е на мода и нон-стоп трябва да се говори и описва това нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Трябва да се науча да пия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Бива, Second, бива. С ония се действа само така. Грозно и крайно е, но според мен е оправдано, предвид хората, с които си имат работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Реймон дуета - "Tonight (Simera)" Тя е Иначе си мисля че започва поредната натоварена седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 тук във Форума явно пиенето е на мода и нон-стоп трябва да се говори и описва това нещо. Не си прав. Само Наско (Агарваен)((Гримьор)) горови толкова много за пийни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Има някаква нова мода да се слага навсякъде тази емотиконка. Малко на стаден принцип. Започна един и всички го последваха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Mи че тя иконата кърти бре, какво не и харесваш... Абе чудя се как може да имам толкова як профил, направо кът децата му се радвам... "а си мислех че ще имам четворка" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Мразя София още повече....Ама пък ми беше весело.И си купих още една балаклава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Главата ми е празнаааааааааааааааааааааааааааааааааа точка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 За кво ли си хабя нервите още... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Според вас 60 h a week работа много ли ? Вие по колко часа бачкате ? (за тези които работят) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Според вас 60 h a week работа много ли ? Вие по колко часа бачкате ? (за тези които работят) Аз по 25-30 Минава ми през главата че трябва да отида до някой магазин или аптека , а така ме мързи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.