Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

:bowdown: :beer:  :rofl: :sick

питаш ли ме...слагам си едно огледало и така си казвам наздраве да го е*a :D :D

Е, че тези 3 бона да не са гарант, че детето ще е там до 7 :)

За София или Пловдив става дума?В пловдив има мн добри градини по 500-600лв на месец и поне знаеш, че обръщат повече внимание на всяко дете поотделно.

А сиктир майна...аз толкова взимах на месец...добре, че съм попадал на качествени презервативи...то не трябва да се шегува с тия неща човек ама....баси зора

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

А сиктир майна...аз толкова взимах на месец...добре, че съм попадал на качествени презервативи...то не трябва да се шегува с тия неща човек ама....баси зора

Хахахахаха няма майтап. То са памперси, кремове, кърпички, столчета, играчки... чак градината после може да не ти направи впечатление :)

Въпросът е ще дойдете ли с Галицин на село! Няма още много да питам. Все пак трябва да знам какво да правя. 

=========================

Ники, брат, дал си ми 18 батерии... Дали нЕма 'а прегрее зарЕдното?  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Мен не ме мислете!

Снощи разбрах, че утре на ранина пътувам за Сл. Бряг и се прибирам късно в Неделя :sick:

Един мъжеложец (дано 1000 анадолски орачи го познаят библейски) след година моткане е решил, че яйцето вече наистина е на снасяне. :effemine3:

Видене, забрави за селото. Без кола ще идвам, няма да стане явно тоя път. 

:FU:

П.С, Пак са сипали захар във водопровода...

Видене, забрави за селото. Без кола ще идвам, няма да стане явно тоя път. 

Какво от това? С влак ли си? Слизаш в Първомай, аз те вземам оттам, в неделя те качвам пак на влака и така.

Галицин го дебнат да организираме нещо и да го викнат за работа... 

http://house.allmix.org/bg/intera/leten-bar

http://allmix.org/bg/users/39  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :f1:  :f1: \

Евала бе майна! Голям!

Днеска оцелях - сутринта един бус при престрояване в лява лента(без мигач) щеше да ме блъсне (въобще не ме видя, че съм в дясната лента). 
На обяд чичка с бял мустак и а6 2.5тди на чисто празен булевард завива по Коматевско на ляво по Н.Вапцаров от средна лента, аз съм си в лявата, засича изцяла лентата и ме затваря...после се чуди защо го псувам и набивам клаксона.

... няма да се впрягам... само чакам да стане 18:00 и да си сипя едно двойно (да, двойно, не голямо) уиски и да се размажа.

Нек'ъв ерор в тоя линк май... 

Аз на излизане от къщи още се разминах с мощен челен удар. Наближавам Богомил по Хан Аспарух откъм нашия блок и псувайки, че около детска градина Каменица е фраш с паркиращи идиоти от двете страни на улицата, бивам връхлетян челно с голяма скорост от едно Пежо. Руса КОВЦА прави ляв откъм Богомил, ама така умно го прави, че ми влиза директно срещу мене. Отгоре на това го прави и с прилична скорост, не от място. Добре че карах много бавно и още като я мернах почнах да спирам и в крайна сметка спрях на 20 метра от Богомил, за да избегна челен удар.....

svetlio hipodilaki premier premier

stranna rabota inache. edno vreme kato jiveeh na drugiq krai na grada hodeh na grebnata pochti vsqka sedmica , sega kato jiveq do neq ne hodq izobshto..... maj shte izpiq 1 bira taq vecher tam

Тотални мега, гига злета сте! 

:FU:

П.п. това са мои думички!

П.п.2 И в тоя ред на мисли... Ам'чи кой бяга от една месечна заплата, изкарана за ден и половина? Не и аз!

Добре, че след един ден са изборите, за да изчистят Главната от хилядите предизборни маси, шатри, палатки и какво ли още не. :)

Сцени.... Днес се надвиквах по телефона докато се прибирах от работа. А на ГЕРБ soung engineer-а беше злееееееееееееее. Високите бяха толкова увеличени, че чак болеше. Буквално. И някой гении явно е решил, че на тая музика дето ще я свирят на тая сцена, бас не ѝ трябва. Та нямаше. Само среди и високи.

Няма да гласувам за тях, те музиката на сцената не могат да си оправят, а какво остава за държавата...

Сцени.... Днес се надвиквах по телефона докато се прибирах от работа. А на ГЕРБ soung engineer-а беше злееееееееееееее. Високите бяха толкова увеличени, че чак болеше. Буквално. И някой гении явно е решил, че на тая музика дето ще я свирят на тая сцена, бас не ѝ трябва. Та нямаше. Само среди и високи.

Няма да гласувам за тях, те музиката на сцената не могат да си оправят, а какво остава за държавата...

Избираш за кого да гласуваш на базата на саунда от предизборните им митинги? :Facepalm: :lol:

Поне е уцелил кое е най - голямото зло в момента.

Дали? Защото той очевидно е отишъл на митинга на тия бандити с някакви определени симпатии. Аз например не бих отишъл дори и да ми предложат пари. :lol:

Както и да е, утре и аз отивам да гласувам, ама на съвсем други избори.

парола: 12 без 15.

високите са увеличени, защото по-добре се отразяват и стигат по-надалеч по улиците. а така като има силен шум, подсъзнателно се запомня събитието и се възприема като важно. важното е да се прави впечатление, не е важно какво :)

Дали? Защото той очевидно е отишъл на митинга на тия бандити с някакви определени симпатии. Аз например не бих отишъл дори и да ми предложат пари. :lol:

Както и да е, утре и аз отивам да гласувам, ама на съвсем други избори.

Той работи в района и вероятно се е прибирал след работа. Може и на кафе с някоя девойка да е бил. Утре ще ходим с колегите до посолството. За първи път няма да гласувам в България. До момента все така се е случвало, че съм си бил вкъщи. И този път беше така запланувано, но се наложи промяна. Поне няма да има чакане на опашки.

високите са увеличени, защото по-добре се отразяват и стигат по-надалеч по улиците. ...

Грешиш, гореказаното важи за средите. :music

Нападение срещу дома на Иван Костов... честно... ще се излиза в чужбина. Тия ни мислят за малоумни. Как не ги е срам, бе. Жалки хорица, с жалки идейки... толкова ги е страх, че няма да има лапачка.

http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D0%9A%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B8/%D0%9D%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%9A%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2-_l.n_i.7920_c.26.html

Грешиш, гореказаното важи за средите. :music

може. всъщност високите които имах предвид не се възприемат като звук и без това ;)

но пък не греша за мерака за впечатлението.

...

Само за протокола: Обикновено партиите по време на избори хващат за озвучаването на митингите си външни фирми, които нямат нищо общо с конкретната партия. А иначе наскоро прочетох, че са ти изневерили...че и даже по времето когато ти й слагаше снимката тука го е правила зад гърба ти, мръсницата...ама ти с оня не може да се мериш. :laughing:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...