Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Колега записал дъщеря си. Класирана в челните места на предварителните класации, ден преди излизането на официалните. Изведнъж се оказва, че не се класира, изпреварена от 50-на кандидати с максимален брой точки (работещи в министерството родители и т.н.).

И за да може да запише дъщеря си на детска градина, единствения вариант бил да даде на ръка към три бона. При това, въпросния колега не е от тия, дето лесно падат по гръб, нито пък лесно се примиряват с подобни неща. Кажи ми как да искам аз да имам деца при подобно положение. Самия колега каза, че при Герберастите са изчезнали две детски градини в квартала му, вече с построени кооперации на тяхно място.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

ne moje da bade!

tova e nezakonno pridobita informacia!

triabva da se razsledva kak kolegata ti se e sdobil s neq i da iz4akame rezultatite ot proverkata na prokuraturata!

Че за къв *** се бута, а не я запише на частна детска градина за тези пари...?

Защото частните градини почват от хилка на месец,а са почти същите като нормалната.Нали се сещаш колко хилки ще плати докато навърши 7 ;) 

Защото частните градини почват от хилка на месец,а са почти същите като нормалната.Нали се сещаш колко хилки ще плати докато навърши 7 ;)

Е, че тези 3 бона да не са гарант, че детето ще е там до 7 :)

За София или Пловдив става дума?В пловдив има мн добри градини по 500-600лв на месец и поне знаеш, че обръщат повече внимание на всяко дете поотделно.

Wait, what? Рушвети? Градини? Как така?

Добрутро. Taка е в държавните.

По 400 са в Пловдив, но са само 2. Средно по 4000/година излиза в ЧДГ да запишеш детето си

Е, че тези 3 бона да не са гарант, че детето ще е там до 7 :)

За София или Пловдив става дума?В пловдив има мн добри градини по 500-600лв на месец и поне знаеш, че обръщат повече внимание на всяко дете поотделно.

Не са 500-600 а 400 и то са само 2. Това за вниманието е така да, не са по 30 деца в група а под 15

11-ти не е далече.

Въпросът е ще дойдете ли с Галицин на село! Няма още много да питам. Все пак трябва да знам какво да правя. 

=========================

Ники, брат, дал си ми 18 батерии... Дали нЕма 'а прегрее зарЕдното?  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Ники, брат, дал си ми 18 батерии... Дали нЕма 'а прегрее зарЕдното?  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Колкото толкова :) Те дано стават за нещо че отлежаваха в това чекмедже от 1 година ама ужким заредени само прибирах та трябваше да са ок ама знам ли. Което не става за нищо - хвърляй

Мисля си, че бих бил много доволен да видя некролозите на всички "рейсъри", било то с мотори или коли, които надуват тия издухани каруци по булевардите в малките часове на нощта и не оставят хората да си отпочинат и от без това натовареното и изнервящо ежедневие...

Еййй, как не се спряхте бе, говеда мръсни?!

Не повечето са талиги с барната генерация.И за жалост все повече и повече ги има...

Тука се чудя как един приятел,който е колкото мен е решил да си купи комби за първа кола  :wtf:

Мисля си, че бих бил много доволен да видя некролозите на всички "рейсъри", било то с мотори или коли, които надуват тия издухани каруци по булевардите в малките часове на нощта и не оставят хората да си отпочинат и от без това натовареното и изнервящо ежедневие...

Еййй, как не се спряхте бе, говеда мръсни?!

post-12-1236068663.gif

============================

Ники, първите 2 от тия Конок (което нЕкак си силно канадски ми звучи), 2200mAh, позапалиха зарядното. Турих ги в ароматизатора и работят нормално. След тях турГнах чифта 2700 и нова схема - за минути даде фул чардж, дет се вика не загряха... Сега слагам втори чифт 2200. Глямо тото. Ама и бая текове се събраха, та ще трябва да купувам зарядно, което може да зарежда поединично. Шоу без завеса...   :laughing:

RaptoR, on 10 May 2013 - 01:18, said:

Ники, първите 2 от тия Конок (което нЕкак си силно канадски ми звучи), 2200mAh, позапалиха зарядното.

Мини утре да ти дам моето зарядно да пробваш с него загряват ли.

RaptoR, on 10 May 2013 - 01:18, said:

Турих ги в ароматизатора и работят нормално. След тях турГнах чифта 2700 и нова схема - за минути даде фул чардж, дет се вика не загряха...

Te може да са били заредени затова така да ти е дало. Ако са били онези duracell тях май последни ги зареждах.

Сега слагам втори чифт 2200. Глямо тото. Ама и бая текове се събраха, та ще трябва да купувам зарядно, което може да зарежда поединично. Шоу без завеса... :laughing:

Моето зарежда само по чифт. Но и всички батерии бяха чифтове оригинално

Така е и при мене ама сега имам шепа текове заедно с моите... Дюраселките ги пазя за десерт. Дотук само първите запекоха, другите заредиха много бързо, сега едни Варти 2100 мнооого бавно и лежерно се пълнят. Последно остават Дюраселките. Малките са текове по mAh, както и общо 5 големи... Три от тия 5 са твои. Ще ги карам на конвейр докато нещо изпляска :) 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...