Antares Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Колега записал дъщеря си. Класирана в челните места на предварителните класации, ден преди излизането на официалните. Изведнъж се оказва, че не се класира, изпреварена от 50-на кандидати с максимален брой точки (работещи в министерството родители и т.н.).И за да може да запише дъщеря си на детска градина, единствения вариант бил да даде на ръка към три бона. При това, въпросния колега не е от тия, дето лесно падат по гръб, нито пък лесно се примиряват с подобни неща. Кажи ми как да искам аз да имам деца при подобно положение. Самия колега каза, че при Герберастите са изчезнали две детски градини в квартала му, вече с построени кооперации на тяхно място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 ne moje da bade! tova e nezakonno pridobita informacia! triabva da se razsledva kak kolegata ti se e sdobil s neq i da iz4akame rezultatite ot proverkata na prokuraturata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Че за къв *** се бута, а не я запише на частна детска градина за тези пари...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Може би и в частните няма места? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 @exabyte частните градини положението е същото. Места няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Че за къв *** се бута, а не я запише на частна детска градина за тези пари...? Защото частните градини почват от хилка на месец,а са почти същите като нормалната.Нали се сещаш колко хилки ще плати докато навърши 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Защото частните градини почват от хилка на месец,а са почти същите като нормалната.Нали се сещаш колко хилки ще плати докато навърши 7 Е, че тези 3 бона да не са гарант, че детето ще е там до 7 За София или Пловдив става дума?В пловдив има мн добри градини по 500-600лв на месец и поне знаеш, че обръщат повече внимание на всяко дете поотделно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 За София става дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Само мен ли ме кефи идеята да си имам точка в Амстердам ? Не, че знам за какво ми е, но просто ме радва някак си http://raspberrycolocation.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Само теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Suck on this!!http://www.youtube.com/watch?v=ZP6HHjk6cXU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Много добра песен! Семплите са от българска народна песен, май "Месечина" се казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Wait, what? Рушвети? Градини? Как така? Добрутро. Taка е в държавните. Защото частните градини почват от хилка на месец,а са почти същите като нормалната.Нали се сещаш колко хилки ще плати докато навърши 7 По 400 са в Пловдив, но са само 2. Средно по 4000/година излиза в ЧДГ да запишеш детето си Е, че тези 3 бона да не са гарант, че детето ще е там до 7 За София или Пловдив става дума?В пловдив има мн добри градини по 500-600лв на месец и поне знаеш, че обръщат повече внимание на всяко дете поотделно. Не са 500-600 а 400 и то са само 2. Това за вниманието е така да, не са по 30 деца в група а под 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 кОпуването и продаването на Бареков е престъпление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Да сега прегледах цените информативно.Има и в София за по 400лв,но зависи в кой квартал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 11-ти не е далече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 11-ти не е далече. Въпросът е ще дойдете ли с Галицин на село! Няма още много да питам. Все пак трябва да знам какво да правя. ========================= Ники, брат, дал си ми 18 батерии... Дали нЕма 'а прегрее зарЕдното? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Ники, брат, дал си ми 18 батерии... Дали нЕма 'а прегрее зарЕдното? Колкото толкова Те дано стават за нещо че отлежаваха в това чекмедже от 1 година ама ужким заредени само прибирах та трябваше да са ок ама знам ли. Което не става за нищо - хвърляй Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 dobre weeee. cenzora hvashta mnogo efektno" [потребители ] i byrzopisnata greshka na woox: [можеби] mnoo e qk! bravo TAZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Лека нощ и свирка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Мисля си, че бих бил много доволен да видя некролозите на всички "рейсъри", било то с мотори или коли, които надуват тия издухани каруци по булевардите в малките часове на нощта и не оставят хората да си отпочинат и от без това натовареното и изнервящо ежедневие...Еййй, как не се спряхте бе, говеда мръсни?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Не повечето са талиги с барната генерация.И за жалост все повече и повече ги има... Тука се чудя как един приятел,който е колкото мен е решил да си купи комби за първа кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Мисля си, че бих бил много доволен да видя некролозите на всички "рейсъри", било то с мотори или коли, които надуват тия издухани каруци по булевардите в малките часове на нощта и не оставят хората да си отпочинат и от без това натовареното и изнервящо ежедневие... Еййй, как не се спряхте бе, говеда мръсни?! ============================ Ники, първите 2 от тия Конок (което нЕкак си силно канадски ми звучи), 2200mAh, позапалиха зарядното. Турих ги в ароматизатора и работят нормално. След тях турГнах чифта 2700 и нова схема - за минути даде фул чардж, дет се вика не загряха... Сега слагам втори чифт 2200. Глямо тото. Ама и бая текове се събраха, та ще трябва да купувам зарядно, което може да зарежда поединично. Шоу без завеса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 RaptoR, on 10 May 2013 - 01:18, said: Ники, първите 2 от тия Конок (което нЕкак си силно канадски ми звучи), 2200mAh, позапалиха зарядното. Мини утре да ти дам моето зарядно да пробваш с него загряват ли. RaptoR, on 10 May 2013 - 01:18, said: Турих ги в ароматизатора и работят нормално. След тях турГнах чифта 2700 и нова схема - за минути даде фул чардж, дет се вика не загряха... Te може да са били заредени затова така да ти е дало. Ако са били онези duracell тях май последни ги зареждах.Сега слагам втори чифт 2200. Глямо тото. Ама и бая текове се събраха, та ще трябва да купувам зарядно, което може да зарежда поединично. Шоу без завеса... Моето зарежда само по чифт. Но и всички батерии бяха чифтове оригинално Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Така е и при мене ама сега имам шепа текове заедно с моите... Дюраселките ги пазя за десерт. Дотук само първите запекоха, другите заредиха много бързо, сега едни Варти 2100 мнооого бавно и лежерно се пълнят. Последно остават Дюраселките. Малките са текове по mAh, както и общо 5 големи... Три от тия 5 са твои. Ще ги карам на конвейр докато нещо изпляска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.