Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Е там вече какво запиване става - не е истина! Ако някой се олее го вкарвам в детския басейн да отрезнява! 

ЕДИТ: Абе то не е ли ден за "размисъл" и трезвеност?!?!?! хахахахахах

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Е там вече какво запиване става - не е истина! Ако някой се олее го вкарвам в детския басейн да отрезнява! 

ЕДИТ: Абе то не е ли ден за "размисъл" и трезвеност?!?!?! хахахахахах

Чакай бре, събота е. От рано си подкарал. Пепел ти на пръстите. :laughing:

E то пък в Калифорния, с тази влажност на въздуха, знаеш ли как се живее?

Както казаха вече, няма идеална ситуация...

Калифорния? Влажен въздух? За коя част говорим? Щото LA е в пустинята... та далече не е сух въздуха. Виж смога е кофти в централната част но пък има и orange county :) 

Абе думичката не беше ли Емиграция?

Кръстник, в коя част на Канада си?

Ванкувър бе. Там е най-хубаво верно, но си остава доста на север за моя вкус.

Чакай бре, събота е. От рано си подкарал. Пепел ти на пръстите. :laughing:

Изборите са в неделя

Изборите са в неделя

Знам, затова и казах, че денят за размисъл е събота и тогава не се пие, но сега като се загледах, май и той това е имал предвид, защото говори за някакво бъдещо случващо се събитие, а именно - напиване на някаква вила. :)

To напиването по време на избори не е наказуемо, така че ако не се налага да си купуват пиенето никой копче не може да им каже какво ще правят в собствената си къща и с каква скорост да си мият пиш**те :)

Ангеле, каква Япония, какъв Тайланд? Ти наясно ли си какви пари са нужни за там? И какви Филипини, ти у ред ли си?

Те за навсякъде са нужни пари бе Видене. Пък не е като да няма Емигранти в Япония и Тайланд, нали така?

Рискове трябва да се поемат..

Изборите са в неделя

Коя Неделя? Тая Неделя? Че аз даже не знам за кой ще гласувам. Май ще зачеркна 4 квадратчета...

Брех,маму му стара.Тоя сайт на EBAY ми прави някакви номера.Пак ми дава,че не е обработено плащането за спечеления артикул.И иска да потретя пхлащането.Нещо имам чувство,че накрая този четец ще ми излезне златен.

Някой има ли идея какво става?!?!?!?!)

П.С.1.

Може ли да се дължи на това,че шипинга е до друго лице и друг адрес,които не са записани в PAYPAL?

П.С.2.

сега гледам на ел.поща You completed checkout on

Направо казвайте как се оправят нещата ако съм платил два пъти  :sad2:

Брех,маму му стара.Тоя сайт на EBAY ми прави някакви номера.Пак ми дава,че не е обработено плащането за спечеления артикул.И иска да потретя пхлащането.Нещо имам чувство,че накрая този четец ще ми излезне златен.

Някой има ли идея какво става?!?!?!?!)

П.С.Може ли да се дължи на това,че шипинга е до друго лице и друг адрес,които не са записани в PAYPAL?

Това последното не е добра идея да го правиш. Само Verified адреси. Ако не е verified, води кореспонденцията през eBay.

Е,да,ама го направих,за да ми е изгодна покупката с по-ниска цена на шипинга и таксите.

Почвам да мисля,че съм объркал нещата.Значи как стоят нещата:

-PayPal плащанията са чрез регистрираната там кредитна карта.

-Шипинга го посочвам на съвсем друг адрес и лице.

-В Ebay както знаем плащането е изключително през PayPal.

Някъде веригата се къса.

П.С.Чрез електронното банкиране получено от банката -издател на кредитната карта правя проверка на движението по сметката,ама такова ЛИПСВА.Мистерията е пълна  :notify:

Платил ли съм,не съм ли платил... :ninja:

Ааа, извинявай. Помислих, че продавача е някакъв неизвестен. Някои продавачи искат Verified адрес и трябва да се свържеш с тях преди да поръчаш, иначе няма да ти го пратят. Та може просто да не ти е приел парите, които си му пратил. Ако плащането не ти се появява в PayPal акаунта, значи не си платил. Ако имаш проблеми, пиши на продавача или на PayPal/eBay, в зависимост от кой ти идва проблема.

Днес направих едно от най-добрите си бягания някога. Тичах от вкъщи до върха на Альоша. Като започнах да слизам, възстанових толкова бързо, че като слезнах си казах "fuck it" и се качих отново до върха.... С тичане.

Честито , аз днес реших да откажа цигарите след като за поредна сутрин станах с някво лайняно чувство в устата и си зададох въпроса колко точно трябва да съм глупав за да продължавам да си го причинявам ?! Шибано трудно е  :huh:

Номера е да си упорит и да си наясно със себе си, че решението е окончателно. И да няма "ми ся една цигарка"...
Успех!

Абе ти продължавай да гледаш лъскавото и няма да прокопсаш. :) Маями откъм работа е по-зле от Чикаго, а там и Испански ще трябва да научиш, защото сигурно 40% от населението го говори. Да не са и повече.

Ако искаш да скачаш с двата крака, заминавай за Ню Йорк. :)

на мен първата дума ми е била златно кюлче бре мен :D :D

Кръстник, в коя част на Канада си?

Абе ти как не разбра след толкова време къде са най-яките планини и маршрути за ски и планинско колоездене в света, излагаш се? :lol:

Ванкувър бе. Там е най-хубаво верно, но си остава доста на север за моя вкус.

Сериозно ли ги мислиш тия? Много си изнежен, дедо. На мен лично жегата в ЛА не ми понася. Ако говорим за климата на Калифорния - признавам само The Bay Area. :grin:

на мен първата дума ми е била златно кюлче бре мен :D :D

Хахахаха, в предишния си живот си бил арабски шейх или египетски фараон. :laughing1:

Е,да,ама го направих,за да ми е изгодна покупката с по-ниска цена на шипинга и таксите.

Почвам да мисля,че съм объркал нещата.Значи как стоят нещата:

-PayPal плащанията са чрез регистрираната там кредитна карта.

-Шипинга го посочвам на съвсем друг адрес и лице.

-В Ebay както знаем плащането е изключително през PayPal.

Някъде веригата се къса.

П.С.Чрез електронното банкиране получено от банката -издател на кредитната карта правя проверка на движението по сметката,ама такова ЛИПСВА.Мистерията е пълна  :notify:

Платил ли съм,не съм ли платил... :ninja:

Принципно за нови юзъри, повечето продавачи не са съгласни да шипват до чужд адрес, но това обикновенно е упоменато в обявата/търга.

Какво точно се случва и как ти разбираш, че плащането не минава?Както каза колегата, ако го няма отразено в paypal, значи не е минало.

Няма как продавача да върне толкова бързо парите, но дори и да го е направил, транзакцийте (превода до него и връщането до теб) трябва да са отразени в paypal.

Хахахаха, в предишния си живот си бил арабски шейх или египетски фараон. :laughing1:

сам на себе си се чудя що съм такъв меркантилен боклук :D :D :D :D дай ми сичката пара на света, дето имаше една такава песен :D

Сериозно ли ги мислиш тия? Много си изнежен, дедо. На мен лично жегата в ЛА не ми понася.

Предпочитам в годината да има 10тина дъждовни дни. Пък и около ЛА на 50км има много хубава планина (е не е като вашата но става). 

Ако говорим за климата на Калифорния - признавам само The Bay Area.  :grin:

Искаш да кажеш "The Gay Area"? :lol: Там освен че е скъпо е и по-студено.

Предлагаха ми 180к/yr заплата ако пропиша на Ruby - като сметнах разходите, излиза че в момента тука ми е далече по-добре.

Предпочитам в годината да има 10тина дъждовни дни. Пък и около ЛА на 50км има много хубава планина (е не е като вашата но става). 

Искаш да кажеш "The Gay Area"? :lol: Там освен че е скъпо е и по-студено.

Предлагаха ми 180к/yr заплата ако пропиша на Ruby - като сметнах разходите, излиза че в момента тука ми е далече по-добре.

Браво майна. Това е то цифра.

Абе ти как не разбра след толкова време къде са най-яките планини и маршрути за ски и планинско колоездене в света, излагаш се? :lol:

Кръстник, просто не мога да запомня ТИ къде се подвизаваш. Иначе ми е пределно ясно, къде е Whistler :D

Като слушам от колегите ми смразяващи кръвта истории за детските градини в китната ни столица и рушвети от по 3 бона, за да може детето да бъде прието в градина... Не знам, ужас. Определено Канада ми е първа в списъка, ако реша да си търся щастието в чужбина, ама моята жеголюбива половинка няма да приеме радушно идеята...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...