w00x Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Помня едно време колко се кефих на Tie FIghter ... няма ли нещо подобно космическо а не мега-хипер-дупер реалистични симулатори на самолети от втората световна? А ако е и за PS3 ще съм абсолютно щастлив Няма. И аз търся. За PC най-близкото е E.V.E. Online, а за PS3, най-близко е Starhawk. Има някаква Iron Sky, която е правена по филма за нацистите, но тя е супер бейсик. Погледни я ако искаш. Има разни геймплей видеа и ревюта в нета. Изкарал си толкова малко ФПС, защото си с АТИ. Ако беше с ндидия, кадрите щяха да са 700. Иначе аз днес отблизо се запознах с "вътрешните органи" на печка "Изгрев". Битката беше ожесточена, но печката вече е разфасована и на боклука. Идните седмици ще изхвърля толкова много ненужни и НЕползващи се вещи от вкъщи, тавана и двора, че много цигани ще останат очаровани. И сега се освободи достатъчно място за бягащата пътека, която в крайна сметка няма да е механична, а електрическа. Пробвах ги тези механичните и не стават. Така че КУДОС и на хората, които ме посъветваха да не взимам механична. Изобщо не съобразих. Имам една MX440 останала, ще взема да я пробвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Колелото ми е Пешо. Както и PC-то. Както и телефона. Както и фикуса. GSM-a ми е Бай Генчо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Гледам по новините на Нова, как пристигат с ТИР близо 13-те хиляди принтера за изборите и ми става едно такова весело на душата, представяйки си колко ще е весело по селата. Стари компютри, стари операционни системи, драйвъри, заседнали хартии в принтера, развалени ЮСБ-та на старите щайги... Умирам си от кеф, като знам колко весело ще бъде. Дядовци и баби VS принтери HP & Brother...ruls!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 А тия принтери ще са за ? Колко ли пари и от тая поръчка са окрали Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Ами поръчката са я спечелили К&К електроникс (Техномаркет). Явно са кихнали където трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Аха...много далече бе, мислех, че си нейде из ЕС... далече, че чак на майната си ако питаш мен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Аз ако ще имигрирам някъде, ще е в Азия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Китай? Ще ставаш комунист? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Отваряй учебника по География веднага и се запознай с другите държави в Азия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Мда. Пропуснах емотиконите и ме разбра буквално. ОК де коя държава по-точно ти е хванала окото? Освен Япония - там климата е гаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 далече, че чак на майната си ако питаш мен . Стига бе, да кажеш, че аз съм далече на майната си, ама ти си на най-оживения кръстопът на този континент със стотици варианти на еветини полети до Европа. Ела да видиш в дивия Запад какво е. Мда. Пропуснах емотиконите и ме разбра буквално. Дедо и хиляда емотикони да беше сложил, пак щеше да те разбере буквално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Япония (най-вече), Филипините, Тайланд, Сингапур, Китай, Индонезия. Без Виетнам и Непал общо взето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Аз ако ще имигрирам някъде, ще е в Азия. ти нищо не каза ся...чий ще го дръвчиш там . Стига бе, да кажеш, че аз съм далече на майната си, ама ти си на най-оживения кръстопът на този континент със стотици варианти на еветини полети до Европа. Ела да видиш в дивия Запад какво е. Дедо и хиляда емотикони да беше сложил, пак щеше да те разбере буквално. Имаш ли някой сайт или агенция на ум, че аз дойдох до Америка за 650 лв + 150 кинта още един куфар, обаче двупосочните билети дето съм виждал почват от 900 долара като най ама най-евтините. Сигурно и от сезона зависи де Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 ти нищо не каза ся...чий ще го дръвчиш там . Приключение.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Имаш ли някой сайт или агенция на ум, че аз дойдох до Америка за 650 лв + 150 кинта още един куфар, обаче двупосочните билети дето съм виждал почват от 900 долара като най ама най-евтините. Сигурно и от сезона зависи де Пробвай например hotwire.com за варианти извън летния сезон, че тогава цените хвърчат високо в небето и не си струва. Например едно бързо търсене за билети в края на септември (когато времето все още си е супер) ми вади цени около $840 с полет на Луфтханза през Мюнхен, което си е просто супер цена. Ако искаш да комбинираш с нискотарифна компания за вътрешноевропейския полет до София или Пловдив, тогава цената може да се намали значително, но се изисква малко висш пилотаж за сглобяване на удобна комбинация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Депресия...пиша на 4-5 кифли за излизане, само рязане...ах, как не ми се седи в къщи....а, и дюнер ми се яде...ужасТ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Япония (най-вече), Филипините, Тайланд, Сингапур, Китай, Индонезия. Без Виетнам и Непал общо взето. Япония, Филипините, Сингапур, Индонезия - и жените им грозни (относително - въпрос на вкус все пак но на мен ми харесват по-светли а не такива мургави и чернокоси) и климата е кофти - ужасно влажно такова. Освен да се разходиш за малко, да разгледаш и да изчукаш някоя тайландка (с 3 презерватива най-малко 'щото същата вероятно я е прекарал половината свят та не е ясно какво ще хванеш все пак) трайно да емигрираш не е далавера... според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Депресия...пиша на 4-5 кифли за излизане, само рязане...ах, как не ми се седи в къщи....а, и дюнер ми се яде...ужасТ!Ти продължавай да ги каниш на дюнер и после да се чудиш защо не искали. Бива ли такива работи. Отправи им показа за невероятно вечер и после вече импровизирай, но без да включваш дюнери и кафето под блока. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Депресия...пиша на 4-5 кифли за излизане, само рязане...ах, как не ми се седи в къщи....а, и дюнер ми се яде...ужасТ! Еми ако ги наричаш така, нормално е никой да не ти връзва. А и за какво са ти кифли? Стегни се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 На никоя не съм казал дюнер, само накрая не издържах и пуснах у ФБ, ама никой неще, то след тия агнешки чорби и овце, кой му е до дюнери Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Ако искаш да комбинираш с нискотарифна компания за вътрешноевропейския полет до София или Пловдив, тогава цената може да се намали значително, но се изисква малко висш пилотаж за сглобяване на удобна комбинация. Aко все пак малко от малко иска да си спести негативните емоции и преживявание ще е добре да пропусне да се вози на бюджетните малки самолетчета. Аз един път се возих на едно с размерите на икарус само с 3 седалки на ред и не мисля да повторя. Всъщност седалката в първата класа на еърбъса беше уникална. Ако не струваше толкова пари щях да си взема една за да бачкам на нея. И масажа беше прекрасен пък как хубаво се спи на нея докато тя те подгрява изотдолу... ммм Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Бе явно не само Ангел е буквалист ..Каквото пиша тук си остава тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Е какво им е на думите "момичета" или "мацки"? За мен те звучат като с положителен коефициент на интелигентност. Кифла ми звучи с отрицателен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 На никоя не съм казал дюнер, само накрая не издържах и пуснах у ФБ, ама никой неще, то след тия агнешки чорби и овце, кой му е до дюнери Особено дюнерите от Аладин трябва да си зверски гладен за да ти миришат на вкусно. Особено ако съм ял скоро ми миришат направо гнусно. Защо изобщо имат клиенти не мога да си обясня. То хубаво евтино ама чак пък толкова да се мрази човек че да им яде боклуците... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Aко все пак малко от малко иска да си спести негативните емоции и преживявание ще е добре да пропусне да се вози на бюджетните малки самолетчета. Аз един път се возих на едно с размерите на икарус само с 3 седалки на ред и не мисля да повторя. Всъщност седалката в първата класа на еърбъса беше уникална. Ако не струваше толкова пари щях да си взема една за да бачкам на нея. И масажа беше прекрасен пък как хубаво се спи на нея докато тя те подгрява изотдолу... ммм за един такъв билет, ще изкарам две почивки в Доменикана и Мексико ебаси :D...за сега съм далече от тия неща Еми ако ги наричаш така, нормално е никой да не ти връзва. А и за какво са ти кифли? Стегни се... да ти кажа ли или сама ще се сетиш :D. Не е за партия шах със сигурност...нито за докторски реферат :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.