Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Воксе, не ставай дребнав - хиляда пъти повторих, че филтърът е бъгнат (въведени са и курсовете, и куриерите, и аналитиците и всичко дет' се сетиш, но продължава да им замества букви).

А иначе аз нещо изпуснах...Чефо, в коя страна си в момента?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Воксе, не ставай дребнав - хиляда пъти повторих, че филтърът е бъгнат (въведени са и к☠рсовете, и к☠риерите, и аналитиците и всичко дет' се сетиш, но продължава да им замества букви).

А иначе аз нещо изпуснах...Чефо, в коя страна си в момента?

Oная, на която Обама е президент и много народ се е захласнал по нея, а аз съм се запънал като магаре на лед :)

Сферата, в която съм се развил най-добре е бичене на...айляк :D :D. Много ми върви биричка с мохабет на някоя рекичка :D :D :D

Eeee айде и мен да ме уредиш на такава работа, че мен само ме гърбят по 14 часа да бачкам :)

Eeee айде и мен да ме уредиш на такава работа, че мен само ме гърбят по 14 часа да бачкам :)

Нямаш грижи, стига да си навит да си вицепрезидент(такава ниска длъжност) :D :D.

Ай Добрутро :))

Днес смятам да дам отворен урок по БА - Бичене на Айлячец.

П.п. От утре, срещу заплащане!

Ами Честит Имен Ден тогава (леко на патерица), ама пак е нещо :)

Благодаря на патерица :grin:

За кръщаването - имало една Гергана в Старосел (селото на мама), на която се носело името, че е к*рва. Мислили, мислили, но майка ми казала, че не иска това име и като го кажела, го свързвала с онази другата. И хубаво е направила.

Аз си харесвам името повече от Гергана. Още повече, че не съм Галина, а Галя...

На мен клавиатурата ми се казва Гергана. Наследствено е, сегашната резачка е Гергана VI-та...

Все бях виждал хора да си кръщават онази си работа, да си кръщават и колите, но клавиатура не бях чувал досега някой да кръсти

Оная си работа не съм я кръщавал. За колелото си не мога да измисля име, което да ми харесва. А за клавиатурата... дойде от далечната 2001-ва година, и врязването на двама турбо-пияни в #KoRn.

П.П. Аз не търся оправдание ;)

Оная си работа не съм я кръщавал. За колелото си не мога да измисля име, което да ми харесва. А за клавиатурата... дойде от далечната 2001-ва година, и врязването на двама турбо-пияни в #KoRn.

П.П. Аз не търся оправдание ;)

Е сега ме заинтригува. Я почни първо с обяснение какво е #KoRn и после каква е тяхната връзка с клавиатурата и името "Гергана"?

#KoRn е канал в мирката. Едно време много висях там. Една вечер цъфнаха двама кьор-китук пияни и почнаха да ръсят маса простотии (някои от тях си ги пазя из логовете), като една от тях беше "klaviaturata mi se kazva gergana", което моментално взаимствах :)

Не че се обръщам по име към клавиатурата си, или към която и да е вещ, просто от тогава съм решил, че клавиатурата ми се казва така...

Аз като се прибера ще пробвам Neverwinter MMO. Точа зъби за Rogue или Wizard...

П.П. Вече съм с брекети и на долната челюст. Вече усещам дърпането...

Дам war Thunder се оказа доста добра игрица,но пък адски трудно се лети :(

Вчера я инсталирах.

Изкарах 7 FPS. Освен това, докато управлявах с мишката на тренировъчната мисия, самолета трепереше все едно има епилепсия. Супер неестествено се държеше.

Изтрих я.

Вчера я инсталирах.

Изкарах 7 FPS. Освен това, докато управлявах с мишката на тренировъчната мисия, самолета трепереше все едно има епилепсия. Супер неестествено се държеше.

Изтрих я.

Мисля,че това с епилепсията е точно от графиката.Сега пробвах на мин изкарам 120 фрейма и самолета не се клати.Но с mouse aim е така.

edit:

Аз на HIGH направо я пробвах. Както си е по подразбиране. Не съм бутал настройките. Късно е вече. Изтрих я. Ако сменя някоя видеокартата, ще я сложа пак.

Помня едно време колко се кефих на Tie FIghter ... няма ли нещо подобно космическо а не мега-хипер-дупер реалистични симулатори на самолети от втората световна? А ако е и за PS3 ще съм абсолютно щастлив

Вчера я инсталирах.

Изтрих я.

Изкарал си толкова малко ФПС, защото си с АТИ. Ако беше с ндидия, кадрите щяха да са 700. :moon:

Иначе аз днес отблизо се запознах с "вътрешните органи" на печка "Изгрев". Битката беше ожесточена, но печката вече е разфасована и на боклука. Идните седмици ще изхвърля толкова много ненужни и НЕползващи се вещи от вкъщи, тавана и двора, че много цигани ще останат очаровани. :)

И сега се освободи достатъчно място за бягащата пътека, която в крайна сметка няма да е механична, а електрическа. :) Пробвах ги тези механичните и не стават. Така че КУДОС и на хората, които ме посъветваха да не взимам механична. :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...