Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

absurd , sledvashtite 4 dni mislq da se otkaja ot svinskoto i da premina na agneshko

garnirano s hladka vod4ica i zeleni salati..... 

(emotikonka s te4a6ti ligi)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ами тогава докато ме няма идете да тренирате, че някои определено имат нужда да се понаучат ( :bgrin: ) и като се върна след 24-ти ще ви позволя да покарате малко след мен. :laughing1:

hladka vod4ica i zeleni salati..... 

(emotikonka s te4a6ti ligi)

Това е божествена комбинация, която просто няма аналог. Наздраве с хладна водчица и зелена салатка (в която има и парченца херинга).

Отиде си и Джеф Ханеман.

П.п. Курсора, също си го отнася :))

Ммммм кеф, закръглих платформите на които работя официално на 4, днес си получих и първият линукс проект, а вече имам windows, vmware и соларис такива :))

Остава да убедя мениджъра ми, че имам правото да се подписвам като Нинджа в мейлите :D :D

Тъй си е, но има надежда...давай все в тоя дух, щото наистина ми помагаш. :thumbsup:

....и между другото, като спец в областта, вземи се намеси с обяснение в тази тема, че нещо съмнителни ми се виждат нещата...

Ммммм кеф, закръглих платформите на които работя официално на 4, днес си получих и първият линукс проект, а вече имам windows, vmware и соларис такива :))

Остава да убедя мениджъра ми, че имам правото да се подписвам като Нинджа в мейлите :D :D

Мина ли вече на моята нагласа "аз мога ли и ваш*а м**а?" :)

@vinyl_master: Прав беше. Magik Music верно са уникални. Няма празно.

И малко за хейтърите на транс музиката. Колко от вашите любими групички са откривали Олимпийските игри и имат издаден специален албум по случая?

Take that! Специално внимание искам да обърнете на частта след 2:23 и да ми обясните пак как ще седнете и ще композирате сами на Fruty Loops (FL Studio) за 30 минути.

http://www.youtube.com/watch?v=BM09t3XScTw

Prav si, W00xy... Pi4eli6... Naistina ne moje za polovin 4as da mu se sgLobqT zvucite na tva.

Ama edin vapRos mE ma4i men ot mnOgo vremE. Taq... mUziKa se nari4a - Transq 6tot saMo e mInala prEz mUziKata ili 6Tot trqBva da sI dRusanO TRANsIRAN, Ta dA q vAzprIema6 kAto isTinSka muzikA?

Голямо си зле човек. И нищо не разбираш. Като почнеш да я разбираш и да ѝ се наслаждаваш, ще разбереш защо се нарича транс.

А аз все още не разбирам по какво тази музика се отличава от друга музика. Съвкупност от звуци и мелодии, които подтикват емоция или душевно състояние.

Mii... To i hImiqTa go moJe tOva, aMa iMa hOra dEt si PreDpo4itat tIq raOti dA sE slu4Vat po EsteStvEn na4In....

Mii... To i hImiqTa go moJe tOva, aMa iMa hOra dEt si PreDpo4itat tIq raOti dA sE slu4Vat po EsteStvEn na4In....

Я сега си спомни какво казваха за метъла нашите родители? Майка ми специално идваше и нервно изключваше от контакта уредбата с бойния вик "спри тази гадост че ме подлуди"

ПС: Не знам за вас но аз от днес почвам да се къпя по 2 пъти на ден. Какъв кеф като се измиеш да ти олекне на кожата. Как едно време са се къпали по 1 път на седмица не знам. 

К'ва седмица бе - като хванело студа през ноември и....стига толкова - следващо първо къпане чак напролет, като цъфнат овошките. :lol:

Тоя дегенерат ако още един път го видя да ме гледа и да ме обсъжда, ще му обръсна главата до кръв.

Нещастна хлебарка.

Тоя дегенерат ако още един път го видя да ме гледа и да ме обсъжда, ще му обръсна главата до кръв.

Нещастна хлебарка.

Кой бе , къде? Пак изпуснах сеира. 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...