Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Все едно пък непълнолетните не ги знаят всичките псувни ;) 

А на лампичката пичка й лелина.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

И дай по тая логика да ги затапим с всичко, дето все още не знаят...

Пък и представи си, че не само на децата може да им е неприятно да четат цинизмите...или ще кажеш, който не иска да чете - да се маха, както вече направиха една част от хората ли...

-------------------------

Честит имен ден на Психозиса и всички останали Борисовци и Боряни! :))

П.П. Чудя се защо ЧРД е е получило такава популярност, а ЧИД - не чак толкова....

Стига рева, 16 градуса е само. А за обедно време има климатици. Ти като че ли в сибир си израстнал

Аз (а вероятно и Пламен) се чудя дали да не пусна климатика да ме стопли леко че захладня през нощта. Под 20 вече си е студено

Къде е 16 градуса бе човек? Телефона ми показваше, че вън е 18, а в стаята ми беше 25! Ти да не спиш на терасата?

Опа.

Kade e 16 gradusa be chovek? Telefona mi pokazvashe, che navyn e 18, a v stayata mi beshe 25! Ti da ne spish na terasata deba?

Izobshto ne e greshen. Ediniq e ot meteo stanciite, a drugiq si e mnogo nared. A i useshtaniqta mi za toplo sa perfektni. Samo kato stane May mesec i zapochvam da stavam nerven. I taka do sredata na Septemvri. Bezotkazno.

К☠риер

К☠риосити

Каналин 

К☠рварин

К☠рабия

К☠расан

qko , moje li vmesto taq ikonka koqto ne q razbiram kakva e da slojim ne6to po zabavno ? 

Не може, ще трябва да се задоволиш с тази забава...

П.П. - 1 и 5 са добавени ; 3 не се засяга ; 2 и 6 са грешни, а 4 не смятам да го въвеждам.

Edit: Абе Василе, като каза "забава"...едно време ходехме на картинг (сещаш ли се, онова забавление, на което ти все беше последен :lol: ), играехме айс хокей (пак дето все падаше...), нещо съвсем се запуснахте с реалните забавления и се прехвърлихте да се "забавлявате" с глупости в тази тема....

mi ajde da vratnem malko obikolki de az ne sam hodil baq vreme moje bi ot nad godina

ei sq sled praznicite ? segasum 15 kila po lek she vi smachkam :)

ps na ais hokeq pomnq che vi sasipah :)

a na kartinga me biha dvete deca deto bqha po 40 kilograma....

В града е идеално за каране. Няма трафик, ама и почти нищо не работи освен заведенията, хипермаркетите и хотелите.

@Мидекс, в крайна сметка се спрях на Еконт, защото за тия килограми другаде не е работа. :)

Курсист.

Абе за айсхокея свидетелите друго разправят, а и от картинга има доказателствен видеоматериал, ама щом казваш... :P

@Сотбисе, оправихме и курсиста - не само отзад, ами и всячески...А за Еконт-а имай предвид, че тия реални 50 кила за Еконт са примерни, защото при обемни пратки като твоята го смятат на кубатура и въз основа на това сами си изчисляват някакво виртуално тегло.

Ми смятах го по техните цени, които са дали в официалния сайт, че ще ми легне към 32 лева. Ако ме одрусат повече, ще платя, ама ще ги навикам и много, задето човек не може да си направи точна сметка за цената, която ще плаща.

взели са 1-во място и след това всички са били много щастливи...ама питат ли ме мене какво ми беше... :)

Чудно ми е дали са оценили твоя принос към всичкото това :)

Виж има клиенти и клиенти. Има такива, на които трябва да му обясниш, че MSISDN-ите му ги няма в HLR-ите, към които ни е вързана платформата. Има и клиенти, на които трябва да им обясниш, че компютъра му не е блокирал, само NumLock-а е изключен.

Аз за това на повечето хора, на които ми се налага да помагам съм им качил по един TeamViewer, та не ми се налага да обяснявам прекалено много.

А ти изобщо опита ли се да напишеш нещо на кирилица, че да тестваш филтъра докъде е стигнал...или само ти е интересно да си в тон с останалите?

Барбар Пинко с мъжете...

Ти му четеш всичкия спам на шльокавица? Дедо, излагаш се. Аз не бих си дал зор да му прочета дори и половин изречение. :lol:

Като изключим кратките постове - също пропускам. Така или иначе не е голям пропуск, най-отявлените протестиращи като цяло са генератори на шум, та едва ли изпускам нещо смислено :)

Чудно ми е дали са оценили твоя принос към всичкото това :)

Изобщо не ме интересува дали някой знае за моя принос, достатъчно е, че свърших работата своевременно и резултатът е оправдал очакването...а и жена ми щом е доволна - аз също съм. :)

Иначе, Пламене, радвам се че след години заедно все още така обичаш жена си :) Дано като стана на твоите години мога да кажа същото! Иначе... мисля, си , че съм срещнал любовта на живота си и Bulforum има своя принос :]

Абе за айсхокея свидетелите друго разправят, а и от картинга има доказателствен видеоматериал, ама щом казваш... :P

@Сотбисе, оправихме и к☠рсиста - не само отзад, ами и всячески...А за Еконт-а имай предвид, че тия реални 50 кила за Еконт са примерни, защото при обемни пратки като твоята го смятат на кубатура и въз основа на това сами си изчисляват някакво виртуално тегло.

vsi4ko e naglaseno

a i 6te6e da e tapo da vi biq super mnogo o6te parviq pat kato igraete

a na kartinga sega 6te proverq temata ama sum po4ti siguren 4e bqh v top5 

tolkova bqh stanal dobar 4e priqtelite mi ne iskaha da karat s men :)

tormozi me edno ne6to

predi 1 sedmica si razglejdah tatuirovki v google-to , popadnah na edna koqto sega proverih vsi4ko s koeto moje da e tagnata no ne moga da q otkriq nqkoj savet ne6to ? 

tatusa e na maj , na gardite e tatuirana carska korona i otdolu pi6e "the king was born" i nqkva data 

mi ajde da vratnem malko obikolki de az ne sam hodil baq vreme moje bi ot nad godina

ei sq sled praznicite ? segasum 15 kila po lek she vi smachkam :)

И на хокей, И на картинг яде бой като шкембе в дувар... 

Едно е верно - трябва да почнем да ходим пак. Аз съм забравил да карам...

Иначе, Пламене, радвам се че след години заедно все още така обичаш жена си :) Дано като стана на твоите години мога да кажа същото! Иначе... мисля, си , че съм срещнал любовта на живота си и Bulforum има своя принос :]

Kaк го правите това с форумите не знам. Едно време за тая работа ICQ имаше :)

Къде е 16 градуса бе човек? Телефона ми показваше, че вън е 18, а в стаята ми беше 25! Ти да не спиш на терасата?

Отварям прозореца - влиза студено. Сега гледам пише че е 27 градуса - идеално ми е - ей такова трябва да бъде времето. Подмине ли 35 вече взима да напича и гледам да съм на сянка 

И на мен ми се ходи на картинг. 

Чудно ми е дали са оценили твоя принос към всичкото това :)Виж има клиенти и клиенти. Има такива, на които трябва да му обясниш, че MSISDN-ите му ги няма в HLR-ите, към които ни е вързана платформата. Има и клиенти, на които трябва да им обясниш, че компютъра му не е блокирал, само NumLock-а е изключен.

Аз за това на повечето хора, на които ми се налага да помагам съм им качил по един TeamViewer, та не ми се налага да обяснявам прекалено много.Барбар Пинко с мъжете...Като изключим кратките постове - също пропускам. Така или иначе не е голям пропуск, най-отявлените протестиращи като цяло са генератори на шум, та едва ли изпускам нещо смислено :)

Oooo... vsESveTli, Pe6o :bowdown:

OgReI naS niS6iTe s vSeleNskAtA sI mUdrOst, tA bElkIm vleZem V uNisOn s nEq i sPrEm da geNerIramE pusTiq bqL 6um i ZapO4nEm dA tvOriM pO tVoq vSesVetAl pRimEr - PrEmUdri sAjDeniq.

AmIn !

P.p. Путинка (vodka)

И на хокей, И на картинг яде бой като шкембе в дувар...

chakaj chakaj ti koga si mojel ta chak si i zabravil.....

chakaj chakaj ti koga si mojel ta chak si i zabravil.....

Когато ви накъсах и ти ми дишаше изгорялото масло отзад....  :laughing:  :laughing:  :laughing:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...