Mockingbird Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Мммм вкусно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Ai pOvrA6taItE vE4e! Какво повръщане бе, жена ми ако го види направо оргазъм ще получи. Чистенето на гнойни торбички и ваденето на зъби са и между любимите занимания. Но пък тя е зъболекар все пак а те не са нормални хора. Един такъв като нея е измислил електрическия стол все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Мм прясната пъстърва е много хубаво нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 TeE..., dOkToriTe nE sA kat HorAtA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 TeE..., dOkToriTe nE sA kat HorAtA! И аз тва викам Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Kingston HyperX 4GB (2 x 2GB) DDR2 1066 Mhz Какво мислите за следното изказване на потребител относно оферта за продажба на горната памет? Интересувам се от тези памети (имам абсолютно същите), но определено не бих дал такава висока цена за тях. Ако си съгласен на 40-50лв., бих ги взел. Между другото на моя компютър с тия памети не работи никак добре (със всяка друга работи по-добре) но имам една детска мечта да ги направя 8гб. От друга страна ако някой даде 85лв. за моите бих ги дал и си взел други. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Мисля, че си е останал в детските години с детските си мечти и все още не се е научил как да завърти подходящо мислите си в изречение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Аз мисля да си го пейстна в едно файлче,в което да събирам подобни бисери за разведряване. Тука се събират няколко уникални момента: 1.Пича се опитва да се пазари и предлага почти двойно по-ниска цена.Без смислена аргументация. 2.Не ги харесва.Не работели добре!!!! 3.Обаче иска да ги има!!!! 4.А собствения си кит би се радвал да го продаде на същата УЖ ВИСОКА цена,която той отрича Хитрец мамин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Пробвай да бачкаш с ръкавици - тези латексовите, докторски. Ако не е проблем в работата де. То това с мангалите верно е гадно. Няма да ми е удобно. Аз на топла точка съм пробвала, но не ме свърта и ги свалям. Пък и с тях не мога да усетя добре парите. Ако са залепени и върна повече, после това от моя джоб ще излезе. А то трябва да добавя хирургическа маска и вентилаторна шапчица, за да има пълен антицигански ефект. А вие да сте чували, че ще затварят Карфура? Чух го поне от 5 човека. Защото не знам дали е вярно, ама работниците последни ще научим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Четох,че още от януари са спрели разплащания към доставчици.А това е стъпка -или голяма крачка,към затваряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Ai pOvrA6taItE vE4e! След 5 минутното радване и пляскане с ръце докато го гледаше жена ми въздъхна "ехххх що не бях аз доктора да го направя това"..... no comments Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Ne moga da zaspya zaradi typata jega! Bahti typata jega, mrazya ya taya jega! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Климатик? Монтирай си в коридора извън спалнята като толкова ти е проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Който си мисли, че пътищата в Плд са кофти. Нека покара 1 ден из "великия" Чикаго. Магьосник да съм, няма да мога им избягам от дупките, неравностите, бабуните, липсата на асфалт и кви ли не още хуйни по пътя. Единствения що годе ставащ за каране асфалт е в така наречения им даунтаун....на майка им &*&(&(*^*(^ свинска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Блях! ...това да ти звънне жена ти по телефона в 8 сутринта на 1-ви май, да те събуди от най-сладкия ти сън и да те пита нервно как да запише много бързо и екстрено аудиодиск (нещо дето не е правила никога), на някакъв чужд, много стар компютър с мишка и клавиатура на PS2, които даже още не са включени, с биос, който й искал F1 при старта, с обърнати USB-та на допълнителна платка и с 2 бр.OS в мултибуут, с Неро, което още не е конфигурирано и 2 записвачки за капак....да обясниш всичко това дистанционно по телефона без да виждаш какъв е тоя компютър и то в рамките на 15 минути - това е мисия сравнима с управлението на "Кюриосити" от Земята на Марс, а понеже и всичко трябваше да стане много бързо...нервите, които изхабих за тия 15 минути сигурно не ги е изхабил и ръководителят на полета "Аполо 13".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 :bowdown: Пламене, честно - искам да се запиша на курсове по търпение при теб! Не знам дали обичам някого толкова силно, че да изтърпя такъв тероризъм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Пешо, жена ми не я знаеш колко нервна и разпиляна става в такива екстремни ситуации, когато времето я притиска - започва да обяснява "тука отзад на компютъра има едно правоъгълно, после едно дето липсва,.." и т.н. - все обяснения, които "прекрасно" ме ориентират в ситуацията там - даже не беше видяла, че клавиатурата е била поставена върху самия компютър и ми каза, че в стаята изобщо нямало клавиатура. А иначе си я обичам точно такава, каквато е...след като толкова години съм с нея... П.П. Онова от рапорта вече е оправено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 След 5 минутното радване и пляскане с ръце докато го гледаше жена ми въздъхна "ехххх що не бях аз доктора да го направя това"..... no comments ti da vidish..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Пешо, жена ми не я знаеш колко нервна и разпиляна става в такива екстремни ситуации, когато времето я притиска - започва да обяснява "тука отзад на компютъра има едно правоъгълно, после едно дето липсва,.." и т.н. - все обяснения, които "прекрасно" ме ориентират в ситуацията там - даже не беше видяла, че клавиатурата е била поставена върху самия компютър и ми каза, че в стаята изобщо нямало клавиатура. Вършил съм същите подвизи 2часа след като съм си легнал с човек на който обясненията включват - "G" на латиница е на 2рия ред под цифрата 6, видя ли го, ок сега натисни О на латиница, то е точно под 9ката (да да, някак по-надясно е , не е точно отдолу, добре, натисни го сега). Ох Г-то е излезнало на кирилица. Добре натисни 2 пъти стрелката наляво за да се изтрият, о не се изтриха, добре натиснала си другата стрелка, сега натисни копчето Д-Е-Л-Е-Т-Е 2 пъти - онова дето са 6 копчета едно до друго над стрелките дето натисна преди малко, видя ли го, ок изчезнаха ли, добре. Сега натисни първо SHIFT и без да го пускаш натисни ALT за да минеш на латиница. И т.н. и т.н. В ей такива моменти си намирам някое гумено животно на което успявам в крайна сметка да му скъсам я глава я някой крайник (малкия имаше няколко и се плашеше от тях та ми бяха леко излишни). Някой път съм успявал и да прегриза втори крайник на въпросното нещастно гумено животинче от нерви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Вършил съм същите подвизи . Ох, не ме връщай пак към тазсутрешното преживяване. Аз даже спестих някои мои обяснения от рода на "Проследи захранващите кабели на монитора и компютъра накъде отиват и дали изобщо са включени в контакт", "Флашката не влиза, защото най-вероятно USB-тата са разположени наобратно", "Нерото явно не е конфигурирано и ти излиза прозореца на Неро-Експрес и затова не виждаш това, дето ти обяснявам, защото то е за Неро-бърнинг ром"....и други такива. Проблемът при мен беше, че всичко това трябваше да се обясни и свърши с коректно записан аудиодиск само за 15 минути, защото след тези 15 минути вече щеше да е безполезно (трябваше да носи диска на един конкурс-състезание иначе изпускаше реда на нейната група)...и като си няма речника и познанията да ми обясни какво точно вижда около нея...голям зор беше да се справя на сляпо за това време....Обаче е имало защо де - взели са 1-во място и след това всички са били много щастливи...ама питат ли ме мене какво ми беше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Вършил съм същите подвизи 2часа след като съм си легнал с човек на който обясненията включват - "G" на латиница е на 2рия ред под цифрата 6, видя ли го, ок сега натисни О на латиница, то е точно под 9ката (да да, някак по-надясно е , не е точно отдолу, добре, натисни го сега). Ох Г-то е излезнало на кирилица. Добре натисни 2 пъти стрелката наляво за да се изтрият, о не се изтриха, добре натиснала си другата стрелка, сега натисни копчето Д-Е-Л-Е-Т-Е 2 пъти - онова дето са 6 копчета едно до друго над стрелките дето натисна преди малко, видя ли го, ок изчезнаха ли, добре. Сега натисни първо SHIFT и без да го пускаш натисни ALT за да минеш на латиница. И т.н. и т.н. В ей такива моменти си намирам някое гумено животно на което успявам в крайна сметка да му скъсам я глава я някой крайник (малкия имаше няколко и се плашеше от тях та ми бяха леко излишни). Някой път съм успявал и да прегриза втори крайник на въпросното нещастно гумено животинче от нерви. Obiasneniata ne sa za vseki. Tryabva si talant. Zatova ne vseki moje da raboti s klienti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Obiasneniata ne sa za vseki. Tryabva si talant. Zatova ne vseki moje da raboti s klienti. Нерви трябват. Нерви. Обясненията са по-лесната част. Казваш какво да направят от другата страна мъчат. Питаш какво стана - "нищо". Е как така нищо? Все нещо трябва да е станало. Питаш ги ти какво всъщност натисна и ти отговарят "ми все още нищо". Е хубаво де, какво чакаш? И отговора е "ми не знам". Ей в такива случаи ми идва да затворя телефона... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Моите нерви са дебели като корабни въжета...само жена ми и сина ми могат да ме изнервят и то...рядко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Обаче е имало защо де - взели са 1-во място и след това всички са били много щастливи...ама питат ли ме мене какво ми беше... Е те като стане работата са щастливи - това е ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Нерви трябват. Нерви. Обясненията са по-лесната част. Казваш какво да направят от другата страна мъчат. Питаш какво стана - "нищо". Е как така нищо? Все нещо трябва да е станало. Питаш ги ти какво всъщност натисна и ти отговарят "ми все още нищо". Е хубаво де, какво чакаш? И отговора е "ми не знам". Ей в такива случаи ми идва да затворя телефона... Ne samo nervi. Tryabva da znaesh ot kyde da go podhvanesh i pyrvo da razberesh kakvi sa umeniqta na choveka otsreshta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.