Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Момчета, да ви пикам на протеста, вземете да пишете като хората, че да ви чета.  :laughing:  :laughing:  :laughing:

:lol:

Мислех, че само аз просто скролвам надолу, без да чета протестите ;)

От полунощ насам навън цвилят някакви гнусни синигери, мамицата им пилешка!

Бастун! Да не съм чул лоша дума против пилетата! Какво, камиони ли искаш да ти ромолят?!

Мене пък много ме радват птичките. Чак приспивно ми действат. Сериозно.

Совите особено приспивателно ми действат лятно време...

Нищо не искам да ми ромоли, когато се опитвам да спя. Пилетата са ми също толкова досадни, колкото камионите или тънкото писукане от зарядното на лаптопа.

"

Скрит комуняга е Васил, само че съм го внедрил измежду мобо и гадо, за да изнася информация и да ми казва ходовете им още докато ги плануват!

nie ne se kriem!

iskame si pravata za svobodno izrazqwane!

dol0 cenz0rata!

aman ot pravopizym!

tazmaniiskite dqvoli za vetroelektrogeneratori!

MUSAKA!

Стани и направи 20 преси. Бързичко. Хайде. :)

Ама една серия, без да спираш. После още 20 и от мен. След това правиш 20 клякания, 20 коремни преси и ако още не си заспал - повтаряш. Прави се до заспиване...

Ето ви малко прогрес:

58972254.jpg

Това съм аз на 1-ви януари.

Това е от тази неделя:

imag0047de.jpg

Вярно... Сега ще ми трябват 2 седмици да се повъзстановя малко, защото рамената ми отказаха, колената ми отказаха... Но сега като влезна в магазина и не се чудя коя точно дреха ще ми седи добре, просто защото всичко ми става. Това не е било никога в живота ми. :)

Само по линия на кръчмите да вметна... За всичко са виновни Даяните и разни там подобни. Такъв тъп вид заведения стил 'дойдох от село в града и съм голямата работа' унищожиха всичко в града ни. Има 15 ястия на кръст, сготвени ужасно. И ги има във всеки ресторант. Кафето навсякъде е гнусно. И на всякъде е скъпо, а персонала е нагъл селски елемент.

Toва което си постигнал е страхотно, но най-важното е да ги задържиш тези килограми, щото около 90% не успяват...

Сега ще видим какво ще се получи. Имам си изграден план и система. Имам поставени реални цели и едно по едно си действам по тях. Като ми се оправи рамото започвам да работя по въпроса отново. Сега на 1-во време смятам да извадя 4 плочки. Не ми остава много. Аз за това и не пускам снимка тип преди/след. Искам да е по-фрапиращо като на следващата снимка има плочици. :lol:

Иване, имай едно на ум с рамената. Извадено рамо се вади по-лесно... Казвам ти го, щото дясното го вадих два пъти в рамките на година и половина... И вЕрвай ми - няма по-ужасно нещо, след като си влезнал в 'бати формата - изведнъж да се наложи да спреш да тренираш, щото си в бокса...

Mrazya ya taya jega!!!!!!!! Ey go, 3 po-topli dni i az sym s vyzpaleno gyrlo veche!!

Кашкавал! (синоним на 'кекав') ; обичам жегата...особено когато не се налага да плащам на EVN за да я имам... :bgrin:

И аз съм болна всеки път като се затопли.

Мразя и обявявам война на 40-градусовите жеги. :blowup:

Освен ако не съм на плажа или цамбурната в моренцето...

Особено в градски условия е отврат, с напечения асфалт, маранята и мирищещите хора отвсякъде... :sick:

На работа като дойдат ромките с миризливите, мокри от пот двулевки, извадени от циците, и ми се повръща...

Кашкавал! (синоним на 'кекав') ; обичам жегата...особено когато не се налага да плащам на EVN за да я имам... :bgrin:

Izobshto ne sym kekav. Zimata si spya na otvoren prozorec kato pich, no stane li po-toplo me hvashtat nervite. Horata se razmirisvat, izlizat vsqkakvi znaini i neznaini nasekomi, potya se kato kon, vsichkite mi bluzi/rizi stavat s petna pod mishnicite, ne moga da spya zaradi jegata, napravo ne me svyrta. I tiq stafilokoki deto me diagnosticiraha s tqh v gyrloto, izobshto ne ya haresvat i se pochvat problemite.

Масово се разболяха хората. От офиса в София, 4 от 5 са болни, включително и аз. От познатите, с които си говоря тея дни, 2 от 3.

На работа като дойдат ромките с миризливите, мокри от пот двулевки, извадени от циците, и ми се повръща...

Пробвай да бачкаш с ръкавици - тези латексовите, докторски. Ако не е проблем в работата де. То това с мангалите верно е гадно.

..обичам жегата...

UUUUUUUUUUUU ANATEMA. Dolu jegata, kajete DA na studenoto vreme. Vsi4ko nad 20 gradusa e toplo, az vireq nai-dobre m/u 10 i 15 gradusa. Tova e perfektnata temperatura za men.

Kolkoto do vurluva6tite virusi i bolejki, izkarah ne6to mnogo leko petuk, subota i nedelq, ta dano samo s tova da se razmina.

I sega malko test: КУРИЕР, КЪРПИЧКА, АНАЛИЗИРАМ, ПОГРЕБАЛЕН, водка ПУТИНКА, ОБИЧАМ БОБА ЛЕБА И ГА ЕвА.

Едит: Браво бре, май сте оправили ценз филтъра. ДА ЖИВЕЕ ПОБЕДАТА. :laughing:  МОЯТ ПРОТЕСТ ПРИКЛЮЧИ, ПРОПИСВАМ ПАК НА КУРИЛИЦА.

Филтърът се попълва малко по малко, така че вместо да вдигате безполезни стачки ("безполезни" = че не сте полезни за решаването на проблема), по-добре когато се появи дума, която се засяга, а не би трябвало - да ни обръщате внимание било с рапорт от поста, било с ЛС до мен или TAZ.

Ти може да си анархист, но злобила е скрит комунист измежду анархистите :D

Anarchist,+Anarchy,+internet+marketing.j

anarcho_communsim_by_3_a_p_a_3_a.sized.j

Sa sEti6 ot de GaDnitE boL6eVikI sa sI krAdnaLi ideIte!

4Atica rUleZ!

VeNcelemOs! sVobOda nA izKaza, oSmaRski peLin, mUsaKa i kUrpI4kI zA vsI4kI darOm I nEka NiKoI dA nE bUdE pReneBrEgnaT!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...