zlobil Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 chak pyk da go trepesh e tapo ama primerno 4-5 s4upeni prasta mi se vijda dostata4no nakazanie da si znae do jivot 4e drebnata na prav pogled krajba vsa6tnost e otvratitelno neuvajitelna i obidna postapka koga 6e spirame protesta , mnooo tegavo s taq 6LioK0viCa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Тегаво я...и ти, и мобо (и най-вече Гадин, с малките и големи букви) бая зор виждате с писането...ама пък в името на идеята човек какви затруднения може да си създаде...просто не е истина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 vSeKi Den 6Te e taka DO p0bedAtA ! sno6ti si bqh na selo , takova selski sabor , selski turizam i kibap4eta i kifteta na korem a i bira i vodka plastmasovi 4a6ki , bqh zabravil kolko e razli4no horata da se veselqt ot sarce bez da se gledat lo6o DO PROTESTIRASHTITE KOLEGI PROTIV CENZURATA V INTERNET FORUMI WTF@#)!@ predlagam da si slojim ednakvi avatari , maksimalno drazjne6ti i nabiva6ti se na o4i primerno nqkoj mind fucked gif vreme e da nazna4im premier na na6oto novosformirano malcinstvo vav foruma i edin da podslushva sas SRS-ta za da e vsi4ko aktualno i dali dqdo mraz ne igrae na 2 fronta Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 ne6to po-drebno triabva da namerim. twa ne go puska, zlobile. i za podpis ne stava. ili vaobshte ne puska gif-ove. tiq admini nahitreli da gi ljubat po trista diavola i edna sukuba. И като го застрелям какво да го правя после? Той не е наранил реално никого. Просто и аз ще му откъсна цветенцето и да се знае. mi v dupkata det q e kopnal i slagash 4imovete otgore. samo shti e malko kofti kato hodish i znaesh 4e ima i nepoznat tam, ama ina4e koj da go tarsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 И никой не написа честитка за имениците днес. А по повод неприятната/гадна случка с Психара... абе нали уж има охрана по гробищата??? Как и защо някой си е позволил това кощунство? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 злото да те забрави, Цвети! Честит ти имен ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 И никой не написа честитка за имениците днес. А по повод неприятната/гадна случка с Психара... абе нали уж има охрана по гробищата??? Как и защо някой си е позволил това кощунство? mnogo silno se sumnqvam 4e ima ohrana na grobishtata.... to realno poglednato w edna normalna darjava takova ne6to ne trqbva da se ohranqva. pravim go po humanno i za dvete strani , glasuva se zakon i za posegatelstvo/oskvernqvane na pamet , silmvol na balgaria , geroi - ob6testveno polezen trud v ogromni razmeri , da se znae i bez tova ima mnogo rabota za varshene..... mobo , qvno sa cenzurirali i avatarite , namaliha podpisite ,cenzurata dostiga nevijdani visoti , 6e po4na da vlizam prez proxy za da ne mogat da me prosledqt v rusiq sam v rusiq sam , doly BSP udrqme gi po slaboto mqsto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Има охрана, да.... Аз каквито работи мога да ви разкажа за схемите по гробищата, вие такива неща не сънувате и мечтаете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 prekarah polovin 4as v tarsene na maloumen i sashtevremenno strashno draznesh gif avatar - bez uspeh , obqvqvam konkurs i ob6testvena pora4ka za oficialno logo na partiqta , 6te razdavame kibap4ita i limonada Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Как го приемаш - дъвчеш парченце? Иначе ми минава през главата, че цветът на дюлята ухае ТОЧНО на престояла наакана пеленка Pampers. Всъщност е обратното, защото дюли е имало и преди. Дъвча го. Или по-скоро се опитвам да го държа в устата си само А дюлите никога не са ме кефели И като го застрелям какво да го правя после? Той не е наранил реално никого. Просто и аз ще му откъсна цветенцето и да се знае. Не е наранил ли ? Физически може би, но другото бои повече. Днес съм в убийствено настроение след като научих за дете идиотче, което първо е нарязало на половината клас якетата с ножица, след това е отрязало до дъно плитката на момиче, която е била до кръста и то е изпаднало в ступор направо, после след преместването му в друго училище при някаква екскyрзия е бутнало свой съученик в пропаст (естествено другото дете не е оцеляло). И този човек 20 години по-късно е жив и се разхожда сред нас........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Абе аз периодически се обаждам, ама без ефект... Тук те подкрепям въпреки, че знам че не е особено правилно, ама някак прекалено нагли взеха да стават определени индивиди и ако се отстрелят няколко от тях ще има доста назидателен ефект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Ники, всички знаят, че се шегувам, обаче дай да поразсъждаваме относно наказанията - ако си на 20 и знаеш, че каквото и да направиш, колкото и народ да изтрепеш, на 40 (в най-лошия случай) пак ще си навън, как ще разсъждаваш, още повече ако си в лоши битови условия и знаеш, че в затвора ще бъдеш хранен всеки ден...или пък ако знаеш, че чрез убийството (убийствата) ще се снабдиш с пари или ценни вещи, а преди това си имал 20 висящи дела за различни неща и вече не ти пука.....Не знам, твърде хуманни нещо станахме и всички съдии и адвокати мислят единствено за правата на престъпника, а правата на жертвата хич ги няма, защото и жертвата я няма в съда, а се намира на 2 метра под земята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 PS: Абе говоря си глупости ... все още имам добър самоконтрол, дано никога не изчаткам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Тоя тип луд ли е?! Баааассси наглия народ! За тоя разпадащ се боклук да иска 135 лева... Да не говорим, че вилка НЕ СЕ СМАЗВА С ГРЕС!!! Отделно, че тази обява, дето уж е продадено според мен е за същия боклук (дори бях изразил възмущението си в тази тема).Бахти, 65 лева ми излезна с подмяна на вилката това колело. Къв е тоя нагъл народ, дето иска над 100 за неща, дето не струват и 50... Лошото е, че някой наивник ще вземе да се върже... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Виж му цената в магазина. Хората определят своята цена на база онази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Някой играе ли World of Tanks, да каже някво мнение за играта и за кво става въпрос? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Някой играе ли World of Tanks, да каже някво мнение за играта и за кво става въпрос? Аз от месец и нагоре. Тотална дрога е! Внимавайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Някоя добра кръчмичка за вечеря в Пещера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Някой играе ли World of Tanks, да каже някво мнение за играта и за кво става въпрос? Аз от месец и нагоре. Тотална дрога е! Внимавайте! Бахти и пояснението за какво става въпрос :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Все едно някой да ти каже - ако не си пускал Angry Birds - НЕДЕЙ! Тези танкове не ми изглеждат особено привлекателни на мен на пръв поглед и затова и не се опитвам да ги гледам, че току-виж взема да се зарибя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Така и не разбрах каква беше цялата тая мания по Angry Birds. За мен беше една тъпа и безинтересна игра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Малкия даже има едни пластмасови блокчета които да реди и изстрелва едни гумени пилета по гумените прасета Нищо особено не е самата игра, просто е много изпипана. Имаш и точки та не е само до минаването на нивата ами и събирането на 3 звезди. Зарибявка е. Ти какво си играеш на телефона (докато "снасяш" примерно или докато чакаш на опашка)? ПС: За чий х*й ми трябваше да пусна тъпия ъпдейт на студиото. 20 минути дремя докато се инсталира. Накрая ще го прекъсна че взе да ми писва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 ПС: За чий х*й ми трябваше да пусна тъпия ъпдейт на студиото. 20 минути дремя докато се инсталира. Накрая ще го прекъсна че взе да ми писва. И това на твоя супер-дупер компютър със ссд-та в райд и някви i11 процесори? Къв е тоя ъпдейт, баси?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Ти какво си играеш на телефона (докато "снасяш" примерно или докато чакаш на опашка)? Sudoku. Далеч по-интересно ми е и изисква някакво мислене. Имаше едно време някакво апче с "brain worout", ще се опитам да го открия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 vseki den 6te e taka do pobedata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.