Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

chak pyk da go trepesh e tapo ama primerno 4-5 s4upeni prasta mi se vijda dostata4no nakazanie

da si znae do jivot 4e drebnata na prav pogled krajba vsa6tnost e otvratitelno neuvajitelna i obidna postapka 

koga 6e spirame protesta , mnooo tegavo s taq 6LioK0viCa :FU:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тегаво я...и ти, и мобо (и най-вече Гадин, с малките и големи букви) бая зор виждате с писането...ама пък в името на идеята човек какви затруднения може да си създаде...просто не е истина... :notify:

vSeKi Den 6Te e taka DO p0bedAtA ! 

sno6ti si bqh na selo , takova selski sabor , selski turizam i kibap4eta i kifteta na korem a i bira i vodka plastmasovi 4a6ki , bqh zabravil kolko e razli4no horata da se veselqt ot sarce bez da se gledat lo6o 

DO PROTESTIRASHTITE KOLEGI PROTIV CENZURATA V INTERNET FORUMI WTF@#)!@

predlagam da si slojim ednakvi avatari , maksimalno drazjne6ti i nabiva6ti se na o4i  

primerno nqkoj mind fucked gif

107782.gif

vreme e da nazna4im premier na na6oto novosformirano malcinstvo vav foruma 

i edin da podslushva sas SRS-ta za da e vsi4ko aktualno i dali dqdo mraz ne igrae na 2 fronta 

ne6to po-drebno triabva da namerim. twa ne go puska, zlobile. i za podpis ne stava.

ili vaobshte ne puska gif-ove.

tiq admini nahitreli da gi ljubat po trista diavola i edna sukuba.

И като го застрелям какво да го правя после? Той не е наранил реално никого. Просто и аз ще му откъсна цветенцето и да се знае. :)

mi v dupkata det q e kopnal i slagash 4imovete otgore. samo shti e malko kofti kato hodish i znaesh 4e ima i nepoznat tam, ama ina4e koj da go tarsi?

И никой не написа честитка за имениците днес. :)

А по повод неприятната/гадна случка с Психара... абе нали уж има охрана по гробищата??? Как и защо някой си е позволил това кощунство?

И никой не написа честитка за имениците днес. :)

А по повод неприятната/гадна случка с Психара... абе нали уж има охрана по гробищата??? Как и защо някой си е позволил това кощунство?

mnogo silno se sumnqvam 4e ima ohrana na grobishtata.... to realno poglednato w edna normalna darjava takova ne6to ne trqbva da se ohranqva.

pravim go po humanno i za dvete strani , glasuva se zakon i za posegatelstvo/oskvernqvane na pamet , silmvol na balgaria , geroi - ob6testveno polezen trud v ogromni razmeri , da se znae i bez tova ima mnogo rabota za varshene..... 

mobo , qvno sa cenzurirali i avatarite , namaliha podpisite ,cenzurata dostiga nevijdani visoti , 6e po4na da vlizam prez proxy za da ne mogat da me prosledqt v rusiq sam v rusiq sam , doly BSP 

udrqme gi po slaboto mqsto

anigif_enhanced-buzz-32613-1343404538-7.

anigif_enhanced-buzz-16375-1343414098-12

prekarah polovin 4as v tarsene na maloumen i sashtevremenno strashno draznesh gif avatar - bez uspeh , obqvqvam konkurs i ob6testvena pora4ka za oficialno logo na partiqta , 6te razdavame kibap4ita i limonada 

Как го приемаш - дъвчеш парченце?

Иначе ми минава през главата, че цветът на дюлята ухае ТОЧНО на престояла наакана пеленка Pampers. Всъщност е обратното, защото дюли е имало и преди.

Дъвча го. Или по-скоро се опитвам да го държа в устата си само

А дюлите никога не са ме кефели

И като го застрелям какво да го правя после? Той не е наранил реално никого. Просто и аз ще му откъсна цветенцето и да се знае. :)

Не е наранил ли ? Физически може би, но другото бои повече.

Днес съм в убийствено настроение след като научих за дете идиотче, което първо е нарязало на половината клас якетата с ножица, след това е отрязало до дъно плитката на момиче, която е била до кръста и то е изпаднало в ступор направо, после след преместването му в друго училище при някаква екскyрзия е бутнало свой съученик в пропаст (естествено другото дете не е оцеляло). И този човек 20 години по-късно е жив и се разхожда сред нас........

Абе аз периодически се обаждам, ама без ефект...

Тук те подкрепям въпреки, че знам че не е особено правилно, ама някак прекалено нагли взеха да стават определени индивиди и ако се отстрелят няколко от тях ще има доста назидателен ефект. 

Ники, всички знаят, че се шегувам, обаче дай да поразсъждаваме относно наказанията - ако си на 20 и знаеш, че каквото и да направиш, колкото и народ да изтрепеш, на 40 (в най-лошия случай) пак ще си навън, как ще разсъждаваш, още повече ако си в лоши битови условия и знаеш, че в затвора ще бъдеш хранен всеки ден...или пък ако знаеш, че чрез убийството (убийствата) ще се снабдиш с пари или ценни вещи, а преди това си имал 20 висящи дела за различни неща и вече не ти пука.....Не знам, твърде хуманни нещо станахме и всички съдии и адвокати мислят единствено за правата на престъпника, а правата на жертвата хич ги няма, защото и жертвата я няма в съда, а се намира на 2 метра под земята...

Тоя тип луд ли е?! Баааассси наглия народ!  :JC_golly: За тоя разпадащ се боклук да иска 135 лева... Да не говорим, че вилка НЕ СЕ СМАЗВА С ГРЕС!!! Отделно, че тази обява, дето уж е продадено според мен е за същия боклук (дори бях изразил възмущението си в тази тема).

Бахти, 65 лева ми излезна с подмяна на вилката това колело. Къв е тоя нагъл народ, дето иска над 100 за неща, дето не струват и 50... Лошото е, че някой наивник ще вземе да се върже...

Някой играе ли World of Tanks, да каже някво мнение за играта и за кво става въпрос?

Някой играе ли World of Tanks, да каже някво мнение за играта и за кво става въпрос?

Аз от месец и нагоре. Тотална дрога е! Внимавайте! 

Аз от месец и нагоре. Тотална дрога е! Внимавайте!

Бахти и пояснението за какво става въпрос :laughing: :laughing: :laughing:

Все едно някой да ти каже - ако не си пускал Angry Birds - НЕДЕЙ! 

Тези танкове не ми изглеждат особено привлекателни на мен на пръв поглед и затова и не се опитвам да ги гледам, че току-виж взема да се зарибя. 

Малкия даже има едни пластмасови блокчета които да реди и изстрелва едни гумени пилета по гумените прасета :)

Нищо особено не е самата игра, просто е много изпипана. Имаш и точки та не е само до минаването на нивата ами и събирането на 3 звезди. Зарибявка е. Ти какво си играеш на телефона (докато "снасяш" примерно или докато чакаш на опашка)?

ПС: За чий х*й ми трябваше да пусна тъпия ъпдейт на студиото. 20 минути дремя докато се инсталира. Накрая ще го прекъсна че взе да ми писва.

ПС: За чий х*й ми трябваше да пусна тъпия ъпдейт на студиото. 20 минути дремя докато се инсталира. Накрая ще го прекъсна че взе да ми писва.

И това на твоя супер-дупер компютър със ссд-та в райд и някви i11 процесори? Къв е тоя ъпдейт, баси?!?

Ти какво си играеш на телефона (докато "снасяш" примерно или докато чакаш на опашка)?

Sudoku. Далеч по-интересно ми е и изисква някакво мислене. Имаше едно време някакво апче с "brain worout", ще се опитам да го открия.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...