Godfather Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 От нямане какво да правя днес следобед в офиса взех, че прослушах прословутите записи на срещата на Боко Тиквата с бившия министър на земеделието (понастоящем обвиняем) и вече бившия софийски градски прокурор. Мога да кажа само: :Facepalm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Къде пък ги намери? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Къде пък ги намери?Ами това е заглавна топ новина в медиите, ето тук например: Всяка прилика с лица и събития не е случайна - стенограма на записите, които замесиха Борисов, Найденов и Кокинов Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Най-скъпото Ламборджини: 4,8 милиона долара. 12 пъти по-скъпо от истинската кола. Имам само един въпрос: Защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Освен да е направено от злато, платина и диаманти, друга причина не знам. При това дори частите в двигателя да са подвижни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Там е работата, че и платина и диаманти няма. Имат един модел, дето са го позлатили, процедура, която между впрочем е доста евтина, но не е за този модел от снимката горе. Горният модел бил работен в продължение на 500 часа - баси...това на час идва повече от хонорара на Доган за Цанков камък... П.П. Чудя се как ли ще се почувства оня на снимката горе, дето така щастливо се е ухилил, ако случайно се спъне и изпусне колата....май няма да има само "упс, сори"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 German artist Robert Gülpen's 1:8 scale Lamborghini Aventador LP 700-4 car model is made from all carbon fiber, platinum, gold and diamonds. It'll be auctioned off for $4.8 million or can be purchased immediately for about $6.17 million. Мирката, точно в десятката уцели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Не е точно тъй...цитатът е: Furthermore, the logo on the back is made of gold, platinum, and gems. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Така е като не провярявам поне два независими източника Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Най-скъпото Ламборджини: 4,8 милиона долара. 12 пъти по-скъпо от истинската кола. Имам само един въпрос: Защо? Да направи нещо такова и тогава да иска толкова пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Този чисто и просто е болен, не намирам друго обяснение. Да отделиш толкова години от живота си на такава абсолютно безсмислена цел - болен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Прополиса е вълшебен... гаден леко на вкус и много залепва по зъбите, но действа уникално. Няма лекарство, което да ти оправи гърлото за няколко часа ако си настинал Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Как го приемаш - дъвчеш парченце?Иначе ми минава през главата, че цветът на дюлята ухае ТОЧНО на престояла наакана пеленка Pampers. Всъщност е обратното, защото дюли е имало и преди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Прополиса е вълшебен... гаден леко на вкус и много залепва по зъбите, но действа уникално. Няма лекарство, което да ти оправи гърлото за няколко часа ако си настинал Също така е безценен при: язва, стомашни проблеми, афти, проблемни венци, повърхностни рани и куп други неща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Bezcenni za qZvaTa sa SaOtveTnIte meDiKamenTi ! VsqkakVi TakIva magic potions i inGriDienTi, pUk dOri tE da SadArjaT - dAvkAno me4O lAinO, 4Am-sAkaZ i vAzdisHka oT vLubEna, golqMa, kAfqvA kaTerIca sA vRemeNni kompRomIsi ! KaZvam gO kaTo vE4e biv6 qzvadJiq, 98 lVl ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Баща ми калцира язва с прополис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Bezcenni za qZvaTa sa SaOtveTnIte meDiKamenTi ! VsqkakVi TakIva magic potions i inGriDienTi, pUk dOri tE da SadArjaT - dAvkAno me4O lAinO, 4Am-sAkaZ i vAzdisHka oT vLubEna, golqMa, kAfqvA kaTerIca sA vRemeNni kompRomIsi ! KaZvam gO kaTo vE4e biv6 qzvadJiq, 98 lVl ! Egati, stavash mnogo dobyr. Na kraq pochti ne razbirah kakvo pishe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 baaaaahti mahmurluka imam seriozno , po4naha i ruskite vodki da gi fal6ificirat .... 6e spra da piq nakraq ne sam si pravil tatuirovki ot 2 godini , nalegnala me e abstinenciqta , ima li novi zvezdi iz plovdiv ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Някакво просто животно е разкопало гроба на сестрата, за да открадне цветята!!! Дори не знам как да реагирам!?@М$: Л№М%КЛ Н№КЙ!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Подозирам, че животното е било с тъмен цвят на кожата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Баща ми калцира язва с прополис. A mOqtA nE E prOsto kAlcIRanaq a E tOtaLno kApuT ! Egati, stavash mnogo dobyr. Na kraq pochti ne razbirah kakvo pishe. sMetAj nA fiLtaRa kVo 6E mU e, aKo zaFana da PrikAzVam mrUsnI DuMi4kI ! Някакво просто животно е разкопало гроба на сестрата, за да открадне цветята!!! Дори не знам как да реагирам!?@М$: Л№М%КЛ Н№КЙ!!!!!! На такъв като го барнеш и да му вкарваш шутове в главата, докато му стане мека. После още половин час ритници и гарантирано никога повече няма да прави така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 На бащата сълзички на очите му се появиха като го видя. Бахти.... Аз на шега, на шега, ама наистина ще седна на пусия зад някое от дърветата и ще го издебна. И тогава господ да му е на помощ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Абе аз периодически се обаждам, ама без ефект... Това с разстрелването не звучи зле, но ако си спомняте преди време аз бях предложил като превантивна мярка да ги отстрелваме предварително, още преди да са влезли в затвора, понеже може и да не влезнат, предвид съдебната ни система, тарикатите адвокати и крехкото здраве на подсъдимите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 И като го застрелям какво да го правя после? Той не е наранил реално никого. Просто и аз ще му откъсна цветенцето и да се знае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Кое цвете? Или ще го чакаш първо да пукне, че да му го скъсаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.