Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

От нямане какво да правя днес следобед в офиса взех, че прослушах прословутите записи на срещата на Боко Тиквата с бившия министър на земеделието (понастоящем обвиняем) и вече бившия софийски градски прокурор. Мога да кажа само:

:Facepalm: :Facepalm: :Facepalm:

618x346.jpg

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Къде пък ги намери?

Ами това е заглавна топ новина в медиите, ето тук например:

Всяка прилика с лица и събития не е случайна - стенограма на записите, които замесиха Борисов, Найденов и Кокинов

Освен да е направено от злато, платина и диаманти, друга причина не знам. При това дори частите в двигателя да са подвижни.

Там е работата, че и платина и диаманти няма. Имат един модел, дето са го позлатили, процедура, която между впрочем е доста евтина, но не е за този модел от снимката горе. Горният модел бил работен в продължение на 500 часа - баси...това на час идва повече от хонорара на Доган за Цанков камък... :Facepalm:

П.П. Чудя се как ли ще се почувства оня на снимката горе, дето така щастливо се е ухилил,  ако случайно се спъне и изпусне колата....май няма да има само "упс, сори"... :lol:

German artist Robert Gülpen's 1:8 scale Lamborghini Aventador LP 700-4 car model is made from all carbon fiber, platinum, gold and diamonds. It'll be auctioned off for $4.8 million or can be purchased immediately for about $6.17 million.

Мирката, точно в десятката уцели :)

Най-скъпото Ламборджини:

lamborghini-aventador-car-model.jpg

4,8 милиона долара. 12 пъти по-скъпо от истинската кола. Имам само един въпрос: Защо?

Да направи нещо такова и тогава да иска толкова пари. :)

Този чисто и просто е болен, не намирам друго обяснение. Да отделиш толкова години от живота си на такава абсолютно безсмислена цел - болен.

Прополиса е вълшебен... гаден леко на вкус и много залепва по зъбите, но действа уникално. Няма лекарство, което да ти оправи гърлото за няколко часа ако си настинал 

Как го приемаш - дъвчеш парченце?

Иначе ми минава през главата, че цветът на дюлята ухае ТОЧНО на престояла наакана пеленка Pampers. Всъщност е обратното, защото дюли е имало и преди.

Прополиса е вълшебен... гаден леко на вкус и много залепва по зъбите, но действа уникално. Няма лекарство, което да ти оправи гърлото за няколко часа ако си настинал 

Също така е безценен при:

язва, стомашни проблеми, афти, проблемни венци, повърхностни рани и куп други неща...

Bezcenni za qZvaTa sa SaOtveTnIte meDiKamenTi !

VsqkakVi TakIva  magic potions i inGriDienTi, pUk dOri tE da SadArjaT - dAvkAno me4O lAinO, 4Am-sAkaZ i vAzdisHka oT vLubEna, golqMa, kAfqvA kaTerIca sA vRemeNni kompRomIsi !

KaZvam gO kaTo vE4e biv6 qzvadJiq, 98 lVl !

Bezcenni za qZvaTa sa SaOtveTnIte meDiKamenTi !

VsqkakVi TakIva  magic potions i inGriDienTi, pUk dOri tE da SadArjaT - dAvkAno me4O lAinO, 4Am-sAkaZ i vAzdisHka oT vLubEna, golqMa, kAfqvA kaTerIca sA vRemeNni kompRomIsi !

KaZvam gO kaTo vE4e biv6 qzvadJiq, 98 lVl !

Egati, stavash mnogo dobyr. Na kraq pochti ne razbirah kakvo pishe.

baaaaahti mahmurluka imam seriozno , po4naha i ruskite vodki da gi fal6ificirat .... 6e spra da piq nakraq 

ne sam si pravil tatuirovki ot 2 godini , nalegnala me e abstinenciqta , ima li novi zvezdi iz plovdiv ? 

Баща ми калцира язва с прополис.

A mOqtA nE E prOsto kAlcIRanaq a E tOtaLno kApuT !

Egati, stavash mnogo dobyr. Na kraq pochti ne razbirah kakvo pishe.

sMetAj nA fiLtaRa kVo 6E mU e, aKo zaFana da PrikAzVam mrUsnI DuMi4kI !

Някакво просто животно е разкопало гроба на сестрата, за да открадне цветята!!! Дори не знам как да реагирам!?@М$: Л№М%КЛ Н№КЙ!!!!!!

На такъв като го барнеш и да му вкарваш шутове в главата, докато му стане мека. После още половин час ритници и гарантирано никога повече няма да прави така!

На бащата сълзички на очите му се появиха като го видя. Бахти.... Аз на шега, на шега, ама наистина ще седна на пусия зад някое от дърветата и ще го издебна. И тогава господ да му е на помощ...

Абе аз периодически се обаждам, ама без ефект...

Това с разстрелването не звучи зле, но ако си спомняте преди време аз бях предложил като превантивна мярка да ги отстрелваме предварително, още преди да са влезли в затвора, понеже може и да не влезнат, предвид съдебната ни система, тарикатите адвокати и крехкото здраве на подсъдимите. sniper.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...