Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

ПЕНИС!

:D

Много ми е смешно това нещо "цензурата". Определен брой думи с едно значение, някои са ок, други са табу. Логика!!!! 

Абе друго си е сам да си го направиш - хем е по-приятно, хем си е твой. :evil

To правенето е най-приятната част всъщност :)

Протест на известен брой потребители срещу автоматичната цензура.

Аз. След като филтъра успя да цензурира думите лампичка и кУриер взе да ми идва в повече. Особено за лампичките :)

И тъй като нямам кой знае колко против да се цензурират думите свързани с гениталиите сега помагам на ТАЗ да го направи малко по-културен че да не дразни толкова.

nqkoj privarjenik na gerb da ima iz fOrOma da komentira sluchvashtoto se ? 

bahti neshtastnite plujeci

А? Какво става? Аз съм изпуснал нещо...

Ся ша направя 1 тигел по главната да събирам дзяпачи. :lol:

№1 :)

Като стана на въпрос, защо пък пичка да е сред думите за цензура?!?!? Ми сложете и пич тогава по тая логика!?!??!

лампичка

Я не го цензурира вече. Както и да - то по принцип точно това не трябваше въобще да влиза в разните там филтри. Според мен, но никой не ме пита.

znam kade jivee dqdo mraz da mu naderem kolata s piron zadeto pomaga na komunistite :)

Ти пък откъде ме знаеш? Нямам спомени да сме се виждали. Виж Галин ме знае да.

P.p. Puk djadoto i az go znam de jivee i vikam da mu napulnja MArkU4a nA klImatIka S kAl i BuBuLe4ki!

P.p.2 I posle Kat Sa oBadi, NjAma Da mu Go iz4iStjA!

Оооо добре бе Галине, добре. Така значи. Ей сега те зачертавам от списъка на потенциалните хора дето щях да черпя кафе от онази машина... дето стана сигурно на 5 години вече :lol:

shtoto moe da se izrazish primerno:

на пичкатилелина фостата. 

i filtyra da wzeme da go iztarve!

the horror.

the pain.......

Оооо добре бе Галине, добре. Така значи. Ей сега те зачертавам от списъка на потенциалните хора дето щях да черпя кафе от онази машина... дето стана сигурно на 5 години вече :lol:

to i az te znam. ima te i nqkyde po foroma sniman s wse nomera na kolata.

Като стана на въпрос, защо пък пичка да е сред думите за цензура?!?!? Ми сложете и пич тогава по тая логика!?!??!

лампичка

Я не го цензурира вече. Както и да - то по принцип точно това не трябваше въобще да влиза в разните там филтри. Според мен, но никой не ме пита.

Invision са идиоти просто. Правят string.Replace('filter_word', 'replacement') без никакви други проверки. Не съм сигурен дали това "strict"/"lose" не е обърнато в админ панела. Резултата е че вместо да хваща цели думи то хваща части. Канал примерно не би трябвало да го хване, но факт - хваща го. Главни/малки букви ги различава. Един regex да беше да го оправиш, а то за да хване всички варианти вместо да го опишеш в израза трябва да вкараш емнайсе правила. Съответно ако не искаш да ти цензурира дадена дума я вкарваш като "filter word" и като "replacement" същата за да може като минава през филтъра да хване това вместо някаква част от нея. Идиотизъм от класа. Ако имах повече време можеше да си поиграя да им оправя кода да сменим това на regular expressions и щеше да се оправи.

Продължавам да си мисля че филтъра е излишен, но пък и TAZ е прав за себе си, мен ме дразни единствено когато цензурира излишно.

shtoto moe da se izrazish primerno:

на пичкатилелина фостата. 

i filtyra da wzeme da go iztarve!

the horror.

the pain....... 

:lol: то първия път като изревах беше точно щото филтъра върши нулева работа относно цензурирането. Който иска - може. Но за сметка на това дразни

to i az te znam. ima te i nqkyde po foroma sniman s wse nomera na kolata.

Верно? Ама е било преди години когато съм бил млад и красив а не като сега дрът и грозен. 

Няма нужда да повтаряме по сто пъти едно и също - това за бъгавия филтър го казах няколко пъти само в тази тема....и пак някои реват що засягало тая и оная дума...Ами толкова си може или по-точно...толкова си могат програмистите на Инвижън...или пък просто отбиват номера, колкото да се каже че има филтър като опция. Обаче еднаквият риплейс на правилното върши работа и малко по малко нещата ще се запълнят (ако забелязвате лампичките, куриерите и още някои вече са реабилитирани) ....неволята какво ли не прави...

K♂P ZA CENZURATA U FOROMA!!!:

20824716.jpg

UbaVec mAmIn toi, bEee....

P.p. ....i ima6 kOsmi pO licEto kAt na mAjete... MnOgO sI slAdyK :shy:

Greda!

Ve4E sI me4ErpiL oT neja, aMa pUsta SkLerozaa..., pUsa skLerozaaa...

Taa... pRobVai druGa zAplAha!

Ей сега те зачертавам от списъка на потенциалните хора дето щях да черпя кафе от онази машина... дето стана сигурно на 5 години вече :lol:

Като се замисля, май аз съм от макото хора, които са я виждали, можел си да ме черпиш с кафе, пък аз не исках :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...