mobo Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 SHte Vi PRetoVARIM saS SPAM. sHA BuTnEM FOr0ma. eto ne pisha samo s glavni bukvi i ne narushavam pravilata, cenzori zli. The IstiNAta ne moe da bide IGNORED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Време е да потичаме! А ако има някой от вас със здрави колене и иска да отслабва бързо без да тича, да ми се обади. Ще му стопя всички мазнинки. Даже и на места, където не е очаквал. Браво на теб!!! На няколко пъти се опитвам да си преместя спортните занимания преди вместо след работа и тези напъни винаги завършват с пълен неуспех. Възхищавам се на хора, които успяват сутрин, след като си отлепят клепачите един от друг, да направят нещо повече от приготвяне на кафе, придружено с мощни прозявки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Като цяло си мисля, че съм уж спортна натура, ама и аз преди кафето сутрин не ставам за нищо. В най-добрия случай - да ида с колело на работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Аз не пия кафе. Така и не се научих. Ставам в 6:51 и до 7:10 съм облечен и готов за подвизи. След работа тренировката е обвързана с твърде много хора навсякъде. А пък аз.... Мразя хората.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Време е да потичаме! А ако има някой от вас със здрави колене и иска да отслабва бързо без да тича, да ми се обади. Ще му стопя всички мазнинки. Даже и на места, където не е очаквал. to tva go moje i liposukciata. a kvo praim s glezenite ili tazobedrite? te samo kolenata shtoto sa stavi....... koueuo FTW. moje i pluvane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 ne go moje liposukciqta... extra kojata ko 6a q prai6? nali trqa da q ka4i6 na ramenete i na cicite. ako ima6 problem sys stavite na zadnika - lo6a rabota. a za glezenite - trenirowkite koito az vizirah ne pre4at na glezenite (mai) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Иване, в добри дни кръвното ми е 110/70. Та кафето си е доста добра добавка към деня ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Славчо Атанасов а.к.а най-безмозъчният ретард, кретен и малумник - кандидат за депутат?!?!? Затова ли разгонихме боклуците от Парламента?!?! За да набутваме ТОТАЛНИ некадърници и отпадъци в него?!?!? ============================ Чудя се защо са ходили полицаи в другата ми къща. Чудя се и ... осъзнах как разрешителното за оръжие ми е изтекло... Ха сега да видим колко бързо мога да извадя ЧЕТИРИ различни документа... И дали ще отърва глобата... Кога минаха 5 години.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 A успяваш ли да го пуснеш без конеца? А? А? Аз мога! Ами аз затова попитах как работи филтъра. С RegEx ли е или как? Обяснете малко и ще дам рамо Явно много си тренирал връткане за да задобрееш толкова. Но дали е на powerball или нещо друго, не точно кръгло не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Фитнес версията на planking (http://alturl.com/7npad) е жестоко упражнение! /да не се бърка с идиотската версия на planking - http://alturl.com/q8yri / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Мхм. Определено имам сериозен напредък с правия и страничен планк. И по корема си личи Е... може и да има нещо общо, че открих колоездачния сезон и почнах сравнително често да ходя да ритам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Аз в момента не мога да издържа повече от 20 сек. Направо не мога да повярвам, че такава проста поза може да създава такова напрежение. Но пък от друга страна е страхотно да усещаш живот в трите мускула по тялото си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 3-те Планка е добро начало, но като започнеш да висиш по 2 минути и малко започва да доскучава. За т'ва, както каза Пешо - страничен планк. Но упражненията за корем като цяло са малко... Криви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 No криво, no gain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Борисе, ако си същата бъчва, която помня, бая кривина ще ти отнеме. Но е похвално, че все пак си се захванал по темата. Само че... дано не те обезкуражи бавния и първоначално трудно забележим прогрес...Абе само при мен ли мускулните трески удрят най-силно не на следващия, а по-следващия ден? Имам мускулна треска на гърдите от вторнишните тренировки и една кофа синини от вчерашния мач... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Това за по-следващия ден е странно. А относно бавния прогрес - няма такова нещо. Ако е бавен се прави грешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 vuh, fitnes versiqta na plankinga naistina baq tovari. Ne e problem i nad minutka da izdurja, ama mnogo zapo4vam da se tresq po nqkoe vreme. Abe da vi pitam - den ti4ane, den trenirane dobur variant li e za poddurjane na tonusa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Нещо ме зарибихте и аз да опитам...никога не съм го правил, никога не съм се занимавал с физически упражнения, абсолютна мърда съм, прекарвам повечето време на стол, годините ми ги знаете...изкарах 1 минута без проблем (с малко тресене към края)....ама това е сигурно защото съм по-лек от повечето дето пишете тук...имам впечатление, че преобладават килограми над 70, че и 80. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 vuh, fitnes versiqta na plankinga naistina baq tovari. Ne e problem i nad minutka da izdurja, ama mnogo zapo4vam da se tresq po nqkoe vreme. Abe da vi pitam - den ti4ane, den trenirane dobur variant li e za poddurjane na tonusa? Идеята на планка е да трепериш и да припаднеш след това. Ако от самото начало не трепериш - правиш го грешно. (в общи линии) А за тичането и тренирането - какво разбираш под тичане и какво под трениране, защото наскоро се убедих, че различните хора внасят различни разбирания в тия термини... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Нещо ме зарибихте и аз да опитам...никога не съм го правил, никога не съм се занимавал с физически упражнения, абсолютна мърда съм, прекарвам повечето време на стол, годините ми ги знаете...изкарах 1 минута без проблем (с малко тресене към края)....ама това е сигурно защото съм по-лек от повечето дето пишете тук...имам впечатление, че преобладават килограми над 70, че и 80. Ти си 45 кила напикан, какво очакваш по-точно да се напрегне??? ========================================= Дами и господа - ВВС 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Ти си 45 кила напикан, какво очакваш по-точно да се напрегне??? + още 20 и малко. Дами и господа - ВВС 2 А цветовете на знамената къртят...това показва колко изобщо са осведомени какво става тука...а и табелките са разменени - румънските цигани винаги са повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Представих си ситуация, в която Мидекс е напикан и Живка го тегли... CANNOT BE UNSEEN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Браво на теб!!! На няколко пъти се опитвам да си преместя спортните занимания преди вместо след работа и тези напъни винаги завършват с пълен неуспех. Възхищавам се на хора, които успяват сутрин, след като си отлепят клепачите един от друг, да направят нещо повече от приготвяне на кафе, придружено с мощни прозявки. Жените се събуждат с прозявка. Мъжете с ерекция. Съвпадение? Явно много си тренирал връткане за да задобрееш толкова. Но дали е на powerball или нещо друго, не точно кръгло не знам. Аз съм природен талант бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 @Борко - Живка? @Дедо - няма такива съвпадения...закономерност е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 @Борко - Живка? Петранка има предвид мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.