AssassiN Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Видене, кон да ти го втресе, и аз уикенда бях в Банкя, не се обади да се видим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 AssassiN-а вЕрно стана forever alone lvl 85 в тая София Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Батко... заключен iShit 4s ... няма таквоз лайно... ако го погледам още ден-два и ритуално ще се самоубия. Друг път се заклевам да не правя никави услуги свързани с iShit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 ...а аз не мога да спра да гледам Brickleberry (и да се заливам от смях)... Благодаря за препоръката! А ти гледаш ли Archer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Видене, кон да ти го втресе, и аз уикенда бях в Банкя, не се обади да се видим... Ти защо реши, че съм в Банкя? Бях си на село... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Ученички се бият заради секс Бъдещето.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Както написах и под самото видео, онзи изневерява на всички наред, а тъпите патки се бият помежду си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Както написах и под самото видео, онзи изневерява на всички наред, а тъпите патки се бият помежду си... Интересно, че най-големите утки са момчетата в клипа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Интересно, че най-големите утки са момчетата в клипа.... Интересно ми стана какво имаш предвид под "утки" - дали просто се опитваш да излъжеш филтъра като пропускаш първата буква или реши да вкараш и малко руски привкус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Самофилтрирах се сам , но явно си се досетил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Аха. Понеже на руски утка е патка, а освен това пак при тях при подобни случки, най-честото употребявано съкращение е ТП....имам чувството, че са го взаимствали от нашия израз (или пък ние от тях). Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Интересно, че най-големите утки са момчетата в клипа.... Не съм сигурен. То такива индивиди като тия девойки с естествения подбор трябва да се отстраняват. Момчетата какво да направят? Да се намесят да ги разтървават ли? Че те затова са се събрали тия девойки там, не е като да е спонтанно избухнала свада, за да ги разтървават. Като искат да се бият, да се бият. А изневеряващия с масло и мед да го помажат. Той момчето с нищо не е виновен очевидно, поддал се е на изкушението, кой нормален човек не би? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Израза съм го чувал и от водопроводни специалисти Ангеле, аз не бих седял и гледал подобна селска свада. До колкото разбирам и шамареното момиче не е знаело, че си има няква друга. Но това не оправдава всичките, гледката е грозна и не търся прави и криви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Абе тоя клип така и не можах да го изгледам (под текста ми излиза само празно пространство)...няма ли го някъде другаде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Момчетата какво да направят? Да се намесят да ги разтървават ли? Естествено! Иначе не си мъж, а п♛тка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Ама не бе, нека си седят и да им гледат сеира... Така се прави. Бахти, тоя клип е тотален провал по толкова много параграфи, че не знам от къде да започна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 С две думи:Чалга поколение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Абе тоя клип така и не можах да го изгледам (под текста ми излиза само празно пространство)...няма ли го някъде другаде? ФБ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Израза съм го чувал и от водопроводни специалисти ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХА =================================== Не мога да повярвам, че развивате философия относно тая помия... По този начин допринасяте за популярността й... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=TjHzVLfFwzU&feature=share Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Кой знае Видене, след време тая сган може и да ми искарва пенсията....ако съм жив.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Ако разчиташ на това, отсега имам лоши новини за тебе.... За сметка на това същата тая сган ще ти харчи от парите за пенсия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Никой ли не знае как да подкараме коопс на CODMW2 бреее...Баси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Дай по-добре да цъкаме portal 2 coop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Заеби го тоя портал, CoD е истината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.