gado Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Брао...! Аман от пишман връткачи П.п. Видене, и да искаш, няма вече от къде да ти ловя зерглинги, майна. Обаче мога да отстрелям някое и друго килце суров бекон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Тя пушката по-тежка от тебе бе, как ще стреляш? А дебели женки не щем, не сме негри/араби/анадолци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Тя пушката по-тежка от тебе бе, как ще стреляш? А дебели женки не щем, не сме негри/араби/анадолци... Ти ше ми я вдигаш, ве! С две ръце хем Па дебелите жени си ги тражи ти. Тъкмо ся ти е време, щот аз вече съм малко на годинки и с подобни хамалогии ми е противопоказно да се занимавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Аз затва съм си зел малка жена - да моа да си я чекна както ми е кеф. Чудя се да си поставя ли за норматив упражненията на Алфа...Ма с тия разтропани колене.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Постави си го ректално и го повтори поне пеесе пъти, обаче Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Големи сте злета! Наздраве от мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Ааа, та да стана като теб, нали? Като си затворя очите и да ми се отваря дупката на гъза. Айде няма нужда. Ред.Наздраве. Аз ша ода да троша ламарини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Големи сте злета! Наздраве от мене.То па ти щот си мноо убав! Ааа, та да стана като теб, нали? Като си затворя очите и да ми се отваря дупката на гъза. Айде няма нужда. Ред.Наздраве. Аз ша ода да троша ламарини. Оди троши топузите на анадолските коминочистачи П.п. Ай, аз па ще моря пак кризата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Стига работил си бе, пенсионер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Не бе, може да играе Crysis!!! ХАхахахахахахаАХАХАХАХААахахахаха Злетааааа, злета... Аз отивам в Първомай на пазар, тая скара иска стока... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Ходи в Градина, там има по-качествени неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Ай ся глупости! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Не бе, може да играе Crysis!!! ХАхахахахахахаАХАХАХАХААахахахаха Злетааааа, злета... Аз отивам в Първомай на пазар, тая скара иска стока... Ей тва е! Ученото си е учено, майна Стига работил си бе, пенсионер! Ма, мноо си зле, честно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Т'ва е пълното доказателство, че холивуд страдат от тотален творчески запек... Но това не е всичко! Ако се обадите в следващите 10 минути, получавате безплатно още един филм с паяци, но този път в ТРИ ДЕ! Уазааа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=J51LPlP-s9o Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Врат, котлети, кълцана, бекон, etc. Кося тревата и след това паля скарата. Ако има мераклии - стек бира и заповядайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 А бе ти де си до Първомай? Мен вилата ми е на 10 от тоз център на вселената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Може би искате да кажете Пър'омай..... Голяма дилема ме мъчи - да пия ли тая събота , да не пия ли..... ако не пия трябва да не правя нищо , ако пия не се знае какво ще правя..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 А бе ти де си до Първомай? Мен вилата ми е на 10 от тоз център на вселената. В Крушево, на 7. Ти къде си по-точно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Мда...Ей затва мъжа умира преди жена си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 В Крушево, на 7. Ти къде си по-точно? Брягово. 10км до табелата. Изхода към Димитровград , веднага след стадиона в дясно отбивката покрай хотел-ресторатн "Европа". 1вото село по тая отбивка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Я го знам бе, скакауец Наско, така става, защото работим повече и пием МНОГО повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Абе Ники, тоя дерт е доживот бре!!! Де да беше само този... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Пфф... Пиенето им било много... И последният лузър знае, че жените живеят повече, щото си нямат... жени... Само вие се не научихте... Да ва пърцат клепоухи гноми, да ва пърцат.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Галине, давам десния ти тестикул за отрязване, даже мисля на търг да го пусна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.