Grimjaur Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Хаха, благодарско пичове, оправихте ми настроението... Ама говорим за 30% от цялата сума т.е. - 16 040,55 лева...Нали се сещате, че колкото и да помагате, трудно ша стане...вече само час и половина остава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 пробвай да се напиеш ще го приемеш по леко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Алкохола не оправя проблемите, само добавя още три - махмурлук, празен амбалаж и липса на друго пиене...Нищо, остават 2 дни 11 часа и 20 минути до ядреното опепеляване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Разбиване и почистване на лед на терасата с лопатка и бухалка - Незабравимо. Особено когато човек иска да изпусне малко напрежението. Офф, айляче пп. Най-сетне така обичаната от мен и закупена от човек от форума бухалчица да влезне в действие Whats next?!...Or Who!!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Имам крещяща нужда от генералисимуски стол с плюшени подлакътници, 18 степени на накланяне във всички посоки, масажор за ушите, 14 usb порта, кафеварка, суббуфер и разни други глезотийки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Имам крещяща нужда от генералисимуски стол с плюшени подлакътници, 18 степени на накланяне във всички посоки, масажор за ушите, 14 usb порта, кафеварка, суббуфер и разни други глезотийки. А свирка искаш ли да прави? Eleutherios, следващия път опитай със малко сода каустик на люспи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 разбил си малко лед на тераста..... аз сяка сутрин и сяка вечер къртя пред гаража ми за да мога да си искарам колата защото тъпите ми са съседи климатиците им са замръзнали и капят точно под моята врата , до сега съм исипал поне 30 кила сол и същият кор добре че си купих кирка така е по лесно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Grimjaur, не беше чист лед. Бащата сутринта го е обсипал с морска сол И то добре че така иначе лед с бухалка е смешно, но разпускащо, като няма по какво друго да я блъскаш тая бухалка. Иначе това е ужас, където вика злобил, от климатиците кЪт капи вода става някакъв ужас, ледена пързалка. Айде аз отива да доучвам, че след 2 дена ме чака Химия. Цял живот съм е мразиллл Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Имам крещяща нужда от генералисимуски стол с плюшени подлакътници, 18 степени на накланяне във всички посоки, масажор за ушите, 14 usb порта, кафеварка, суббуфер и разни други глезотийки. Вече съм показал в една друга тема - СТОЛЪТ Базов модел - цената се вижда отдолу... С екстрите изброени от тебе, цифрата може и да се утрои. Почвайте с Копчето да събирате Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Аз мойта тераса я изчистих с горещ концентриран разтвор на сол и малко поташ.Нищичко не остана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 СТОЛЪТ Този не се върти Това го прави 1001% ненужен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 М, м, м! То в тия кифтета имало доста лучец! Нищо, на клиентите ще им лъхам на интересно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Аз вече открих деня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Вече съм показал в една друга тема - СТОЛЪТ Базов модел - цената се вижда отдолу... С екстрите изброени от тебе, цифрата може и да се утрои. Почвайте с Копчето да събирате Аз си харесах вече това :smile: Червените модели са ултра-кич-прекрасни!!! Но ми изглежда прекалено евтин, за да е нещо хубаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Сенсационную новость распространили во вторник информагенства. На военном параде 9 мая в Москве в этом году впервые после длительного перерыва появится боевая техника. В том числе – мобильные комплексы баллистических ядерных ракет «Тополь-М».Военный парад войск Московского гарнизона на Красной площади в Москве в честь Дня Победы после многолетнего перерыва пройдет с участием современных образцов военной техники и вооружения, сообщает «Интерфакс» со ссылкой на источник в российском военном ведомстве. «12 января под руководством командующего войсками МВО генерала армии Владимира Бакина прошло совещание, на котором были определены задачи по подготовке и проведению 9 мая 2008 года военного парада на Красной площади в столице. На нем особо отмечалось, что в параде войск будет участвовать современная боевая техника, в том числе современные мобильные комплексы Ракетных войск стратегического назначения (РВСН) “Тополь-М”», — сказал собеседник агентства «Интерфакс». Он подчеркнул, что в параде примут участие более 6000 военнослужащих, которые «будут обмундированы в новую форму одежды». «Все участники парада будут впервые одеты в новую форму одежды, разработанную с участием известных российских модельеров, которая будет утверждена на заседании коллегии Минобороны во второй половине января текущего года». Ето какво ще си подаря за рожденния ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Аз пък ще си подаря това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Аз пък ще си подаря това Оле, аз също искам, ама не ми се дават 100 и кусур долара точно за това =D. Болиииииии Ох мамоооо нямам никакво време за личен живот... Ако Xciter се сети за мени ще съм наи-щастливото изморено коте на света Я, форумната драма излезе наяве. Busted =D! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Болиииииии Ох мамоооо нямам никакво време за личен живот... Ако Xciter се сети за мени ще съм наи-щастливото изморено коте на света Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Оff ффф, нямам търпение до Атанасов ден Лол, сменили сте иконката, лудница тя ми е любима edit: НЕ, но ще става як въргал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Ся кажи, че си адаш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Nightingale са баси яката група! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Болиииииии Ох мамоооо нямам никакво време за личен живот... Ако Xciter се сети за мени ще съм наи-щастливото изморено коте на света Аз съм тъп и не се сещам. Да използваме новата иконка. Ся бистрихме мохабети. пък бях решил да се прибера рано... тцтц. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 edit:НЕ, но ще става як въргал Кой ще бием? :ph34r: Уф, писна ми да се разсънвам с ирландско кафе...Поне шефа да смени бутилката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Този не се върти Това го прави 1001% ненужен. Моля те не говори такива работи. Особено за най-великия стол в историята на столовете. Естествено че се върти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Аз пък имам един обещан стол, дето верно стана легендарен вече хаха. Видене изкриви ми се гърбъ на тва кресло дето го ползвам ся. Трябва да направите един круиз по линията Стамболийски - Пловдив, хем да пием по някоя, хем да докараш стола, щото като дойда аз в Пловдив само се напивам ебаси и не ми е до стол. А пък съм стар човек и не е хубаво да си кривя гърбината на кресло !! Иначе през главата ми минава, че днеска имашанс, денят да се окаже учудващо спокоен. Ама все пак няма 11 часа още, та не е късно да се засерат нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.