LPFC Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Какво означава БМВ? баварише мотор ваген. мисля си,че времето през февруари е толкова променливо,колкото и настроението на хората,родени през този месец. мисля си още,че тази иконка почти никои не я ползва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Какво означава БМВ? Bavarishe Motor Werke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Иначе си чудя дали постъпих правилно вчера като не казах на една позната в каква голяма грешка е по отношение на един човек... Най-вероятно си постъпила добре, защото обикновено на такива мнения човек получава само ругатни, сръдни или нещо друго неприятно в зависимост от характера на обекта. Нито е Баварише Мотор Ваген, нито Bavarishe Motor Werke, ами си е чисто и просто Бутане, Манивела и Въже... ...а на немски Bayerische Motorwerke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Гледам снега и си мисля...,мисля си за един човек и ми е тъжно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Мъдрости на едро, любов за един лев, нравствени ценности втора употреба. Промоция! Заповядайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Пукнах се от смях,като ми звънна телефона и каза "Много се извинявам и ми е много неудобно ама търся PROSTAKA по бизнес...." Честно заболяха ма ребрата от смях,та ми минава през главата,че има много интересни екземпляри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Минава ми през главата, че е време вече, да си го преместя в другия крачол...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Минава ми през главата, че е време вече, да си го преместя в другия крачол...... Хахахахахахаахахахаха днес върви на смях, браво KILLERINCHO добре си ги научил Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Минава ми през главата, че е време вече, да си го преместя в другия крачол...... а на който му минават същите мисли,но няма как да си го премести,кво да прави?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 farrell , след като няма как да си преместиш твоя, поради липсата му разбира се, може да помогнеш на близък дето има да си го премести Все пак е по-добре от нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 farrell , след като няма как да си преместиш твоя, поради липсата му разбира се, може да помогнеш на близък дето има да си го премести Все пак е по-добре от нищо да,разбира се,което пък ме навежда на мисълта,че тоя на който мога да го преместя,а и по принцип повечето,винаги е в един и същи крачол! на който си му е в десния,винаги си стои там! mobo-ми не дава,иска само в десния да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Мразя мъже със силно изразен Едипов комплекс. Не си търсят приятелка, а нова майка, която могат да чук@т... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Тва да имаш прости съседи е най-отвратителното нещо.Събираме се вкъщи да хапнем и да пийнем,пристига полиция,много шумно било,но като реши съседът да се събере с дружките-няма проблем,той е единствен,може да вдига шум.Решавам аз да се въплътя в ролята на Апостол Карамитев и да правя дупки всякакви с бормашината-пак му е шумно,преча му,ама като реши съседът да дупчи в 3 следобед,че даже се и мота и дупчи по 2 часа-пак няма проблем.Купил си съседът БМВ/да не се обиждат притежателите на тази марка/,ама няма пари да я кара всеки ден,заебал я на паркинга,не е изчистил снега,щото нали не кара,ама оп,събрал 10 кинта,за да зареди,аре на две на три разкопае и изхвърля огромни буци със сняг пред съседната кола/тук пак аз съм прецакан/,за да не може да излезе.Няма проблеми бе,ебахти простите хора,еййй,вбесен съм.Имам ли възможност-местя се в къща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Имам ли възможност-местя се в къща. Не в къща ами изобщо ша са махна от тоя шибан град в най скоро време,ама малко остана нека да не са заричам. Щастлив съм като намачкам педала на газта и духна към северна България.Без да се обижда никой,тук живеят най лошите и отвратителни хора в страната velvet_underground радвам се че ти ще го разбереш по рано от мен тая раота ТВА Е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Хехе, да ти кажа имам достатъчно роднини от Враца, Гложене, Лом и въобще северна България, към тях можем да прибавим единия ми съквартирант и няколко колеги от Монтана. Та ти желая успех. По-дръпнати хора и по-големи темерути едва ли ще срещнеш. В Монтана ако нямаш достатъчно познати - по-добре ходи с бронетранспортьор и взвод войници да те пазят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Сега ми минава една доста обезпокоителна мисъл.....одеве като си измих косата с дамска Schauma за боядисана и винаги с блясък коса, с UV филтър и други боклуци.....дали все още съм си същия хетеросексуален тип..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Минава ми през главата, че ми е много яко така като си го преместих.... Минава ми през главате, че утре пак ще си го преместя..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Минава ми през главата, че ми е много яко така като си го преместих....Минава ми през главате, че утре пак ще си го преместя..... Само внимавай да не си го наместиш някъде . Бате Гойко може да ти покаже за какво става въпрос. Има една много ценна снимка . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Не мое да стане така Мене са ми широки гащите Днеска само чакам да ми дойде музата и пак си го местя Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Бате Гойко може да ти покаже за какво става въпрос. Има една много ценна снимка . Той тая снимка един ден я публикува и оттогава много хора не са същите Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Не мога да върша три неща едновременно,поради което си изпуснах един изключително дебел и тежък речник на крака...боли Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeLrIpPeR Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 По-дръпнати хора и по-големи темерути едва ли ще срещнеш. В Монтана ако нямаш достатъчно познати - по-добре ходи с бронетранспортьор и взвод войници да те пазят Пешоу не е съвсем така Бях миналата година по работа в Монтана, Берковица и Враца и имам само хубави впечатления...'Дет се вика - само дето не ми предложиха да ми доведат някоя за през ноща Сега незнам дали и това , че са останали доволни от мен, няма някаква връзка с държанието им, но мисля, че не бива да слагаме чак такива масови определения Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Само внимавай да не си го наместиш някъде .Бате Гойко може да ти покаже за какво става въпрос. Има една много ценна снимка . Той тая снимка един ден я публикува и оттогава много хора не са същите И аз не искам да съм същата Ех, да му се не види това любопитство... минава ми през главата, че някой ден, ако уча психология искам дипломната ми работа да е за любопитството. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Минава ми през главата, че трябва да се направи някакъв център за оплаквания от досадни аларми на автомобили В полицията. Доколкото знам са доста солени глобите за алармени системи, пищящи без особена причина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Mинава ми през главата,че има готини чалга песни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.