Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

...

Последно спореше, че луминисцентните лампи и печките с реотаните излъчвали радиация.

...

Всъщност извън контекста има право - луминесцентните лампи излъчват яко и в УВ спектъра и затова има нанесен филтърен слой; печките с реотаните излъчват в ИЧ област, което ние не виждаме, но усещаме като топлина ;). Всичко това обаче са пояснения, които не променят тъпия манталитет на въпросния субект.

На мен ножчетата на Жилет от Щатите ми свършиха и мислех дали да не си купя една бръсначка на Wilkinson Sword да пробвам. Надявам се да са по-качествени. Само трябва да видя къде се предлагат ножчета. Някой да знае? Май в Метро имаше..

Аз от много години се каня да взема Уилкинсон, а вече все повече им набирам на Жилет на шибаните ножчета, които стигнаха ТРИДЕСЕТ И СЕДЕМ лева за 4 бр., а все по-лесно се износват.... Имаше в Карфур, но изчезнаха хубавите, сега има само от простите. Явно хората ги изкупиха и нови няма - вече втора седмица гледам. 

В Технополис имаше но честно казано не съм особено доволен и от тях. Може би една идея по-добри от Жилет, но не очаквайте чудеса. 

не се хвърляйте на многоножовите решения на уилкинсон - хубави са само за леко набола брада. и също бързо се задръстват заради напречните кордички срещу самоодиране. и уилкинсон имат версия с машинка да ви вибрират бузките, 'га са дръгнете, дори е комбинирана с тример. базата с машинката е 20-30 лв, само дръжка без вибратор е към 20тина с 3 ножчета. само ножчетата са по 20 лв за 4-5 броя - не помня.

ако си оставяте брадата да стигне до четинка и тогава се бръснете, по-добре ползвайте еднократните версии с по 2 или 3 ножчета. 10-тина лв за 5 бр.

уилкинсоните ги има в кауфландите обикновено. и в пикадили съм ги виждал.

за дълги косъми най-доброто си остава еднократното на БИК-Метал с 1 ножче, без никви лентички за омекотяване.

Фюжън нещо си... Направо се опулих като ги видях... Фюжън Про Глайд мисля беше... Едните са 34, другите са 37... 

Не е вярно. 24 и 27 са обикновените фюжъни (фюжън пауър мисля). Това новото с черното е 34 и 37. Който не вярва - знаете къде е Карфур. Точното име може и да бъркам, но цената не.

Ммм, гнома-полицай Цветанов обвини емигрантите, че са изяли резерва...

Ммм, гнома-полицай Цветанов обвини емигрантите, че са изяли резерва...

Противоречат си с Бойко - според него са били пенсионерите...ама то няма много разлика де, щото голямата част от пенсионерите тук са като емигранти в собствената си страна...

пенсионер съди ББ за дискриминация

затова сега наред са емигрантите.  А ЦЦ не помни че обеща да се разкара ако докажат участието му в българския Лотъргейт, щот не му е удобно.

цирка става все по-цветен с наближаването на изборите.

и пак спряха да коментират цената на тока и ръста на доходите.

За София зависи как е Пешо...аз съм вързан вкъщи.

Ред. Иначе в сряда съм в Борисовата, на Баба Яга, към 8 вечерта

Какво означава "зависи как е Пешо"?

Това покана да се грабваме към вас ли е?

Или ти просто си пас, а аз ако се уговоря нещо с Пешо?

Доколкото си спомням, Пешо беше свободен само понеделнишки, затова казвам, че зависи кво се разберете с него - аз днес не мога да излизам навън. Гости не връщам :)

и пак спряха да коментират цената на тока и ръста на доходите.

Че що да продължават. БСП направи каквото можа ама нещо не се получи според очакванията им и спря пропагандата.

На мен ми е повече от ясно че и ББ хич не е цвете, но имам силна алергия към социалистическите идеи

Преди малко от Булсатком ми звънна някакво момиче, за да ми благодари, че съм лоялен клиент, ако имам оплаквания ми каза някакъв телефон и ми пожела приятен ден. о_____________О

Очаквах пак нещо да ме офертират и да искат, ама не. Чак се учудих. :laughing:

течен, новината направо ми сгря сърцето. Там където присъствУВа фамилията Уашовски, винаги излиза нещо добро.

аз съм свободен :) Пък ми се е пие и бира та 2 не виждам.

Доколкото си спомням, Пешо беше свободен само понеделнишки, затова казвам, че зависи кво се разберете с него - аз днес не мога да излизам навън. Гости не връщам :)

Ами ако наистина си ОК, аз бих те навестил.

Ама ако ти се занимава.... ако не си в настроение, няма смисъл.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...