Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Пак думнаха тъпите Американци ?

Да залагаме кой шЕ е следващият мега ивъл злодей ? 

Бостън? Нещо слаба ракия това думкане. Аз залагам за местен идиот нещо

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Фърляй зар между Иран и Сирия...  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Ооо... Възможните опции са повече.

Защо забравяш Ирак и Либия? Нима експортнатата за тях "демокрация" не постигна целта си и сега в тези страни не управляват ислямистки сбирщини? Освен това, петролните залежи на тези държави все още не са попаднали в лепкавите еврейски ръчички.

П.п. Добро утро Кощрамби размъкнати (егати, не вярвах, че ще го кажа)

http://www.youtube.com/watch?v=812HHetzbe4

До гладко. Визуално няма космалак, съвсем леко можеш да усетиш грапавини, ако прокараш пръст обратно на посоката на косъма.

Хахахаха, голямо си зле. Сухото бръснене с каквото и да било (ако ще и с машина за $5000) е най-голямата идиотщина измислена от болни мозъци (всъщност това не е бръснене а щавене и скубане, буквално). Според мен това спокойно може да мине за изтънчен вид мъчение, като колкото по-скъпа скубеща машина използваш, толкова по-сериозно е изтезанието. :lol: :laughing1:

За теб няма общо. Ама погледнато отстрани е абсолютно същото...

Голям си лаЙк в тази област. Както вече ти обясних, сухото бръснене е за изчанчени мазохисти (no offense), а в случая говорим за най-голямата измама в историята на мъжкото бръснене изобщо! Масовата измама на маркетинговите мръсници от Жилет е същата като на тези с хамбургерите от Макдоналдс. Всъщност в случая дори тия от Макдоналдс не са толкова нагли, защото в Америка боклуците им са най-евтиното нещо, което можеш да ядеш по принцип, докато ситуацията с Жилет е точно обратната. Елементарната сметка показва, че 4 боклучави картриджа на Жилет са с цена средно от $20, докато 4 от най-висококачествените немски ножчета за бръснене на Солинген (пък и на която и да е друга топ фирма) са максимум $2. На практика имаш десет пъти разлика в цената, като боклука на Жилет доста повече се доближава до скубането на любимите ти електрически машинки.

Както и да е, както са казали китайските мъдреци, всеки има правото да си остане лаЙк, колкото и до когато си иска. :laughing1:

смекта

Като го прочетох се сетих за прахчетата против повръщане, от които ти се повръща още повече :laughing:

Като го прочетох се сетих за прахчетата против повръщане, от които ти се повръща още повече :laughing:

Хахаха, сметка де, какво да направя, като в момента пиша на една миниатюрна клавиатура. :lol:

Оф, машинките на Филипс просто не ми ги хвалете, че и тримерите им, 2 подарих, а последната май ще я изхвърля ритуално.

А не знам колко криви и колко леви трябва да са ти ръцете, за да си отрежеш гръцмуля с бръснач. Вярно е, че леко може да се порежеш, ако не внимаваш, но аз повече се дерях и режех с 4 - 5 ножовите измислици отколкото с бръснача.

А като сме на тази тема ;) аз да си кажа, че снощи с кеф си изпробвах новата Muhle четка. Доста тежичка дръжка има - ако я изпусна и ще трябва да си купуваме нова мивка, но съм много доволен от super badger-а. Следващата стъпка е silvertip за някоя коледа :P + Feather Artist Club. Не съм се спрял още на модел (SS, RG, DX Folding или Japanesе style) Но това все още е далечно бъдеще - Миракито върши просто перфектна работа, а и усещам вече как и лявата и дясната ръка свикнаха с движенията. Прав беше човека от shavingnation.com, че мускулите свикват. 

Сега остана да ми дойде само Osma (alum) block-а и съм напълно окомплектован за wet shaving.

смектата пък май беше за разстроени личности та да си втвърдяват...характера.

а не против повръщане.

иначе и на вас ви добро да е утрото.

като сме на тази тема ;) аз да си кажа, че снощи с кеф си изпробвах новата Muhle четка. Доста тежичка дръжка има - ако я изпусна и ще трябва да си купуваме нова мивка, но съм много доволен от super badger-а. Следващата стъпка е silvertip за някоя коледа :P + Feather Artist Club.

А честито, със здраве да си я ползваш! ЛаЙковете така или иначе не могат да схванат, че с десетократно по-ниските разходи за консумативи в този случай можем нормално да си позволим всякакви глезотии като четки със сребристовърхови косми от язовец! :lol: :punk

5 устройства, 3 не са детонирани.... И толкова малко жертви... Това ще е на местна почва според мен.

Кво станало?

Ред. За атентата в Афганистан ли стаа въпрос? Там все е на местна почва.

Ред.2 А, хамериканците. На кой му пука? Нали трябва да отклоняват нещата.

сега е момента да въведат Още-По-Патриотичен Закон и да си забранят оръжията и всички взривни устройства, освен в представителите на Властта и след 3 години могат да обявят Комунизъма за построен.

Мм, не. Не съм съгласен. Пропусна национализирането на наркотрафика...Макар, че има съмнения по въпроса...

Гледах и аз снощи "репортажа" по нашите мили родни телевизии и за пореден път се втрещих от глупостите, които се говореха, като най-голямата, която чух, беше, че били обезвредени четири бомби, докато на екрана (бяха включили CNN) вървеше надпис на английски, че 2 бомби са гръмнали, една е обезвредена, възможно е да е имало и четвърта бомба. :Facepalm:

5 устройства, 3 не са детонирани.... И толкова малко жертви... Това ще е на местна почва според мен.

Познай обаче как ще се издокара... Те блокчетата си бутнаха, ти за тия дреболии. Освен това доста ввреме мина в тишина. Трябва да има постоянен уплах...

сега е момента да въведат Още-По-Патриотичен Закон и да си забранят оръжията и всички взривни устройства, освен в представителите на Властта и след 3 години могат да обявят Комунизъма за построен.

Няма изобщо да се учудя. Те и без това са толкова близко.

Мм, не. Не съм съгласен. Пропусна национализирането на наркотрафика...Макар, че има съмнения по въпроса...

Че то отдавна е изпълнено национализирането!  :laughing:

Гледах и аз снощи "репортажа" по нашите мили родни телевизии и за пореден път се втрещих от глупостите, които се говореха, като най-голямата, която чух, беше, че били обезвредени четири бомби, докато на екрана (бяха включили CNN) вървеше надпис на английски, че 2 бомби са гръмнали, една е обезвредена, възможно е да е имало и четвърта бомба. :Facepalm:

Всички даваха различна информация цяла вечер... И ето днес гнасните журналисти заочват да раздухват мощно. Постоянно се повтаря "11-ти септември" и се перавят сравнения... Тия американски уфси са вече толкова промити и изтъпяли, че с една шашка цялото стадо влиза в строя....

==========================================================

Нещо истински стойностно днес:

Днес се навършват 24 години от една от най-големите футболни трагедии - тази от "Хилзбъроу", където 96 привърженици, водени от любовта си към своя любим Ливърпул, намират смъртта си. Както всяка година на тази дата, Ливърпул отдава почит към паметта на невинните жертви.

........................................................

Трогателен бе и жестът на съпричастност от страна на големия враг на Ливърпул Манчестър Юнайтед. В сайта на "червените дяволи" бе публикуван фотоколаж с имената на жертвите и следния текст: "Днес Манчестър Юнайтед застава до големите ни съседи от Ливърпул, за да си спомним за трагичната загуба на 96 футболни привърженици, които отидоха да гледат техния отбор и никога не се завърнаха. Събитията, разиграли се на "Хилзбъро" преди 24 години, на 15 април 1989, доведоха до най-голямата футболна трагедия във Великобритания. Днес мислите и молитвите на всички в Манчестър Юнайдед са свързани с футболен клуб Ливърпул и семействата и приятелите на тези, които загубиха живота си".

BH59ftFCQAAJnv-.png

Кви са тия хора уе майна, кой ги приема в социална среда?

Онзи хрупащия колега пак почна да си хрупа вафлички звучно, звучно, като преди това максимално ме изнерви след като дойде и се въртя до мен, докато говорех с кандидат за работа, при положение, че той нямаше място там, но супер много настояваше да се намеси в разговора при удобен момент и да слухти за какво става въпрос. Беше страшно нелепо, защото просто се въртеше в кръг и не знаеше къде да иде и какво да направи след като реално нямаше никаква работа да седи в същата стая.

Нагъл и досаден човечец. На всичкото отгоре се опитва и да държи сметка, при положение, че изобщо не му е работа. Винаги гледа да муфти, но никога не споделя. Като почерпи някой с бонбони, седи до бонбониерата прав, пълни си бузите и си взима в ръцете за изпът дори. Брои залците на другите, да не би някой да изяде повече от него. Настръхва му косата като чуе, че има нещо за което не трябва да се плаща. В момента в който някой каже нещо, той веднага започва да спори и да се подхилква подигравателно.

Последно спореше, че луминисцентните лампи и печките с реотаните излъчвали радиация.

Преди това обясняваше как ние сме супер лаЙкове, че не знаем, че Facebook се контролира от ЦРУ и не можеш никога да си изтриеш акаунта. Твърденията продължиха дори след като му изпратих HELP страницата от Фейсбук в която ти обясняват как перманентно да си затриеш акаунта и бяха подкрепени с клипче от "новините". Клипчето беше от The Onion News и съдържаше толкова нелепа информация, че не знам кой е способен да ѝ повярва.
Също беше и спора за това как мониторите с гланцов дисплей НЕ отразяват нищо, при което му казах, че е вампир, защото мен ме отразяват. Той млъкна пуфтейки и сумтейки.

Няма да издържа дълго още... Ще си пусна нещо по-малко стресиращо, че ще се изпусна. Пищяща жена или нещо..

Бий бе!  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Майтапа настрана, някой те е проклел с кретен на работата. Защо не коментираш с началството т.нар. смущаване на работната обстановка? 

Ангеле, за спора гланцовите дисплеи (изказвал съм се, че тоя, дето ги е измислил трябва да бъде заточен в Сибир доживот) - ще дойда на работата ти с моя лаптоп и ако оня застане пред екрана, а аз не видя отражението на лицето му в подробности, тогава ще го призная за вампир и ще му се извиня...баси, особено като отворя нашия тракер с черния фон, спокойно мога да си направя сутрешния тоалет пред екрана, а като блесне слънце зад мен става ад....

Хахахаха, голямо си зле.

Поне не се фукам, че ме гъделичкат половите косми на пор :P

Апропо - сигурно ще се простя с машинката, щото и аз не съм особено очарован. Прекалено много занимавка и галимация - то зареждане, постоянно трябва да се бръсна, че да мога да я ползвам и т.н.

Та да вземете накрая да кажете от къде се снабдявате с качествени бръснарски ножчета, щото тия на Жилет, които си купувам от магазините на две-три бръснения почват повече да дерат и скубят..

На мен ножчетата на Жилет от Щатите ми свършиха и мислех дали да не си купя една бръсначка на Wilkinson Sword да пробвам. Надявам се да са по-качествени. Само трябва да видя къде се предлагат ножчета. Някой да знае? Май в Метро имаше..

Тоя твоя колега виждал ли съм го?

Не. Можеш ли да ми обясниш от какъв мазохизъм трябва да търся контакт с него в извън-работна обстановка?

Ммм, имате ли парички? Щот скоро ще трябва да ги дадете за ток, наказателни процедури и дълг.

На мен ножчетата на Жилет от Щатите ми свършиха и мислех дали да не си купя една бръсначка на Wilkinson Sword да пробвам. Надявам се да са по-качествени. Само трябва да видя къде се предлагат ножчета. Някой да знае? Май в Метро имаше..

Хм има някакъв магазин на главната Цък Ако пък не ти харесат ще видя в петък какви точно имам вкъщи.Чисто нови са и са на 20 години сигурно да не са и повече :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...