VeGor Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 направо да ти се прииска да си част от това ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 направо да ти се прииска да си част от това ... Баси, някои хора не могат да губят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Всъщност, тези, които започнаха боя (Ак Барс) спечелиха мача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Малко шоу да си направят пичовете, какво толкова Какви са наказанията след това меле? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Баси мелето! Жалко, че в пловдив няма къде да се тренира хокей. Иначе много ме кефи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Малко шоу да си направят пичовете, какво толкова Какви са наказанията след това меле? До колкото разбрах - 378 минути Баси мелето! Жалко, че в пловдив няма къде да се тренира хокей. Иначе много ме кефи! Абе то ... не само в Пловдив, жалко, че в българия не можеш да практикуваш какъвто и да е спорт, различен от ... футбол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Ами аз не се правя!!!Наистина не знам!!!Ако знаех, щях да се погавря с нея, че не може да се оправя сама, ами моли други, и да я заеба.Ама не знам. Защо не го покани пича на кафе , и да се разберете по мъжки , че не трябва да се ревнуваме , а да се редуваме Дори и да не я познаваш, ще се опознаете ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Защо не го покани пича на кафе , и да се разберете по мъжки , че не трябва да се ревнуваме , а да се редуваме Дори и да не я познаваш, ще се опознаете ... Ай да го духат, нямам нерви да се занимавам с лайнарски истории.Игнор и тва е.Да ходи да реве на майка си после, пък аз му обясних къде работя, ако иска - да заповяда.Аз на работното място оръжие немам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Пътя към славата е осеян с бутала и биели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Двама българи са обвинени в оскверняване на национални символи на Сърбия На ГКПП "Отоманци" в Сърбия снощи е бил задържан автобус с 54 български граждани Глупаци... Редакция:пу да ва еба/па и аз си/ ЧРД на velvet underground.От КАЛЕ във форума май само аз и той останахме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Копчето биде ядено от озверяло котило...до утре ще остане я само крак, я някоя ухо Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Grimjaur, благодаря PSYCHOSIS, не бъди егоист- предложи и себе си на котката. Котките винаги заслужават да им е хубаво. А сега е време да свърша малко работа...дано до 12 да се оправя Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Слушам една много красива, наистина красива песничка, а даже не знам как се казва и кой я изпълнява.. Но това не ми пречи да и се наслаждавам и да релаксирам в компанията на приятни спомени(като разбера коя е непременно ще я спомена в някой пост). A и да кажа че съм голяяяяяяяма късметлийка- намерих си без да искам Samsung YP-T7J. И тва ако не е късмет хихи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Леееж... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Виното не било толкова лошо нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Виното не било толкова лошо нещо Ще откриеш и ти прабългарското Виното е божествено нещо.............. Минават ми разни разннообразни неща през главата Voglio a dormare....... Voglio a dormare....... Незнам дали правилно го написах ,но определено като се прибера ще го направя ,надявам се днес да ми е някак си спокоен ден и го пожелавам на всички Кафе , сок и готина музика , ей това му се вика свежо утро .... Май DON_CHEFO има днес ден ден , айде да си жив и здрав, прав-корав Наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 На днешната дата сме признали независимостта на Македония...Първи, при това...Родил се е и Молиер...Колко съм се тровил и смял с неговите произведения... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Подготвям се по психология,харесва ми,но ще имам ли просперизация,това си мисля точна сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Ако не ми преведат парите до 2 часа, ще убия някой..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 They say I got ta learn, but nobody's here to teach me Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Ако не ми преведат парите до 2 часа, ще убия някой..... готово преведох ти ги Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Не ти бе! С теб друг път ша са разпрааме Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Колко пари ти трябват, кажи ако искаш ще ти пусна 50 ст. , лев да си имаш за кайве Така да мрязя цигаритеееее ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 ей готов си питбула ти дава за кафе аз ти давам лев за кола и сметанка , някой намираш да те черпи 1 цигара и забравяш Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Хората наистина ли имат нужда от всичките тея телевизори, dvd плейъри, сокоизстисквачки и охладители за вода? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.