Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

А аз пък си мисля точно за ел. машинка. Я сподели как е?

Phillips Norelco казваше един приятел че е правилния избор (това преди 5-6 години) гледам сега имат по-нови модели. Скоро мисля да си взема нещо ама нещо над 500лв трудно ги прежалвам пък баш моделите им са толкова (е сега проверих - някаква има и за 850лв в техномаркета.. ебаси)

Имаше и едни дето хем бръснат хем църкат крем - помня рекламата беше уникална - попиках се да се хиля - почваше с "искате гладко бръснене - трябва ви новия рейзър блейд 15 - това са 15 ножчета бръснещи ви идеално гладко" и показват на пича едни ренде педя и половина и той го гледа 2 сек опулено...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

На филипс машинките (с кръглите ножове отгоре) които стават са над 500лв , баща ми ползва такава но трябва да се ползва или всеки ден или най-много през ден. Аз я пробвах ама брадата ми е гъста на и на 3 дневна бръсне неравномерно , отнема ми повече време от бръснача. Евтините не стават , бяха ми подарили някъв филипс от по-ниският клас мисля към 150-200лв , ползвах го 2 пъти и го захвърлих . В момента ползвам машинка за бръснене която наподобява тая за подстригване пак на филипс но не бръсне до кожа а по-скоро брадата става леко набола - неглиже , за момента тоя вариант ме устройва. 

Още не съм толкова изпушил а и чесно казано нямам желание сам да си бъркам крем и да треперя дали нЕма си прережа гърлото с бръснач.... 

КАК ЩЕ СВЪРШИ СПАРТАК ВЕ МАЙНААААААААААААААААААААААААААААААА?!?! ЗА КО ДА ЖИВЕЯ СЕГА/?!?!?!?! мКЛА4 ТЙАКЛВЙ5 АЛКВ ЛКкл а4мнк нав4к 

Затова ли беше тая тирада във Фейса???

Ей ся е моментът и Аню да се вреже с последните модни тенденции в мъжката чорапена индустрия и вече ще съм напълно просветлен за образа на истинския мъж. Заклевам се!

П.п. А нещо за подбръсване на интимни части да препоръчате?

Там да въртиш бръснач е доста глупава постъпка, дори и някой да се опитва да го интерпретира като смелост...  :laughing:  :laughing:  :laughing:

За теб няма общо. Ама погледнато отстрани е абсолютно същото.

.

Изобщо не е същото. 

==============================================

Нов проект за маса!:

521482_546224615421556_804145776_n.jpg

Да, това е "полевият" вариант. Тук вече имаме елегантни термоизолирани джобове. Имам идея как да ги направя. А и Галин ще помогне. Само маси трябват за нарязване :)

Видене, лаишко, лаишко...Събира малко.  

http://www.coleman.com/product/120-quart-xtremereg-5-cooler/3000000734?contextCategory=8581#.UWwAQ6I5li8

Казва се лаЙшко!!! Лайк с лайка! И естествено, че ще ги направя по-дълбоки и по-големи! Няма да ставаме през 5 минути! 

Какъв въздух бе, Ангеле? Отдолу се застрелват две термочанти, пълни с лед, какъв въздух?!?!?! Преди 17 години съм пил от такива дворни кулъри бира на партита в Америка. Хака се с лед и в случая кутии бира догоре и цяла вечер се пие. След като се изпи всичко на дъното на контейнера още имаше лед. В тоя случай е същото, но ще трябва поне едно презареждане с лед. Това за около 2-3 каси бира. Ако това не е достатъчно, не знам кое Е. Хипотетично на такава маса има около 6-8 души. 

Най-лесно е да заковеш колелца на един лежащ хладилник...Ич ни са занимаай с глупости.

Най-лесно е да заковеш колелца на един лежащ хладилник...Ич ни са занимаай с глупости.

Е къде ш'се подпираме бре!?!?!?!? Мезето къде ще сложим?!?!?  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Какъв въздух бе, Ангеле? Отдолу се застрелват две термочанти, пълни с лед, какъв въздух?!?!?! Преди 17 години съм пил от такива дворни кулъри бира на партита в Америка. Хака се с лед и в случая кутии бира догоре и цяла вечер се пие. След като се изпи всичко на дъното на контейнера още имаше лед. В тоя случай е същото, но ще трябва поне едно презареждане с лед. Това за около 2-3 каси бира. Ако това не е достатъчно, не знам кое Е. Хипотетично на такава маса има около 6-8 души. 

Въздуха бе, колко значения на думата "въздух" са ти известни? Изтипосай я тая маса с топлите бири на двора през лятото и гледай какво се случва с леда. Ще вадиш контейнери и ще пълниш с лед през час.

Въздуха бе, колко значения на думата "въздух" са ти известни? Изтипосай я тая маса с топлите бири на двора през лятото и гледай какво се случва с леда. Ще вадиш контейнери и ще пълниш с лед през час.

Това само показва какъв си лаЙк. Нищо такова не се получава, но нямам намерение да губя време да ти обяснявам защо и как.  

На капака на ладилника. 

Не става. нито хладилникът може да работи легнал (без преработки), нито можем да отваряме вратата с чиниите отгоре за всяка бира... Не мислиш, момче, не мислиш! За сметка на това ледът е почти без пари и е с безплатна доставка...  :laughing:

Ако е по обед на слънце - да. Вечерта ще изкара повече време.

Иначе идеята не е толкова абсурдна - в хотелите в щатите кетъринга беше точно така - носеха каси с лед и напитките вътре...

Там да въртиш бръснач е доста глупава постъпка, дори и някой да се опитва да го интерпретира като смелост...  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Трай, бе!

И ти кат Ангел нищо не си разбрал :)) 

Ъъъъ.... Виж кво... Не е ясно от кво разбираш, ама от тия работи... нищо не разбираш! Видно е и от самолет.

Тихо ся. Той, Аню не разбира елементарна физика. Само виШа. Галине, ща дера.

Тихо ся. Той, Аню не разбира елементарна физика. Само виШа. Галине, ща дера.

Саа... трябва ли пред Ууважаемата аудитория да ти обяснявам с кво по кое ще ме дереш ?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...