Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

охо, то Silvertip Badger четката си е направо за темата за хвалби бе Момчиле :) честити и със здраве да си я ползваш. Моята четка е на Muhle, лошото е, че все още чакам да ми я докарат български пощи и сега всяко бръснене е с една измислена... А колкото до аромата, който остава след бръсненето - от това най е доволна Кики ;)

Ванка не го мисли толкова бръснача - вземи си един от по-ниските класове за начало и после инвестирай в нещо хубаво. Аз май ще се предържам към shavette, има едни япончета Feather Artist club, които са уникални.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

охо, то Silvertip Badger четката си е направо за темата за хвалби бе Момчиле :) честити и със здраве да си я ползваш. Моята четка е на Muhle, лошото е, че все още чакам да ми я докарат български пощи и сега всяко бръснене е с една измислена... А колкото до аромата, който остава след бръсненето - от това най е доволна Кики ;)

Любо, така и така ще правя голяма поръчка от Taylor's. Искаш ли и ти един сапун? Идеята е да ги смесваш с кремът за направа на по - добра пяна. Първо нанасяш малко от сапуна върху четката и след това добавяш от кремът и продължаваш по стандартната процедура. Твърдят, че няма по - добра пяна от комбинацията на двата продукта.

Вземи ми Ванка, аз сега съм с крема, който и ти ползваш. Мога да изпробвам и това твърдение за пяната, ако не ми допадне просто ще си използвам двата продукта поотделно.

Вземи ми Ванка, аз сега съм с крема, който и ти ползваш. Мога да изпробвам и това твърдение за пяната, ако не ми допадне просто ще си използвам двата продукта поотделно.

Сапунът е малко по - скъп понеже трябва и подходяща кутия да се закупи първият път. Следващите пъти просто "наливаш" сапуна в нея. Ако искаш може да пробваш моят как ще е и ако ти хареса тогава да взимаш? Ако не ти хареса ще си спестиш разходите за сапун и кутия.

Ако имате възможност, пробвайте с четка от конски косми или свинска четина. Не е особено нежна, ама такава хубава пяна прави. Между другото, интересното е, че не се намират често...

Ей ся е моментът и Аню да се вреже с последните модни тенденции в мъжката чорапена индустрия и вече ще съм напълно просветлен за образа на истинския мъж. Заклевам се!

П.п. А нещо за подбръсване на интимни части да препоръчате?

Четката с косъм от язовец е най-доброто. И пак има няколко вида, в зависимост от коя част на язовеца са косъмчетата. Четката със свинска четина е в пъти по-евтина от тази с косъм от язовец.

Ванка може и така да направим, да пробвам първо. Ще се разберем като ни дойдеш на гости

Ей ся е моментът и Аню да се вреже с последните модни тенденции в мъжката чорапена индустрия и вече ще съм напълно просветлен за образа на истинския мъж. Заклевам се!

П.п. А нещо за подбръсване на интимни части да препоръчате?

Ей след тая горната дискусия ако не спреш да ме спрягаш само мен...

Пичуи, бахти и кифлите, дето сте, честно :rofl: От на скункса половите косми четка, от сушени жаби и прилепови мъдя сапун... абе вие бръснете ли се, или някакви вещерски отвари за Еньовден правите :lol:

Чешем си тънката душевност, Пешо. Аз реално си ползвам само машинката, така с ръка на сърце мога да кажа, че лицето ми вони на ташаци. :D Галине, дарлинг, разбира се, че моа да ти препоръчам - мажеш се с терпентин. 

Чешем си тънката душевност, Пешо. Аз реално си ползвам само машинката, така с ръка на сърце мога да кажа, че лицето ми вони на ташаци. :D Галине, дарлинг, разбира се, че моа да ти препоръчам - мажеш се с терпентин. 

:FU:

П.п. Ама после трябва да ми ги цункаш, та да не ми пари :))

Абе, Гадо, гад такава... ние с тебе нямаше ли да одиме при един ковач... нещо трябваше да ме светнеш кога ще да е това? Или си забравил покрай тия твойте чекийки?!

Абе, Гадо, гад такава... ние с тебе нямаше ли да одиме при един ковач... нещо трябваше да ме светнеш кога ще да е това? Или си забравил покрай тия твойте чекийки?!

Не съм те забравил. Просто човекът има доста работа и още не е дошъл ред на моите неща.

Ща цункам ма, нали знаеш колко малко влага и трябва на содата каустик.

Ща цункам ма, нали знаеш колко малко влага и трябва на содата каустик.

Е тогава вече наистина щи са обърна джуките от целуване, щот подозирам, че наистина ще щипе :laughing:

а междувременно ако кажете отде мое се намери в наши дни терпентин в по-промишлени количества, а не в художнически разфасовки от по 200 грама за по 12 лева, па си са целувайте къдет си щете междувременно.

Не си гледал "Боен клуб" дъртьо, не си гледал...

http://markita.net/terpentin-borov-1l-kristal.html-0

Мое да не съм го гледал..., па мое и да съм го гледал.... Ама използвам сода каустик в доста сериозни количества в работата си ;)

П.п. Той, Насю ше ме целува, не аз него :))

ни щъ боров тройно рафиниран. въпреки че 9 лв/лт е почти нормална цена.

предпочитам мърляв нормален терпентин олдскул 4-5 лв/лт, защото освен това се оказва, че разтваря петролното хидрофобно желе в кабелите по-добре от боровия. а шибаните фирми-производители нещо нахитряха и всяка си бичи различна формула за желето, съответно не минава номера с маргарина всеки път.

Мбалига....Виж в повечето квартални железарии има обикновен...Не знам във Велинград има ли го още завода за терпентин, та да си поръчаш от там направо...

Чай ся. Теб минерален ли ти тряя или обикновен? Щот обикновения се е боров...

http://www.plovdivutre.bg/2013/04/14/163153-dzhip_padna_v_200_metrova_propast_mladezh_zagina_

Ето за това е бил летял вчера хеликоптера. В медицинските общижития им се взе здравето като искаше да кацне там някъде, докато пилота се усети, че е на грешното място.

Направо не вярвам на ушите си, че са го вдингали за обикновенни хора.

Ами ПСС, АСО и ГЗ от години реват, че си трябват спасителни хеликоптери...

За тея звена не знам, но хирургиите едно време си имаха лично техен хеликоптер, оставен на площадката. Сигурно са го продали за скрап или подобно...

Тия звена осъществяват 99% от спасителните акции в страната... Стига бе, говорили сме го това - нямаме достатъчно линейки, кво ти линейки, персонал няма достатъчно, ние за хеликоптери ревем...

Мбалига....Виж в повечето квартални железарии има обикновен...Не знам във Велинград има ли го още завода за терпентин, та да си поръчаш от там направо...

Чай ся. Теб минерален ли ти тряя или обикновен? Щот обикновения се е боров...

Минерален ми трябва. аз мислех че па той е обикновения.

доколкото са ме налъгали по железариите и химпродукт-магазините, минералния не се правел вече за вътрешния пазар заради нинамсикакви европейски еконорми. а боровия просто не ми върши същата работа.

сега ще погуглирам за тоя завод.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...