mobo Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 а с намордници ли ще сте? а ще си носите ли документите за платен данък куче? а книжката с ваксинациите на всяко животинче и личната карта на всеки собственик? а документа за регистрация в общината и свидетелството за вписване на чипа от ветеринаря? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 П.п. Ангеле, можеш повече бе, пич! Нещо... да не се оказа, че помадата не е баш тва, дет са ти разправяли? За какво по-точно говориш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Адашче, обичам та! Да си жив и здрав! Голяма да ти порасне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 За 1 лев закуска в икеа Цък Плюс кола или някакъв друг бълвоч,който аз този път не пих Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Съседите от долния етаж са ... избягали. Имали около 2000 лв натрупани сметки за ток. Косата на хазяина днес ми се стори малко по-бяла от преди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 А на Ванката - ч.р.д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Честит рожден ден и от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Иване, да си жив и здрав още много години и все такива хубави подаръци да ми носиш! ...няма майтап, Иван прави подаръците на рождения си ден.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Хмммм... http://zafilmite.com/новина/преглед/2357/US+трейлър+и+нови+снимки+от+„Rush”+на+Рон+Хауърд Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 това са цифри БЕЗ климатик естествено(на книга го дават 9.9 литърчета...с настъпване става, но нормално каране - НЕ). На сестра ми Яриса дето е 04-та и е 1000 кубика също трудно пада под 6.5 ЛЯТОТО в града при нейното каране...дето на 5-та колата се движи с 35 40 км в час без трепери. И аз съм го пробвал и ми идеше да се гръмна Как мислиш, че се вадят 90 коня от 1200 кубика двигател(на Пунтото)...с обороти... и как да гори малко...в смисъл малко е относително понятие. За мен малко е 3/100 да речем....и т.н едит: първия, който ми изкара под 6 на сто ГРАДСКИ разход от бензинова кола дори и без 150-те кила инструменти на Гадо - ще му стисна ръката и ще го черпя бира. В същност ако ще само по ролбари да я кара Голяма заблуда е че малолитражките горят малко градско. Малко гори новите 1.4ТФСИ на ВАГ групата ма там цените са от 15К лв нагоре което е абсурдно за такъв варел. Всичките горят абсурдно много за вървежа който предлагат , приятелката ми имаше 1.4 Сеатче , еми гореше 7.5 градско и то с нормално каране , извънградско тая кошница с над 100 гореше близо 10/100 , няма да говорим за комфорт щото трябва да го сравняваме с касетка с домати ...... твърдо съм го решил минавам на ГИ , нещо много ме блазни комбинацията V8 + ГИ , наскоро един приятел си газира 4.2-ката А8 , идеално стана пича се придвижва точно за толкова лв/100км колкото и аз само че с разликата че всеки път 4.2-то носи пълна наслада - звук , вървеж ... абе всичко. Всичките митове и легенди за настройки и проблеми с газта идват от пословичната стиснатост на българина т.е. за тая кола трябва да се сложи система за 2500лв , обаче ние я намираме на далавера за 1000лв и от там почват проблемите. Е тва е колата : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Голяма заблуда е че малолитражките горят малко градско. Малко гори новите 1.4ТФСИ на ВАГ групата ма там цените са от 15К лв нагоре което е абсурдно за такъв варел. ...пословичната стиснатост на българина... Подобни наблюдения имам и върху бензиновите варианти, тъй като винаги съм карал коли на бензин...първата ми кола беше 1.3 (карбуратор) и гореше 9 в града ; 2.5 в момента ми гори 11 градско при никакво пестене на бензин, гасене на светофари или пък подходящ избор на предавки. Теоретично ако форсирам на всеки светофар, карам със 100 и натискам постоянно спирачка, градско няма да качи повече от 12, но ако тръгна да карам икономично (понеже имам голям въртящ момент още в ниските обороти и имам възможността на празна улица спокойно да карам с 40 на 5-та) - със сигурност ще падна на 10 литра или дори под 10, което си е почти същото както при онази, дето беше 1.3. Да, вероятно при последните модели има доста нововъведения, но в момента говорим за по-старите модели, с които сме оборудвани повечето от нас... ...а за стиснатостта може и да си прав, но голяма част от "стиснатите" просто са си безпарични.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 @zlobil - Не, че нещо, но ГИ + скъпа кола или кола с голям двигател е адски смешно като го видиш на бензиностанцията Просто не се връзва, заради гъзарията да караш такава кола плащаш отгоре за всичко, и то стабилно отгоре. Но тръгнали да пестят от бензин, не ми се мисли от какво още ще се спести и колко ще се поддържа колата .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Има го и другият момент и мислене. Ти попадаш точно в тая графа , само в БГ се смята че е стотинкаджийство да караш на газ. Да ти кажа последно като бях в Германия видях доста коли на газ като почнеш от кайени минеш през С класи и завършиш на А8-ци , явно хората не са по-прости от нас да карат на двойно по-ниска цена. Дали на някой който си е събрал колата от 14 морги ще му е смешно че карам С4 на газ ми е точно през **** .... Колите ми досега винаги са били в безупречно състояние .... а и поддръжката на точно тая а4-ка е по-евтина от тая на бмв-то което карам в момента Не е задължително всеки който кара на ГАЗ да е прокъсаняк който се чуди от къде да спести някоя друга стотинка за да кара колкото се може по-лъскава кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Къде се дянахте бре?Да не запразнихте още от обяд?Хъмм..Да взема да си ходя и аз у нас..Да пия някоя друга биричка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 И ние в офиса от 15:30 гледаме часовника. За газта, наистина ако човек кара повече от 8-10к на година , няма логика да не го обмисля като опция. Каквото и да кара. Просто разликата в цената на горивото е мноого съществена, а негативите не (поне според мен). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 А аз тепърва трябва да пътувам от София до Пловдив и след това към Калофер А иначе сестра ми си е поръчала киндъл от UK и един приятел ще й го донесе към края на месеца.Кой искаше да си купува Chromebook ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Голяма заблуда е че малолитражките горят малко градско. Малко гори новите 1.4ТФСИ на ВАГ групата ма там цените са от 15К лв нагоре което е абсурдно за такъв варел. Всичките горят абсурдно много за вървежа който предлагат , приятелката ми имаше 1.4 Сеатче , еми гореше 7.5 градско и то с нормално каране , извънградско тая кошница с над 100 гореше близо 10/100 , няма да говорим за комфорт щото трябва да го сравняваме с касетка с домати ...... твърдо съм го решил минавам на ГИ , нещо много ме блазни комбинацията V8 + ГИ , наскоро един приятел си газира 4.2-ката А8 , идеално стана пича се придвижва точно за толкова лв/100км колкото и аз само че с разликата че всеки път 4.2-то носи пълна наслада - звук , вървеж ... абе всичко. Всичките митове и легенди за настройки и проблеми с газта идват от пословичната стиснатост на българина т.е. за тая кола трябва да се сложи система за 2500лв , обаче ние я намираме на далавера за 1000лв и от там почват проблемите. Знам. И извън града е така освен ако не караш с 80...точно така с 80. Ако карам със 140 към морето в резервоара става водовъртеж, което е нормално като се има предвид на какви обороти седи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Еми да, то за т'ва на мен купето в града ми гореше 13-15, а извънграда като го кротна на 120 и цъкаше 7-8 литра.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Какво купе? м52б28ту , извънградско без климата и без извращения = 6.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 ЧРД Ванка! Много здраве и успехи, включително в покоряването на морските дълбини! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 E300 - 6 цилинъра 2,6 163 кончета...малко параходче. П.П.Ами господин Иван, ЧРД, желая много здраве и безаварийни дълбочини... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 xbox (fifa 2013) + хайнекен 330 + няколко приятели + ядки = пълен айляк И ние в офиса от 15:30 гледаме часовника. За газта, наистина ако човек кара повече от 8-10к на година , няма логика да не го обмисля като опция. Каквото и да кара. Просто разликата в цената на горивото е мноого съществена, а негативите не (поне според мен). Карам около 35-40К км годишно .... с тая цена на газта в момента сметката идва повече от добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 ЧРД и от мен. Изследванията са показали, че колкото повече рожденни дни прекараш, толкова по-дълго живеели хората. Айде още много такива да празнуваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Че твоето кул'ло харчи повече от моя авенсис бе майна. Ти знаеш ли колко е скъпа луканката? Луканката си е чисто твоя интерпретация. В интерес на истината въобще не обичам луканка. А и в сегашното ми състояние съм само за такива бронебойни колбаси...Ангеле, какви са тея жалки тролски напъни тия дни? Пълна трагедия. Няма никой като тебе отсреща...Има, има.П.п. Ангеле, можеш повече бе, пич! Нещо... да не се оказа, че помадата не е баш тва, дет са ти разправяли?Какво е българското значение на тази дума? Ванка, да си жив и здрав, нека Нептун бъде с теб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Какво е българското значение на тази дума? Питай Аню, той ги знае тия работи и щи обясни П.п. И честит РД на Нетруут Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.