Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Според бордовия компютър.

И на Ентърпрайз компютърът не може да си измисли такива данни. Абсолютно невъзможно.

=======

НЕ мога да се спра, не мога да се спрааа!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

И на Ентърпрайз компютърът не може да си измисли такива данни. Абсолютно невъзможно.

Искаш снимка или ме бъзикаш? Защото не си го измислям, днес гледах на колегата авенсиса - 4.5/100 разход. Като го кара в града повече се дига на 5.5

ПС: Няма по-големи олигофрени от нашенските рапъри. Само не мога да се сетя защо ги пускат толкова често по радиото

В момента си на вълна - ехааа колко пъргав стана компютъра.

След седмица-две ще почнеш с "пфуууу как ме дразни компютър без ССД" :)

как ли пък не :)

Искаш снимка или ме бъзикаш? Защото не си го измислям, днес гледах на колегата авенсиса - 4.5/100 разход. Като го кара в града повече се дига на 5.5

Изобщо не те бъзикам, това НЕ е вярно. Аз съм с 1.9 ТДИ и след 10 години мога да ти кажа, че градско разхода е между 7.5 и 8.5. Извънградско на шеста межвду 100-120 може да хванеш около 5 - 5.5 (из Европа на разстояния по 2-3 хиляди километра по МАГИСТРАЛИ го заковахме на 5.1).  В Белгия като свършваше нафтата и нямаше бензиностанция го докарахме до 3.3, но не питай как - това не е каране, граничи с тикане. Всичко друго са измислици, да не говоря за мотор с обем над 2 литра. 

OK утре ще кача снимки. Искаш ли и няколко снимки от глобите за превишена скорост да не кажеш че той я е тикал през цялото време...

Между другото ти си със шкода, не Авенсис освен това зависи колко е натоварен автомобила... 

Няма никакво значение какъв е автомобила. Няма как да ми изкараш СРЕДЕН разход 4.5 на двигател 2.2 литра!!! Невъзможно е, освен ако не е карал 110000км по магистрала, със 100 на шеста. Не ми пука какво показва скапания му компютър.  

Ся е момента да се появи 1.9tdi с чип, на каквото и да е от ВАГ... И да отивам за пуканки.

е немам 1,9. ама 2,0TDI без чипове на по-голяма кола ми прави 5,2, което пак е по-малко от 6,1/100 на  1,6CRDI, като и двете не ги жаля изобщо. в зимно градско обаче нещата малко се поизравняват.

Както каза едни познат, който се занимава с тунинг - "Абе, като почнат да разправят как колата им гори по-малко от заводските характеристики, направо си мисля, че всички са станали квантови физици".

Кажи го на Атанас - главният виновник за филтъра...ей го, пак е изпсувал нещо... :lol:

....всички са ста*али ....

...само дето подозирам, че тая звездичка си е лично негово дело...явно му е харесало. :evil

Аз мога ли или не мога на тоя филтър да му го тръкна у устенцата рунтавки, а? Все мен виновен изкарвате.

Мобо, как ги вадиш тия градски цифри? Какви коне е тая 2.0?

140 к.с. шкода октавия 2, ноември 2004-та. 128 000 км. служебна ми е.

5,2 е средногодишния разход при измерване пълно-пълно/изм. километри.

киата ми е лична и според www.spritmonitor.de ми дава 6,1/100 за всичките си 55 000 км.

зимно градско и двете правят 7-7,5/100.

ще взема да им погледна каква е разликата в гумите.

Вие ще ме накарате да сменя колата с тия разходи :D

6.2 на магистралата, като борд компютъра ми е показвал примерно 5.8, но това със бавничко каране със 130-150 на 6та ...

Градско имам някакво 7,2 което съм си записал и ми е най-ниското :D Отново борд компютъра сигурно е показал с една идея по-ниско. Но 5,2 ми звучи като филм на моето комбинце 1,9JTDm 150hp :)) Освен ако наистина не карам със 100 на магистралата на 6та :))

То по книжка нямам такъв нисък разход като 5.2 де... :D

Това казвам и аз - как успяват да изкарат разход по-нисък от заводския?

Това казвам и аз - как успяват да изкарат разход по-нисък от заводския?

Още повече, че разхода който дават производителите е при някви супер условия. Даже до колкото знам го тестват на някакъв стенд. Преди няколко години в един Ауто билд, имаше една доста голяма статия придружена с тестове, която показваше реално колко лъжат производителите с тези показатели на разхода който посочват. Май само Тойота Приус и Дайхатсу Сириън са доближаваха реално до посочените разходи. Този брой още го пазя и ако някой е заинтересуван мога да му го подаря.

Офф трябва да пиша мотивационни писма за EVN и Дунапак.Също трябва да пиша днес и писмо до един работодател в Германия. :(

Чакайте да се включи и някой с чип на 1.9тди , който освен, че попилява вся и всьо де е кола по светофари и магистрали има и разход от 4.8 (смесен).

Офф трябва да пиша мотивационни писма за EVN и Дунапак.Също трябва да пиша днес и писмо до един работодател в Германия. :(

Ми не пиши бе. Да не са ти опряли нож до гърлото? С "Офф" нищо няма да напишеш като хората.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...