RaptoR Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Според бордовия компютър. И на Ентърпрайз компютърът не може да си измисли такива данни. Абсолютно невъзможно. ======= НЕ мога да се спра, не мога да се спрааа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 И на Ентърпрайз компютърът не може да си измисли такива данни. Абсолютно невъзможно.Искаш снимка или ме бъзикаш? Защото не си го измислям, днес гледах на колегата авенсиса - 4.5/100 разход. Като го кара в града повече се дига на 5.5 ПС: Няма по-големи олигофрени от нашенските рапъри. Само не мога да се сетя защо ги пускат толкова често по радиото Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 В момента си на вълна - ехааа колко пъргав стана компютъра. След седмица-две ще почнеш с "пфуууу как ме дразни компютър без ССД" как ли пък не Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Искаш снимка или ме бъзикаш? Защото не си го измислям, днес гледах на колегата авенсиса - 4.5/100 разход. Като го кара в града повече се дига на 5.5 Изобщо не те бъзикам, това НЕ е вярно. Аз съм с 1.9 ТДИ и след 10 години мога да ти кажа, че градско разхода е между 7.5 и 8.5. Извънградско на шеста межвду 100-120 може да хванеш около 5 - 5.5 (из Европа на разстояния по 2-3 хиляди километра по МАГИСТРАЛИ го заковахме на 5.1). В Белгия като свършваше нафтата и нямаше бензиностанция го докарахме до 3.3, но не питай как - това не е каране, граничи с тикане. Всичко друго са измислици, да не говоря за мотор с обем над 2 литра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 OK утре ще кача снимки. Искаш ли и няколко снимки от глобите за превишена скорост да не кажеш че той я е тикал през цялото време... Между другото ти си със шкода, не Авенсис освен това зависи колко е натоварен автомобила... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Няма никакво значение какъв е автомобила. Няма как да ми изкараш СРЕДЕН разход 4.5 на двигател 2.2 литра!!! Невъзможно е, освен ако не е карал 110000км по магистрала, със 100 на шеста. Не ми пука какво показва скапания му компютър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Когато Виден каже, че нещо е невъзможно - и Чък Норис мълчи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Когато дори Чък Норис мълчи, Пешо се обажда непременно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Кал, Кал...КААААААЛЛЛЛ :D и басейн пълен с нея. Нямам претенции с кви бански сте Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Ти не ли тренираш на автоматик бе, тиквенико Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Късно е и ми се спи. Утре пак. Все още не съм карал кола де . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Ся е момента да се появи 1.9tdi с чип, на каквото и да е от ВАГ... И да отивам за пуканки. е немам 1,9. ама 2,0TDI без чипове на по-голяма кола ми прави 5,2, което пак е по-малко от 6,1/100 на 1,6CRDI, като и двете не ги жаля изобщо. в зимно градско обаче нещата малко се поизравняват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Мобо, как ги вадиш тия градски цифри? Какви коне е тая 2.0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Както каза едни познат, който се занимава с тунинг - "Абе, като почнат да разправят как колата им гори по-малко от заводските характеристики, направо си мисля, че всички са станали квантови физици". Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Тая цензура дето е сложена е доста глупава и абсолютно ненужна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Кажи го на Атанас - главният виновник за филтъра...ей го, пак е изпсувал нещо... ....всички са ста*али .... ...само дето подозирам, че тая звездичка си е лично негово дело...явно му е харесало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Аз мога ли или не мога на тоя филтър да му го тръкна у устенцата рунтавки, а? Все мен виновен изкарвате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Мобо, как ги вадиш тия градски цифри? Какви коне е тая 2.0? 140 к.с. шкода октавия 2, ноември 2004-та. 128 000 км. служебна ми е. 5,2 е средногодишния разход при измерване пълно-пълно/изм. километри. киата ми е лична и според www.spritmonitor.de ми дава 6,1/100 за всичките си 55 000 км. зимно градско и двете правят 7-7,5/100. ще взема да им погледна каква е разликата в гумите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Вие ще ме накарате да сменя колата с тия разходи 6.2 на магистралата, като борд компютъра ми е показвал примерно 5.8, но това със бавничко каране със 130-150 на 6та ... Градско имам някакво 7,2 което съм си записал и ми е най-ниското Отново борд компютъра сигурно е показал с една идея по-ниско. Но 5,2 ми звучи като филм на моето комбинце 1,9JTDm 150hp Освен ако наистина не карам със 100 на магистралата на 6та То по книжка нямам такъв нисък разход като 5.2 де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Това казвам и аз - как успяват да изкарат разход по-нисък от заводския? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Хихих,а газ-та в момента е към 1.15,докато дизила си е пак 3 кинта Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Това казвам и аз - как успяват да изкарат разход по-нисък от заводския? Още повече, че разхода който дават производителите е при някви супер условия. Даже до колкото знам го тестват на някакъв стенд. Преди няколко години в един Ауто билд, имаше една доста голяма статия придружена с тестове, която показваше реално колко лъжат производителите с тези показатели на разхода който посочват. Май само Тойота Приус и Дайхатсу Сириън са доближаваха реално до посочените разходи. Този брой още го пазя и ако някой е заинтересуван мога да му го подаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Офф трябва да пиша мотивационни писма за EVN и Дунапак.Също трябва да пиша днес и писмо до един работодател в Германия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Чакайте да се включи и някой с чип на 1.9тди , който освен, че попилява вся и всьо де е кола по светофари и магистрали има и разход от 4.8 (смесен). Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Офф трябва да пиша мотивационни писма за EVN и Дунапак.Също трябва да пиша днес и писмо до един работодател в Германия. Ми не пиши бе. Да не са ти опряли нож до гърлото? С "Офф" нищо няма да напишеш като хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.