jozo Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Еми семейството имаме 4 Рена, едното от 94-та година вече е 27 годишно. Сега отиваме, врътвам ключа от четвърт тръгваме за където кажете. Кой квото ще да каже за Рендетата не му вярвам щото няма толкова опит като моя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Чефо дай 4 бона и веднага сменям И взимам сивик 6та Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Хайде хайде, да не се обаждат тея с няколко ремонта на двигател Фиат айде да не се Убиждаме...счупих 2 мотора общо...5 пъти май бяха или повече ...кой друг е лепкал прекъсвач на 5-та edit: пък и се еВаВах малко едит2: във фейса дори съм поместил снимки с валове по земята :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Кой ще ходи на Пърпъл в Пловдив?Ще купувам билети, ама ми е чудно защо няма детски билетчета...Като едно време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Чефо дай 4 бона и веднага сменям И взимам сивик 6та дай си айбана...едвам ме нави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 ....кой друг е лепкал прекъсвач на 5-та Аз, на път към селото на Виден...Крушево ли беше, Градина ли...все не мога да ги запомня неговите градински круши - ако и ти беше дошъл оня път (когато се отказа), сам щеше да видиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Не разбирам какво не им харесвате на френските коли. Карал съм рено 19, пежо 406 и 4007 супер коли. 4007 ми е малко странна, че прави малко презавиване при даване на повече газ (аз съм свикнал на задно), но е супер удобна за каране. А 406 комби ми дава 6.21 среден разход за последните 7к км. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Тв'а 2.0 с турбото ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Рено 19 пък като му дадеш газ в завоя върти гуми та се къса Едит:Братовчед ми беше късал диф на рено 21 два пъти,а дифа е като на газ-ка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Тв'а 2.0 с турбото ли? Ако въпроса е към мен, да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Хъм, почти всяка кола в правилните обороти и предавка ще върти гумите... Ред:Да..Може би единствената френска кола която харесвам.406 комби и то точно със този матор....150 кончета бензинче.., не че 2.0 ХДИ-то е лошо ама бенца си е по-арен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Хъм, почти всяка кола в правилните обороти и предавка ще върти гумите... Ред:Да..Може би единствената френска кола която харесвам.406 комби и то точно със този матор....150 кончета бензинче.., не че 2.0 ХДИ-то е лошо ама бенца си е по-арен... 4006 със всички екстри е супер за каране, освен малко страното за мен поведение при даване на газ. Ама както казах аз карам предимно коли със задно. Иначе 406 като го заредя до горе и ми изпише 1300 км до следващо зареждане безценно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 След 2 часа мъки и борба с драйверите на нвидия, всичко е наред! Сега спокойно мога да отида да пия една бира за добре свършената работа и да се потупам по гърба. Нека после ми разправят, че драйверите на зелените били безпроблемни. И официално обявявам GTX650TI за най-хладната карта на света - 47 градуса под пълен товар! ПС МАГДАНОЗЧО, ОБИЧАМ ТА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Ауу Сотбисе, да ти се връща... Моята карта е по-хладна.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 ПС МАГДАНОЗЧО, ОБИЧАМ ТА! Забрави някои аксесоари в правилното изписване на фразата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Относно довода на Джозо - и аз съм докарвал повече от година без преинсталация на Windows 95, но това не означава, че е стабилна операционна система Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Аз, на път към селото на Виден...Крушево ли беше, Градина ли...все не мога да ги запомня неговите градински круши - ако и ти беше дошъл оня път (когато се отказа), сам щеше да видиш. е да... айде бегам да уча значи, че според хАмериканските братя след 9 години каране с ръчни скорости, тука пак трябва да минавам изпити както си му е реда ...ше ги е** в (*(*)*)( Не разбирам какво не им харесвате на френските коли. Карал съм рено 19, пежо 406 и 4007 супер коли. 4007 ми е малко странна, че прави малко презавиване при даване на повече газ (аз съм свикнал на задно), но е супер удобна за каране. А 406 комби ми дава 6.21 среден разход за последните 7к км. нали знаеш българската народна мъдрост за спагетите, минетите и колите :D...аз просто налях масло в огъня, че ми беше скучно Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 айде да не се Убиждаме...счупих 2 мотора общо...5 пъти май бяха или повече ...кой друг е лепкал прекъсвач на 5-та edit: пък и се еВаВах малко едит2: във фейса дори съм поместил снимки с валове по земята :D 19 години зад волана... Не успях нито един мотор да счупя... За сметка на това един спасих. След 2 часа мъки и борба с драйверите на нвидия, всичко е наред! Сега спокойно мога да отида да пия една бира за добре свършената работа и да се потупам по гърба. Нека после ми разправят, че драйверите на зелените били безпроблемни. И официално обявявам GTX650TI за най-хладната карта на света - 47 градуса под пълен товар! ПС МАГДАНОЗЧО, ОБИЧАМ ТА! Откак има Нвидия не съм се борил с драйвърите им... Всъщност с нищо по тях не съм се борил... => Какви глупости вършите не знам, ама НАЗДРАВЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 А 406 комби ми дава 6.21 среден разход за последните 7к км. Авенсис Дизел 2.2 - среден разход 4.5/100 за последните 110,000км (+/- някой и друг) (не е моя, аз съм на бензин пък и моя не го юркам толкова) айде бегам да уча значи, че според хАмериканските братя след 9 години каране с ръчни скорости, тука пак трябва да минавам изпити както си му е реда ...ше ги е** в (*(*)*)(Гледай при престрояване и преминаване в съседна лента да не пропуснеш да се оглеждаш (точно така - да си въртиш главата за да провериш дали няма някой ДО теб в сляпата ти точка, че късат) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Авенсис Дизел 2.2 - среден разход 4.5/100 за последните 110,000км (+/- някой и друг) (не е моя, аз съм на бензин пък и моя не го юркам толкова) Това в чии мокри сънища? ===================================== На 10 април 1914 година в Крагуевац 2200 български наборници от Македония отказват да положат военна клетва в сръбската армия и на всеки десет е разстрелян по един. Поклон пред паметта им ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Това в чии мокри сънища? Ааа, що - ако го е карал предимно на 5-та с 50 км/ч на 1000 оборота...става. (не е моя, аз съм на бензин пък и моя не го юркам толкова) Пенсионер, к'во да го правиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Ся е момента да се появи 1.9tdi с чип, на каквото и да е от ВАГ... И да отивам за пуканки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Това в чии мокри сънища?Според бордовия компютър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 айде бегам да уча значи, че според хАмериканските братя след 9 години каране с ръчни скорости, тука пак трябва да минавам изпити както си му е реда ...ше ги е** в (*(*)*)( Не се излагай бе, книжката с правилника е 20 страници. Има 1 знак и той е STOP. Всичко друго е написано в знака с думи. ------------ Усетих го и аз тва SSD в крайна сметка как работи. Проблема с Chrome-а бил от един Extension. Сега направо хвърчи тоя компютър. Все едно нов процесор съм му сложил. Със здраве да си го ползвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Усетих го и аз тва SSD в крайна сметка как работи. Проблема с Chrome-а бил от един Extension. Сега направо хвърчи тоя компютър. Все едно нов процесор съм му сложил. Със здраве да си го ползвам.В момента си на вълна - ехааа колко пъргав стана компютъра. След седмица-две ще почнеш с "пфуууу как ме дразни компютър без ССД" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.