Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Какво по-точно НЕ ви харесва в продуктите на жилет. Така мазно се избръснах, че за малко се и възбудих дори :D :D. Може и заради катанеца да е било ахахах :D :D

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Какво по-точно НЕ ви харесва в продуктите на жилет. Така мазно се избръснах, че за малко се и възбудих дори :D :D. Може и заради катанеца да е било ахахах :D :D

Това е щото нямаш истинска брада по лицето. Жилет може да бръсне мазно само нежни брадици тип Леонардо ди Каприо. :lol:

Абе що всички заспаха толкова рано? Дедо, Мидексе, събуждайте се бе! :laughing1:

http://www.youtube.com/watch?v=0FHVFV68LFQ

Ангеле, бре... В игриво настроение ми се струваш тази вечер... Тва да не'й от някоя нова помада?Пукни са!

Пахахаххахахаха...

Godfather направо ми оправи сутринта, само че аз я обичам в този вариант:

Абе що всички заспаха толкова рано? Дедо, Мидексе, събуждайте се бе! :laughing1:

Слабо викаш и не се чува отдалече...тази нощ заспах по-рано (около 5) щот' съм скапан от последните 10 дни и вече не ми понася неспането. Ай' добър ви ден на останалите!

Аре бе, софийската група...

Ебаси, няма ли вече нещо да организираме? Кръчме някакво тунайт?

Иначе за у Танас съм донесъл специално една домашна туршия... :D

Съединителя на рендето нещо ми прави номера :(

Кво Ренде и кви номера ти прави?

Кво Ренде и кви номера ти прави?

19 Chamade.При натискане на съединител докато работи двигателя не иска да включва на първа понякога,а след потегляне не включва на втора.Тия номера ги прави от неделя.На 3та,4та и 5та си включва нормално.

Едит:Съединителя е сменян лятото.

Ако е скъсан някой тампон на мотора двигателя се мести като караш и може да не включва от там. Ако са здрави лостовата система за скоростите има възможност за реглаж.

П.П Маслото може да се провери как е, но аз се съмнявам да е от него. Най-много щеше да му запъва зимата при студено време, ако пък е карал доста време с малко количество щеше да изреве, че вие на 5-та...

Със затоплянето на времето вискозитета на маслото става друг и ако ти е остаряло, то вече си губи качествата. Проблема е глобален за 1ва и 2ра при рената. И ако не си сменял скоро масло или си му навърял някакви луди км., съвета ми е да не му гледаш нивото, нито цвета, а направо смяна. След смяната му и един пробек от около 100ина км ще си покаже. Пък и не е милиони маслото :). Мисля, че това е най-лекия вариант от който да се почне :D

---

При подаване на газ има ли некво движение в лоста на скоростите?

Мерси :) Утре сутринта ще проверя тампоните.Лошото е че нямам възможност да правя каквото и да е,защото съм в София.В събота ще идем на канал и така.

Със затоплянето на времето вискозитета на маслото става друг и ако ти е остаряло, то вече си губи качествата. Проблема е глобален за 1ва и 2ра при рената. И ако не си сменял скоро масло или си му навърял някакви луди км., съвета ми е да не му гледаш нивото, нито цвета, а направо смяна. След смяната му и един пробек от около 100ина км ще си покаже. Пък и не е милиони маслото :). Мисля, че това е най-лекия вариант от който да се почне :D

---

При подаване на газ има ли некво движение в лоста на скоростите?

Румба прав си донякъде ама не баш. Глобален проблем с 1-ва и 2-ра няма. Включват трудно заради кофти съединител и както каза старо масло. След 13 14 години изпускат и тампоните, а пък в случая като се свалят скоростите в повечето случаи иска реглаж на избирача. Проблем идва и от километрите на автомобилите. При Дилър на Рено по ВИН номер може да се провери, докато е била в гаранция на колко километра какво е правено. В 90% от случаите колите на 4-тата година са на около 110 000 ако не и повече. Като дойде тук на 10-тата няма как да е на 124 000 както е модерно нали се сещаш :grin:

Иначе френските коли, като цяло ползват по-рядко масло на скоростите. За това, когато е там проблема, той се проявява предимно зимата като е студено и се посгъсти. А се ползва по-рядко масло понеже 5-та скорост, на новите 6-та е изнесена в края на кутията и се маже по-странно.

Ми проблема се появи в неделя както казах след дълго каране(Пловдив-София) в проливен дъжд.

Едит:Jozo я сподели какво масло точно трябва да се сипе.

Оригинално колата е с това:

olej-elf-tranself-75w80-1-litr.jpg

Не е задължително баш Елф да е маслото, но е препоръчително да е 75W80, също става и 75W90. В никакъв случай не слагай 80W90 или подобно на 75 трябва да е.

Ми проблема се появи в неделя както казах след дълго каране(Пловдив-София) в проливен дъжд.

Едит:Jozo я сподели какво масло точно трябва да се сипе.

mobile.bg и смяна на марката...това е най-доброто "масло" :D :D :D

mobile.bg и смяна на марката...това е най-доброто "масло" :D :D :D

Хайде хайде, да не се обаждат тея с няколко ремонта на двигател Фиат :notify:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...