Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Направих си боб с ориз по мексикански( с мноооого чесън и халапеньос). Мисля да спя на открито, за да не запаля блока...

Кой по дяволите одобри новото осветление на стадиона на буферите??? В момента си пия с кеф бирата ная покрива и един от пилоните, ама целият - една камара халогени - буквално ми избожда очите!!!  :angry1  

Тоя пък. Ми кефи се на авантата бе. Знаеш ли колко скъп е тока?

Каква аванта? Тоя пилон насреща ми избожда очите. Ако искам светлина горе мога и сам да си я сложа. 

Каква аванта? Тоя пилон насреща ми избожда очите. Ако искам светлина горе мога и сам да си я сложа. 

Купи си слънчеви очила и си представяй, че си на морето. B) ...или се прероди в котка. Бах тия котки...имам фенер с 800 лумена, с който ако си светна от метър в очите, виждам черно поне 1 минута. Реших да го пробвам на котките, с които изобилства нашия двор - светих на една, на втора, на трета директно от сантиметри - ония гледат безразлично и даже не си премрежват очите...не стига, че виждат на тъмно гадините, ами и силната светлина не ги заслепява... :woot

Кво е това?

Питай първоизточника (Атанас)...може да е някаква проба с филтъра, пуснат специално заради него...

Едит: Пфу, не било проба, ами някаква чушка...

Тия светлини са от новия стадион на ЛОкото, а не на Ботев...

zx450y250_1084414.jpg

Тия дни съм много тъп, не ми обръщай внимание.

True, true...

Тоя стадион не падна ли :lol:

Сега гледам LCS NA(league of legends) и от 10 човека(2 отбора) сигурно има 3-ма дето мясат на американци,другите всичките са дръпнати...

Честно, да се чувстваш перфектно при положение, че предния ден си се бил натровил с нескафе с изтекъл срок на годност (оказа се, че това е причината за стомашните ми болки и главоболието) - е това чувство е просто безценно.

Пешо, неведнъж съм казвал, а и ти знаеш, че езикът е динамична и непрекъснато развиваща се система. Това "e" е именно такъв показател. За развитието на езика и за промяната на езиковите норми. Но че е абсолютно неграмотно и търпанарско, е съвсем отделен въпрос. Щот хората не правят разклика като пишат  "я" и "е", особено в множественото число.

Ами не съм качвал сет от известно време, защото не съм сядал да миксирам. Наредил съм си едно 150 нови парчета за сваляне, но не съм седнал да ги сваля. Нещо вдъхновението ми изчезна за дълъг период, но съм започнал малко по малко да се оправям. Дори започнах да уча програми за правене на музика. Не знам дали си чувал всичките сетове. Ето тук са.

www.mixcloud.com/woox

Ако нещо ти хареса - кажи. Ще ти кача mp3 някъде да си свалиш.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...