Mockingbird Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Не бива Галче, ама то това е от много често излизане в отпуска..:сигурно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Направих си боб с ориз по мексикански( с мноооого чесън и халапеньос). Мисля да спя на открито, за да не запаля блока... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Кой по дяволите одобри новото осветление на стадиона на буферите??? В момента си пия с кеф бирата ная покрива и един от пилоните, ама целият - една камара халогени - буквално ми избожда очите!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 THAT SHIT!!! Горе мога да сложа маса за 16 души и ще е цялата осветена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Тоя пък. Ми кефи се на авантата бе. Знаеш ли колко скъп е тока? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Тоя пък. Ми кефи се на авантата бе. Знаеш ли колко скъп е тока? Каква аванта? Тоя пилон насреща ми избожда очите. Ако искам светлина горе мога и сам да си я сложа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 халапеньос Кво е това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Кво е това?Jalapenos - мексикански люти чушки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Каква аванта? Тоя пилон насреща ми избожда очите. Ако искам светлина горе мога и сам да си я сложа. Купи си слънчеви очила и си представяй, че си на морето. ...или се прероди в котка. Бах тия котки...имам фенер с 800 лумена, с който ако си светна от метър в очите, виждам черно поне 1 минута. Реших да го пробвам на котките, с които изобилства нашия двор - светих на една, на втора, на трета директно от сантиметри - ония гледат безразлично и даже не си премрежват очите...не стига, че виждат на тъмно гадините, ами и силната светлина не ги заслепява... Кво е това? Питай първоизточника (Атанас)...може да е някаква проба с филтъра, пуснат специално заради него... Едит: Пфу, не било проба, ами някаква чушка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Тия светлини са от новия стадион на ЛОкото, а не на Ботев... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Тия светлини са от новия стадион на ЛОкото, а не на Ботев... Е те не наричаха ли "буфери" точно Локото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 ПРОБЛЕМЪТ НА ВИДЕН! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Е те не наричаха ли "буфери" точно Локото? Тия дни съм много тъп, не ми обръщай внимание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Тия светлини са от новия стадион на ЛОкото, а не на Ботев... Тия дни съм много тъп, не ми обръщай внимание. True, true... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Тоя стадион не падна ли Сега гледам LCS NA(league of legends) и от 10 човека(2 отбора) сигурно има 3-ма дето мясат на американци,другите всичките са дръпнати... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Честно, да се чувстваш перфектно при положение, че предния ден си се бил натровил с нескафе с изтекъл срок на годност (оказа се, че това е причината за стомашните ми болки и главоболието) - е това чувство е просто безценно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Дедо, чудя ти се що изобщо я пиеш тази измислица нескафе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Що за retard трябва да си, за да напишеш "e" вместо "я"?! "ще е сваля за да е пробвам" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Пешо, неведнъж съм казвал, а и ти знаеш, че езикът е динамична и непрекъснато развиваща се система. Това "e" е именно такъв показател. За развитието на езика и за промяната на езиковите норми. Но че е абсолютно неграмотно и търпанарско, е съвсем отделен въпрос. Щот хората не правят разклика като пишат "я" и "е", особено в множественото число. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Понеже на двамата с Иван май ни отиде работния ден - дано накажа и още някой http://textfromdog.tumblr.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Мен. Мен ще ме накажеш, но не в много добър момент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 DJ w00x, пускаш ли сетове бря? Щото тоя чУек http://allmix.org/bg/users/39 ме радва вече има няма 2 години с мелодийки за колата. Та се зачудих дали още миксираш?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Ами не съм качвал сет от известно време, защото не съм сядал да миксирам. Наредил съм си едно 150 нови парчета за сваляне, но не съм седнал да ги сваля. Нещо вдъхновението ми изчезна за дълъг период, но съм започнал малко по малко да се оправям. Дори започнах да уча програми за правене на музика. Не знам дали си чувал всичките сетове. Ето тук са.www.mixcloud.com/wooxАко нещо ти хареса - кажи. Ще ти кача mp3 някъде да си свалиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Ангеле, спри чалгата - само ти промива мозъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.