w00x Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Ами може, но трябва да нямаш автомобил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 И телефон, и пералня, и котлон... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Ами може, но трябва да нямаш автомобил. И с автомобил става, стига да си случил на подходящ такъв. А иначе на мен рядко ми се развалят неща едно след друго, но пък когато някое му дойде времето да се развали, обикновено в рамките на ден-два дават фира поне още 2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Хм не знам,но вкъщи почти на всеки голям празник се разваля нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Хм не знам,но вкъщи почти на всеки голям празник се разваля нещо Да, това забравих да добавя - обикновено тия 2-3 неща, дето ми се развалят по едно и също време, задължително имат вграден интелигентен таймер-календар, защото дебнат кога ще стане събота, неделя или поредица почивни дни покрай някой официален празник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Да се разваля каквото си ще само глава да не ме боли. Вчера 2 аулина едвам помогнаха - такова зверско главоболие направо не можех да си представя. Едвам гледах. Днес все едно нищо не е било Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Ти си лесен щом зверските главоболия те държат само по 1 ден. Мен честичко си ме боли глава за по ден-два, но понякога като ме хване нещо като мигрена - нито аулин, нито адвил, нурофен, беналгин, ацефеин и всичко подобно каквото се сетиш не помага, без значение в какви количества го изпивам. В тия случаи просто си натискам парцалите и чакам 5-6 дена, докато само си отмине, като настроението и работоспособността ми през тия дни са на отрицателни стойности. Едит: Тъй като спецификата на работата ми е такава, че доста често просто пропускам яденетата и най-често ям само по веднъж на ден (около 17-19 часа), забелязал съм, че гладът също предразполага за започващо главоболие (поне при мен). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 От това най-много ме е страх. Главоболието и хремата ми са толкова страшни, баси мамата. Сън не помага ли, бе, момчета?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Сън? Понякога съм си лягал да спя в нормална кондиция и съм се събуждал през нощта от дошлото отнякъде главоболие....божа работа. Определено си е до човек и предразположеността му към такъв род неприятни изживявания... П.П. Винаги съм се чудил защо в американските филми, когато някой го заболи глава, лекарството което взима, задължително е аспирин (може би не искат да правят реклама на други медикаменти). Реално аз аспиринът дори не го смятам за медикамент, помагащ при главоболие, а по-скоро повлиява настинка, защото ако той може да повлияе на в някаква минимална степен на главоболието, то тая степен е толкова пренебрежително малка, че за мен поне клони към нула. Сменям темата - ей това за мен е истински Star Wars фен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Това за мен е истински диван Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Яде ми се кадаиф...или баклава Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Дайте идея за софтуер с уеб интеграция за дистрибутори, риселъри или дилъри. От сорта на тези в автосервизите. Майстора ти казва какво се е развалило, отива до компа влиза в нечия страница със съответните криденчиълс и проверява цени?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Между другото, главоболните могат да пробват и да си въведат нормален режим на съня, пък да видим? По седем-осем часа на ден, от едно и също до едно и също време. Да видим дали главоболията няма изведнъж да намалеят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Между другото, главоболните могат да пробват и да си въведат нормален режим на съня, пък да видим? По седем-осем часа на ден, от едно и също до едно и също време. Да видим дали главоболията няма изведнъж да намалеят... Добре звучащо като идея, но напълно неприложимо при моя начин на живот и кампанийни ангажименти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Добре звучащо като идея, но напълно неприложимо при моя начин на живот и кампанийни ангажименти. Нови цайси? Не те ебавам! Аз имах главобболия по една седмица до десетина дена. Спряха когато си сложих пенджурките, щото се оказа, че имам астигматизъм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Стига с тоя астигматизъм, дето се опитваш да ми го пробутваш от сумати време - нови не, защото нямам стари. Имам едни, които нося единствено когато карам кола и то най-вече за допълнителна сигурност и спокойствие. Ако още веднъж ми го кажеш в някоя тема, ще вземеш да ме амбицираш да отида да се тествам за астигматизъм, въпреки, че 99.99% съм сигурен, че нямам такова животно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Стига с тоя астигматизъм, дето се опитваш да ми го пробутваш от сумати време - нови не, защото нямам стари. Имам едни, които нося единствено когато карам кола и то най-вече за допълнителна сигурност и спокойствие. Ако още веднъж ми го кажеш в някоя тема, ще вземеш да ме амбицираш да отида да се тествам за астигматизъм, въпреки, че 99.99% съм сигурен, че нямам такова животно... А аз съм 99% сигурен, че именно това животно го имаш! От него най-цепи тиквата и държи по най-много време. Не искам да ти описвам тук симптомите, които, впрочем съм сигурен, че имаш А и с годинките това чудо се комбинира и с други работи, та тръпката става още по-сладка. Моя примерно си го докарах при последната ми катастрофа с моторетката. Последствията от десетина метра полет и падане на глава бяха - нищо счупено (тиквата ми дебела се оказа явно), по асвалта имаше изстъргана кожа като за два чифта слонски мЪде (само да си го барнал тва) и... начеващ астигматизъм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Ама не виждам така като на демото от картинката... П.П. Като ми остане време ще отида да се тествам щом казваш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 П.П. Като ми остане време ще отида да се тествам щом казваш...Нищо лошо няма да се тестваш. Не боли, не е много време, самоможе да спечелиш( ако може да се нарече спечелвне) ако ти открият нещо - може верно да ти се разкара главобола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Ти си лесен щом зверските главоболия те държат само по 1 ден.Направо учудващо имайки предвид колко "хубаво" се наспивам Едит: Тъй като спецификата на работата ми е такава, че доста често просто пропускам яденетата и най-често ям само по веднъж на ден (около 17-19 часа), забелязал съм, че гладът също предразполага за започващо главоболие (поне при мен). Ти може и да пропускаш, аз не От това най-много ме е страх. Главоболието и хремата ми са толкова страшни, баси мамата. Сън не помага ли, бе, момчета?! Помага ама пустия телефон звъни да го е**. И няма как да не вдигна на тези точно... Между другото, главоболните могат да пробват и да си въведат нормален режим на съня, пък да видим? По седем-осем часа на ден, от едно и също до едно и също време. Да видим дали главоболията няма изведнъж да намалеят...Ми сигурно. То хубавото е че при мен не са доста чести ама това направо ме изкърти. Като се замислих май пих от едно нес кафе, което е много вероятно да е било скапано, защото срока на годност беше до след 2 седмици, но го бях отворил миналата година та по всяка вероятност нещо не му е било наред. Малко след като го изпих взе да ме свива ужасно корема (а си мислех че е от едно уиски) и по-късно взе и главата да ме боли. Добре звучащо като идея, но напълно неприложимо при моя начин на живот и кампанийни ангажименти. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Никога, ама никога човек не трябва да извинява здравословни проблеми с работата си.По-важно от здравето няма.Ебем ти и парите когато си болен.А да не говорим, че като имаш кинти не можеш да си купиш здраве и дълъг живот...Пари на оня свят никой не е занесъл... Аз не съм ли наред, изобщо не ме интересуват клиенти, поръчки, оферти, доставки и т.н.Утре ако се гътна, все ще се намери някой да ме замести в работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Никога, ама никога човек не трябва да извинява здравословни проблеми с работата си.По-важно от здравето няма.Ебем ти и парите когато си болен.А да не говорим, че като имаш кинти не можеш да си купиш здраве и дълъг живот...Пари на оня свят никой не е занесъл... Аз не съм ли наред, изобщо не ме интересуват клиенти, поръчки, оферти, доставки и т.н.Утре ако се гътна, все ще се намери някой да ме замести в работата. Амин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Никога, ама никога човек не трябва да извинява здравословни проблеми с работата си.По-важно от здравето няма.Ебем ти и парите когато си болен.А да не говорим, че като имаш кинти не можеш да си купиш здраве и дълъг живот...Пари на оня свят никой не е занесъл... Аз не съм ли наред, изобщо не ме интересуват клиенти, поръчки, оферти, доставки и т.н.Утре ако се гътна, все ще се намери някой да ме замести в работата. Като си прав си прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Така че, ви пожелавам да сте живи и здрави всичките, и от здраве да не се оттървете.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 А на мен ми е противопоказно да излизам в отпуска. Всеки път в последните дни се разболявам. И отивам на работа хремава, червена около носа и сополива! Бива ли, кажете ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.