Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Има различни ... вкусове :) :shy:

гримьора го е казал , ГЛК е проява на лош вкус и нищо повече.

мой познат си купи глк350 бенз със спорт пакет чистак ново, не е лошо автомобилчето като изключим че на 70К километра вече всичко му тропа , рейката му се разби , имаше проблеми със скоростите  , дори за лек офроуд не може да се говори щото е супер ниско , гори 17/100 градско а вървежа който предлага не е впечатляващ. всичкото това го добавяме към ГЛК което няма спорт пакет (който е доста скъп) и е с някои грозни 17ки джанти и никва визия и получаваме кола за 120К лв която е повече от посредствена..... таааа заеби ги тия вкусове....... 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

GLK .....  :wtf:

Мислех те за човек с вкус  :)

Е аз го дадох за сравнение само за цената бе, и през ум не ми минава да го взимам като бартер. На мен коли не ми трябват, пък били те и Мерцедес. :lol:

Има тук една.... пuшка за клане... Някой мераклия да я държи за главата, докът коля?

High Speed

Internet speeds up to

3Mbps for just

Земи тая подигравка...Не ги ли е сТрам да го нарекат хай спийд?. Аз преди 7 години сигурно съм бил с такъв нет майна.

едит: дедо, не лягай бре...драсни един ред, че избуших кочината от скука :D

Земи тая подигравка...Не ги ли е сТрам да го нарекат хай спийд?. Аз преди 7 години сигурно съм бил с такъв нет майна.

едит: дедо, не лягай бре...драсни един ред, че избуших кочината от скука :D

Е какъв е тоя Интернет дето го гледаш пък ти бе? На Комкаст изобщо не са им такива скоростите.

То през мобилните мрежи е по-бърз от тия 3Mbit.

Пфу, на Ангел пак не му се уреди работата - не случва на жени това момче и това си е... B)

:(

Ама то кво да очакваш. Щом и някви дрипли станаха "златотърсачки", какво остава за известни жени.

Йей, нан пощата ми получих отговор за въпроса ми за паркирането с СМС, сканиран документ с изходящ номер и подпис на кмета - 1.20 + таксата за СМС-а от оператора. Излиза, че навсякъде не е посочена крайна цена за потребителите. Може ли сега да ходя да се оплача на КЗП, че общината подава подвеждаща информация и е навсякъде по табелите? Защото крайната цена не е 1.20, ми към 1.40, 1.50 за предплатени услуги. Няма да коментирам защо ако ми дадат билетче е 1.лв, а ако е с смс 1.20. Защо едното се облага с ДДС, а другото не?

на мен пък ЕВН още не са ми отговорили защо нямат възможност да ми издадат електронна фактура като физическо лице, а на юридическите лица - могат.

а уж всички стопански субекти са равнопоставени по конституция.....

аз с кво съм по-грозен от някоя фирма?

Виждал ли си се скоро в огледалото?

Сигурно не, но пък най-вероятно е гледал твоя снимка. :bgrin:  (Само да ми се обидиш пак!!! :woot )

А това долу най-вероятно са краката на Атанас....баси, тия пещерняци ли бяха, пещеристи ли...наистина са откачени хора.

pischera-0019.jpg

Как се е наврял този в тая дупка бе? Аз ако съм на негово място, точно след 10-15 секунди ще ме удари клаустрофобията, ще почна да се потя, ще започне да ме сърби всичко и ще изпадна в ужас.

Аз си правих устата за там, ама само от БАН вземат хора, дейба....Много ми е мерак тая дупка, ама и хората са си прави да я пазят. Между другото, най-тясното пространство,през което може да се провре възрастен човек е около 25-30см, ако е в добра кондиция. Така че, тоя тесняк не е нищо. А за влизането бос - по тези натеци, от които пещерата носи името си("Белите езера") се ходи по чорапи. Свалят се ботушите, за да не се каля. Но свине има винаги.

tc+079.jpg

Признавам си, че това е занятие, което е тотална енигма за мен. Ноо... явно си има гьолове за всякакви видове жаби :)

Спелеологията не е спорт, а комплексна наука.

За горепоказаната пещера в Румъния:

Голямо събитие от този период се явява конференцията Breakthrough in Karst Microbiology and RedOox Geochemistry (Colorado Springs, USA. 1994), на която за пръв път били представени новите направления в микробиологията на пещерите,в основата на които лежи разбирането на дълбоките взаимосвръзки между спецификата на микробното население, геоложкото построение и взаимодействието между био- и абиогенните елементи. Анотираните на конференцията работи скоро били развърнати в публикации, посветени на цял ред обекти, различаващи се по степента на изразяване на автохемолитотрофните процеси, пътищата за транспорт на веществата и микробното население. Така в пещерата Мовил(Румъния)[sarbu et.al., 1994; Sarbu, Kane, Kinkle, 1996] детайлно се описва субаквална екосистема, където състави от нишкови серни бактерии Beggiatoa spp. и микроскопични гъби, плаващи по повърхността на подземните езера микробни колонии служат като хранителен ресурс за няколко трофични нива троглобионтни организми, а морфогенезата на пещерата се осъществява по схемата: „метан от дишането на хетеротрофите, окисляване на метана, кондензация на пари с високо съдържание на въглена киселина“[sarbu, Lascu, 1997]. О

Иначе казано - има ли живот на Марс?

Мамка му и прасе! Явно Столична община е решила всичките си проблеми, щом е стигнала до това да слага знаци за забранено паркиране на нашата малка и забутана уличка. Да му се пръснат ташаците на този, който стои зад това!  :angry1

Мамка му и прасе! Явно Столична община е решила всичките си проблеми, щом е стигнала до това да слага знаци за забранено паркиране на нашата малка и забутана уличка. Да му се пръснат ташаците на този, който стои зад това!  :angry1

То май тия знаци не важаха за живеещи на улицата. Но може и да се бъркам.

Да... Идваща от малко келеме като патката писала преди мен. "Инвалиди"... Той Антон добре ѝ го каза. А в самия сайт какви коментари има, направо е тъжно.

Ценя си мозъка...Не искам да го дръстя с такива глупости... Но тоя кмет май вече си изкара прякор "Лифтаджията"....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...