zlobil Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Има различни ... вкусове гримьора го е казал , ГЛК е проява на лош вкус и нищо повече. мой познат си купи глк350 бенз със спорт пакет чистак ново, не е лошо автомобилчето като изключим че на 70К километра вече всичко му тропа , рейката му се разби , имаше проблеми със скоростите , дори за лек офроуд не може да се говори щото е супер ниско , гори 17/100 градско а вървежа който предлага не е впечатляващ. всичкото това го добавяме към ГЛК което няма спорт пакет (който е доста скъп) и е с някои грозни 17ки джанти и никва визия и получаваме кола за 120К лв която е повече от посредствена..... таааа заеби ги тия вкусове....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 GLK ..... Мислех те за човек с вкус Е аз го дадох за сравнение само за цената бе, и през ум не ми минава да го взимам като бартер. На мен коли не ми трябват, пък били те и Мерцедес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Има тук една.... пuшка за клане... Някой мераклия да я държи за главата, докът коля? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 High Speed Internet speeds up to 3Mbps for just Земи тая подигравка...Не ги ли е сТрам да го нарекат хай спийд?. Аз преди 7 години сигурно съм бил с такъв нет майна. едит: дедо, не лягай бре...драсни един ред, че избуших кочината от скука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Пфу, на Ангел пак не му се уреди работата - не случва на жени това момче и това си е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Земи тая подигравка...Не ги ли е сТрам да го нарекат хай спийд?. Аз преди 7 години сигурно съм бил с такъв нет майна. едит: дедо, не лягай бре...драсни един ред, че избуших кочината от скука Е какъв е тоя Интернет дето го гледаш пък ти бе? На Комкаст изобщо не са им такива скоростите. То през мобилните мрежи е по-бърз от тия 3Mbit. Пфу, на Ангел пак не му се уреди работата - не случва на жени това момче и това си е... Ама то кво да очакваш. Щом и някви дрипли станаха "златотърсачки", какво остава за известни жени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Йей, нан пощата ми получих отговор за въпроса ми за паркирането с СМС, сканиран документ с изходящ номер и подпис на кмета - 1.20 + таксата за СМС-а от оператора. Излиза, че навсякъде не е посочена крайна цена за потребителите. Може ли сега да ходя да се оплача на КЗП, че общината подава подвеждаща информация и е навсякъде по табелите? Защото крайната цена не е 1.20, ми към 1.40, 1.50 за предплатени услуги. Няма да коментирам защо ако ми дадат билетче е 1.лв, а ако е с смс 1.20. Защо едното се облага с ДДС, а другото не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Можеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 на мен пък ЕВН още не са ми отговорили защо нямат възможност да ми издадат електронна фактура като физическо лице, а на юридическите лица - могат. а уж всички стопански субекти са равнопоставени по конституция..... аз с кво съм по-грозен от някоя фирма? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Виждал ли си се скоро в огледалото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Виждал ли си се скоро в огледалото? Сигурно не, но пък най-вероятно е гледал твоя снимка. (Само да ми се обидиш пак!!! ) А това долу най-вероятно са краката на Атанас....баси, тия пещерняци ли бяха, пещеристи ли...наистина са откачени хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Как се е наврял този в тая дупка бе? Аз ако съм на негово място, точно след 10-15 секунди ще ме удари клаустрофобията, ще почна да се потя, ще започне да ме сърби всичко и ще изпадна в ужас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Аз си правих устата за там, ама само от БАН вземат хора, дейба....Много ми е мерак тая дупка, ама и хората са си прави да я пазят. Между другото, най-тясното пространство,през което може да се провре възрастен човек е около 25-30см, ако е в добра кондиция. Така че, тоя тесняк не е нищо. А за влизането бос - по тези натеци, от които пещерата носи името си("Белите езера") се ходи по чорапи. Свалят се ботушите, за да не се каля. Но свине има винаги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Признавам си, че това е занятие, което е тотална енигма за мен. Ноо... явно си има гьолове за всякакви видове жаби Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Спелеологията не е спорт, а комплексна наука. За горепоказаната пещера в Румъния: Голямо събитие от този период се явява конференцията Breakthrough in Karst Microbiology and RedOox Geochemistry (Colorado Springs, USA. 1994), на която за пръв път били представени новите направления в микробиологията на пещерите,в основата на които лежи разбирането на дълбоките взаимосвръзки между спецификата на микробното население, геоложкото построение и взаимодействието между био- и абиогенните елементи. Анотираните на конференцията работи скоро били развърнати в публикации, посветени на цял ред обекти, различаващи се по степента на изразяване на автохемолитотрофните процеси, пътищата за транспорт на веществата и микробното население. Така в пещерата Мовил(Румъния)[sarbu et.al., 1994; Sarbu, Kane, Kinkle, 1996] детайлно се описва субаквална екосистема, където състави от нишкови серни бактерии Beggiatoa spp. и микроскопични гъби, плаващи по повърхността на подземните езера микробни колонии служат като хранителен ресурс за няколко трофични нива троглобионтни организми, а морфогенезата на пещерата се осъществява по схемата: „метан от дишането на хетеротрофите, окисляване на метана, кондензация на пари с високо съдържание на въглена киселина“[sarbu, Lascu, 1997]. О Иначе казано - има ли живот на Марс? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Виждал ли си се скоро в огледалото? да. не се пука, нито се криви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Мамка му и прасе! Явно Столична община е решила всичките си проблеми, щом е стигнала до това да слага знаци за забранено паркиране на нашата малка и забутана уличка. Да му се пръснат ташаците на този, който стои зад това! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Мамка му и прасе! Явно Столична община е решила всичките си проблеми, щом е стигнала до това да слага знаци за забранено паркиране на нашата малка и забутана уличка. Да му се пръснат ташаците на този, който стои зад това! То май тия знаци не важаха за живеещи на улицата. Но може и да се бъркам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Шш, Пловдив. Имате ли гражданско самосъзнание бе? http://www.marica.bg/show.php?id=100658 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Имаме, споко. Работим по въпроса. Както спряхме "хотела" там, така ще спрем и лифта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Теб те прочетох. Ми...успех. Щото тва е ненормална простотия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Да... Идваща от малко келеме като патката писала преди мен. "Инвалиди"... Той Антон добре ѝ го каза. А в самия сайт какви коментари има, направо е тъжно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Ценя си мозъка...Не искам да го дръстя с такива глупости... Но тоя кмет май вече си изкара прякор "Лифтаджията".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Т'ва е най-пагубния кмет в историята на града. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.