Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Не е честно тва!

На ръка не важи!

К'ва ръка бе - нали ти казаха, че ни на Гадин го барам, ни на Танас...не съм по тия забавления. :effemine2:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

баси хората. и "специаHалната салата от домадети" няма да пуснат през филтъра, по 300 дявола да ги налюбат многозадачно и мултиенкодно!

който барне сега ръчно ш'му изсъхне ушната кал по случай днешния празник!

кво па толко обидно има думата aHaлен?! съвсем редовна си е и почти съм убеден, че не е включена като самостоятелна единица в речника на обидните думи в българския език. пък и щото едната звездичка силно скрива значението и на никой не му е ясно за кво става дума.....

баси хората. и "специаHалната салата от домадети" няма да пуснат през филтъра, по 300 дявола да ги налюбат многозадачно и мултиенкодно!

който барне сега ръчно ш'му изсъхне ушната кал по случай днешния празник!

кво па толко обидно има думата aHaлен?! съвсем редовна си е и почти съм убеден, че не е включена като самостоятелна единица в речника на обидните думи в българския език. пък и щото едната звездичка силно скрива значението и на никой не му е ясно за кво става дума.....

Мии... То и на kуp, че и на xyй им не виждам обидното, ама Пламен са прави на по-голям цензор от  НВ Филтърът...

Па после не ни ги бил барал... Даа, бе!

Виж ся, докат бара - убаво. Че е дрът и му треперят ръцете. Ама да не реши да скубе.. Абе аз ли съм тъп или тоя свят се е побъркал? Търся горивен филтър за рендето, знам, че е около 60-70лв, а по всички възможни сайтове най-много ми излиза 14.80....  :shy:

Виж ся, докат бара - убаво. Че е дрът и му треперят ръцете. Ама да не реши да скубе.. Абе аз ли съм тъп или тоя свят се е побъркал? Търся горивен филтър за рендето, знам, че е около 60-70лв, а по всички възможни сайтове най-много ми излиза 14.80....  :shy:

Какви 60-70 лева ?!?!? Тъп си естествено!  :P

шарпей :D :D :D

:laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Фак ма. Мое съм тъп, ама съм с голяма пробивна сила.

Ред. Я, фак не го фаща...

ако толкова държиш да ти продам 1 за 70 :)

да се похваля : rdoll за момента бележи небивал интерес , първата партида е разпродадена.

ако толкова държиш да ти продам 1 за 70 :)

да се похваля : rdoll за момента бележи небивал интерес , първата партида е разпродадена.

Добре де, а от къде да се поръча? Един от първите съм който поиска. Поне 10 бройки ми трябват.

който не е лицекнижен пък ще се наложи да почака. тъкмо да се поусъвършенстват и да се появят някои по-аполитични модели.

Другата седмица ще има нови.

Гарантирам че ще са много по-добри от първите. 

Дедо , срамно е но в интерес на истината не си бях повярвал че ще има такъв интерес.

Предварително закупих домейн и хост за всеки случай но го оставих на втори план , търся човек да го направи в момента.

Сложи си някакъв стандартен дизайн на първо време колкото да има нещо - примерно като това: http://demo.nopcommerce.com

Пък после мислете за нещо мега-гига-яко. Това първото е въпрос на 50лв за хостинг + няколко часа нагласяне на текстове и т.н.

Нямам нито време , нито нерви , нито познания за съжаление.

Готов съм да платя на някой да го направи и дизайна да е в тон с идеята.  

Това е ясно, просто му кажи че задачата е на 2 стъпки - едната да подкара нещо колкото да го има и после да мисли дизайн и т.н.

Аз за съжаление не мога да ти помогна, защото толкова съм затрупан от работа, че колкото и пари да ми даваш не мога да те огрея... освен ако не решиш да ми дадеш абсурдно много пари - примерно колкото за една нова S-класа, тогава ще се навия, но това силно ме съмнява да стане :)

Същото казало и кучето, след дълъг федерос. Или топколизане...Или там квото е лизало. Но има и друго - "правото на избор не те лишава от правото на лош вкус".

Нямам нито време , нито нерви , нито познания за съжаление.

Готов съм да платя на някой да го направи и дизайна да е в тон с идеята.

Дал съм ти координати на човека :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...