Midex Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Не е честно тва! На ръка не важи! К'ва ръка бе - нали ти казаха, че ни на Гадин го барам, ни на Танас...не съм по тия забавления. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 баси хората. и "специаHалната салата от домадети" няма да пуснат през филтъра, по 300 дявола да ги налюбат многозадачно и мултиенкодно! който барне сега ръчно ш'му изсъхне ушната кал по случай днешния празник! кво па толко обидно има думата aHaлен?! съвсем редовна си е и почти съм убеден, че не е включена като самостоятелна единица в речника на обидните думи в българския език. пък и щото едната звездичка силно скрива значението и на никой не му е ясно за кво става дума..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Затва се казва "кересте". И сфинктер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 баси хората. и "специаHалната салата от домадети" няма да пуснат през филтъра, по 300 дявола да ги налюбат многозадачно и мултиенкодно! който барне сега ръчно ш'му изсъхне ушната кал по случай днешния празник! кво па толко обидно има думата aHaлен?! съвсем редовна си е и почти съм убеден, че не е включена като самостоятелна единица в речника на обидните думи в българския език. пък и щото едната звездичка силно скрива значението и на никой не му е ясно за кво става дума..... Мии... То и на kуp, че и на xyй им не виждам обидното, ама Пламен са прави на по-голям цензор от НВ Филтърът... Па после не ни ги бил барал... Даа, бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Виж ся, докат бара - убаво. Че е дрът и му треперят ръцете. Ама да не реши да скубе.. Абе аз ли съм тъп или тоя свят се е побъркал? Търся горивен филтър за рендето, знам, че е около 60-70лв, а по всички възможни сайтове най-много ми излиза 14.80.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 КАЙСИИ!!! шарпей :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Виж ся, докат бара - убаво. Че е дрът и му треперят ръцете. Ама да не реши да скубе.. Абе аз ли съм тъп или тоя свят се е побъркал? Търся горивен филтър за рендето, знам, че е около 60-70лв, а по всички възможни сайтове най-много ми излиза 14.80.... Какви 60-70 лева ?!?!? Тъп си естествено! шарпей :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Фак ма. Мое съм тъп, ама съм с голяма пробивна сила. Ред. Я, фак не го фаща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Приемам някой да ме спаси за ден-два. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 ако толкова държиш да ти продам 1 за 70 да се похваля : rdoll за момента бележи небивал интерес , първата партида е разпродадена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 ако толкова държиш да ти продам 1 за 70 да се похваля : rdoll за момента бележи небивал интерес , първата партида е разпродадена. Добре де, а от къде да се поръча? Един от първите съм който поиска. Поне 10 бройки ми трябват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 със съобщение във ФБ страницата или на мейла , сайта все още не е готов давай че не останаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 сайта все още не е готов Срамно Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 който не е лицекнижен пък ще се наложи да почака. тъкмо да се поусъвършенстват и да се появят някои по-аполитични модели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Другата седмица ще има нови. Гарантирам че ще са много по-добри от първите. Дедо , срамно е но в интерес на истината не си бях повярвал че ще има такъв интерес. Предварително закупих домейн и хост за всеки случай но го оставих на втори план , търся човек да го направи в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Сложи си някакъв стандартен дизайн на първо време колкото да има нещо - примерно като това: http://demo.nopcommerce.com Пък после мислете за нещо мега-гига-яко. Това първото е въпрос на 50лв за хостинг + няколко часа нагласяне на текстове и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Нямам нито време , нито нерви , нито познания за съжаление. Готов съм да платя на някой да го направи и дизайна да е в тон с идеята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Това е ясно, просто му кажи че задачата е на 2 стъпки - едната да подкара нещо колкото да го има и после да мисли дизайн и т.н. Аз за съжаление не мога да ти помогна, защото толкова съм затрупан от работа, че колкото и пари да ми даваш не мога да те огрея... освен ако не решиш да ми дадеш абсурдно много пари - примерно колкото за една нова S-класа, тогава ще се навия, но това силно ме съмнява да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 за s класа и аз ще се науча Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Анджък де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Дедото е скъпар, аз мога да ти го направя и на цената на GLK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 GLK ..... Мислех те за човек с вкус Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Има различни ... вкусове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Същото казало и кучето, след дълъг федерос. Или топколизане...Или там квото е лизало. Но има и друго - "правото на избор не те лишава от правото на лош вкус". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Нямам нито време , нито нерви , нито познания за съжаление. Готов съм да платя на някой да го направи и дизайна да е в тон с идеята. Дал съм ти координати на човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.