w00x Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Ще те лекувам аз тебе! Явно като говоря НЕ слушаш. И Галин като говори НЕ слушаш. Едно ще ти кажа - както се е сгодила, след 2-3 години, максимум 5 ще се разгажда... Поне такава е сухата статистика на подобни сгодявания, ако изобщо стигнат до сватби. Верно ли ТИ го каза това?!?!?! Аз го казах, защото имах предвид точно това, което си написал и ти. И той какво? Няма да я чака 5 години. Не съм запознат със случаят, но от това което чета, тя вече е затворена книга за него. По принцип за добро се случват тези неща, но трябва да мине време за да се осъзнаят. Адаш спомни си какви съвети даваха всички на Ангел и така. От страни винаги е по - лесно, но за сметка на това преценката е по - трезва и почти винаги правилна. Съветите, които ми даваха тук ми помогнаха точно - никак. От страни наистина е по-лесно винаги. Аз се справих сам, ако изобщо това до което стигнах, може да се нарече справяне. И моя случай беше различен от нормалните поради една много важна причина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Съветите, които ми даваха тук ми помогнаха точно - никак. От страни наистина е по-лесно винаги. Аз се справих сам, ако изобщо това до което стигнах, може да се нарече справяне. И моя случай беше различен от нормалните поради една много важна причина. Дефинирай ТУК. И ако отново кажеш никак, няма да получиш повече съвети => пак ще си на пейката и/или ще гледаш какво куче е подарено... Нали не си мислиш, че сме длъжни да раздаваме житейски съвети от страната на препатилите? Знаеш ли колко по-лесно е да седим отстрани с бири в ръце и да се присмиваме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Не сте длъжни да правите каквото и да било, но не знам защо ако не се дава съвет трябва да се присмивате? Това ли са двата варианта? Малко крайно, не мислиш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Кога и къде видя да се присмиваме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Никъде. Просто ти си го написал като противоположност на даването на съвети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 И ти пак нищо не си разбрал. Какво ли се чудя - на живо беше същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Баси 1 ден да липсвам и сте изписали 3 страници... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Ти да не си карал неква католишка коледа ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Не, разходих се из шопско, и като гледам - верно в сравнение с живота, който кипи там, Пловдив си е направо умряла работа. Най-малкото показателно (колкото и плиткоумно да звучи) е че там се отварят нови молове а тукашните не само че единия не може да се напълни с магазини ами в другия направо почнаха да затварят. Да не коментирам, че и един свестен квартал с по-прилични кооперации няма (този в който живея взе да става прекалено пренаселен и застроен малоумно - разбирай с 5 пъти по-малко гаражи от необходимите). Чак почвам да се замислям какво търся все още тука... аз дето съм се устроил добре и ме мързи да се местя Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Моловете не развиват икономиката. Производството го прави. Хората обаче се насочват почти винаги към търговията. При това вътрешната. Твоята работа си е вид произвдоство и допринася за развитието на страната. Това с моловете е като да приливаш от пусто в празно. Не мога обаче да отрека за развитието, но и няма как да е по друг начин. Вече колко безброй години всички пари се наливат там. Останалата част от страната е оставена на произвола на съдбата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 ...Хората обаче се насочват почти винаги към търговията. .... Бих добавил "основно хората в нашата страна" предпочитат да с насочат към търговията (и заведенията - кафета, барове и т.н.). Първо е по-лесно, второ при търговията може да се правят доста врътки с вноса, трето уредбата в самата държава те отказва всячески ако искаш да отвориш малък или среден бизнес. Вероятно има четвърто, пето и шесто за които не се сещам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Да не е луд някой да произвежда. Като казахте търговия само за пример, продуктите които произведждаме в София се продават със 100% печалба. За какво да се гърбиш да търсиш материали, да произвеждаш и да хванеш да кажем в добрия случай 50%, като само с един телефон и офис взимаш 100%. Та дори като се обадят по телефона не вярват, че сме производител, а си мислят че и ние сме търговци като тях. Все повече почват да ми казват "В Пловдив всичко произвеждате, тук сме само търговци." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Не знам, за pwerball-а, ама аз лично бих ви препоръчал пауър-брадва... 5 кубика дърва, нацепени и подредени....Чувствам се супер.Отлично упражнение.Препоръчвам го ежеседмично... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Че колко са 5 кубика дърва? Стойо реже и подрежда 11 за норматив, успоредно с правене на скара и пиене на ракия. (Стойо - Чистача) Ти си младо, право, хубаво вазелинче. Трябва да правиш по 15-20 и да плачеш за още. И това само сутринта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Най-малкото показателно (колкото и плиткоумно да звучи) е че там се отварят нови молове а тукашните не само че единия не може да се напълни с магазини ами в другия направо почнаха да затварят. Това е пък толкова жалко.Да се впечатляваш и сочиш новоизграден мол изцепил се с няква щура идея за откриване като ВИСЯЩИТЕ музиканти трябва да си тъп,безидеен и/или пропаднал консуматор.Още повече да се мисли за положително икономическо събитие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Не говорим за рязане..а за цепене..пък и там без вазелин не става.... Изобщо си требе навсякъде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Не говорим за рязане..а за цепене..пък и там без вазелин не става.... Изобщо си требе навсякъде... Точно за цепене става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Uptown girl, she's been living in her .... FUCK MY LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIFE !!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Ко става, Боре? @Магданозчо, за цепене става въпрос, а не за бръмчане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Това е пък толкова жалко.Да се впечатляваш и сочиш новоизграден мол изцепил се с няква щура идея за откриване като ВИСЯЩИТЕ музиканти трябва да си тъп,безидеен и/или пропаднал консуматор.Още повече да се мисли за положително икономическо събитие Моля те не почвай като мои приятели социалисти да ми обясняваш как до 10 годишен не си се бил качвал в лек автомобил и не си изпуснал нищо. Това го казах в смисъла на това че града кипи от живот, строи се на поразия, пълно е с млади хора и т.н. и ето един пример - в Пловдив се строяха няколко МОЛ-а, единия още не е достроен, втория е полу-празен а третия както беше пълен магазините в него взеха да затварят. Неоспорим факт, поднесен така, че дори 18 годишна блондинка с IQ като този на тризначките да успее да го асимилира. Ти на обратното мнение ли си? Не говорим за рязане..а за цепене..пък и там без вазелин не става.... Изобщо си требе навсякъде...Като каза "цепене" се сетих за "Чичо Добри бе, като на човек ти се моля..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Хахаха, да... Цепене, рязане все тая, не съм извършил геройство..Важното е ваз...ъъъ такова, раздвижване да има..по-добре е от нищо...Още малко и аз ще откривам сезона на кУлИлотУ... А бре, я пътуващите по-често да кажат, някъде из Шуменско (Плиска, Шумен, Велики Преслав, околните села регион до 25-30км около Шумен), хубаво и с разумни цени място за преспиване на две семейства с дечурлига...Къща за гости, хотелче.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Uptown girl, she's been living in her .... FUCK MY LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIFE !!!!!!!!!!! Шшшш кво е станало бе майна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Сигурно тая смотана песен му се е заклещила в акъла и не може да я изкара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 По-скоро е попаднал в енергийна дупка....или няк'ва друга дупка. Борисе, поздравявам те с един клип, който се надявам да ти хареса, понеже мисля, че е близо до твоите усещания за живота...пък и е малко като first-person shooter. http://www.youtube.com/watch?v=Rgox84KE7iY Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Ваньо днеска ме скъсаха на последния ми семестриален изпит и ми изгоря един хард 500гб, който беше 100% хелт... оу йе! И за двете съм си виновен аз ама якото, че е в един ден. И то точно тоя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.