Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Аз имах 2 модела на Пума - Ферари и Дукати....

Забрáви Мазератито... :lol:

Като говорим за удобни маратонки (понеже основно се движа с такъв род "обувки"), установил съм, че не фирмата прави удобната обувка за конкретния човек, това го прави конкретният модел, ако ти пасне на твоя крак...и колкото и да е странно - между китайските евтинийки могат да се намерят адски удобни модели, за съжаление повечето не са много трайни, но пък  от най-удобните съм си взел по 2 чифта. А що се отнася до марковите (понеже и такива доста съм сменял), преди много време бях взел едни черни високи Найки (мисля, че се водеха модел Шакил О'Нийл) - не само ми лепваха 1:1 към краката, но и вървяха с една "машинка" + гилза CO2, като имаха клапан за помпане или изтегляне на въздуха към горната част....не съм виждал наскоро да продават такива, иначе пак бих си купил от тях.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Пълни глупости , точно материята на тениските на адидас (оригиналните) е може би перфектната материя. За справка - всички футболни отбори.

:laughing:

Добре. Памука или полиестера?

Мисля че се води полиестер.

Говоря за тениските които стоят промазани и са с дишаща материя , по-качествени от адидас/найк няма. Говорим за достъпност а не за тениски които са по 120лв. а за такива които отиваш в първият магазин на адидас и си ги купуваш.

Някой знае ли къде в Пловдив се продават обикновенни кецове на Lee Cooper ? Бях си накупил 5-6 чифта преди време но вече не стават а са ми много удобни за по-топло време. 

В магазина им в МОЛ-а няма нищо хубаво , някой ако знае някое шано магазинче примерно с внос от Англия ще съм благодарен да го сподели. 

злобиле, кратко въведение: полиестерът не "диша". самата му структура е такава, че отвежда влагата в една посока. Тези тениски, за които ти говориш са в гъза. За същите говорех и аз - термобельо, ама от най-шибаното. Пробвай Крафт, Айсбрейкър или Ортовокс и ела да си говорим. Крафт са полиестер, другите две - вълна. Скъпи са, не отричам. Но аз лично съм влюбен в Айсбрейкър. За съжаление не мога да си позволя да си купувам повече от тениска за 3-4месеца.

Ако не ми вярваш на мен, питай Ванката или Пешо за термобельото. Найк имат серия "Stay cool". Тя е малко по-читава от тази на Адидас. И още нещо - полиестерът вони.

И между другото, ти може да ми се подиграваш за червеното сако, но всеки път като излезна с него, мъже и жени ми правят комплименти.

Разбираемо е защо emoticon-0144-nod.gif

П.п. И се пише - ...като ИЗЛЯЗА с него... Илитерат такъв!

Снежана се е сгодила. Не съм сигурен, дали не искам да се самоубия или да се похваля.

По - скоро отивай да тренираш и стига си го мислил ...

Снежана се е сгодила. Не съм сигурен, дали не искам да се самоубия или да се похваля.

Споко и теб ще те хареса някой левент, не се предвай !

толкова бързо? А стига бре. И в приказките не се награбват така

Много странно. Не е гавра или нещо?

Че вие от колко време не сте заедно?

Ще те лекувам аз тебе! Явно като говоря НЕ слушаш. И Галин като говори НЕ слушаш. Едно ще ти кажа - както се е сгодила, след 2-3 години, максимум 5 ще се разгажда... Поне такава е сухата статистика на подобни сгодявания, ако изобщо стигнат до сватби. 

Тва е нелепо.

Верно ли ТИ го каза това?!?!?!

Ще те лекувам аз тебе! Явно като говоря НЕ слушаш. И Галин като говори НЕ слушаш. Едно ще ти кажа - както се е сгодила, след 2-3 години, максимум 5 ще се разгажда... Поне такава е сухата статистика на подобни сгодявания, ако изобщо стигнат до сватби.

И той какво? Няма да я чака 5 години. Не съм запознат със случаят, но от това което чета, тя вече е затворена книга за него. По принцип за добро се случват тези неща, но трябва да мине време за да се осъзнаят. Адаш спомни си какви съвети даваха всички на Ангел и така. От страни винаги е по - лесно, но за сметка на това преценката е по - трезва и почти винаги правилна.

Как какво - FAK, какво друго. Ако я чака и се надява влиза веднага в графа Ангел. Ама дори и той се научи колко тъпо е това. 

ш'мъ прощавате за израза и да, не ги познавам, ама тая сигурно е имала вълшебна пичка, за да предизвиква толкова драма, че и продължителна.

евала й за което.

Коя, Теди или Снежана? Ти няма как да си в течение на нещата, защото държиш да си анонимка. Като си анонимка няма как да познаваш тези истории. И двете имена нищо не ти говорят. Така че бъди си анонимка, чувствай се сигурен и ... не се обаждай в истории между приятели.  

Коя, Теди или Снежана? Ти няма как да си в течение на нещата, защото държиш да си анонимка. Като си анонимка няма как да познаваш тези истории. И двете имена нищо не ти говорят. Така че бъди си анонимка, чувствай се сигурен и ... не се обаждай в истории между приятели.

И аз не ги познавам лично и двете :P.

По - скоро отивай да тренираш и стига си го мислил ...

+1

Иначе днес се разбих! Усещам тази приятна тежест в дробовете, след тежко аеробно натоварване, която значи, че в следващите дни ще се чувствам сякаш мога да вдишам цялата атмосфера :D А, да, и краката са ми леш.

Атанасе, ако някога Явор ти предложи да ходите да карате колело - бЕгай в чешко :lol:

Пешо, Явката никога няма да ми предложи да караме колело. Все едно аз да предложа на Дядката да дойде да ми помага да бъркам бетон. Не е невъзможно, ама няма да стане. Между другото, аз си мисля за едно откриване на рафтинг сезона...

теди не е тема на настоящата дискусия и скоро не е била.

като не искате чужди хора-анонимки да ви се месят с мнения, не обсъждайте лични въпроси публично. а ако не съм аз тоя дет да ви ги напомня тия неща, все ще се намери друг, но с далеч по-голяма вероятност да е наистина злонамерен.

а иван/психара ще помрънка малко, ще му посъчувствате още по-малко и ще му мине. младо куче е още. а сега идва и пролетта, та все ще се намери.....

а иван/психара ще помрънка малко, ще му посъчувствате още по-малко и ще му мине. младо куче е още. а сега идва и пролетта, та все ще се намери.....

Там е работата, че вече не му отива да се държи като не младо, ами малко куче. Батковците сме затова - да предупредим и предпазим младите кучета от това да се превръщат излишно в палета. 

Тук се сетих:"Жената е като диня. Много я чукат, един я взима."

Редовно следиш Фейса ми се струва :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...