Mockingbird Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Оффф, пие ми се бира, ама не мога...Ама много ми се пие бира..Един запотен туборг...мхммм. Ама не мога..Дейба и колите...Не ги направиха сами да се управляват.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Баси цирка....Термистор 2.5КОм...баси мисията невъзможна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 mobo, твойта кожа, къде можа да ми препоръчаш тоя powerball... развали дисциплината в целия офис - цял ден се редуваме да друскаме тая топка барем светне синьо, вече докато държим мишките ръцете ни треперят. Производителността спадна със поне 70% заради него ааа не знам. моя е прост и не свети - само брои. обмислям да си взема жулезен с повече херци ама ми идват кисели. и освен това казах да не гоните рекорди в оборотите, защото въпреки че мускулите на предмишницата и тези на прасците не се претоварват от кратки силови натоварвания, то от многократни повторения могат да пострадат сериозно. както и да е - гледай повече да наблегнеш на редовността отколкото на силата и скоро ще откриеш в ежедневието си че е приятно ръцете ти да имат някаква сръчност. изчезне ли треперенето и свият ли се малко мускулите на обем направи тестдрайв на чикии/скречове. в началото обаче най-много да схванеш некой пръст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Аз схванах палеца. Беше голям цирк, като си бършех задника. Дедо, мобо е прав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 ама е много яка топката Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Ааа, животни мръсни... само ме навивате да си взема и аз... толкоз ли е яко?! Отдавна се чудех за предмишниците какъв е оптималния тренировъчен режим ... усещам как ще изгърмя още в понеделник с една такава топка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Басиии и герберасткия тракер си имаме. А що не е вписан Светльо Витков в анкетата? А? Що само дъртите курви? За тях само въже и затвор, нищо друго. А цялата овча сган муа фалшиви луканки, слуша чалга, гледа сериали и го не ебе, че го ебат....Еми ще плащате! Бахти народа свински... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Ааа, животни мръсни... само ме навивате да си взема и аз... толкоз ли е яко?! Отдавна се чудех за предмишниците какъв е оптималния тренировъчен режим ... усещам как ще изгърмя още в понеделник с една такава топка. ами да, яко е. тая топка е една от малкото измишльотини, които имат някакъв реален и то дори положителен ефект. за разлика от разните гумени гривни с магнити или холограми, бижута с магнити, наколенки с магнити, нанотехнологии видими с невъоръжено око и т.н. имам приятели, които тренират силово и са доволни, че вече не им се налага да ползват толкова често фитили, за да си удържат тежестите; други пък запалени велосипедисти и мотористи подобно на антареса, са очаровани че си удържат машините доста по-лесно; трети щастливо висят по лостове и успоредки с доста по-голяма стабилност; четвърти дето са от киснещите по-дълго на бюро с компютър след запознаване с тая играчка намалят мрънкането и оплакванията си до почти поносимо ниво. като всяко физическо упражнение обаче и към него се привиква и се стига до плато, така че чудесата нито са вечни, нито са всеки път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 От къде могат да се закупят тези "топки". В смисъл някъде в Бг има ли ги на разумна цена или от чужбина пак да поръчвам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Уникална случка днес - прибрах се от работа д вкъщи на зелена вълна... Не беше ми се случвало. 10 светофара - всичко зелено. единствено на Света Петка ме резна и почаках 2-3 сек... Както и да е - важното е, че сложих всички стъклопакети почти без фири... Сега сядам да пия бира Шузариана. Моя измислица - смесих Шуменско, Загорка и Ариана - става прилична бира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Сега сядам да пия бира Шузариана. Моя измислица - смесих Шуменско, Загорка и Ариана - става прилична бира! Когато събереш три нули, резултатът си остава пак нула. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 От къде могат да се закупят тези "топки". В смисъл някъде в Бг има ли ги на разумна цена или от чужбина пак да поръчвам? www.bezpanika.com (или www.powerballs.bg) И между другото - Адидас са силно надценени. Днес реших да си взема някакви маратонки - мама му стара едни не ми бяха удобни. Отивам в магазина на Найк - едвам си избрах измежду 5те чифта които мерих (в смисъл че всичките ми бяха удобни мамка му, не като адидаса от първата до последната да има нещо криво в тях и да ме дразни). И кой кретен е решил, че хората имат дълги и тънки стъпала при това леко извити? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 www.bezpanika.com (или www.powerballs.bg) И между другото - Адидас са силно надценени. Днес реших да си взема някакви маратонки - мама му стара едни не ми бяха удобни. Отивам в магазина на Найк - едвам си избрах измежду 5те чифта които мерих (в смисъл че всичките ми бяха удобни мамка му, не като адидаса от първата до последната да има нещо криво в тях и да ме дразни). И кой кретен е решил, че хората имат дълги и тънки стъпала при това леко извити? Доста неща съм пазарувал от БезПаника. Още от преди около 6 години . Ще погледна и сега. Единствените маратонки и спортни обувки които си купувам са тези на Oakley. Най - удобните които съм носил до момента. За качеството няма да ти говоря. Не само за обувките, но и за всичките им продукти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Когато събереш три нули, резултатът си остава пак нула. НИЩО общо с реалността. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=157984661032618&set=vb.106332592766113&type=2&theater Намерих клипчето от на Галин аватара Единствените маратонки и спортни обувки които си купувам са тези на Oakley. Най - удобните които съм носил до момента. За качеството няма да ти говоря. Не само за обувките, но и за всичките им продукти. Не знам, досега най-удобните маратонки, които съм имал бяхя Nike Free, новите ми Nike и те са удобни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Сега изгледах няколко клипчета с този powerball и взех, че си поръчах един, ваща кожа, зарибихте ме с тази щуротия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 БНТ: "Петокласничка в кюстендилско училищие нарисувала пентаграма в час и слушала осоен тип музика. Учителите и съучениците и (които подали сигнала) са в паника. Ученичката е предадена на Детска педагогическа стая, уведомена е районната прокуратура. Полицията води разследане за опасната секта, която се предполага, че се опитва да проникне сред децата". Не искам да живея в тази държава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 LOL верно ли? То в Кюстендил дали са наясно, че освен чалка има и друга музика? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 И аз имам такъв пауър бол , сигурно го имам от 10 години , в интерес на истината не съм го ползвал никога. Пробвах 2-3 пъти и ми мина мерака. Зарибихте ме и мене да го изровя моя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 ех, мамка му. да им бях дилър поне. толкова пропуснати печалби направо ми късат сърцето...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Какво се очаква да постигна с него освен че предмишниците ще ми станат като на вечен девственик ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Реално погледнато с топката можеш да тренираш цялата горна част на тялото, посредством комбинация от врътки и гимнастика. Ако се пънеш да гониш обороти, ще ти скочи премишницата, китката, дланта, пръстните сухожилия. Ако не - е добро терапевтично средство за такива случаи като на дядката. Пък и е зарибявка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 А освен това моята свети Аз взех fusion модела Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Дам аз пробвах при един приятел след това ме боля ръката 1 седмица,но не беше като при тренировка по бадминтон след която не можеш да си вдигнеш чашата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=157984661032618&set=vb.106332592766113&type=2&theater Намерих клипчето от на Галин аватара Не знам, досега най-удобните маратонки, които съм имал бяхя Nike Free, новите ми Nike и те са удобни. Аз имах 2 модела на Пума - Ферари и Дукати. Много съм доволен. Имам и един Адидас, който ако не бях давал пари за него до сега да е ритуално изгорен и изхвърлен в "7, 8" различни континента :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.