Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Оффф, пие ми се бира, ама не мога...Ама много ми се пие бира..Един запотен туборг...мхммм. Ама не мога..Дейба и колите...Не ги направиха сами да се управляват....

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

mobo, твойта кожа, къде можа да ми препоръчаш тоя powerball... развали дисциплината в целия офис - цял ден се редуваме да друскаме тая топка барем светне синьо, вече докато държим мишките ръцете ни треперят. Производителността спадна със поне 70% заради него

ааа не знам. моя е прост и не свети - само брои. обмислям да си взема жулезен с повече херци ама ми идват кисели.

и освен това казах да не гоните рекорди в оборотите, защото въпреки че мускулите на предмишницата и тези на прасците не се претоварват от кратки силови натоварвания, то от многократни повторения могат да пострадат сериозно.

както и да е - гледай повече да наблегнеш на редовността отколкото на силата и скоро ще откриеш в ежедневието си че е приятно ръцете ти да имат някаква сръчност. изчезне ли треперенето и свият ли се малко мускулите на обем направи тестдрайв на чикии/скречове. в началото обаче най-много да схванеш некой пръст.

Аз схванах палеца. Беше голям цирк, като си бършех задника. Дедо, мобо е прав.

Ааа, животни мръсни... само ме навивате да си взема и аз... толкоз ли е яко?! Отдавна се чудех за предмишниците какъв е оптималния тренировъчен режим ... усещам как ще изгърмя още в понеделник с една такава топка.

Басиии и герберасткия тракер си имаме. А що не е вписан Светльо Витков в анкетата? А? Що само дъртите курви? За тях само въже и затвор, нищо друго. А цялата овча сган муа фалшиви луканки, слуша чалга, гледа сериали и го не ебе, че го ебат....Еми ще плащате! Бахти народа свински...

Ааа, животни мръсни... само ме навивате да си взема и аз... толкоз ли е яко?! Отдавна се чудех за предмишниците какъв е оптималния тренировъчен режим ... усещам как ще изгърмя още в понеделник с една такава топка.

ами да, яко е.

тая топка е една от малкото измишльотини, които имат някакъв реален и то дори положителен ефект. за разлика от разните гумени гривни с магнити или холограми, бижута с магнити, наколенки с магнити, нанотехнологии видими с невъоръжено око и т.н.

имам приятели, които тренират силово и са доволни, че вече не им се налага да ползват толкова често фитили, за да си удържат тежестите; други пък запалени велосипедисти и мотористи подобно на антареса, са очаровани че си удържат машините доста по-лесно; трети щастливо висят по лостове и успоредки с доста по-голяма стабилност; четвърти  дето са от киснещите по-дълго на бюро с компютър след запознаване с тая играчка намалят мрънкането и оплакванията си до почти поносимо ниво.

като всяко физическо упражнение обаче и към него се привиква и се стига до плато, така че чудесата нито са вечни, нито са всеки път.

От къде могат да се закупят тези "топки". В смисъл някъде в Бг има ли ги на разумна цена или от чужбина пак да поръчвам?

Уникална случка днес - прибрах се от работа д вкъщи на зелена вълна... Не беше ми се случвало. 10 светофара - всичко зелено. единствено на Света Петка ме резна и почаках 2-3 сек... Както и да е - важното е, че сложих всички стъклопакети почти без фири...

Сега сядам да пия бира Шузариана. Моя измислица - смесих Шуменско, Загорка и Ариана - става прилична бира!  :laughing:

Сега сядам да пия бира Шузариана. Моя измислица - смесих Шуменско, Загорка и Ариана - става прилична бира!  :laughing:

Когато събереш три нули, резултатът си остава пак нула.

От къде могат да се закупят тези "топки". В смисъл някъде в Бг има ли ги на разумна цена или от чужбина пак да поръчвам?

www.bezpanika.com (или www.powerballs.bg)

И между другото - Адидас са силно надценени. Днес реших да си взема някакви маратонки - мама му стара едни не ми бяха удобни. Отивам в магазина на Найк - едвам си избрах измежду 5те чифта които мерих (в смисъл че всичките ми бяха удобни мамка му, не като адидаса от първата до последната да има нещо криво в тях и да ме дразни). И кой кретен е решил, че хората имат дълги и тънки стъпала при това леко извити?

www.bezpanika.com (или www.powerballs.bg)

И между другото - Адидас са силно надценени. Днес реших да си взема някакви маратонки - мама му стара едни не ми бяха удобни. Отивам в магазина на Найк - едвам си избрах измежду 5те чифта които мерих (в смисъл че всичките ми бяха удобни мамка му, не като адидаса от първата до последната да има нещо криво в тях и да ме дразни). И кой кретен е решил, че хората имат дълги и тънки стъпала при това леко извити?

Доста неща съм пазарувал от БезПаника. Още от преди около 6 години :). Ще погледна и сега.

Единствените маратонки и спортни обувки които си купувам са тези на Oakley. Най - удобните които съм носил до момента. За качеството няма да ти говоря. Не само за обувките, но и за всичките им продукти.

https://www.facebook.com/photo.php?v=157984661032618&set=vb.106332592766113&type=2&theater

Намерих клипчето от на Галин аватара :)

Единствените маратонки и спортни обувки които си купувам са тези на Oakley. Най - удобните които съм носил до момента. За качеството няма да ти говоря. Не само за обувките, но и за всичките им продукти.

Не знам, досега най-удобните маратонки, които съм имал бяхя Nike Free, новите ми Nike и те са удобни.

БНТ: "Петокласничка в кюстендилско училищие нарисувала пентаграма в час и слушала осоен тип музика. Учителите и съучениците и (които подали сигнала) са в паника. Ученичката е предадена на Детска педагогическа стая, уведомена е районната прокуратура. Полицията води разследане за опасната секта, която се предполага, че се опитва да проникне сред децата". Не искам да живея в тази държава.

И аз имам такъв пауър бол , сигурно го имам от 10 години , в интерес на истината не съм го ползвал никога.

Пробвах 2-3 пъти и ми мина мерака.

Зарибихте ме и мене да го изровя моя. 

Реално погледнато с топката можеш да тренираш цялата горна част на тялото, посредством комбинация от врътки и гимнастика. Ако се пънеш да гониш обороти, ще ти скочи премишницата, китката, дланта, пръстните сухожилия. Ако не - е добро терапевтично средство за такива случаи като на дядката. Пък и е зарибявка.

:lol: Дам аз пробвах при един приятел след това ме боля ръката 1 седмица,но не беше като при тренировка по бадминтон след която не можеш да си вдигнеш чашата  :D 

https://www.facebook.com/photo.php?v=157984661032618&set=vb.106332592766113&type=2&theater

Намерих клипчето от на Галин аватара :)

Не знам, досега най-удобните маратонки, които съм имал бяхя Nike Free, новите ми Nike и те са удобни.

Аз имах 2 модела на Пума - Ферари и Дукати. Много съм доволен. Имам и един Адидас, който ако не бях давал пари за него до сега да е ритуално изгорен и изхвърлен в "7, 8" различни континента :D :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...