mIRCata Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 и не на последно място как работят операциите със символни низове.Честно казано никога не съм се замислял. Какво точно имаш предвид? Че се заделя нова памет да поеме новия, че са като масив от символи или нещо друго? Стана ми интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Няма такива сайтове дето продават само колани. Колан с яка/странна/голяма катарама се носи: 1. ако си рокер 2. ако смяташ да ставаш рокер 3. ако това е единственият колан на света, които можеш да сложиш, а имаш нужда, за да не ти паднат гащите и тирантите не са вариант. 4. ако си изгубил чувството си за вкус. 5. костюмено парти с костюм на пират/магьосник/елф войн. На кратко, съветвам те да не си взимаш такъв колан ако ще го ползваш за носене в ежедневието. Ти отиде съвсем в другата крайност. Искам просто нещо по-фънки. А не колан с фласк, в който да събирам кръв от девственици... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Ако все пак намериш такъв - обади се, аз съм заинтересован Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 http://www.art93.com/ баси, ако толкова ти е зор, задели едни излишни 100-150лв и ще те пратя при човек, дето даже ръчно ще ти изработи катарамата, по твой си проект... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Честно казано никога не съм се замислял. Какво точно имаш предвид? Че се заделя нова памет да поеме новия, че са като масив от символи или нещо друго? Стана ми интересно. Именно. На въпроса как ще направи CSV отговори, че ще конкатенира полетата е по 1 в резултатния стринг. Което е грубо ако имаш 20,000 записа с по 50 полета всеки. А въпроса беше такъв за да напомни за съществуването на StringBuilder... което беше оригиналния въпрос (Какво е StringBuilder и кога бихте го използвали) и получих мигане на парцали насреща си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Шах с дама пика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Нека те попитам - кога за последно си бил в родината си? Предполагам, българския го практикуваш основно със семейството си и си тотално откъснат от разпространените в родната разговорна реч изрази, моля те - не ме учи на език, който не практикуваш Хахаха, дишай спокойно бе пич, последна грижа ми е да те уча на каквото и да било. Просто ми е смешен пернишкия начин на въвеждане на чуждици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Чшш... Големи сте злета, майна... ама честно! Следващата стъпка по пътя към ултимативната злесия е да поведете спор, колко точно, аджеба, ангели мога да танцуват на върка на една игла... Обаче да го водите не от теософска гледна точка! Ааа..., Не! Току що се сетих, че има тема за спор и в отрицателния сектор на скалата - Кой е по-по-най в света на Операционните системи и браузъри Пешо... Тва трябва да е ташак някакъв... Дори и сред полицаите не може да има толкова неграмотни и ментално осакатени индивиди Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 още 1 страница за суитчъри и спокойно може да се прелее форума към бг мама.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Шах с дама пика! Сигурно IT Guy в звеното, който решава проблемите с преинсталация на Уиндоуса, е бил в обедна почивка и не са успели да се допитат до него за детайли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 още 1 страница за суитчъри и спокойно може да се прелее форума към бг мама.... Хахаха, евала!!!!!!!!!!! Точно се опитах да пресъздам цялото ви творчество описано в последните няколко страници за суитчърите, худитата и тн. на моята жена, но zlobil го каза точно, кратко и ясно. Дори моята гръцка нежна половинка сподели, че е перфектният коментар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Ей, прегря ми телефона от предложения за помощ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Аз си мислех, че се шегуваш. Имаш ли наистина нужда от помощ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 То свърши вече... А ти къде се цаниш да дигаш тежко? Всъщност щом кака ти успя да ми помогне... В смисъл мога сам да занеса кухненската маса в хола и да сваля стъклото връз нея, но да го кача обратно е "си ебало капаците"... Преборихме се все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Ей, прегря ми телефона от предложения за помощ... А инче гат е за ьедене и пиенье няма място за всички а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Видене, видя ли ся - новата версия на "храни куче да те лае" - домакинствай запои за да те отсвирят Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Няма такова нещо, моите момчета не са такива. Ако им се обадя - всички ще дойдат. Аз просто се закачам. Трябва да има някакъв вид шоу все пак... Верно че без Сефчо нищо няма да е същото, но няма да се предаваме. ЕДИТ: Не мога да спра да играя World of Tanks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Не се знае, знае ли се . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Хах доста шит беше като те уцелят и останеш с 1 верига Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 127.0.0.1 ads.zamunda.net 127.0.0.1 www.adcash.com 127.0.0.1 adcash.com В hosts file-a и работата заспива, всякакви реклами, както и досадния нов прозорец който се отваря при сваляне на субтитрите Ей не се научиха тези хора, че реклами се бутат истимаро та хем да ги има хем да не пречат/дразнят (много). като прекалиш и идиоти като мен им намират цаката при това доволно лесно. ПС: И мога да им дам идеи как да го направят това по-трудно ама да се оправят сами щом са толкоз нагли. Все пак 1-2 реклами мога да преживея, една леко анимирана също, обаче да ми натресат 1 анимирана отгоре и 2 анимирани отстрани някак ми идва в повече, аз взех да се шашардисвам докато гледам тяхната страница - отвсякъде нещо мърда, и като взех да свалям и субтитрите като ми се отвори още един прозорец - ей това вече преля чашата. Хайде сега наглите рекламатори да надуят бузи и да дууууухат Това в случай че adblock-a не го хваща или не сте го инталирали Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 127.0.0.1 ads.zamunda.net 127.0.0.1 www.adcash.com 127.0.0.1 adcash.com В hosts file-a и работата заспива, всякакви реклами, както и досадния нов прозорец който се отваря при сваляне на субтитрите Ей не се научиха тези хора, че реклами се бутат истимаро та хем да ги има хем да не пречат/дразнят (много). като прекалиш и идиоти като мен им намират цаката при това доволно лесно. ПС: И мога да им дам идеи как да го направят това по-трудно ама да се оправят сами щом са толкоз нагли. Все пак 1-2 реклами мога да преживея, една леко анимирана също, обаче да ми натресат 1 анимирана отгоре и 2 анимирани отстрани някак ми идва в повече, аз взех да се шашардисвам докато гледам тяхната страница - отвсякъде нещо мърда, и като взех да свалям и субтитрите като ми се отвори още един прозорец - ей това вече преля чашата. Хайде сега наглите рекламатори да надуят бузи и да дууууухат Това в случай че adblock-a не го хваща или не сте го инталирали айде ся ела и ми избърши монитора с бирата, която изплюх върху него :D :D hahahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik40 Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Някои реклами са отвратително направени, особено тези, които ти изкачат на цял екран преди да успееш да прочетеш новината/статията. Въпреки всичко чрез това се издържат сайтовете... ако няма някаква ефикасност от тях на определен сайт, то финансите ще спрат и едва ли ще изкрета още дълго време сайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Имам въпрос... Като сте толкова отворени програмисти... Лесно ли е да се направи програма, която: Да се въвеждат 16 позиции, на които съответстват 5-цифрени числа. Задачата е да се разпределят в 4-ки, като сборът от числата е възможно най-близък. Някой може ли да ми го направи за без пари? Ако е лесно, разбира се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Имам въпрос... Като сте толкова отворени програмисти... Лесно ли е да се направи програма, която: Да се въвеждат 16 позиции, на които съответстват 5-цифрени числа. Задачата е да се разпределят в 4-ки, като сборът от числата е възможно най-близък. Някой може ли да ми го направи за без пари? Ако е лесно, разбира се... Не схванах. 16 броя 5 цифрени числа се въвеждат лено. После какво трябва да се правят? Искаш да получиш 4 приблизително еднакви сбора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Точно така! В перфектния вариант, въпросните числа са с имена. Да кажем, че имаме 16 човека, с коефициент на интелигентност, примерно. Сашо - 100 Емо - 78 Даниела - 3 и т.н... Искам да разпределя тези хора в 4 групи така, че групите да са максимално равностойни! Нещо такова, доколкото разбирам... http://stackoverflow.com/questions/3671496/how-to-split-a-list-of-items-into-equal-partitions-according-to-the-items-weigh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.