Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

FOR TONIGHT WE DINE IN LOL!

Довечера като се върна от работа ще имам ново PC, което най-после си купих със собствени пари. Рано е още за истерии, очаква ме безсънна нощ на форматиране, инсталации, намиране на софтуери и т.н. Но утре, оооо утре! :P

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Осем стотини лева. Надявах се да мина по тънката лайсна без ДДС, защото шефа на фирмата е бивш колега на баща ми, но уви - вече няма такива екстри.

"има тонове топла вода" - да, да :angry:

Има разбира се но не са казали къде :P Може да си стоят в ТЕЦ-а да има :)

Ах а времето си лети ли лети ...

Ааа, Rock'N'Roll Soldiers :D

Last.fm event

Така или иначе няма да си празнувам рождения ден, и на мен ми се ходи :]

Пък и 9 лева не са толкова <бая>, като обикновено билетите на бг групи са около 6.

Сядай да учиш, в сесия си!

Аааа... Цурунире, да ти окапят ушите дано xD. Познайте по какво се зарибих :laughing: .

Перфектна гейм конфигурация. Колко пари ти излезна?

Трябваше да е 8800, за да е перфектна ;)

Цурунире, честито! Гледай да не пренебрегваш приятелката и работата си :D

Цурунире да ти е честит, да му загряваш чаракълите с кеф :bgrin:

легнах че ми схвана некъв мускул , и чак сега се събудих :lol:

това на нищо не прилича , кафеееее кафееее искам кафееее якооооооо

Питбуле, схванал ти се е пиянския мускул, че си забравил да отвориш банкетните клапи :lol:

Мда, и аз имам проблем с един мъдрец.

Страхотно е случайно да откриеш някакви тайни, но да не ги издаваш.

Също така искам промени, много промении. Човек трябва чат-пат да променя нещо. Яко :D

Някакво западане виждам във форума. Тъпо. Беше весело преди време. Може и това да е част от промените

Гадна работа да ти вадят мъдрец... :(
Миналата година имах "щастието" да усетя какво е да ти вадят зъб! Вадиха ми го с ортодонтска цел и по този повод ми го вади ортодонт. Понеже трябваше да се вадят 2 зъба - един млечен 5-ти и един лекуван от пулпит 6-ти, съответно от дясната и от лявата страна. Ортодонта каза, че млечния може и той да го извади, но за другия ще се иска лицево-челюстен. Обаче се обърка и ми би упойката вместо отдясно - отляво, и то локална(като за млечен зъб). Когато установи грешката си, за да не отива фира упойката, реши да ми извади постоянния с циментираните корени. Нали, обаче, ми е бил упойка като за млечен зъб...15 минути се опитваше да счупи зъба, 15 мин ми вади 1-ния корен(двоен) и 1 час и 30 мин. другия. Няма да ви описвам за каква болка ставаше въпрос! Само ще споделя, че сълзите ми течаха без изобщо да искам и 4 сестри се събраха около мен да ме съжаляват, даже едната ми бършеше потта от челото. Чак след 1 час мъки, се сети, че е бил локална, скара ми се защо не съм викал, че ме боли и ми би проводна. След като извади зъба 2-та корена и почисти мястото ме хвана упойката и ме държа 5 часа след това. Съответно устата ми постоянно се пълнеше с кръв, но ми беше толкова обездвижена, че не можех да изплюя(чисто като физическо движение) и съответно трябваше да попивам с едни марли през 5 минути. След тези премеждия мястото ме боля около 2 седмици. Изпих около 30 праха аулин, а дупката се затвори след около 2 месеца! Трябва да споделя, че най-силната болка, която съм изпитвал до момента е като гъделичкане в сравнение с това, което изпитах на зъболекарския стол тогава! А определено съм имал опит с болката - шиене на пръст без упойка(2 шева, но все пак...); операция от херния(не боля чак толкова като се събудих, но като реших да стана 2 дена след това...); Поставяне на игла на счупен пръст(доста неприятно; и не се чудете, като видите баскетболисти или волейболисти с лепенки на ставите на пръстите, ако имах и аз, нямаше да си счупя пръста). Та такива бяха моите премеждия с вадене на зъби. Не ги пожелавам на никого, най-вече на себе си отново!
Мда, и аз имам проблем с един мъдрец.

Страхотно е случайно да откриеш някакви тайни, но да не ги издаваш.

Също така искам промени, много промении. Човек трябва чат-пат да променя нещо. Яко :D

Някакво западане виждам във форума. Тъпо. Беше весело преди време. Може и това да е част от промените

И аз го забелязах това и се чудя как може да помогнем форума да стане по-посещаван. Аз няма в какво да го рекламирам.

Мале-мале, тогава трябваше да си напиша мнението в тема "искам да се изфукам с...това, че ми извадиха днес мъдреца без да ме боли."

Може би всеки си има време във форума. Моето да е било преди години, сега да е времето на други хора. Не знам... ама ми липсват някои хора.

Май сега е времето да препрочета "Нататък билетът не важи" на Ромен Гари /поздрави на GeorgiK, който ме открехна за него/... може да открия отново нещо ново. Странно е да откриваш нови неща във книги, филми и прочее като се сблъскаш с тях за 2-3-5 път. Но пък е хубаво, стимулира някакво по-нормално мислене. Сега като се замисля- май имаше повече читатели едно време тук. Има нещо гнило.

В главата ми се блъскат десетки мисли.... обичам го това състояние.

Мале-мале, тогава трябваше да си напиша мнението в тема "искам да се изфукам с...това, че ми извадиха днес мъдреца без да ме боли."
То пак е било неприятно, но просто си попаднала на правилния зъболекар, а аз - все едно съм отишъл при психиатър да ме оперира от апендисит. :)
Може би всеки си има време във форума. Моето да е било преди години, сега да е времето на други хора. Не знам... ама ми липсват някои хора.

Май сега е времето да препрочета "Нататък билетът не важи" на Ромен Гари /поздрави на GeorgiK, който ме открехна за него/... може да открия отново нещо ново. Странно е да откриваш нови неща във книги, филми и прочее като се сблъскаш с тях за 2-3-5 път. Но пък е хубаво, стимулира някакво по-нормално мислене. Сега като се замисля- май имаше повече читатели едно време тук. Има нещо гнило.

В главата ми се блъскат десетки мисли.... обичам го това състояние.

Аз не съм запален любител на книги, признавам си, но Малкия приц е книга, която човек трябва да прочете поне 3 пъти в 3 различни етапа от живота си. И трите пъти ще му се струва че чете книгата за първи път. Не знам как е написана, но е уникална!

В този късен час, започнах да уча италиянски аз :lol:

научих 20-тина думи и вече съставих няколко правилни изречения :punk , приятен е езика , поне за мен :P но сега е време за сън , утре вечер го продължавам

Добре, как може да дадеш 811 лв за ново PC и то да започне да се рестартира само на случаен принцип един час след като си го пуснал! кло;мдкококоий3яио93уйдй1283912839128391283912явпик ояовйрявявявявикм

Защо пак отидох в шибаната ЕРА. Пичове, умолявам ви, никога, ама никога не взимайте нищо от тая фирма. Моля ви.

А сега някой да ми даде валяриан! :crazy:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...