Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Всичко е до навик. Само трябва време и постоянство. Аз така в един момент реших, че искам да ходя на работа с панталони, обувки и ризи, вместо с дънки и маратонки и така няколко години вече.

Как се завираш в термобельото тогава? :D

Термобельото е широко в сравнение на това на което съм подложен за да облека сух костюм. Там имаш гума около врата която така те стиска, че една идея повече и ще припаднеш от недостиг на кислород в мозъка. На китките ги има същите. В името на спорта стискам зъби и търпя. Няма друг начин. Само си представи всичките тези неща и да трябва да се обелка на клатеща се лодка. Отделно трябва да сложа двойните бутилки и 2 допълнителни. Последният път 3-ма души ми помагаха да се облека.

На мен най - удобно....Как така не ви са удобни не мога да го разбера. ....Аз тесни дрехи не мога да нося.

Ти си нисък и объл. Аз съм висок и слаб. Не виждам нещо странно в това да са ни удобни различни типове дрехи. Не знам що толкова наскачахте всичките против нежеланието ми да нося ризи.

А и не можеш цял живот да носиш тениски.

Като не можеш - недей ;)

Аз съм с точно такива намерения. Ценя работата си именно за това, че не изисква от мен да се обличам по определен начин. Нататък може да си взема един костюм и някоя-друга риза, за редките моменти, когато обстоятелствата изискват да съм официален. За останалото време маратонките, дънките, туристическите панталони, суичърите и тениските са избора за мен :]

П.П. Забравих да спомена, че съм с намерение да си държа дългата коса докато я имам :]

Ти си нисък и объл. Аз съм висок и слаб. Не виждам нещо странно в това да са ни удобни различни типове дрехи. Не знам що толкова наскачахте всичките против нежеланието ми да нося ризи.

Защото са тотални злета. 

Вие сте тотални злета. Их, много тройки в номера на страницата, много нещо.

Antares, има ризи, които може и аз и ти да се съберем в тях едновременно, а са си по мярка. Затова има различни кройки ризи, както има и различни кройки панталони, и костюми.

И между другото, има стил обличане, който много би ти подхождал според мен. Просто трябва да го присвоиш и да го направиш свой. Подходяща риза, подходяща тениска, подходящ панталон и правилните обувки.

Ето примерно това:

MS007C-3237-1.jpg

Ето и едно официално предложение, без да приличаш на чичко.

ME025A-162-1.jpg

Всичко опира до въображение и това как искаш да те виждат околните.

Между другото, Пешо, огледай аутдор колекцията на Килтек, Адидас и Хъски за лятото. Ако щеш и за миналото лято - има много готяни ризки.

Защото има всякакви ризи. А и не можеш цял живот да носиш тениски.

Брей ти ще кажеш че не може. Може и още как

Ма тоя втория не само по облеклото но и по физиономията съда, че се е насрал... :D

:rofl:

Ангеле, ако се облека по подобен начин и мина покрай огледало, по вестниците ще пише за самоубийство при самозащита. Не ме кефи и точка. Не виждам каква е тая рекламна кампания на ризите. Не ми харесват и не разбирам що го обсъждаме. 

П.П. За да не остана неразбран - не казвам нищо против хората, носещи ризи. Не отричам, че има хора, които изглеждат добре в тях. Говоря за начина, по който АЗ се чувствам в риза.

Аз не целях да ти рекламирам ризите, а да ти кажа, че има и ризи, които може и да успеят да те накарат да се чувстваш добре в тях. Не са само такива, като тази една, която си купил. :) Та да не ги изключваш като цяло..
Аз мисля, че подобно облекло ще ти отива пък. Като изключим вталените дънки на втория модел. Те няма да ти отиват, щото си по-дебел. И ти няма как да знаеш, докато не се видиш в огледало. :)

Челника бе, чучело :D От не знам колко време те врънкам. Таман сега имам повече време за експерименти.

Ъ....! Аз рекох некви голи снимки да ми не искаш...

Кво им е на пуловерчетата без ръкави бе оууу. Аз специално много си ги харесвам и са ми страшно удобни.

Ти си една друга бира бе, майна!

От как те видях при четериесе градусова жега с два ката фланелки с дълъг ръкав и прежде упоменатото пуловерче и те дисквалифицирах от човешкия род, заради нечестно промъкване в редиците му.  :beer:

Вие сте тотални злета. Их, много тройки в номера на страницата, много нещо.

Antares, има ризи, които може и аз и ти да се съберем в тях едновременно, а са си по мярка. Затова има различни кройки ризи, както има и различни кройки панталони, и костюми.

И между другото, има стил обличане, който много би ти подхождал според мен. Просто трябва да го присвоиш и да го направиш свой. Подходяща риза, подходяща тениска, подходящ панталон и правилните обувки.

Ето примерно това:

MS007C-3237-1.jpg

Ето и едно официално предложение, без да приличаш на чичко.

ME025A-162-1.jpg

Всичко опира до въображение и това как искаш да те виждат околните.

Аньо ве, майна... Тва да ней от пред апортето на новата фешън колекция, брандирана специално за горските работници - гьейюви :Facepalm:

П.п. А на втората снимка тоя верно се е наакал :CryBaby:

Нещо сте в голяма грешка. Втория пич е добре, но БЕЗ дънките. С други дънки става...бих се облякал така с удоволствие.

Антарес без да ти давам наклон на уринатора, но иди пробвай риза от H&M и после риза на Хуго Босс. Пробвах го това в Дортмунд с един и същ размер риза...няма смисъл да казвам, че се влюбих в Хугото..и като плат и като стойка по тялото и като удобство....Уникална беше ;). Разликата в цената беше 8 пъти обаче ;)

Ни ти ща голотийте ма. Моа си глеам мойте и да са барам. По-яко е. Фани го снимай, па и да се разберем за цена, туй-онуй.

Ни ти ща голотийте ма. Моа си глеам мойте и да са барам. По-яко е. Фани го снимай, па и да се разберем за цена, туй-онуй.

Не знайш кво изпускаш, пич! emoticon-0104-sunglasses.gif

П.п. За кой челник става въпрос, че нещо още не ми е паднала ст'инката?

понеже е модно напоследък да се помага с висящи неща, се замислям що няма в инициативата за по един "Висящ секс", за нуждаещите се, примерно?

- оправили сте жена кат за 2 пъти, щото ви е с двоен размер? бъдете благородни - оставете касовата бележка за някой генитално онеправдан.

- виси ви и без това не можете? потърсете за висящи.

замисляли сте се как един такъв дребен жест може да оправи деня или дори месеца на някой депресиран нещастник? броя на самоубийствата би спаднал драстично.

още малко кат помисля и съвсем ще развия бизнес стратегията на подобна пирамида. има някои подробности за уточнение. имало е подобна практика офицери да черпят кашици в публични домове в царската армия в довоенния период, така че си е направо традиционно. ама те пък тогава са били легални, пък сега ще трябва да ги наричаме масажи.

суичърите

Какво е това чудо? В английския поне няма такава дума за дрехи, а така като гледам не ми се вижда да има български произход?   :confused

Ето примерно това:

Мухахахаха, какво е това бе? :laughing1: :lol: :effemine2:

Какво е това чудо? В английския поне няма такава дума за дрехи, а така като гледам не ми се вижда да има български произход?   :confused

Мухахахаха, какво е това бе? :laughing1: :lol: :effemine2:

Sweatshirt се пише на Английски език суитчър.

На другия въпрос няма да ти отговоря. На вас вече ви са размити понятията за хетеро/хомосексуалност така или иначе.

Ти си една друга бира бе, майна!

От как те видях при четериесе градусова жега с два ката фланелки с дълъг ръкав и прежде упоменатото пуловерче и те дисквалифицирах от човешкия род, заради нечестно промъкване в редиците му.  :beer:

Хахахахаха. С 1 фанелка само съм бил и пуловерчето. Пък и ако говориш за тогава - ти беше пуснал климатика на колкото може и взе да ми захлажда нещо :)

Sweatshirt се пише на Английски език суитчър.

На другия въпрос няма да ти отговоря. На вас вече ви са размити понятията за хетеро/хомосексуалност така или иначе.

Какво речИ? Switcher каква дума е, корейска? Има КАЧУЛКА, това му е отличителния белег. 

Не знам дали НА НАС са ни размити понятията, но познаваме мазен, потен гей-пикльо като го видим. 1000% ако съберем 100 прозволни мъже от произволни възрасти и ги попитаме какво мислят за тия, то поне 95 ще кажат, че са мазни педали. Всъщност в случая е един и същи, но предвид предни подобни публикации ме разбирате добре какво искам да кажа. И ДРЕХИТЕ са виновни, не визията му. 

Какво речИ? Switcher каква дума е, корейска? Има КАЧУЛКА, това му е отличителния белег. 

Не знам дали НА НАС са ни размити понятията, но познаваме мазен, потен гей-пикльо като го видим. 1000% ако съберем 100 прозволни мъже от произволни възрасти и ги попитаме какво мислят за тия, то поне 95 ще кажат, че са мазни педали. 

Първо ги питайте дали това е един и същи човек, пък после ги питайте дали са обратни. :D :D :D :D

Switcher може да е английска дума, но определено не е дреха, както показва и едно супер кратко търсене в Google Images.

https://www.google.com/search?q=switcher&hl=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=A-NRUaPjNaqj4gTDzIC4BA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1680&bih=949

Смисъл, не казвам, че моята дума е най-правилна, но аз лично това не мога, а и не бих го облякъл.

sony_mvs-8000g_switcher_lg.jpg

За теб не знам. Тука все Open-minded сте се събрали, та може някой и да се вижда на някоя гала облечен в един такъв Switcher.

А на това с качулката му се вика Hoodie.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...