Grimjaur Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Галине, помниш ли като ми разправяше, че си бил минал през едномесечен ад заради зъб? Е, що ма не остаиш аз да си мина през моя си личен ад, а? Ша онодям как си сакам, ма, я съм си платил! И между другото - всичко е от малко пийньие! И още нещо - снимки щеше да ми пращащ, яйцеполагало на муха цеце такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Галине, помниш ли като ми разправяше, че си бил минал през едномесечен ад заради зъб? Е, що ма не остаиш аз да си мина през моя си личен ад, а? Ша онодям как си сакам, ма, я съм си платил! И между другото - всичко е от малко пийньие! И още нещо - снимки щеше да ми пращащ, яйцеполагало на муха цеце такова. WTF снимки, бе?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Челника бе, чучело От не знам колко време те врънкам. Таман сега имам повече време за експерименти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Вие сте направо челни злета, честно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Видене - само за спора - маам вурстчета. Домашни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Маам нек'ъв испански деликатес... От тия белите уйове дека висят по витрините при месата - не е никак зле с бира. Организирай си семейно идване насам и гостуване на село, келеш. С тия дървеса сам няма да се разправям, отделно пък що има да ядем и да пием. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Може. Не си само ти, дето трябва да ти гостуваме..Има ходене и до Карлово, и към Варна. Към Русе и Силистра ще ходим по натам. Много сте бе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Слушам готини песни края на 90-те...нещо получих бъг в с-мата . Сигурно щото съм болен да го еВа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Пеше, искам те и с пуловерче без ръкави!!! Кво им е на пуловерчетата без ръкави бе оууу. Аз специално много си ги харесвам и са ми страшно удобни. Видене, по някаква неизвестна ми причина, описаното от теб усилено се опитват да ме убедят колко страхотно ще ми седи... Уви, никога няма да разберем отива ли ми или не... Всъщност освен всичко друго е и практично. Верно зависи от ризата, но установих, че повечето са направени от плат, който ако се изпотиш (заради кожения стол примерно), то ризата изсъхва за минута-две за разлика от памучните блузи тип лакоста които носех преди и които ми мокреха по половин час гърба та си носех в офиса една резервна за преобличане. Абе тоя Пловдив обезлюдява ми се струва а ? Ба пренаселен е. Ела да видиш около 17 - 17:30 какви задръствания са Слушам готини песни края на 90-те...нещо получих бъг в с-мата . Сигурно щото съм болен да го еВа. Фолк? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 NANA, C-block. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Ники, знаеш ли, много хубаво е да имаш дълга коса, пази ти топло зимно време. Ако разбираш какво се опитвам да ти кажа. Идва някакъв навлек от Ериксон в офиса и трябваше всички да сме официални. По принуда си купих риза, която уж L ми беше супер широка и изглеждаше, сякаш съм облякъл чувал. Е няма толкова неудобна дреха - ограничаваше ми супер стабилно движенията в раменете. Аз в офиса не съм се изпотявал от стола. Може би помага, че мазнините в тялото ми не са повече от 20% лятно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Дедо, това значи ли, че стола ти мирише на спарена вожа? Ако не си чул, има термобельо от серията be cool - бързосъхнещо и олажда. Ма не е за офисен планктон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Хора, я дайде идеи! В момента съм в блокаж относно домейна, който да регистрирам за драсканиците. pest.com както може да се очаква е заето. В момента съм се спрял на следните: pest7.com - малко не ме кефят цифрите pest-caricatures.com ...и последния да затвори вратата pe-st.com разминава се с туй, дето подписвам карикатурите pestart - май на мен това най ми харесва до момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 pest-art според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Бих предпочел името и фамилията в домейна, пък в метауордс и SEO'то като цяло може да се адне pest доволно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Дядо като ти дойде Powerball-a пиши наблюдения. Кой модел поръча? И ако ти омръзне дай да го пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Ники, знаеш ли, много хубаво е да имаш дълга коса, пази ти топло зимно време. Ако разбираш какво се опитвам да ти кажа. Идва някакъв навлек от Ериксон в офиса и трябваше всички да сме официални. По принуда си купих риза, която уж L ми беше супер широка и изглеждаше, сякаш съм облякъл чувал. Е няма толкова неудобна дреха - ограничаваше ми супер стабилно движенията в раменете. Ризите не са за спорт бе. Не можеш да правиш free run облечен в риза (в повечето случаи), но за ежедневно ползване са си напълно комфортни. Всичко опира до това каква риза си взел. И до това какво разбираш под "свободно движение в раменете". Хора, я дайде идеи! В момента съм в блокаж относно домейна, който да регистрирам за драсканиците. pest.com както може да се очаква е заето. В момента съм се спрял на следните: pest7.com - малко не ме кефят цифрите pest-caricatures.com ...и последния да затвори вратата pe-st.com разминава се с туй, дето подписвам карикатурите pestart - май на мен това най ми харесва до момента Или второто или последното. Самоче последното не го прочетох pest art, а pe start. Та може да му сложиш едно тиренце. За други варианти аз не се сещам лично. В случая няма и как да се експериментира особено, защото pest трябва да присъства и домейна трябва да е показателен за съдържанието. Зависи и как искаш хората да стигат до него де... Ако ще е с директен линк, може да регистрираш дори и www.napestrisunkite.com. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Абе като гледам и poll-a в клюкарника - май нещата клонят към pest-art.com. Щото някой ден може и по-сериозни неща да почна да рисувам, макар и сега да се сещам за една мисъл - "няма нищо по-сериозно от шегата". Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Кво им е на пуловерчетата без ръкави бе оууу. Аз специално много си ги харесвам и са ми страшно удобни. Естествено - ти са над 60 годишен, нормално е. Хора, я дайде идеи! В момента съм в блокаж относно домейна, който да регистрирам за драсканиците. pest.com както може да се очаква е заето. В момента съм се спрял на следните: pest7.com - малко не ме кефят цифрите pest-caricatures.com ...и последния да затвори вратата pe-st.com разминава се с туй, дето подписвам карикатурите pestart - май на мен това най ми харесва до момента Пестарт пИчели утсякъди! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Пестарт пИчели утсякъди! Пак го прочетох Пе старт! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 По този повод: http://www.boredpanda.com/worst-domain-names/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 По този повод: http://www.boredpanda.com/worst-domain-names/ Целия офис се залива от смях в момента! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Аз и тук да ти напиша че не виждам причина да регистрираш само един домейн. При 99% от хостингите можеш към същия сайт да насочиш повече от един домейн Естествено - ти са над 60 годишен, нормално е. Видене, ти се ебаваш ама знаеш ли какво значение има как си облечен? Отиваме целия офис на ресторант примерно, сервитьорката само мен гледа (щото съм единствения с риза). Аз и колегата бяхме при едни поляци - еднакво компетентни сме но като задаваха всички въпроси гледаха мен... Пешо не е свикнал и му е терсене освен това може да е взел и неудобна. Между другото ако са ти широки много лесно се преправят с един тигел. Иди при някоя шивачка да ти я оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Видене, ти се ебаваш ама знаеш ли какво значение има как си облечен? Отиваме целия офис на ресторант примерно, сервитьорката само мен гледа (щото съм единствения с риза). Аз и колегата бяхме при едни поляци - еднакво компетентни сме но като задаваха всички въпроси гледаха мен... Пешо не е свикнал и му е терсене освен това може да е взел и неудобна. Между другото ако са ти широки много лесно се преправят с един тигел. Иди при някоя шивачка да ти я оправи. Мда. Така си е. Дрехите всяват респект ако се носят както трябва. Мен някакви момичета на "Вие" са идвали да ме заговарят. И сами разбирате, че да те заговорят на "Вие" във време в което момичетата говорят на "курво", "тъпанарке", "амаааааааа", е нещо, на което трябва да се обърне внимание. Ризата не може да се преправи с един тигел дядо, не го подвеждай. Всичко опира до кройката, защото ако няма шев на гърба, който да се стесни, трябва да се обере от страните, а тогава се променя и ръкава. Още повече, че тая операция ще му струва към 30лв. Ако ризата не струва към 300, според мен е някакси излишно, още повече, че той не носи в ежедневието си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 На мен най - удобно ми е когато съм официално облечен. Може би имам хубави костюми и това да е причината. Иначе на мен ми се налага поне 3-4 пъти в седмицата да съм с риза. Не виждам обаче какъв е проблемът. Аз като се замисля основните ми дрехи са ризите. Как така не ви са удобни не мога да го разбера. Харесва ми, че са по свободни по тялото. Аз тесни дрехи не мога да нося. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.