Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

На Windows 8 има AERO. Само старт бутон няма. Единствения минус е тоя METRO интерфес, който редом с приложенията си, за настолен компютър е напълно ненужен и неизползваем. 24" екран с 3 бутона на него някакси не ми се вижда удачно решение. Факта, че въпросната програма не може да се минимизира и да работи като прозорец - също.

Инсталирал ли си старт менюто от sourceforge? То елиминира точно това от което се оплакваш.

Между другото ако имаш повече от един монитор този панел може да се премести да се отваря на най-малкия. Замислям да взема 5ти монитор някой светъл ден точно с тази цел и да е touch screen :)

а хората, които ползваме уреди и програми замислени в далечната 1998-ма  вече горим. кой ти е мисли за тъч интерфейси тогава?!

Е имаш мишка нали? Ползваш я, програмата си работи идеално (освен ако не е 16битова а ти инсталираш 64 битов windows - тогава ще ти трябва VM)

Плюс, че РДП протокола ми се струва по-оптимизиран, но може и да се бъркам тук.

И не само той. Доста неща са пипнали и верно работи доста пъргаво

Дразни ме, че е напълно ненужен, а е там. Тотално, изцяло, напълно неизползваем. Все едно да спиш с раница.

Защото нямаш touch screen, ако имаше вероятно щеше друго да мислиш пък и това е мислено за лаптопите. Както казах - преодолееш ли първоначалния шок че е толкова различно после е ок. Но че са идиоти - идиоти са - трябваше да оставят старт менюто и това, което мен ме дразни е, че подместиш ли мишката в някой ъгъл все нещо изскача отнякъде. 

На Windows 8 има AERO.

Не знаех, реших че са го изрязали. Но честно казано мен така ми харесва повече. По-изчистен е интерфейса ако ще и да е по-плосък. Предпочитам го така пред всичките светлосенки и т.н.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

колко интересно... голяма част от тия неща си ги имам в KDE-то :)

Лично мое мнение е, че Win GUI-то върви с няколко стъпки назад от OS GUI-тата...

Защото нямаш touch screen, ако имаше вероятно щеше друго да мислиш пък и това е мислено за лаптопите. Както казах - преодолееш ли първоначалния шок че е толкова различно после е ок. Но че са идиоти - идиоти са - трябваше да оставят старт менюто и това, което мен ме дразни е, че подместиш ли мишката в някой ъгъл все нещо изскача отнякъде.

Това, че нямам тъч скрийн си е лично мой проблем в случая, а не на Майкрософт, че да ми го натрапват. Дори да имах тъч скрийн, приложение с 80% свободно пространство в дизайна, 3 бутона и силно намалена функционалност на 24" монитор не ми се струва като нещо удачно. Изобщо не ми се струва като нещо, което някой би използвал. Толкова ще е лесно просто да го сложат опционално и да може да се изключва.

Попадна ми CV на човек с 35 години опит - 10 страници писано, работил е в десетина страни по стотина проекти....а аз си цъкам игрички :D

Нещо куца в случая.Защо не се е задържал по-дълго на 2-3 места?А пък и ако е бил успешен в кариерата досега да е започнал бизнес.Нещо инженерно ли?

Това, че нямам тъч скрийн си е лично мой проблем в случая, а не на Майкрософт, че да ми го натрапват. Дори да имах тъч скрийн, приложение с 80% свободно пространство в дизайна, 3 бутона и силно намалена функционалност на 24" монитор не ми се струва като нещо удачно. Изобщо не ми се струва като нещо, което някой би използвал. Толкова ще е лесно просто да го сложат опционално и да може да се изключва.

Казах ти как се оправя. Казах ти и защо са го направили така, ти явно още си в шок :)

Попадна ми CV на човек с 35 години опит - 10 страници писано, работил е в десетина страни по стотина проекти....а аз си цъкам игрички :D

При 35 години този човек е близо на 60 (да не е и на повече), вижда ми се напълно нормално. Трябва да си доста захлупен да си работил 35 години в 1 или 2 фирми само и да чакаш пенсията там. Още повече щом е такъв инженер.

Аз съм си вкъщи...Бях на зъбар и не ми е до алкохол(противопоказен ми е).

Тоя дрисьо-а такъв стана за мен след като научих за второто изпълнение,наистина не е за държавна образователна институция.

http://www.youtube.com/watch?v=-EDE6U0VcN0&feature=player_embedded

По е разбираемо да е в частно школо с по-нестандартен характер или да търси друго призвание.Изобщо се чудя на активната му защита след като Харлем шейк си е забавна,но грозна картинка и звук.Първоначално и на мен ми беше интересно да търся и гледам всякакви клипчета,ама вече се чудя на излишната му популярност.Та само в последните секунди саунда се изражда в нещо като оригване.

Раздадоха ни служебните ризи.

Каре.

The horror, the horror.. 

Ред: За горния клип - къде по-точно виждате самия даскал, освен в заглавието?

Пеше, искам те и с пуловерче без ръкави!!!  :effemine2:

На този клип наистина учител не виждам, мисля че вече се спекулира умишлено с тоя човек. 

На мен ми изглежда да е този със шапката в центъра на действието...

А ака не е така Данев има пълно основание за съдебен иск и обезщетение за клевета,защото точно него посочват от Пловдив 24 сайта.

Изглежда ти... непроверена информация, ама кълнеш. Браво!

Иване, аз така и така не нося ризи, тъй че няма шанс.

Видене, по някаква неизвестна ми причина, описаното от теб усилено се опитват да ме убедят колко страхотно ще ми седи... Уви, никога няма да разберем отива ли ми или не...

Аз не кълна,а изразявам отношение.След като двама изразиха съмнение,че въпросната персона участва в клипа допуснах за достоверност и че може да е така.Не аз съм автор на новината или каквото би трябвало да представлява поместеното в един сайт.А за непроверената информация нали не мислиш,че това е моя работа?!Аз не представлявам медиа нито пък работя в подобна организация.Именно затова допълних по-късно,че ако не е вярно човека има кого да преследва за оклеветяване и прочие-не мене във всеки случай.

П.С.Височък,слаб и късо подстриган под шапката.Дори клипа е в 720p.Ако не е той значи има врагове и качилия го jeeves019 е един от тях.

Пешо, минава ми през главата, че вече може да почнете да си мислите за наследник, защото ти намерих бебешки песнички, които ще ти харесат много и няма да са досадни като повечето, които квичат на децата и на техните родители, а именно:

PF%20Folder.jpg?psid=151CvT-3NxaL._SS400_.jpg?psid=1LZ%20Folder.jpg?psid=1

:laughing:  :grin:  :thumbs-up:

Хахахаха, Любо, това ще ѝ го спомена само като я видя на живо. Че е много сладка, като почервенее до ушите :D

Я ги дай насам :) Че на Ел(по-скоро на майка и) Сатирикон и Муунспел и идват малко тежки... Между другото, да предупредя - поради започването на КУРса ми, понеделниците и срядите вече са ми заети след 18:30... Иначе пак казвам - вкъщи съм си, пиене има

Айляк , мислех че само аз имам фобия от ризи...... 

Абе тоя Пловдив обезлюдява ми се струва а ? 

не ти се.

няма бизнес=няма кинти=няма хора.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...