RaptoR Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Щото си ги изрязал от корен? Давай да те водя днес с мен да покопаеш малко докато аз режа. Фитнес и чудо да видиш. Разбира се пътьом ще минем през Попов да си вземем нещо диетично Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Да споделя на всички фитнес маниаци, че намерих своя зен в раздвижването - плуването е просто 1 път. Маха стреса, оправя схванат кръст и поне е нещо по-различно от кисненето на стола. И определено ми е много по-приятно от дърпането и бутането на разни тежести и фитнес уреди. Радвам се че на вас последното ви е приятно, но мен това ме натоварва. Отделно че откакто ми се прецакаха китките е хубаво да избягвам силните натоварвания точно там а те учавстват при почти всички силови упражнения и за гръб и за гърди. пробвай да си поиграеш с пауърболче да видиш как ще ти се отрази на китките - има ги в магазините на "Без паника". досега не си казвал че имаш наченки на тендовагинит от неправилна поза при работа с компютърни интерфейси . а по-добре ще е преди това да си намериш един рехабилитатор, за да не пропуснеш момента за стопиране и забавяне на процесите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 От това пауърболче ме боляха ръцете 2 седмици и китките още ми пукат,но те са ми и слабото място де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Пауърбола е нещо много хубаво, но с правилните упражнения. Като всяко нещо. И аз две седмици ходих с болки, след това ела да видиш чудо - чекиите стигнаха нови висоти Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 w00x, пускай TV7 ... ше дават Джена Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Мина ми периода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 пробвай да си поиграеш с пауърболче да видиш как ще ти се отрази на китките - има ги в магазините на "Без паника". досега не си казвал че имаш наченки на тендовагинит от неправилна поза при работа с компютърни интерфейси . а по-добре ще е преди това да си намериш един рехабилитатор, за да не пропуснеш момента за стопиране и забавяне на процесите. Не е от компютъра. Веднъж носих 4 стека вода през цялата главна - по 1 стек на всеки 2 пръста. След това нещо ми се разтегна и като нося тежко после ме болят китките и трябва да не вдигам нищо тежко следващите 3-4 дена. Иначе се бях консултирал с д-р Симидчиев от клиника Тримонциум и неговия съвет е точно същия - да не се претоварвам и направя ли го да си дам няколко дни почивка. (Тогава работя с тракпада с лявата ръка) Давай да те водя днес с мен да покопаеш малко докато аз режа. Фитнес и чудо да видиш. Разбира се пътьом ще минем през Попов да си вземем нещо диетично Не мога днес. Обещал съм на жена ми да се поразходим заедно. Вчера бачках до 8:30 вечерта, предните дни до към 1:00 в офиса после още няколко часа в къщи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 то и за носенето акъл трябва малко. в такъв случай щом само си се разтегнал и то отдавна - пак ти препоръчвам да пробваш пауърболче без да гониш рекорд за най-много обороти. след седмица-две ще се изненадаш колко повече движения ще имаш в пръстите, съответно както каза друг уважаван съфорумец по-горе - какви чудеса има неоткрити в чикиите Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Виждам му се радвате на тоя Пауърбол... Гледайте някой да не скъса гема от високи обороти после... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 то и за носенето акъл трябва малко. в такъв случай щом само си се разтегнал и то отдавна - пак ти препоръчвам да пробваш пауърболче без да гониш рекорд за най-много обороти. след седмица-две ще се изненадаш колко повече движения ще имаш в пръстите, съответно както каза друг уважаван съфорумец по-горе - какви чудеса има неоткрити в чикиите Поръчах го. Като дойде и го пробвам ще споделя. Мерси за съвета Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 никога не пийте Падди , трети път попадам на менте , бахти ужасния ужасен махмурлук имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 От ирландските ей това става. http://whiskeygoldmine.com/wp-content/uploads/2012/02/Jameson-Gold-Reserve-Irish-Whiskey.jpg Бушмилс 16 годишния малт не ми хареса и определено не мисля че си струва парите И все пак - колкото повече пъти си го дестилирал толкова по-малко от аромата му остава. А ако не искаш аромат винаги има водка при това в пъти по-евтина Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Имам една голяма молба. Някой съфорумник ще може ли да ми услужи с един джойстик за плейстейшън 2? Точно за половин час ми трябва, за да видя проблема в конзолата ли е или в джойстика. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Нови висоти във видео софтуера http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j3uCV0JYMJ4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Минава ми през главата, че днес изтича точно една година от паметно за мен събитие. Нещо, което ме направи съвсем различен човек. Би трябвало да го отбележа по някакъв начимв, мамка му Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Тия от Microsoft нямат спирка. След глупостта, наречена Windows 8, сега се задавал Windows blue...: http://www.mobilebulgaria.com/news/26506/%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-windows-blue-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%8F%D0%B2%D0%B8-%D0%B2-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82 От простотия на простотия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Ей така се бичи айляк Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Зачетох се нещо в една стара тема започната от мен през далечната 2004 година. Като гледам колко неща които сега са ежедневие ,тогава са ни се стрували невъзможни.... https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=18701&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Тия от Microsoft нямат спирка. След глупостта, наречена Windows 8, сега се задавал Windows blue...: http://www.mobilebulgaria.com/news/26506/%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-windows-blue-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%8F%D0%B2%D0%B8-%D0%B2-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82 От простотия на простотия Windows 8 като преодолееш шока че е по-малко шарен (липсва аеро и е по-плосък) и другия шок че няма старт бутон , но пък има едни грозни плочки ще намериш че първото някак стои по-изчистено и почва да ти харесва всъщност а второто му се намира цаката с едина проста open source програмка. След това забелязваш, че всъщност работи доста пъргаво и бързо (по думите на мой приятел - на единия му компютър с w8 скоростта е почти като на другия с w7, който обаче има SSD диск) А в този W-Blue не виждам никаква съществена разлика с W8. Meжду другото обединяването на операционната система за таблети и PC-та според мен е много добър ход. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Да вече се правят повечето лаптопи и монитори с тъч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Windows 8 като преодолееш шока че е по-малко шарен (липсва аеро и е по-плосък) и другия шок че няма старт бутон , но пък има едни грозни плочки ще намериш че първото някак стои по-изчистено и почва да ти харесва всъщност а второто му се намира цаката с едина проста open source програмка. След това забелязваш, че всъщност работи доста пъргаво и бързо (по думите на мой приятел - на единия му компютър с w8 скоростта е почти като на другия с w7, който обаче има SSD диск) А в този W-Blue не виждам никаква съществена разлика с W8. Meжду другото обединяването на операционната система за таблети и PC-та според мен е много добър ход. На Windows 8 има AERO. Само старт бутон няма. Единствения минус е тоя METRO интерфес, който редом с приложенията си, за настолен компютър е напълно ненужен и неизползваем. 24" екран с 3 бутона на него някакси не ми се вижда удачно решение. Факта, че въпросната програма не може да се минимизира и да работи като прозорец - също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Какво толкова ви се пречка този Метро интерфейс? Вкъщи съм с 8ца от както излезна финалният релийз, от една седмица съм си инсталирал една виртуалка в офиса и работя само и единствено с 8цата на нея, ами удобно си е. А когато си с 2 монитора ти пуска и втори таск бар за вторият монитор, което поне на мен ми идва перфектно. В метро интерфейса влизам единствено когато реша да му ползвам сърча, и като се логвам за да кликна Desktop Плюс, че РДП протокола ми се струва по-оптимизиран, но може и да се бъркам тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 а хората, които ползваме уреди и програми замислени в далечната 1998-ма вече горим. кой ти е мисли за тъч интерфейси тогава?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Ако работят с новият уин си ги ползваш както до сега, къде е проблема ? Има нормален десктоп Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Какво толкова ви се пречка този Метро интерфейс? Вкъщи съм с 8ца от както излезна финалният релийз, от една седмица съм си инсталирал една виртуалка в офиса и работя само и единствено с 8цата на нея, ами удобно си е. А когато си с 2 монитора ти пуска и втори таск бар за вторият монитор, което поне на мен ми идва перфектно. В метро интерфейса влизам единствено когато реша да му ползвам сърча, и като се логвам за да кликна Desktop Плюс, че РДП протокола ми се струва по-оптимизиран, но може и да се бъркам тук. Дразни ме, че е напълно ненужен, а е там. Тотално, изцяло, напълно неизползваем. Все едно да спиш с раница. Таскбарите можеше да ги правиш така и на Windows 7, но беше нужен отделен софтуер. Няма спор, че на Win 8 е много по-удобно и приятно. Само споменавам, че беше възможно и преди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.