Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ей тоя джак искам да го опитам. Я сподели как е?

Много е приятен, но се продава само в Щатите, нямам идея защо. Когато ходя там си го взимам. :)

ПП. Мобо, ЧРД! :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Еми ще помниш я..Как е?Адаптираш ли се?

Интересно.Добре направено..С приятна музичка.

http://www.vbox7.com/play:d58d23c047

Свиквам със шума и часовата разлика. Пътищата, по-които минах не са по-добри от нашите :) :)

А добре дошъл във ветровитото сити! Почна ли да свикваш с обстановката вече? Всъщност трансформацията ще приключи, когато отидеш да речем на мач на Black Hawks, които между другото са недостижими на върха на лигата в момента и посещение на техен мач си струва всеки цент. ;) :)

Принципно разбирам, че всичко, което има клавиатура е прочетена книга за теб, но...как разбра, че съм точно тук :). По IP ли? :). Всъщност нито един американски спорт не ми харесва...включително и моторните :D

Момчиле, като казваш мач какво имаш предвид? Да не остане стъписан Стефчо, че той още е като стрелян там. :)

ще гледам да внимавам :)

Хокей бе, какво друго там на този студ. :lol:

по-скоро бих се отрекъл от Ферари :D:D:D. За хокея знам, че има лед и...толко :D

http://cdn.mactrast.com/wp-content/uploads/2011/07/341166442.jpg

Moя на иконата е като този левия. Така квадратен на син фон иди разбери какво е. Ако беше като десния щях да се ориантирам. 

Ей тоя джак искам да го опитам. Я сподели как е?

Джака си е буквално МЕД. Много ме изкефи мен ;)

Мобо, ЧРД и от мен, бъди все така остроумен :)  (последното го казвам в добрия смисъл, тъй като на доста от постовете ти се радвам искренно)

Принципно разбирам, че всичко, което има клавиатура е прочетена книга за теб, но...как разбра, че съм точно тук :). По IP ли? :). Всъщност нито един американски спорт не ми харесва...включително и моторните :D

Професионално изкривяване, кво да правя. Иначе успех в начинанието и не се заричай толкова за спортовете, още повече, че хокея НЕ Е американски спорт, макар и да го играят на много места в Щатите. :lol:

Професионално изкривяване, кво да правя. Иначе успех в начинанието и не се заричай толкова за спортовете, още повече, че хокея НЕ Е американски спорт, макар и да го играят на много места в Щатите. :lol:

Как ще му тича на Стефчо червена каска с конче, голямата фланела и един-два избити предни зъба...  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Магданозе книги от поредицата HALO са много добри.Добре че ми напомни сега ще си сваля тези от поредицата на Warcraft :) 

И ти откъде мислиш дойдоха те? От отвъдното? Май и Warhammer е така. Аз лично се наслаждавам на визуализацията и интерполацията  :laughing:

Лелееейиии... Ама ти, тез купешки думички от къде ги знайш бе, Този? emoticon-0122-itwasntme.gif

П.п. И ЧРД на Мобо от мен. Жив, здрав и все така да радваш иначе така префиненото форОмно общество :beer:

Обикновен битов скандал. Доколкото разбрах, двете женки изнудват мъжа и жената за някакви снимки(за пари, та да си купят пиене)...Но общо взето се псуват. И е трудно за разбиране.... :D

Те т'ва строши тъпометъра...

Аз открих сезона на КАЛоезденето. И вече съм отявлен фен на OMV!!! Веднъж след каляне да се прибера по-мръсен от колелото си :lol:

Има и още :punk

Не мога да повярвам, че си го пропуснал това. Реално с него стана известна момичето. Преди доста години вече.

Не мога да повярвам, че си го пропуснал това. Реално с него стана известна момичето. Преди доста години вече.

Не съм, бе.

Тя цялата и известност се върти около грешната дупка. После има още няколко опита да проблесне, ама не би...

Да споделя на всички фитнес маниаци, че намерих своя зен в раздвижването - плуването е просто 1 път. Маха стреса, оправя схванат кръст и поне е нещо по-различно от кисненето на стола. И определено ми е много по-приятно от дърпането и бутането на разни тежести и фитнес уреди. Радвам се че на вас последното ви е приятно, но мен това ме натоварва. Отделно че откакто ми се прецакаха китките е хубаво да избягвам силните натоварвания точно там а те учавстват при почти всички силови упражнения и за гръб и за гърди. 

И врат

ПС: Оказа се, че имам сред приятелите си симпатизанти на БСП при това редовно гласуващи... хора, които мислех за интелигентни  :Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:

Ей така се праи:

20130323161945.jpg

Гърдички, самунче ръчен хляб и бира. Разпускането обаче става след като си закопал Гладиолите, подрязал си всички рози , пуснал си водата, изнесъл си цветята и прочее... Като разбира се баба ти няма как да е доволна накрая...

:laughing:  :laughing:  :laughing:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...