Grimjaur Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Сняг се сипе на парцали. Вино има - нека вали! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=BR_DFMUzX4E Жестоко! Рон Джереми!!! ХАХАХАХАХАХА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Малко Драгана Миркович и едно Honey Джакче :D Дье си бре?Кацна ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Дье си бре?Кацна ли? На 19-ти в 19 и малко часа местно време . Ше я помня тая дата да я еВа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Еми ще помниш я..Как е?Адаптираш ли се? Интересно.Добре направено..С приятна музичка. http://www.vbox7.com/play:d58d23c047 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 И вече имащо го във всички теми на форума.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Къде бре, не съм го видял...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Българи юнаци! 3:0!!! Браво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Тая World Of Tanks я играех преди 2 години за кратко, но много почна да ме дразни и я спрях. Не ви ли дразни, че тия, които си плащат имат по-готини танкове и нямате шанс ако сте срещу тях? Човека пита за записване на разговора двустранно. Това е възможно с отделен софтуер, като е различно за различните телефони. Иначе се записва само микрофона. Само микрофон..., ама друг път! И пиукане, ама само ако е между ушите ти Пускаш спикърфон и се записва всичко (само, че за такова гениално прозрение е нужно нещо повече от пиукане между ушите) Добре де, Гадине, като си го наврял в на пора ректума, не чувстваш ли една такава блага топлина? Много обичам това чувство, когато докажа на някой малоумник, че е тъп и да спре да се опитва да ме изкара виновен Пешо, в интерес на истината ми стана много благо на душицата. Не съм злобар, та да се кефя на хорско нещастие. Обаче в тоя живот две неща ме вбесяват истински. Първото е натуралната тъпота, а второто е липсата на лично достойнство. А само като си помисли човек, че вместо да ми върви с рогите и да се осира, че ако просто беше влезнал в конструктивен разговор, изобщо нямаше да се стига до подобни ексцесии. Намерих го , но нито на касета нито на микрофон прилича. Всъщност май трябва да е микрофон, но е такова квадратно и никакво че трябва малко фантазия. А и това записва само микрофона, аз мислех че може да записва и телефонния разговор понеже такова търсех. Пробвах от маркета първите 5 ама нито едно не работи (едното, което работи записва толкова тихо, че едвам се разбира). Мизерия. Виж и ти кво съм писал на Аню Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Само микрофон..., ама друг път! И пиукане, ама само ако е между ушите ти Пускаш спикърфон и се записва всичко (само, че за такова гениално прозрение е нужно нещо повече от пиукане между ушите) Говоря за решение за бели хора, а не цялото околие да чува какво говоря, за да мога да си запиша разговора. То при тва положение и с диктофон мога да го запиша... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 6:0! Гледам и не вярвам на ушите си Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Доживях да търся в Livescore какви ги върши Националната гарнитура... Малта... Хората правят двуцифрени резултати срещу тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Еее напредък е.Доскоро не можехме и един да им мушнем.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 На 19-ти в 19 и малко часа местно време . Ше я помня тая дата да я еВа А добре дошъл във ветровитото сити! Почна ли да свикваш с обстановката вече? Всъщност трансформацията ще приключи, когато отидеш да речем на мач на Black Hawks, които между другото са недостижими на върха на лигата в момента и посещение на техен мач си струва всеки цент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Момчиле, като казваш мач какво имаш предвид? Да не остане стъписан Стефчо, че той още е като стрелян там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Едва ли скоро ще му е до мачове на Стефчо...До като стигне до там има още мноооого вода да изтече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Момчиле, като казваш мач какво имаш предвид? Да не остане стъписан Стефчо, че той още е като стрелян там. Хокей бе, какво друго там на този студ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 А бе, що не казвате, че има книги по Halo, Starcraft, Doom... Сега след Азимов, ще ги подхващам и тях..Лелелее толкоз четене ще падне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 И ти откъде мислиш дойдоха те? От отвъдното? Май и Warhammer е така. Аз лично се наслаждавам на визуализацията и интерполацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Виж, Halo и Doom разцкъвам, ама Starcarft...не е моя жанр за игри, но за книги или филми...елате ми повече... Не съм задълбавал много-много и чак сега, като си купих е-книгата всеки ден се изненадвам приятно ровейки за книги... Една от най-добрите ми инвестиции относно потребителска електроника за всички времена....Me много happy. П.П. Едно от хобитата ми вече стана безплатно.. П.П.2 Хайде лека ви нощ, аз отивам да....чета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Земи тва отваряне на зъби и пукане на фистула... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Баш микрофон си е и то добър, но тип от 60-те, изправен. Как да е... Големи диванета са тия от WOT. След серия жестоки победи ме натикват в такива отбори, че ми иде да стрелям по своите... http://cdn.mactrast.com/wp-content/uploads/2011/07/341166442.jpg Moя на иконата е като този левия. Така квадратен на син фон иди разбери какво е. Ако беше като десния щях да се ориантирам. Малко Драгана Миркович и едно Honey Джакче :D Ей тоя джак искам да го опитам. Я сподели как е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 не благодаря на всички, които не ми честитиха рожден ден. пък и то по принцип след определена бройка не е повод за празник. но пък банковите служителки са станали необичайно любезни и днес ми изкараха акъла кат ми се обадиха. една даже изпревари всичките ми приятели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.