Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тая World Of Tanks я играех преди 2 години за кратко, но много почна да ме дразни и я спрях.

Не ви ли дразни, че тия, които си плащат имат по-готини танкове и нямате шанс ако сте срещу тях?

Човека пита за записване на разговора двустранно. Това е възможно с отделен софтуер, като е различно за различните телефони. Иначе се записва само микрофона.

Само микрофон..., ама друг път! И пиукане, ама само ако е между ушите ти ;) Пускаш спикърфон и се записва всичко (само, че за такова гениално прозрение е нужно нещо повече от пиукане между ушите)

Добре де, Гадине, като си го наврял в на пора ректума, не чувстваш ли една такава блага топлина? Много обичам това чувство, когато докажа на някой малоумник, че е тъп и да спре да се опитва да ме изкара виновен :)

Пешо, в интерес на истината ми стана много благо на душицата. Не съм злобар, та да се кефя на хорско нещастие. Обаче в тоя живот две неща ме вбесяват истински. Първото е натуралната тъпота, а второто е липсата на лично достойнство.

А само като си помисли човек, че вместо да ми върви с рогите и да се осира, че ако просто беше влезнал в конструктивен разговор, изобщо нямаше да се стига до подобни ексцесии.

Намерих го , но нито на касета нито на микрофон прилича. Всъщност май трябва да е микрофон, но е такова квадратно и никакво че трябва малко фантазия.

А и това записва само микрофона, аз мислех че може да записва и телефонния разговор понеже такова търсех. Пробвах от маркета първите 5 ама нито едно не работи (едното, което работи записва толкова тихо, че едвам се разбира). Мизерия.

Виж и ти кво съм писал на Аню :))

Само микрофон..., ама друг път! И пиукане, ама само ако е между ушите ти ;) Пускаш спикърфон и се записва всичко (само, че за такова гениално прозрение е нужно нещо повече от пиукане между ушите)

Говоря за решение за бели хора, а не цялото околие да чува какво говоря, за да мога да си запиша разговора. То при тва положение и с диктофон мога да го запиша...

Доживях да търся в Livescore какви ги върши Националната гарнитура... Малта... Хората правят двуцифрени резултати срещу тях... 

На 19-ти в 19 и малко часа местно време :). Ше я помня тая дата да я еВа :)

А добре дошъл във ветровитото сити! Почна ли да свикваш с обстановката вече? Всъщност трансформацията ще приключи, когато отидеш да речем на мач на Black Hawks, които между другото са недостижими на върха на лигата в момента и посещение на техен мач си струва всеки цент. ;) :)

Момчиле, като казваш мач какво имаш предвид? Да не остане стъписан Стефчо, че той още е като стрелян там. :)

Момчиле, като казваш мач какво имаш предвид? Да не остане стъписан Стефчо, че той още е като стрелян там. :)

Хокей бе, какво друго там на този студ. :lol:

И ти откъде мислиш дойдоха те? От отвъдното? Май и Warhammer е така. Аз лично се наслаждавам на визуализацията и интерполацията  :laughing:

Виж, Halo и Doom разцкъвам, ама Starcarft...не е моя жанр за игри, но за книги или филми...елате ми повече... :lol:

Не съм задълбавал много-много и чак сега, като си купих е-книгата всеки ден се изненадвам приятно ровейки за книги...

Една от най-добрите ми инвестиции относно потребителска електроника за всички времена....Me много happy. :laughing:

П.П. Едно от хобитата ми вече стана безплатно.. :grin:

П.П.2 Хайде лека ви нощ, аз отивам да....чета.

Баш микрофон си е и то добър, но тип от 60-те, изправен. Как да е...

Големи диванета са тия от WOT. След серия жестоки победи ме натикват в такива отбори, че ми иде да стрелям по своите... 

http://cdn.mactrast.com/wp-content/uploads/2011/07/341166442.jpg

Moя на иконата е като този левия. Така квадратен на син фон иди разбери какво е. Ако беше като десния щях да се ориантирам. 

Малко Драгана Миркович и едно Honey Джакче :D :D :D

Ей тоя джак искам да го опитам. Я сподели как е?

не благодаря на всички, които не ми честитиха рожден ден.

пък и то по принцип след определена бройка не е повод за празник.

но пък банковите служителки са станали необичайно любезни и днес ми изкараха акъла кат ми се обадиха. една даже изпревари всичките ми приятели.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...