Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

С ориентацията в Метрото пък никога не съм имал проблеми. Търси грешката в себе си.

Да бе, блести от чистота като в реклама на мистър пропър...

Вече и аз няма да имам проблем, но някакси първия път е важен, а не следващите. Дали като бързаш ще се ориентираш кой от двата пристигащи влака трябва да хванеш, защото ако объркаш и хванеш следващия, ще изпуснеш автобуса. Щом в рамките на 15 секунди не съм успял да се ориентирам кой от двата влака е моя и трябваше да попитам, значи не е както трябва. А не е като да не съм се качвал на метро и в друг град. По-голям при това.

А искам да слезеш на централна гара на спирката, да излезеш от станцията и да следваш табелките само, да видим дали ще излезеш на Централна Гара или някъде наоколо.

А карта на метрото се слага преди таксата за билетите. Не долу на платформите. Особено пък ако се влиза за две различни посоки от две различни места. Карта аз не видях, хубаво, че ми бяха казали къде да ида и после видях картата на платформата долу, за да се ориентирам по-нататък.

Ангеле, ако минеш през малките градчета в Австрия и Швейцария ти собственоръчно ще запалиш и София и Пловдив защото в сравнение с тях тука е един кенеф. Аз по-чисти и подредени къщи, улици и градинки не съм виждал, даже тогава не можах да повярвам, че виждам на живо нещо, което съм виждал единствено нарисувано в книжка с детски приказки - малки красиви разноцветно боядивани (при това наскоро) къщички, с добре поддържани градинки отпред и чисти тротоари и улици. Нямаше една олющена мазилка или почерняла от времето боя на която не можеш да различиш оригиналния цвят ами стои като преливка от сиво към черно, не видях и една дограма с олющена боя. Чат пат само неизмазани къщи (т.е. да се виждат тухлите) или от онези греди на Х но всичко си беше завършено а не триетажна къща, като само първия етаж е довършен, втория до средата а третия само покрива криво-ляво сложен колкото да не вали надолу. Ей това е приятно за живеене място - излизаш и накъдето да се обърнеш или природа или нещо красиво. За съжаление подобно нещо в БГ има вероятно само в най-елитните Софийски квартали, където еднофамилната къща струва от половин милион евро нагоре.

Че аз съм минавал, но повръщаното на всеки ъгъл в центъра на Виена и Аугсбург броим ли го? Целия град миришеше на канализация. Добре, че беше Февруари, а не Юни. Не казвам, че тук е по-добре, но и там не е толкова цветно.

Пък за САЩ примерно, няма какво да говорим. Без пешеходци, какви боклуци да има?

Koe те е нервирало толкова бе Гадине?

Един серсемин поставен на длъжност, която би трябвало да е абсолютно недостъпна за хора като него! Абсолютен технически инвалид, но със звание Инж. пред името си. Един от онези мишоци, дето много си падат по това, когато се осерат до ушите да търсят под вола теле (друг е въпросът, че точно под този вол, педалът намери цицата на вола) Дрисльото беше забравил подробноста, че всички смартфони имат функция за запис, а разни гърмяни зайци като мен, могат да са си я извели и на екрана. Та пръдльото беше решил да ме омазва пред началството ми, ама аз пък пуснах записа от конкретния разговор и нещата си дойдоха на мястото. После със сладки приказки и четене на дребния шрифт под договора успяхме да убедим неговото началство, че проблемът не е в нашия телевизор и съответно цалапишкият тарикат биде грозно наритан, порицан и заплашен със страстно онождане. После да видиш как доприпка със свити ушета и опашка между краката да обяснява как, видиш ли..., нещо не сме се били доразбрали и колко съжалява за ситуацията, която е предизвикал...

Само, че заради тоя нещастник снощи и днес до обед ми се такова бойната слава да отразявам стръвните атаки от страна на измекярите от екипа му...

Че аз съм минавал, но повръщаното на всеки ъгъл в центъра на Виена и Аугсбург броим ли го? Целия град миришеше на канализация. Добре, че беше Февруари, а не Юни. Не казвам, че тук е по-добре, но и там не е толкова цветно.

Говорех за малките градчета бе майна, Виена е голяма, мръсна и относително грозна на фона на малките градчета. По-красива е от София в някои отношения, но дотам. Не ме кефят големите градове мен (вкл. Пловдив вече, преди 25 години беше супер)

Дрисльото беше забравил подробноста, че всички смартфони имат функция за запис, а разни гърмяни зайци като мен, могат да са си я извели и на екрана. 

Къде бе? Аз на моя не съм я намерил още (не че съм я търсил, но може скоро да ми притрябва)

Аз вчера за малко да набия една госпожица но на косъм успях да се овладея. Чудя се тая нагла кифличка кога ли ще изнерви някой да му падне пердето и да и отвърти един, какъвто заслужава

Галине, батьо. Сипи си една ракия бе. Нерви се не купуват.

Не се ама някой път се налага да се разправяш с идиоти без да имаш избор

Галине, батьо. Сипи си една ракия бе. Нерви се не купуват.

А де! И аз днес много нерви брах, макар и с неодушевени предмети, но сега ще си сипна с огромно удоволствие, особено след като си припомних лафа

"AND NOT A SINGLE FUCK WAS GIVEN THAT DAY..."

Kъде бе? Аз на моя не съм я намерил още (не че съм я търсил, но може скоро да ми притрябва)

НИКОГА не влизам да се разправям с данъчни и прочее институции без да съм пуснал запис. 

Добре де, къде е че ме мързи да го търся. И ти и Галин сте с андроид, при това самсунг, значи и при мен трябва да е на същото място. Не ме измъчвай де ;)

Добре де, къде е че ме мързи да го търся. И ти и Галин сте с андроид, при това самсунг, значи и при мен трябва да е на същото място. Не ме измъчвай де ;)

Влез му в менюго и се оглеждай за иконка с нещо като микрофонче (зависи от версията на ОС точно какво ще е) По принцип е за диктофон, на и когато искаш да си турнеш тенекийка на гащите е незаменима.

Voice Recorder бе дедо, толкова ли не можеш да го видиш?

Ники, земи се стегни. Само тва остава да дойда да ти ровя по дисплея да видиш икона... 

=======================

Галицин - друга вървежна идея за разтоварване - World Of Tanks. Врязваш се мощно и им разковаваш главите - действа успокояващо  :beerchug  

Тая World Of Tanks я играех преди 2 години за кратко, но много почна да ме дразни и я спрях.

Не ви ли дразни, че тия, които си плащат имат по-готини танкове и нямате шанс ако сте срещу тях?

Ники, земи се стегни. Само тва остава да дойда да ти ровя по дисплея да видиш икона...

Човека пита за записване на разговора двустранно. Това е възможно с отделен софтуер, като е различно за различните телефони. Иначе се записва само микрофона.

Добре де, Гадине, като си го наврял в на пора ректума, не чувстваш ли една такава блага топлина? Много обичам това чувство, когато докажа на някой малоумник, че е тъп и да спре да се опитва да ме изкара виновен :)

Тая World Of Tanks я играех преди 2 години за кратко, но много почна да ме дразни и я спрях.

Не ви ли дразни, че тия, които си плащат имат по-готини танкове и нямате шанс ако сте срещу тях?

Аз такива не съм видял засега. Единствено съм срещал такива с камуфлаж. Но от 200 битки съм видял примерно 2-ма. Играта разпределя противниците приблизително равни по сила. Разликите идват предимно от различните видове танкове и муниции.

Между другото личен рекорд преди малко - 8 убийства в една битка.  :devil  

Къде бе? Аз на моя не съм я намерил още (не че съм я търсил, но може скоро да ми притрябва)

ury5yzur.jpg
Иконката с аудио касета в долния десен ъгъл (това е ICS, допускам и твоя е такъв).

Намерих го , но нито на касета нито на микрофон прилича. Всъщност май трябва да е микрофон, но е такова квадратно и никакво че трябва малко фантазия.

А и това записва само микрофона, аз мислех че може да записва и телефонния разговор понеже такова търсех. Пробвах от маркета първите 5 ама нито едно не работи (едното, което работи записва толкова тихо, че едвам се разбира). Мизерия.

Баш микрофон си е и то добър, но тип от 60-те, изправен. Как да е...

Големи диванета са тия от WOT. След серия жестоки победи ме натикват в такива отбори, че ми иде да стрелям по своите... 

Намерих го , но нито на касета нито на микрофон прилича. Всъщност май трябва да е микрофон, но е такова квадратно и никакво че трябва малко фантазия.

А и това записва само микрофона, аз мислех че може да записва и телефонния разговор понеже такова търсех. Пробвах от маркета първите 5 ама нито едно не работи (едното, което работи записва толкова тихо, че едвам се разбира). Мизерия.

Достъпа до говорителя иска ROOT права при повечето устройства. Зависи от драйверите. Затова написах, че зависи от устройството. Имах един китайски софтуер на предния телефон, при който бутона за запис беше при бутоните, които са налични по време на разговор. Записваше обаче само моя микрофон, защото нямаше правилен драйвер. На други устройства, записваше и говорителя и микрофона.

Проблема с тия програми е, че в САЩ е незаконно да записваш разговора ако не си казал и на отсрещната страна. И такива програми или се правят много рядко, или не са в PLAY STORE-а, защото не минават удобрение от Google, или пиукат на всеки 3-5 секунди докато записват, за да чува и отсрещната страна, че разговора се записва.

Говорих с една приятелка на която и пиукаше така телефона. Тя милата не знаеше от какво е. Дори не и беше направило достатъчно впечатление, че да го провери. Явно приятелят ѝ е сложил проследяващ софтуер на телефона, за да я следи с кой говори, с кой си пише и къде ходи. Ей така се градят "истинските сериозни връзки". Тя не е щастлива, той я дебне постоянно защото е прекалено несигурен в отношенията им и защото постоянно се страхува, че може да я загуби, но са повече от 2-3 години заедно. Накрая няма да се оженят със сигурност. Той ще се пропие, а тя ще скъса синджира и ще си навакса изгубената младост.

Глупава история..

Пророк Ангел, дами и господа...  :bowdown:

=================================

Аз ви оставям и си полягвам, достатъчно бой отнесох и нанесох тая вечер...  :beerchug

Защо в главата ми се лепят само глупави песни? Защо не може да си тананикам Seek'n'Destroy вместо повърни на дует Шик, които съм чул преди една седмица в мола??? В деня, в който измислят устройство за самоконтрол на мозъка, ще си продам бъбрек, тестис и око, за да си го купя и да сложа край на тези идиотщини.

Боре, просто открий някоя песен, която е също толкова "лепкава". Давам ти пример - за мен Voodooo на Godsmack е такава - вади и най-гадните и досадни "лепкави" песни от главата и се загнездва приятно и удобно в тиква-плейъра.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...